Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada konuya komikli şakalı yorumlar yaptım ama böyle skandal konularda detaylar geldikçe inandırıcılık azalıyor benim gözümde. Başta iyiydi ama ilerleyen mesajlarda yok seks sırasında konu sahibi kp ile göz göze gelmiş, yok kv yapma şimdi görecekler hihihi diyormuş, yok öpüşme sesleri geliyormuş... konuyu köpürtmek için uydurulan detaylar gibi geliyor(konunun gerçek olduğuna inanıyorum ama)

Ayy çatlaıdm geceden beri..
Herkes de bi yaşlıları aklama beni suçlama çabası..
Yanlışlıkla çocuklarım yaşlı +18izledi desem beni burda yerlerdi..
Ortada yanlışlık falan yok,bile isteye kapı açık üst baş açık sevişiyorlardı..
Ya bunun yasla da alakasi yok ki cicek, genc bi cift yakin arkadasiniz yatiya gelse kalsa, onlarda acik kapi politikasi uygulayip sevismemeliler, hatta bence elin evinde insan zaten sevismemelide neyse.

Acik sevisip yakalaniyorlarsa da uyarilmaya razi gelecekler, denklem bu kadar basit.

Çok üzüldüm sizin adınıza asla böyle bir şey görmek istemezdim uyaracak cesarette olmanız bence güzel. Bu kadar azgın bir çiftse evine gitselerdi yada tutsakları kendilerini . Ne kadar ayıp annem böyle durumlarda "yüzlerim karaaa bu ne ayıp"der🙈

Ohoooo suçlamak için yer arıyorsunuz o zaman hırsızlar da haklı deriz altınların evde ne işi var deyip ya da kapkaç yapan adama değil de telefonunu kaçırtana sokakta konuşma diyelim..
Saçmalık.
Onlar onu yapacak diye ben çağırmasaydım değil onlar artık çok yaşlı anlatılan şeyler çok eski yeni olan şeyler değil ki bilsem çağırmazdım
görümcem ben anlatınca olanları o da ee geçen abimlerde de yaptılar dedi 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Mesela ben gördüğümü görümceme dahi anlatamazdım. Gördüm bitti gitti.
Belki kaynanamı köşeye çeker “anne uyurken kapınızı kapatın vs. Tarzında bişey derdim.
Herkesin vereceği tepki farklı elbette.

Ben yüzlerine vuramazdım. Bu yüzden eve kabul etmemekle ilgili bişey de diyemezdim.
Tamam o halde yapabildigimiz şeyler icin atip tutalim, hepimiz acisindan cok daha sağlıklı olur.

Mesela bende yuzlerine vuramazdim ama vurani da ayiplamiyorum, cunku yapilmasi gereken bu.

Minareyi calan kılıfını hazirlar, gelin evinde toto mük vs acip ulu orta sevisiyorsan uyarilmaman anormal olur zaten. Yani ben konu sahibini lincleyenler kadar kv ve kp'nin dert ettigini sanmiyorum, eve gidip kikir kikir seks hayatlarının ne kadar coskulu oldugunun dedikodusunu yapacaklar muhtemelen.😆

Ee ozaman hem evinde misafir ederdin, hem cinsel münasebete razı olurdun, sonuçlarından doğacak her riski kabul ederdin anlamı çıkıyor bu dediğinden
Sonuçlarından ne gibi riskler doğar mesela?
Görümce görmüş mesela nolmuş ona?
Sekse mi küsmüş?
Anne babasına sırt mı çevirmiş?
En fazla utanmıştır.
Çoğumuz küçükken bu tarz şeylere tanık oluyoruz istemeden.
Biz küçükken evimiz çok küçüktü anne-babama tanık oldum gece karanlıktı.
Ama psikolojim bozulmadı. Evet utandım. Ama daha ötesi olmadı.

Sekse mi küsmüş?
En fazla utanmıştır.
Yok artık.
Ben çocukken görmedim duymadım.
Normalleştirmeyin şunu

Ayy çatlaıdm geceden beri..
Herkes de bi yaşlıları aklama beni suçlama çabası..
Yanlışlıkla çocuklarım yaşlı +18izledi desem beni burda yerlerdi..
Ortada yanlışlık falan yok,bile isteye kapı açık üst baş açık sevişiyorlardı..
İçiniz rahat olsun, siz haklısınız.

Normal zamanda olsa da kapı açıkken olanı yadırgarız, ki oruç tutuyorlar diyorsunuz, sahur için kalkılacağını ya da su içmek için ayakta olanların olabileceğini düşünmeleri lazımdı.

Ben kayınpederinizin kapı açıkken yapmasını güç gösterisi olarak algıladım.

Dürtülerine sahip olamayacak kişiler bir zahmet evlerinde otursunlar ya da kendilerine özel ve ebeveyn banyolu ev var ise gitsinler.

Yetişkin insanlarda bile bu olay travma iken, 8 yaşında çocukların bunu görebilme ihtimali beni aşırı gerdi.

Okuduklarıma baktığımda ben bu durumu hiçbir şekilde güzelleyemiyorum, kimse kusura bakmasın.

E belli ki karşı taraf umursamıyor ama.
Aaa üstüne üstlük kaynana ee ne olmuş dedi oğlu nolmuş dedi ben banyoyu temizlemeye gittim kaynana peşimden geldi bari temizleseydiniz dedim yine nolmuş ki dedi
Banyo su içinde kalmıştı yıkamaya kıyamadığım ikili paspasıma sulu terliklerle basılmıştı hepsi leke leke olmuştu duşun içi dolu su idi o bile çekilmemişti

Yok artık.
Ben çocukken görmedim duymadım.
Normalleştirmeyin şunu
Normalleştirmiyorum.
Ben şuan çocuğumun önünde yapmıyorum zaten.
Ama küçükken tanık olmuştum.
Annemle babamda keyiften önümüzde yapmamıştı zaten. Ev küçüktü hepimiz aynı odada uyuyorduk.
Söylemek istediğim şey ; psikolojim bozulmadı,sekse küsmedim. Anne babamı silmedim.

Bu arada konuya komikli şakalı yorumlar yaptım ama böyle skandal konularda detaylar geldikçe inandırıcılık azalıyor benim gözümde. Başta iyiydi ama ilerleyen mesajlarda yok seks sırasında konu sahibi kp ile göz göze gelmiş, yok kv yapma şimdi görecekler hihihi diyormuş, yok öpüşme sesleri geliyormuş... konuyu köpürtmek için uydurulan detaylar gibi geliyor(konunun gerçek olduğuna inanıyorum ama)
Al benden de o kadar. Kaç gelin kv kp uyarabilir diyordum ki dağda bayırda olması, kp gözgöze gelme derken yok artık moduna girdim

Sekse mi küsmüş?
En fazla utanmıştır.
Yok daha neler..
Ben annemle babamın banyo yaptığını bile hatırlamıyorum o kadar dikkat ederlerdi..

Aaa üstüne üstlük kaynana ee ne olmuş dedi oğlu nolmuş dedi ben banyoyu temizlemeye gittim kaynana peşimden geldi bari temizleseydiniz dedim yine nolmuş ki dedi
Banyo su içinde kalmıştı yıkamaya kıyamadığım ikili paspasıma sulu terliklerle basılmıştı hepsi leke leke olmuştu duşun içi dolu su idi o bile çekilmemişti
Kaynananız ne yaptığını unutmuştur Belkide 😅

Sekse mi küsmüş?
En fazla utanmıştır.
Ben şimdi anladım sizi. Siz bu durumu normal karşılıyorsunuz.

Bence bilerek yapılıyor olabilir.Bakın bizde iş bitmemiş diye.
Rahmetli dedemi eşiyle yakalamıştım çocukken.Hala bende travmadır.

Ya genede ayıp. Karşı odada ikiz kız torunları var. Tamam en sevişgen onlar ama hiç mi edep kalmadı. Benim de kızım var 11 yaşında, 7 yaş ikizlerim var böyle bir şeye tanık olsalar toparlayamazlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X