Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çoğumuz diye genellemeyin yahu. Ben ömrümde görmedim, hissetmedim ailemden böyle bir şey. Sizin sağlam bir psikolojiniz olabilir. Herkes sorunsuz atlatamaz ki.
Nefes aldıklarına şahit değilim annemin babamın. Yaşım büyüdükçe anlamaya başladım. Onda da 16 dan büyüktüm. Millet neler yaşıyor.

Yaaaa ne alaka şuan ?
Ben çocuğumun odasını 1 yaşında ayırdım.
Bende böyle bir şeye maruz kalsın istemem.
Bana göre bir insanın kaç yaşına gelirse gelsin seks yapması çok doğal.
Kaynanasıgil düşüncesiz davranmış veya davranmamış.
Bu olayda kafayı yemelik çıldırmalık bir olay görmüyorum.
Tamam o zaman çocuğunuzla parka gittiğinizde sevişen genç bir çift gördüğünüzde ayyyy ne güzel insanlar seviliyor der geçersiniz.
Ama yokkkk olmaz demi

Nefes aldıklarına şahit değilim annemin babamın. Yaşım büyüdükçe anlamaya başladım. Onda da 16 dan büyüktüm. Millet neler yaşıyor.
İstismarı savunanı, bir şey olmaz diyeni de gördük ya tamam artık.

Tek bir oda mı var?
Soğuk olan diğer odalarda, mutfakta banyoda yapsınlar gerekirse ama çocuklarla yapmasınlar.
Ben çocuğumla tek odada yaşayacaksam yapmam daha iyi.
Abartmayın.
Başka oda yoksa evet sevişmesinler. Hadi gelsin beğenmedimler.
Çocuğun yattığı odada seks falan yapılmaz. Çocuğa tahsis edilecek bir oda daha yoksa edilene kadar sevişmesinler. O çocuk o manzaralara şahit olacağına anasıyla babası bir zahmet cinsel haz duygusundan biraz mahrum kalıversinler. Eh çocuğu için bunu da yapamayan da çocuk yapmasın zaten. Lafa gelince çocuğum için ölürüm ama 5 dakikalık sesi erteleyemem. Oldu canım.

Ek olarak kaç yaşında olursa olsun benim evimin salonunda seks yapılmasını istemem. Orası salon ve ortak kullanım alanı. Hele çocuğum olsa asla istemem, nerenden ne aktı ne bulaştı nereye bulaştı nereden bileceğim? Çocuklar her şeyi ağızlarına götürüyorlar. Gitsin evinde sevişsin herkes, benim evim otel değil.

Yaaaa ne alaka şuan ?
Bu olayda kafayı yemelik çıldırmalık bir olay görmüyorum.
Biz insanların seks yapması doğal değil, 45ten sonra hele hiç doğal değil derhal hepiniz sevişmeyi bırakın mı dedik?
Konudan kopmayın lütfen, 8 yaşındaki çocuklardan bahsediliyor konuda, bu çocukların görüntülere, seslere maruz kalma ihtimalini ve bunları bilmedikleri için nasıl yorumlayıp korkabileceklerini, psikolojilerinin bozulma ihtimalini konuşuyoruz. Hani iddianız "Yav ben de gördüm nooldu psikolojimiz mi bozuldu sanki"ydi ya. Diyorum ki siz psikolojik olarak etkilenmediniz diye, diğer tüm çocukların psikolojisini nasıl garanti edebiliyorsunuz?

Hanımlar polemiğe girmeden üsluplara dikkat ederek yorum yapalım lütfen.

Yaaaa ne alaka şuan ?
Bu olayda kafayı yemelik çıldırmalık bir olay gögörmüyorum.
Seks yapması doğal kimse ona laf etmemiş zaten ama misafir gittiğin çocuklu evde kapı açık seks yapmak normal değil.
Gayette çıldırmalık bir şey yani kim böyle bir olaya tanık olmak ister ki🤮

Başka oda yoksa evet sevişmesinler. Hadi gelsin beğenmedimler.
Çocuğun yattığı odada seks falan yapılmaz. Çocuğa tahsis edilecek bir oda daha yoksa edilene kadar sevişmesinler. O çocuk o manzaralara şahit olacağına anasıyla babası bir zahmet cinsel haz duygusundan biraz mahrum kalıversinler. Eh çocuğu için bunu da yapamayan da çocuk yapmasın zaten. Lafa gelince çocuğum için ölürüm ama 5 dakikalık sesi erteleyemem. Oldu canım.

Ek olarak kaç yaşında olursa olsun benim evimin salonunda seks yapılmasını istemem. Orası salon ve ortak kullanım alanı. Hele çocuğum olsa asla istemem, nerenden ne aktı ne bulaştı nereye bulaştı nereden bileceğim? Çocuklar her şeyi ağızlarına götürüyorlar. Gitsin evinde sevişsin herkes, benim evim otel değil.
Kesinlikle katılıyorum.
Yazları otele gittiğimizde yapmıyoruz mesela. Bir hafta 10 gün yapmasam ölmem. Tek göz odada banyo mutfak bile yoksa hele çocuk da yapmam ben gerçi. Bu yoklukta bir de çocuk yapmaya devam etmişler. Sorumsuzlukları güzellemeyelim

Neyse hanımlar konu çok başka yerlere gidiyor. Ben en başta belirttiğim gibi ben kaynanamın yüzüne pat diye söyeleyemezdim. Söyleyebilene helal olsun diyorum o zaman.

Neyse hanımlar konu çok başka yerlere gidiyor. Ben en başta belirttiğim gibi ben kaynanamın yüzüne pat diye söyeleyemezdim. Söyleyebilene helal olsun diyorum o zaman.
Uluorta o haltı yiyen kişilere, uluorta yüzüne pat diye söylenir.
Sizin anlayamadığınız bir durum var, konu sahibi bu olayda çok gerilmiş ve çocukların buna şahit olma düşüncesi daha da sinirlendirmiş.
Ve yerden göğe kadar haklı.
Söylemeseydi emin olun daha da beterini yapacaklardı. Ki kızlarının yanında yapmışlar.
Çocuklarının yanında yapmayacakları ne malum?

Çocuklarının yanında yapmayacakları ne malum?
Yapsınlar nolcak ki, bak üyeye bir şey olmamış. Biraz mahremiyet algısını yitirmiş sadece. Zorda kalsa bir şey olmaz der, çocuğun yanında yapar geçer ama olsun. Bir şey olmuyor sonuçta.

Bu arada konuya komikli şakalı yorumlar yaptım ama böyle skandal konularda detaylar geldikçe inandırıcılık azalıyor benim gözümde. Başta iyiydi ama ilerleyen mesajlarda yok seks sırasında konu sahibi kp ile göz göze gelmiş, yok kv yapma şimdi görecekler hihihi diyormuş, yok öpüşme sesleri geliyormuş... konuyu köpürtmek için uydurulan detaylar gibi geliyor(konunun gerçek olduğuna inanıyorum ama)
Mesela neden yalan yorum katayım?
Bebeğim odada bizimleydi ben su içmeye kalktım kapıyı açıp kapatırken çok çok yavaş davrandım sadece o esnada bile bi sürü şey duydum..
Sonra geçip mutfağa gittim mutfakla o oda birleşik orda da duydum ardından döndüm yine duydum..
Sitede oturuyoruz sitenin ışıkları yoğun evler epeyce aydınlık oluyor o esnada her şey gayet açık görünür bakmasanız bile..yan oda sonuçta..

Kesinlikle katılıyorum.
Yazları otele gittiğimizde yapmıyoruz mesela. Bir hafta 10 gün yapmasam ölmem. Tek göz odada banyo mutfak bile yoksa hele çocuk da yapmam ben gerçi. Bu yoklukta bir de çocuk yapmaya devam etmişler. Sorumsuzlukları güzellemeyelim
Seks bir süreliğine ertelenebilir yani, tamam ihtiyaç ama o kadar da değil yani.
Tek göz odaya çocuk mu yapılır ya? O çocuk hiç mi büyümeyecek? 4-5 yaşına geldiği anda ne yapıyorsunuz siz der. Çocuğun gözü göre göre yapılır mı ya?
Benim çocuğum yok ama misafirimin salonumun ortasında sevişmesini istemem ayrıca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X