Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızı oradaydı gayet gülerek geçenlerde diğer abimde ben odadayken yaptılar dedi 🤦🏻‍♀️ koca 45yaşındaki kızının yanında yapan anne baba..beni yatıyor sanıyorlardı dedi
Ya bu iğrenç değil mi ?
O da hiç sesini etmeden durmuş..
Ben duramazdım en azından uyanacak gibi yapardım şahit olmak istemezdim

Ay bu ne be, yaşlılık falan değil bu artık bayağı iğrenç yani, yapan da iğrenç sesini çıkarmayan da, bir de şimdikilere laf söylerler utanmadan, kimse kimsenin seks hayatına karışamaz aynen ama çok sevişmek istiyorlarsa dizlerini kırıp evlerinde sabaha kadar yapsınlar, hiç yersiz değil tepkiniz hele şu yukarıda söylediğinizden sonra, iyi yapmışsınız utandırarak. Valla ben de hiç istemem 8 yaşındaki çocuklarımın odasının karşısında kapı açık sevişecekler falan yok bana göre değil kıyamet kopar net.

Bunu yazmanız çok ayıp değil mi ya? Neden hakaret etmeden konuşamıyorsunuz?
Hakaret derken?? Onca yazdığım şeyde bir tek bu kısma mı cevap verdiniz gerçekten? Bu sitede her zaman yapılan şey eş ya da ailesini konuşmak. Cinsellik de konuşulur, maddi meseleler de, aile sorunları da. Ne zamandan beri dedikodu ya da mahremi ifşa etme oldu bu durum?

Kayinvalide zaten utanmaz her gittikleri evde yapiyormus bunu. Ayrica kadin demis ki sofrada sadece ben kayinvalidem gorumcem varken soyledim. Yorumlari okuyupta gelip yazin
Yorumları okudum :)
Zaten her konuya pat diye yorum yapan bir üye değilim.
Madem biliyormuş bu kadar azgınlar, sürekli görmüş duymuş her gittikleri evde yaptıklarını, kendi evine misafir olarak kabul etmeseydi.
Çocukları için…

Yorumları okudum :)
Zaten her konuya pat diye yorum yapan bir üye değilim.
Madem biliyormuş bu kadar azgınlar, sürekli görmüş duymuş her gittikleri evde yaptıklarını, kendi evine misafir olarak kabul etmeseydi.
Çocukları için…
Belki o sirada anlamamistir banyo sakasini yasayinca anlamistir.

Ayy o yaşta da oluyor mu ya hala🥹🥹
Neyse tabii hoş değil kapı açık iken öyle ulu orta yapmaları ama sizinde sahur vakti yüzlerine vurmanız hoş değil.
Kv. İle konuşsaydınız gündüz kapınızı bir kapatın diye daha iyi olurmuş.

Ayy o yaşta da oluyor mu ya hala🥹🥹
Neyse tabii hoş değil kapı açık iken öyle ulu orta yapmaları ama sizinde sahur vakti yüzlerine vurmanız hoş değil.
Kv. İle konuşsaydınız gündüz kapınızı bir kapatın diye daha iyi olurmuş.
Niye olmasın kız. Yaşta değil performanstadır 😅

Buraya yazınca geçti mi kafayı yemeniz? Milletin yazdığı çoğu şeyde anormal zaten. Ama bu kadar mahrem bir konu da burada yazılacak değil, kaldı ki ramazan günü bir sürü insanı da onların arkasından atıp tutmasına vesile kılarak yanlış şeylere sebep oldunuz. Eşinizle ailesiyle halledeceğini sorunları buraya yazınca ne oluyor anlamadım.
Mahrem bir konu oldugunu buraya yazilmamasi gerektigini ramazan gunu arkalarindan atip tutulmasinin yanlis oldugunu soylemek bunlar savunma degilde nedir? Mahrem olan onlarin karsi odada torunlari varken kapi acik yapmalari burada konusulmasini bile istemiyorsunuz. Ya boyle bir olay yasadiniz ya da cidden kayinvalide sizsiniz.

Mahrem bir konu oldugunu buraya yazilmamasi gerektigini ramazan gunu arkalarindan atip tutulmasinin yanlis oldugunu soylemek bunlar savunma degilde nedir? Mahrem olan onlarin karsi odada torunlari varken kapi acik yapmalari burada konusulmasini bile istemiyorsunuz. Ya boyle bir olay yasadiniz ya da cidden kayinvalide sizsiniz.
Hanımefendi yapılan şey iğrenç ve tamamen kendi ailelerini ilgilendiren bir şey. Ne o büyüklerin yaptığı normal ne de üyenin buraya bu kadar ulu orta dökmesi. Mahrem çünkü bu kadar çirkin bu şeyleri burada bizim bilmemiz gerekiyor muydu ki, hasbelkader girdim okudum. Keşke Allah'tan hakkıyla korkup şu cümleleri bana yazmasaydınız.

Çocukları var okey. Masada pat diye söylenmez.
Sabah olur kayınvalideni çekersin köşeye utandırmadan söylersin.

kendileri evde boy boy çocuklar ve yetişkin insanlar varken kapı açık seks yapmaya utanmıyorlar da masada söyleyince mi utanacaklar? neden kırmamak için uğraşmak lazım bu durumda?

Hanımefendi yapılan şey iğrenç ve tamamen kendi ailelerini ilgilendiren bir şey. Ne o büyüklerin yaptığı normal ne de üyenin buraya bu kadar ulu orta dökmesi. Mahrem çünkü bu kadar çirkin bu şeyleri burada bizim bilmemiz gerekiyor muydu ki, hasbelkader girdim okudum. Keşke Allah'tan hakkıyla korkup şu cümleleri bana yazmasaydınız.
Okudunuz yorum yapmadan ciksaydiniz madem. Burdaki kimse sizin kadar rahatsiz olmadi. Bizce gayet normal bu konunun buraya acilmasi. Dert mi evet dert acilinmicak bir konu olsaydi banlanirdi demek ki yasak da degil.

Ay yok artık gerçekten iğrenç. Ama gündüz kv özel olarak deseydin ben olsam kp yaninda demeye bile utanirdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X