Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne ailenin yaptığını normal buluyorum, mahremiyeti hiçe saymışlar, ne de buraya bu konunun yazılmasını... Siz benim hakkımda zanda bulunup genişlikle itham ediyorsunuz ya, bu tamamen yazdıklarımı anlamamanızdan kaynaklı. Okur yazar oranı yükselse de anlama oranı yükselmiyor malesef. Böyle bir konu buraya yazılınca ne oluyor, sadece arkalarından konuşmak dışında ne oluyor? Ki yaşanan şey çok travmatik, konu sahibinin şokunu anlayabiliyorum lakin buraya bu şekilde yazınca ne oldu? Eşiyle halledemedi, burada nasıl halletti mesela?
Burda yazılan hangi konu bizler tarafından hallediliyor ki ?
Bu halledilsin.
Maksad iç dökmek sinirini atmak..

O yaştaki insanların cinsel isteğine mi şaşırayım,çocuklarının evinde bunu yapmalarına mı şaşırayım,sizin açıkça yüzlerine vurmanıza mı şaşırayım yoksa kayınvalide nin pişkinliğine mi şaşırayım bilemedim.Ramazana girdiğimizden beri 3-4 kez oldu sadece.Bir defasında ezana 10 dakika kala abdest almaya yetişebildim.Ay dedim kalsın ramazandan sonra ya sanki acelemiz mi var😀Valla kv ve kp ramazan falan da dinlemiyor maşallah 🧿
Benle eşim de öyle 🤦🏻‍♀️🤣🤭 hele bebekle asla mümkün olmuyor

Gorumce kac yasinda? Yazik kiza yahu, ayri eve falan ciksa bari.
45 yeni boşandı onlarla her yere geliyor kalıyor..Kendine mi üzülsün bunlarla yaşadığı bu absürd şeylere mi bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Ama o da garip onlar ilişkiye girerken bu susup beklemiş kalk gürültü yap devam edemesinler ne bileyim şahit olmak istemezdim şahsen 🙆🏻‍♀️

Aşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…

Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti 🤦🏻‍♀️
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep. 🤮
Ayyy utanma da yok insanlar da..

Düşünsene ilerde yaşlanmışsın gelinin evinin salonunda kocanla aynı şeyi yaşıyorsun vay beee kısır döngü bu olsa gerek büyük konuşmaaaaaa ettiğini bulursun kınadığını yaşarsınnn demedi demee dünya hali henüz hikayen bitmedi genelde öyle derler yaa hani

Buraya yazınca geçti mi kafayı yemeniz? Milletin yazdığı çoğu şeyde anormal zaten. Ama bu kadar mahrem bir konu da burada yazılacak değil, kaldı ki ramazan günü bir sürü insanı da onların arkasından atıp tutmasına vesile kılarak yanlış şeylere sebep oldunuz. Eşinizle ailesiyle halledeceğini sorunları buraya yazınca ne oluyor anlamadım.
Duyar duyar anadolu

Konudaki kaynana siz misiniz? Niye bu kadar içselleştirdiniz yahu? Sanki isim adres veriyor olayı anlatırken. Atıp tutuluyorsa bile sarı çizmeli Mehmet Ağa. Kimseyi ifşa etmiyor ki. Bu konuda duyar kasmak da ne bileyim…

Konu ne olursa olsun, buraya herkes eşle, aileyle halledeceği sorunları yazıp yorum alıyor. Sitenin olayı bu, bilmem farkında mısınız? Ayrıca dinsizin hakkından imansız gelir. Böyle insanlar kibarlıktan anlar mı sizce? Başta ben de sizin gibi yuh dedim ama konu detaylarını okudukça hak verdim konu sahibine. Sadece eşine söylese adam sallamayacak bile belli. Gizliden kayınvalideye çıtlatsa, ima etse ciddiye alıp almayacağı meçhul. Çünkü arsız. Böyle bir tepki tam yerinde olmuş. Ama benim de başıma gelse söyleyemezdim tabii. 😐
Bunu yazmanız çok ayıp değil mi ya? Neden hakaret etmeden konuşamıyorsunuz?

45 yeni boşandı onlarla her yere geliyor kalıyor..Kendine mi üzülsün bunlarla yaşadığı bu absürd şeylere mi bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Ama o da garip onlar ilişkiye girerken bu susup beklemiş kalk gürültü yap devam edemesinler ne bileyim şahit olmak istemezdim şahsen 🙆🏻‍♀️
Cok uzuldum gorumceye cidden yazik o kiza, evde neler yasiyor Allah bilir.

aman Allah ım bu ne yüzsüzlük
sofrada demeseydiniz keşke yedikleri de boğazlarında kalmış

bugün o odayı kırklayın görsünler

Aşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…

Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti 🤦🏻‍♀️
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep. 🤮
Onların yaptığı ayrı saçma,senin konuşman da ayrı saçma.Eşin söyleseydi,seninki olmamış.Nasıl cümle kurdun cidden merak ettim.Sizi şey yaparken gördüm mü dedin?
Söylenmez de kolay kolay.

Hayy Allah razı olsun 🤣🤝🫶 herkes de iyilik meleği ben kötü cadı oldum
Yapsın tamam yaşına da zevkine de karışmıyoruz tamam ama kapı açık onları üstüste gördüm hatta kb ile gözgöze bile geldik çünkü Kv nin yastığı kapı tarafında idi fotoğrafı canlandırın:) ardından döndüm mutfaktan bu defa ortada giyiniyorlardı yani istense kapı kapanırdı veya kapı arkasına geçilirdi hayır gayet su içer gibi rahattılar
Çok geçmedi kızım yanıma su istemek için geldi 🤦🏻‍♀️ 8yaşındalar ama mutlaka 1-2 defa kalkıyor ikisi de.O karşılaşma ihtimalleri beni kızdırdı bi de bebeğimin her şeyi ortada o çocuk o halıda emekleyecek yeni yıkatmıştım ama midem kaldırmayacak vallahi 😢
Kocanizda bu durumu savunuyorsa koltuk takımı ve halıyı değiştirin de düşünsun

Ee nolmuş deyip durdu..
Sizene ki yahu 😅
Misafirliğe geldiler diye veya kulakları duymuyor diye birlikte olmayacaklar mı?
Bence sizin uyarmanız münasebetsiz olmuş.

İğrenç bı durum ya onları o halde görmüş olmanız.Allahtan çocuklar görmemiş düşünsenize gördüklerini psikolojileri ne halde olurdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X