Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçtiğimiz günlerde bir kp konusu vardı; adam klozeti dışkıladığı gibi bırakıyormuş. Evin gelini nihayetinde "Kim yaptıysa o temizlesin" demiş. Konusunda "Sen bunu kpine demeye utanmadın mı?" diyeninden üslubunu beğenmeyenine kadar ne eleştiriler aldı. Aklıma o geldi. Kp bku olunca dokunulmazlığı olduğu gibi, kp ile kvnin seks hayatı olunca da çocukların şahit olabilme ihtimali filan görmezden gelinip "Ay negzel 70-80 yaşında da sevişiyorlar" denilip "Denmez bir şey çogayıp" ayarı çekiliyormuş. Nasıl bir üslup kullanılmalı salon kapısı han gibi açık seks yapan kv ile kp karşısında ki anlasınlar? Ya da niye hiçbir şey denmemeli? Oldu olacak konu sahibi olayı gördüğünde "İkinci de olur hadiii" diye tezahürat yapsaymış eşikte. Herhalde en memnun kalacağınız davranış bu olacaktı, pek sevindi millet yaşlı seksine. :)

Son düzenleme:
Bence söylenmez.
En azından ben söylemezdim.
Zaten belli ki kaynana ve kayınpederin seks hayatları dillere destanmış.
Konu sahibi bunu bildiği halde evine almasaydı. Ben böyle bir riski göze alamam diyip reddetseydi.
Ya adam hasta da güya ne bilelim böyle yapacağını yatak döşek yatıyor sürekli hastayım deyip isteklerde bulunuyor 🤦🏻‍♀️

Geçtiğimiz günlerde bir kp konusu vardı; adam klozeti dışkıladığı gibi bırakıyormuş. Evin gelini nihayetinde görüp "Kim yaptıysa o temizlesin" demiş. Konusunda "Sen bunu kpine demeye utanmadın mı?" diyeninden üslubunu beğenmeyenine kadar ne eleştiriler aldı. Aklıma o geldi. Kp bku olunca dokunulmazlığı olduğu gibi, kp ile kvnin seks hayatı olunca da çocukların şahit olabilme ihtimali filan görmezden gelinip "Ay negzel 70-80 yaşında da sevişiyorlar" denilip "Denmez bir şey çogayıp" ayarı çekiliyormuş. Nasıl bir üslup kullanılmalı salon kapısı han gibi açık seks yapan kv ile kp karşısında ki anlasınlar? Ya da niye hiçbir şey denmemeli? Oldu olacak konu sahibi olayı gördüğünde "İkinci de olur hadiii" diye tezahürat yapsaymış eşikte. Herhalde en memnun kalacağınız davranış bu olacaktı, pek sevindi millet yaşlı seksine. :)
İnanın o zaman da yuh sana sen onlardan edepsizsin derlerdi..çocukların için uyarmalıydın derlerdi.

Ben illa olması gereken durum diye diretmedim zaten?
Düşüncemi yazdım.
Seks bu her çiftin yaptığı bişey. İnsanı utandırmaya gerek yok.
Konu sahibi biliyormuş ne kadar azgın olduklarını
Evine davet etmeseydi çocukları için böyle bir risk almasaydı.
Madem sekse bu kadar düşkünler koca koca insanlar düşünseymiş biz kendimize engel olamayız evde çoluk çocuk var yakalanırız ayıp olur kalmayalım diye.Neden karşı taraftan bekleniyor?

İnanın o zaman da yuh sana sen onlardan edepsizsin derlerdi..çocukların için uyarmalıydın derlerdi.

Ay valla aynen öyle olurdu. Tabiki uyaracaksınız. Çocuk için ne büyük travma olurdu. Babaanne ve dedesini o halde görmek. Gayette uygun bir dille uyarmışsız. Uzun bir süre davet etmeyin. Manyak manyak işler. Yaşlı diye saygı duyalım evet ama bu kadarı fantazi filan değil iğrençlik.

Aşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…

Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti 🤦🏻‍♀️
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep. 🤮
Ben olsam asla yıllarca aklımdan cıkmazdı bu durum. Ne o kadar kudurmuslarkı ya gulesım de gelıyo saçma bı durum olmuş evlerınde yapsaymıslar keşke

Ay ne deseydi de davet etmeseydi mesela Ebruli?

Sizin sevisme riskinizi goze alamam mi deseydi ya da hormonlariniza ket vurun oyle mi gelin deseydi?

Kocasi sallamiyor ailesinin fik fik merakini, ne diyecekti de davet etmeyecekti yani? Allah askina cok merak ettim cidden.
Sahur masasında yğzlerş
Ay ne deseydi de davet etmeseydi mesela Ebruli?

Sizin sevisme riskinizi goze alamam mi deseydi ya da hormonlariniza ket vurun oyle mi gelin deseydi?

Kocasi sallamiyor ailesinin fik fik merakini, ne diyecekti de davet etmeyecekti yani? Allah askina cok merak ettim cidden.
Sahur masasında yüzüne vuracak kadar açık sözlüyse,reddetmeninde yolunu bulur konu sahibi.

Yaa bu bana bi çocukluk anımı hatırlattı.
Tarihi hamamlarıyla ünlü bir yerdeyiz, hamamama gittik. Ben ilkokula falan gitmiyorum henüz, max 5-6 yaşındayım. Yaşlı bir kadın peştemalini falan salmış, memeler göbeğe kadar, göbek de aşağı sarkmış bir miktar. Arkasını bi döndü kilot bile yok! Önden külot olmadığı anlaşılamıyor, öyle bir sarkmışlık :) yaşlanınca insanlar uzuvlarını saklanacak bişey gibi görmüyorlar, mahrem duyguları da kalmıyor galiba. Bu ne rahatlık arkadaş ya...
Biz de babaannemle kaplıcalara giderdik ne alakaysa annem neden izin veriyorsa ben de hep göt göbek hatırlıyorum o anlara özel

Onu onun üstünde gorduysenız nerde yaptıklarını da gormussunuzdur muhtemelen ..yatak duzenı makınaya ve halıyı ve koltuk yıkamacıya emanet.

kafanız rahat olsun çocuğu nasıl salondan uzak tutacaksınız evin içinde

Sahur masasında yğzlerş
Sahur masasında yüzüne vuracak kadar açık sözlüyse,reddetmeninde yolunu bulur konu sahibi.
Yanit alamadim soruma, ben konu sahibinin ne yapacagini degil yuzlerine vurmayi ayiplayanlarin ne sekilde eve gelmelerini engelleyecegini sordum aslinda.

images.webp

Kapı açık yaparak zaten görülme ihtimalini göze almışlar. Utanacak olsalardı dikkatli olurlardı. Kv uyarmakla iyi yapmışsınız. 8 yaş çocuklar görse korkutucu olurdu. Mümkünse odayı güzelce temizleyin.
Bence bilerek yapılıyor olabilir.Bakın bizde iş bitmemiş diye.
Rahmetli dedemi eşiyle yakalamıştım çocukken.Hala bende travmadır.

Ben illa olması gereken durum diye diretmedim zaten?
Düşüncemi yazdım.
Seks bu her çiftin yaptığı bişey. İnsanı utandırmaya gerek yok.
Konu sahibi biliyormuş ne kadar azgın olduklarını
Evine davet etmeseydi çocukları için böyle bir risk almasaydı.
Ohoooo suçlamak için yer arıyorsunuz o zaman hırsızlar da haklı deriz altınların evde ne işi var deyip ya da kapkaç yapan adama değil de telefonunu kaçırtana sokakta konuşma diyelim..
Saçmalık.
Onlar onu yapacak diye ben çağırmasaydım değil onlar artık çok yaşlı anlatılan şeyler çok eski yeni olan şeyler değil ki bilsem çağırmazdım
görümcem ben anlatınca olanları o da ee geçen abimlerde de yaptılar dedi 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Ohoooo suçlamak için yer arıyorsunuz o zaman hırsızlar da haklı deriz altınların evde ne işi var deyip ya da kapkaç yapan adama değil de telefonunu kaçırtana sokakta konuşma diyelim..
Saçmalık.
Onlar onu yapacak diye ben çağırmasaydım değil onlar artık çok yaşlı anlatılan şeyler çok eski yeni olan şeyler değil ki bilsem çağırmazdım
görümcem ben anlatınca olanları o da ee geçen abimlerde de yaptılar dedi 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Yav Allah aşkına bizim okumaya dayanamadığımız şeyi hanımefendi gözleriyle görmüş.Kim kayınpederinin g.tünü görmek ister ki?Ay sinirlerim bozuldu 😂😂😂😂

Arkadaslar saka misiniz siz, yok mahremmis burda mi konusulurmus, yok kv'yi kenara cekip uyarsaymis sofra yeri miymis?

Mahrem degil, cunku karsidaki yasli cift zaten mahremiyetle hic ilgilenmiyor ki konu sahibine dert olmus, dolayisiyla burada konu acmasinda hicbir absurtluk yok.

Ikincisi konu sahibi zaten once kocasiyla odalarında konusmus, kocasi durumu sallamamis, o da mecburen kv ve gorumce ile sofrada YALNIZKEN kapiyi bari kapatın demis.

Ayrica gelinin evinde sevisen, gelinden uyari yeyip utanmayi da goze almistir, kimse kusura bakmasin.

Benim evimi kendi fantezisine alet eden yasi kac olursa olsun bu fanteziyi görmeme sebep olduysa uyarimi da duymayi haketmistir, uyarilmaktan utanacaksa yapmasaydi.
Ayy çatlaıdm geceden beri..
Herkes de bi yaşlıları aklama beni suçlama çabası..
Yanlışlıkla çocuklarım yaşlı +18izledi desem beni burda yerlerdi..
Ortada yanlışlık falan yok,bile isteye kapı açık üst baş açık sevişiyorlardı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X