Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalleştirmiyorum.
Ben şuan çocuğumun önünde yapmıyorum zaten.
Ama küçükken tanık olmuştum.
Annemle babamda keyiften önümüzde yapmamıştı zaten. Ev küçüktü hepimiz aynı odada uyuyorduk.
Söylemek istediğim şey ; psikolojim bozulmadı,sekse küsmedim. Anne babamı silmedim.
Kusura bakmayın ama bunlar bahane değil.
Anne babanız sorumsuz insanlarmış.

Ya adam hasta da güya ne bilelim böyle yapacağını yatak döşek yatıyor sürekli hastayım deyip isteklerde bulunuyor 🤦🏻‍♀️
Olan olmus artik uyarinizida yapmissiniz insallah bir daha tekrarlanmaz koskoca torun torba sahibi insanlar bir zahmet tutsun kendini ozaman sokakta ulu orta yapan insanlarida kimse yadirgamasin kimene milletin seks hayatindan diyelim gecelim

Sonuçlarından ne gibi riskler doğar mesela?
Görümce görmüş mesela nolmuş ona?
Sekse mi küsmüş?
Anne babasına sırt mı çevirmiş?
En fazla utanmıştır.
Çoğumuz küçükken bu tarz şeylere tanık oluyoruz istemeden.
Biz küçükken evimiz çok küçüktü anne-babama tanık oldum gece karanlıktı.
Ama psikolojim bozulmadı. Evet utandım. Ama daha ötesi olmadı.

25 yaşında evlendim. Ne bir kere ses duydum ne de başka bir şey. Banyo sesi bile duymadım doğru düzgün.

Sizin duymuş, görmüş olmanız normal değil. Bunu hasar almadan atlatmış olmanız işin tek güzel tarafı.

Sekse mi küsmüş?
En fazla utanmıştır.
Koskoca gorumce ile küçük cocuklarin ebeveyn seksi görmesini bir tutmayin isterseniz çok mantık dışı bir kıyaslama . Anne babasını seks yaparken gördüğü için cinsellik travması olan bir dolu insan var ikincisi konuyla alakalı bir psikoloji makalesine denk gelmiştim eşcinselliği kadar gidebiliyor bu durum erkek çocuklarında .

Banyo bile yokmuş desem inanırmısınız? Kaynanasının yanında derme çatma tek odalı bi yer yapmışlar. Burası sizin eviniz demişler.
Bu kadar yokluktaysan çocuk yapma zaten en başında. Hadi yaptın çocuktan sonra yapma.
Hatırladığınıza göre okul yaşındasınızdır. Senelerce o yoklukta yaşarken tek dertleri seks miydi?
Valla anne babanızı kınım kınım kınadım kusura bakmayın/

Normalleştirmiyorum.
Ben şuan çocuğumun önünde yapmıyorum zaten.
Ama küçükken tanık olmuştum.
Annemle babamda keyiften önümüzde yapmamıştı zaten. Ev küçüktü hepimiz aynı odada uyuyorduk.
Söylemek istediğim şey ; psikolojim bozulmadı,sekse küsmedim. Anne babamı silmedim.
İğrenç :kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Koskoca gorumce ile küçük cocuklarin ebeveyn seksi görmesini bir tutmayin isterseniz çok mantık dışı bir kıyaslama . Anne babasını seks yaparken gördüğü için cinsellik travması olan bir dolu insan var ikincisi konuyla alakalı bir psikoloji makalesine denk gelmiştim eşcinselliği kadar gidebiliyor bu durum erkek çocuklarında .
Valla rahmetli dedem bende travma yaşatmıştı ikinci eşiyle malum konulardan dolayı.Dedemden soğumuş ve bana zarar verebileceğini düşünmüştüm.Çünkü ne olduğunu bilmiyordum çok küçüktüm.

Çocukların yanında sex yapmak çocuk istismarıdır.
Aynen öyle istismar deyince çocuk tecavüzü akla geliyor halbuki beynin bilişsel seviyesi hazır olmadan çocuğu maruz bırakılan her bilgi- davranış -gorsel işitsel bir istismardir . Cocugunla aynı odadayken bir zahmet kendini tut bu ne edepsizliktir ya .

Sekse mi küsmüş?
En fazla utanmıştır.
Sizin psikolojinizin bozulmaması da zaten psikiyatride ölçek olarak kullanılıyordu. "Ebruli'nin psikolojisi bozulmamış, sizinki de bozulmamıştır. Boşuna terapi almaya gelmişsiniz" deyip yolluyordur doktorlar danışanlarını filan.

Ben ailemin cinsel hayatına tanık olmadım, 8 yaşındaki çocuğumun da benim mahremime maruz kalmaması için her türlü özeni gösteriyorum. Nasıl bu kadar hafife alabiliyorsunuz hayret ettim. O durumda çocuk annesinin babası tarafından saldırıya uğradığını düşünebilir, çok korkabilir ve aşırı korku insanı kekeme de yapabilir, hasar bırakabilir. Her çocuğun aynı tepkiyi verebileceğini düşünmeniz, "Aman bize bi şey mi oldu" demeniz, şu çağda yani oluyor mu?

Çoğumuz diye genellemeyin yahu. Ben ömrümde görmedim, hissetmedim ailemden böyle bir şey. Sizin sağlam bir psikolojiniz olabilir. Herkes sorunsuz atlatamaz ki.

Sizin psikolojinizin bozulmaması da zaten psikiyatride ölçek olarak kullanılıyordu. "Ebruli'nin psikolojisi bozulmamış, sizinki de bozulmamıştır. Boşuna terapi almaya gelmişsiniz" deyip yolluyordur doktorlar danışanlarını filan.

Ben ailemin cinsel hayatına tanık olmadım, 8 yaşındaki çocuğumun da benim mahremime maruz kalmaması için her türlü özeni gösteriyorum. Nasıl bu kadar hafife alabiliyorsunuz hayret ettim. O durumda çocuk annesinin babası tarafından saldırıya uğradığını düşünebilir, çok korkabilir ve aşırı korku insanı kekeme de yapabilir, hasar bırakabilir. Her çocuğun aynı tepkiyi verebileceğini düşünmeniz, "Aman bize bi şey mi oldu" demeniz, şu çağda yani oluyor mu?
Yaaaa ne alaka şuan ?
Ben çocuğumun odasını 1 yaşında ayırdım.
Bende böyle bir şeye maruz kalsın istemem.
Bana göre bir insanın kaç yaşına gelirse gelsin seks yapması çok doğal.
Kaynanasıgil düşüncesiz davranmış veya davranmamış.
Bu olayda kafayı yemelik çıldırmalık bir olay görmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X