Abisinin gözlerine bakamayan adam bence de bunu demez,bu yüzden ben kvye söyleyeceğimEşiniz tek şey diyecek o halde " madem ikinizde aynı düşünüyorsunuz o zaman birlikte yaşayın, ben diyeceğimi dedın"
( eşiniz böyle bir cümleyi kuramaz ama neyse )
Anasının parasını yiyen kurnaz abiAbisinin gözlerine bakamayan adam bence de bunu demez,bu yüzden ben kvye söyleyeceğim
Ben eşinizin yerinde olsam bayram seyran tamam.Eşim hala kiralık ev tutalım yakınımızda olsun ama evimiz ayrı olsun diyor.O da durumdan memnun değil kendisi doğumsal anomaliye sahip ve çoğunlukla yakın akrabalar tarafından büyütülmüş kayınvalidembebeği gördüğünde çok endişelendiği için bakımını tam sağlayamamış.Sonrasında 11 yaşında başka bir ilde yatılı okula başlamış ve mezun olup atanana kadar hiç aramamışlar eşimi bu yüzden kırgınlığı da var.Kendisi 21 yaşında memur olarak atanmış(evlendiğimizde 30 yaşındaydı)o aradaki sürede herkes aynı şeyi söylüyor çok güzel ilgilendi ailesiyle maddi manevi diye.
Bir de ayrı eve çıksın istemeyen de abi.Anasının parasını yiyen kurnaz abi
Parasını tek bir çocuğuna yedirip, diğerlerine yük olan yine kurnaz bir anne !
KKayınvalıdeniz de az değil
E zaten abi para icin istemiyorBir de ayrı eve çıksın istemeyen de abi.
Ara sıra para koparmak içindir,kiraya verilirse maaşın bir kısmı koparamaz cunki
çok özür dılerım konudan bagımsız eşinizin anomalisi nedir,annesi nasıl korkup bebegıne bakamaz?bir çocuga annesınden daha iyi kım bakablr ki.?Eşim hala kiralık ev tutalım yakınımızda olsun ama evimiz ayrı olsun diyor.O da durumdan memnun değil kendisi doğumsal anomaliye sahip ve çoğunlukla yakın akrabalar tarafından büyütülmüş kayınvalidembebeği gördüğünde çok endişelendiği için bakımını tam sağlayamamış.Sonrasında 11 yaşında başka bir ilde yatılı okula başlamış ve mezun olup atanana kadar hiç aramamışlar eşimi bu yüzden kırgınlığı da var.Kendisi 21 yaşında memur olarak atanmış(evlendiğimizde 30 yaşındaydı)o aradaki sürede herkes aynı şeyi söylüyor çok güzel ilgilendi ailesiyle maddi manevi diye.
Sonra bir bakmışsınız ömür bitmişSonuç olarak değerli fikirleriniz için her birinize çok teşekkür ederim.Bu ev konusunu tekrar üstüne basarak söyleyeceğim.Kabul etmezse benim aynı evde yapamayacağımı söyleyip konuyu kapatmaya çalışacağım.Aslında benim vicdanım çok rahat sonuçta şu anda kaldığı yerde de bakımı sağlanıyor,evet kv de daha rahat yaşamak istiyor ama ben de rahat yaşamak istiyorum bir ömrümüz daha yok ki zaten 2 çocuğun bakımı ameliyatı kontrolleri evin temizliği yemeği yeterince zor yüküme yük eklersem ben psikolojik olarak daha fazla hırpalanacağım sonrası da muhtemelen boşa biten bir evlilik olacak.SevgiliMune konumdan alabileceğim fikirleri aldım sağolsun herkes,artık kapatabilir misiniz
Anladigim kadari ile haftasinu gelmek istiyor. Haftaici diger oglunda mi kaliyor. Bence bu kadar buyutulecek bisey yok. Kadin nisanda gidiyormus zaten. Bakalim yaslaninca biz nsl olucaz. Herhalde bakimevine filan gideriz. Haftsonlsri sixin yaninizds durunca ne yspiyorki size. Cok dert edilecek bi dutum degil bence.
Bu bir adet mi bilmiyorum ama çok saçma eşimin dayisi yengesi ve anneannesi köyde soba yakmamak icin çıkıp İstanbul’a geldiler.
Geldikleri gelinin üç tane cocugu var biri 2 aylık evde bekar kaynı var.
Sürekli yemek filan pişiyor o kadar bunalticiki
Sizin durum daha iyi sadece kayınvalide.