Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni üye olsanız konu fake derdim inandırıcı değil 75.80 yaş halen ilişki olması misafirlikde ve ramazan ayinda sahura kalkilacak dar vakitte yapılacak iş değil hoş değil
Vallahi de billahi de ne eksik ne fazla aynen olay bu 🤦🏻‍♀️ kv sabah pişkin pişkin yine gülüyor ee günah vermek zorundayız kadın olarak diyor
Ee ver de biz de verme dedim ben de 🤣🤭

Mesela neden yalan yorum katayım?
Bebeğim odada bizimleydi ben su içmeye kalktım kapıyı açıp kapatırken çok çok yavaş davrandım sadece o esnada bile bi sürü şey duydum..
Sonra geçip mutfağa gittim mutfakla o oda birleşik orda da duydum ardından döndüm yine duydum..
Sitede oturuyoruz sitenin ışıkları yoğun evler epeyce aydınlık oluyor o esnada her şey gayet açık görünür bakmasanız bile..yan oda sonuçta..
Ben sizin yerinizde olsam daha fazla cevap vermem. Yeterince açıklamışsınız, bu durumu hâlâ doğal karşılayabilen var ise oturup kendi evlatlarının karşısında yapılabileceğini düşünsün.

Başka oda yoksa evet sevişmesinler. Hadi gelsin beğenmedimler.
Çocuğun yattığı odada seks falan yapılmaz. Çocuğa tahsis edilecek bir oda daha yoksa edilene kadar sevişmesinler. O çocuk o manzaralara şahit olacağına anasıyla babası bir zahmet cinsel haz duygusundan biraz mahrum kalıversinler. Eh çocuğu için bunu da yapamayan da çocuk yapmasın zaten. Lafa gelince çocuğum için ölürüm ama 5 dakikalık sesi erteleyemem. Oldu canım.

Ek olarak kaç yaşında olursa olsun benim evimin salonunda seks yapılmasını istemem. Orası salon ve ortak kullanım alanı. Hele çocuğum olsa asla istemem, nerenden ne aktı ne bulaştı nereye bulaştı nereden bileceğim? Çocuklar her şeyi ağızlarına götürüyorlar. Gitsin evinde sevişsin herkes, benim evim otel değil.
Tam olarak anlatmak istediğim bu..
Hadi ikizlerim görmedi tamam
Ama bebeğim var inanın yere oyun halısını sermeden onu yere bırakmıyorum
Oyuncağı düşse diş kaşıyıcısı düşse yıkıyoruz emzik öyle..
Ee şimdi kafamda hep şu olacak yıkasam da temizlendi mi ? Nereye bulaştı..
Sabah sesleri geliyordu mesela “offf offg burası batmış diyordu” kv neresiydi ne olmuştu bilmiyorum ama kafayı yemek üzereyim

Tam olarak anlatmak istediğim bu..
Hadi ikizlerim görmedi tamam
Ama bebeğim var inanın yere oyun halısını sermeden onu yere bırakmıyorum
Oyuncağı düşse diş kaşıyıcısı düşse yıkıyoruz emzik öyle..
Ee şimdi kafamda hep şu olacak yıkasam da temizlendi mi ? Nereye bulaştı..
Sabah sesleri geliyordu mesela “offf offg burası batmış diyordu” kv neresiydi ne olmuştu bilmiyorum ama kafayı yemek üzereyim
Komple salonu kırklamanız gerekiyor Çiçek.
E ama bunlar sevişecek diye 3 çocuklu kadın her geldiklerinde dip köşe temizlik mi yapacak?
Hadi bugün yaptınız, gece tekrar sevişmeyecekleri ne malum? E günlük salon mu kırklanır canım?
Gittiler mi peki?

Hanımefendi yapılan şey iğrenç ve tamamen kendi ailelerini ilgilendiren bir şey. Ne o büyüklerin yaptığı normal ne de üyenin buraya bu kadar ulu orta dökmesi. Mahrem çünkü bu kadar çirkin bu şeyleri burada bizim bilmemiz gerekiyor muydu ki, hasbelkader girdim okudum. Keşke Allah'tan hakkıyla korkup şu cümleleri bana yazmasaydınız.
Hapelkader girip okumadınız başlığı görüp okumak istediğiniz için geldiniz.

Asla.👎
İnsan yediğinde neyse yetmişinde de odur da diyorlar 🤝
Kv kb gençken de bağda bahçede yapmışlar hep birilerine yakalanmışlar
Ben şükür kapılarımı kapatıyorum uluorta bişey yapmıyorum
Bunların yaptıkları teşhircilik ve ben kayınvalide ve kayınpederinizin public fantezisi olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca ben size hak veriyorum. Hatta küçük yaşta çocukların olduğu evde görebilecekleri veya duyabilecekleri sekilde cinsel birliktelik yaşamaları bence istismar kapsamında dahi değerlendirilmeli. Benim de küçük çocuklarım var. Böyle bir şey yaşamalarını asla istemezdim.

Komple salonu kırklamanız gerekiyor Çiçek.
E ama bunlar sevişecek diye 3 çocuklu kadın her geldiklerinde dip köşe temizlik mi yapacak?
Hadi bugün yaptınız, gece tekrar sevişmeyecekleri ne malum? E günlük salon mu kırklanır canım?
Gittiler mi peki?
Sabah ben de giderler diye bekledim hatta özellikle sordum anahtarınızı mı arıyordunuz ne zaman gidiyorsunuz
Yoo dediler 🤦🏻‍♀️

Sabah ben de giderler diye bekledim hatta özellikle sordum anahtarınızı mı arıyordunuz ne zaman gidiyorsunuz
Yoo dediler 🤦🏻‍♀️
Bence eşinize temizletin salonu. Vallahi bak.
Ben senin ananın babanın şeylerini elim değe değe temizlemek zorunda mıyım derdim şahsen. :KK53:
Çiçek bu arada çocuklara travma olur diye konuşuyoruz da, size de olmuştur ya. 75 yaşındaki kayın ailemi o vaziyette görse gözlerimi sirkeli suyla çitilemek isterdim şahsen. İyi misiniz bacımsu?

Yeni evli çiftler desek o da değil, bi tarafınızın kılı ağarmış o işi yapıyosanız bari kapıyı kapatın. Ben tek kayınvalideyi uyarabilirdim sanırım.

Ya sen değil miydin kaç yıl vajinismus sebebiyle seks yapmayan bir de bunu normal diye savunan ? Noldu bu konuda birden seksin koruyucusu mu olmaya karar verdin ?
Vajinismusun sebebi belliymiş öyleyse. Bir de psikolojisinin etkilenmediğini düşünüyor. Allahım sana geliyorum.

Ne alaka yaaaa of. Tövbe tövbe. Ne diyorsunuz ?
Offf neyse kapatıyorum ben konuyu.

Baya çocuk istismarına ''bir şey olmaz bana da bir şey olmadı'' yazan sensin ben değilim.
Bence de kapatıp git bir daha da uğrama, gözlerime inanamıyorum çünkü okuduklarım karşısında.

Ya sen değil miydin kaç yıl vajinismus sebebiyle seks yapmayan bir de bunu normal diye savunan ? Noldu bu konuda birden seksin koruyucusu mu olmaya karar verdin ?
Ay bir de ailesinin yanında seks yapmasından psikolojisinin etkilenmediğini söylüyordu. Aynen hiç etkilenmemiş🤦🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X