- 11 Kasım 2024
- 601
- 1.276
- 28
- 34
Kızı oradaydı gayet gülerek geçenlerde diğer abimde ben odadayken yaptılar dedikoca 45yaşındaki kızının yanında yapan anne baba..beni yatıyor sanıyorlardı dedi
Ya bu iğrenç değil mi ?
O da hiç sesini etmeden durmuş..
Ben duramazdım en azından uyanacak gibi yapardım şahit olmak istemezdim
Hakaret derken?? Onca yazdığım şeyde bir tek bu kısma mı cevap verdiniz gerçekten? Bu sitede her zaman yapılan şey eş ya da ailesini konuşmak. Cinsellik de konuşulur, maddi meseleler de, aile sorunları da. Ne zamandan beri dedikodu ya da mahremi ifşa etme oldu bu durum?Bunu yazmanız çok ayıp değil mi ya? Neden hakaret etmeden konuşamıyorsunuz?
Yorumları okudum :)Kayinvalide zaten utanmaz her gittikleri evde yapiyormus bunu. Ayrica kadin demis ki sofrada sadece ben kayinvalidem gorumcem varken soyledim. Yorumlari okuyupta gelip yazin
Hem o kisi olmayi hakaret sayip hemde savunuyorsunuz. Evet okuma anlama orani demistiniz degil mi?Bunu yazmanız çok ayıp değil mi ya? Neden hakaret etmeden konuşamıyorsunuz?
Belki o sirada anlamamistir banyo sakasini yasayinca anlamistir.Yorumları okudum :)
Zaten her konuya pat diye yorum yapan bir üye değilim.
Madem biliyormuş bu kadar azgınlar, sürekli görmüş duymuş her gittikleri evde yaptıklarını, kendi evine misafir olarak kabul etmeseydi.
Çocukları için…
Sürekli olan bir şeymiş. Bağda bahçede yaparlarmış falan filan ya. Şahit olmak konu sahibinede nasip olmuş.Belki o sirada anlamamistir banyo sakasini yasayinca anlamistir.
Umarim sadece konu sahibine nasip olmustur cocuklar gormemistir.Sürekli olan bir şeymiş. Bağda bahçede yaparlarmış falan filan ya. Şahit olmak konu sahibinede nasip olmuş.
Onları savunduğum tek bir kelime gösterir misiniz? Estağfurullah ya, biraz dikkat edin cümlelerinize.Hem o kisi olmayi hakaret sayip hemde savunuyorsunuz. Evet okuma anlama orani demistiniz degil mi?
Niye olmasın kız. Yaşta değil performanstadırAyy o yaşta da oluyor mu ya hala
Neyse tabii hoş değil kapı açık iken öyle ulu orta yapmaları ama sizinde sahur vakti yüzlerine vurmanız hoş değil.
Kv. İle konuşsaydınız gündüz kapınızı bir kapatın diye daha iyi olurmuş.
Mahrem bir konu oldugunu buraya yazilmamasi gerektigini ramazan gunu arkalarindan atip tutulmasinin yanlis oldugunu soylemek bunlar savunma degilde nedir? Mahrem olan onlarin karsi odada torunlari varken kapi acik yapmalari burada konusulmasini bile istemiyorsunuz. Ya boyle bir olay yasadiniz ya da cidden kayinvalide sizsiniz.Buraya yazınca geçti mi kafayı yemeniz? Milletin yazdığı çoğu şeyde anormal zaten. Ama bu kadar mahrem bir konu da burada yazılacak değil, kaldı ki ramazan günü bir sürü insanı da onların arkasından atıp tutmasına vesile kılarak yanlış şeylere sebep oldunuz. Eşinizle ailesiyle halledeceğini sorunları buraya yazınca ne oluyor anlamadım.
Hanımefendi yapılan şey iğrenç ve tamamen kendi ailelerini ilgilendiren bir şey. Ne o büyüklerin yaptığı normal ne de üyenin buraya bu kadar ulu orta dökmesi. Mahrem çünkü bu kadar çirkin bu şeyleri burada bizim bilmemiz gerekiyor muydu ki, hasbelkader girdim okudum. Keşke Allah'tan hakkıyla korkup şu cümleleri bana yazmasaydınız.Mahrem bir konu oldugunu buraya yazilmamasi gerektigini ramazan gunu arkalarindan atip tutulmasinin yanlis oldugunu soylemek bunlar savunma degilde nedir? Mahrem olan onlarin karsi odada torunlari varken kapi acik yapmalari burada konusulmasini bile istemiyorsunuz. Ya boyle bir olay yasadiniz ya da cidden kayinvalide sizsiniz.
Çocukları var okey. Masada pat diye söylenmez.
Sabah olur kayınvalideni çekersin köşeye utandırmadan söylersin.
Okudunuz yorum yapmadan ciksaydiniz madem. Burdaki kimse sizin kadar rahatsiz olmadi. Bizce gayet normal bu konunun buraya acilmasi. Dert mi evet dert acilinmicak bir konu olsaydi banlanirdi demek ki yasak da degil.Hanımefendi yapılan şey iğrenç ve tamamen kendi ailelerini ilgilendiren bir şey. Ne o büyüklerin yaptığı normal ne de üyenin buraya bu kadar ulu orta dökmesi. Mahrem çünkü bu kadar çirkin bu şeyleri burada bizim bilmemiz gerekiyor muydu ki, hasbelkader girdim okudum. Keşke Allah'tan hakkıyla korkup şu cümleleri bana yazmasaydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?