- 4 Eylül 2014
- 1.625
- 6.847
- 358
Ya bunun yasla da alakasi yok ki cicek, genc bi cift yakin arkadasiniz yatiya gelse kalsa, onlarda acik kapi politikasi uygulayip sevismemeliler, hatta bence elin evinde insan zaten sevismemelide neyse.Ayy çatlaıdm geceden beri..
Herkes de bi yaşlıları aklama beni suçlama çabası..
Yanlışlıkla çocuklarım yaşlı +18izledi desem beni burda yerlerdi..
Ortada yanlışlık falan yok,bile isteye kapı açık üst baş açık sevişiyorlardı..
Ben yüzlerine vuramazdım. Bu yüzden eve kabul etmemekle ilgili bişey de diyemezdim.Yanit alamadim soruma, ben konu sahibinin ne yapacagini degil yuzlerine vurmayi ayiplayanlarin ne sekilde eve gelmelerini engelleyecegini sordum aslinda.
Ee ozaman hem evinde misafir ederdin, hem cinsel münasebete razı olurdun, sonuçlarından doğacak her riski kabul ederdin anlamı çıkıyor bu dediğindenBen yüzlerine vuramazdım. Bu yüzden eve kabul etmemekle ilgili bişey de diyemezdim.
Mesela ben gördüğümü görümceme dahi anlatamazdım. Gördüm bitti gitti.Ohoooo suçlamak için yer arıyorsunuz o zaman hırsızlar da haklı deriz altınların evde ne işi var deyip ya da kapkaç yapan adama değil de telefonunu kaçırtana sokakta konuşma diyelim..
Saçmalık.
Onlar onu yapacak diye ben çağırmasaydım değil onlar artık çok yaşlı anlatılan şeyler çok eski yeni olan şeyler değil ki bilsem çağırmazdım
görümcem ben anlatınca olanları o da ee geçen abimlerde de yaptılar dedi
Tamam o halde yapabildigimiz şeyler icin atip tutalim, hepimiz acisindan cok daha sağlıklı olur.Ben yüzlerine vuramazdım. Bu yüzden eve kabul etmemekle ilgili bişey de diyemezdim.
Sonuçlarından ne gibi riskler doğar mesela?Ee ozaman hem evinde misafir ederdin, hem cinsel münasebete razı olurdun, sonuçlarından doğacak her riski kabul ederdin anlamı çıkıyor bu dediğinden
Ay gerçek olamaz bu kadarı da ya.Görümceden çekinen kim,o odadayken bile yapmışlar
Yok artık.Sonuçlarından ne gibi riskler doğar mesela?
Görümce görmüş mesela nolmuş ona?
Sekse mi küsmüş?
Anne babasına sırt mı çevirmiş?
En fazla utanmıştır.
Çoğumuz küçükken bu tarz şeylere tanık oluyoruz istemeden.
Biz küçükken evimiz çok küçüktü anne-babama tanık oldum gece karanlıktı.
Ama psikolojim bozulmadı. Evet utandım. Ama daha ötesi olmadı.
İçiniz rahat olsun, siz haklısınız.Ayy çatlaıdm geceden beri..
Herkes de bi yaşlıları aklama beni suçlama çabası..
Yanlışlıkla çocuklarım yaşlı +18izledi desem beni burda yerlerdi..
Ortada yanlışlık falan yok,bile isteye kapı açık üst baş açık sevişiyorlardı..
Aaa üstüne üstlük kaynana ee ne olmuş dedi oğlu nolmuş dedi ben banyoyu temizlemeye gittim kaynana peşimden geldi bari temizleseydiniz dedim yine nolmuş ki dediE belli ki karşı taraf umursamıyor ama.
Normalleştirmiyorum.Yok artık.
Ben çocukken görmedim duymadım.
Normalleştirmeyin şunu
Al benden de o kadar. Kaç gelin kv kp uyarabilir diyordum ki dağda bayırda olması, kp gözgöze gelme derken yok artık moduna girdimBu arada konuya komikli şakalı yorumlar yaptım ama böyle skandal konularda detaylar geldikçe inandırıcılık azalıyor benim gözümde. Başta iyiydi ama ilerleyen mesajlarda yok seks sırasında konu sahibi kp ile göz göze gelmiş, yok kv yapma şimdi görecekler hihihi diyormuş, yok öpüşme sesleri geliyormuş... konuyu köpürtmek için uydurulan detaylar gibi geliyor(konunun gerçek olduğuna inanıyorum ama)
Yok daha neler..Sonuçlarından ne gibi riskler doğar mesela?
Sekse mi küsmüş?
En fazla utanmıştır.
Kaynananız ne yaptığını unutmuştur BelkideAaa üstüne üstlük kaynana ee ne olmuş dedi oğlu nolmuş dedi ben banyoyu temizlemeye gittim kaynana peşimden geldi bari temizleseydiniz dedim yine nolmuş ki dedi
Banyo su içinde kalmıştı yıkamaya kıyamadığım ikili paspasıma sulu terliklerle basılmıştı hepsi leke leke olmuştu duşun içi dolu su idi o bile çekilmemişti
Ben şimdi anladım sizi. Siz bu durumu normal karşılıyorsunuz.Sonuçlarından ne gibi riskler doğar mesela?
Sekse mi küsmüş?
En fazla utanmıştır.
Bence bilerek yapılıyor olabilir.Bakın bizde iş bitmemiş diye.
Rahmetli dedemi eşiyle yakalamıştım çocukken.Hala bende travmadır.
Çocukların yanında sex yapmak çocuk istismarıdır.Yok artık.
Ben çocukken görmedim duymadım.
Normalleştirmeyin şunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?