Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O değil de şaka maka çoğumuz içten içe imrendik. Şimdi yalana gerek yok. Fantezi dünyası geniş hayattan zevk alan bir çift var karşımızda. Public falan fantezileri var. Ayakta alkışlıyorum. Ayıp mı evet ayıp ama çoğumuzun yaşı genç ama böyle bir cinsel hayatımız yok. Aklıma, açmayın dedeler repliği geldi :halay:

Okumadan yorum yapma da değişik oluyor. Kapı açık, çocuklar karşı odada, iğrenç yani

Benim Kv de üstünü antrede değiştirmiş üstte bişi yok, oğlum görmüş, bağır bağır söyledi çocuk. Eşime söyledim olmaz uyar diye.

Yaşlanınca kafaları mı çalışmıyor diyeceğim de , cayır çayır çalışıyor 🤪
Yaa bu bana bi çocukluk anımı hatırlattı.
Tarihi hamamlarıyla ünlü bir yerdeyiz, hamamama gittik. Ben ilkokula falan gitmiyorum henüz, max 5-6 yaşındayım. Yaşlı bir kadın peştemalini falan salmış, memeler göbeğe kadar, göbek de aşağı sarkmış bir miktar. Arkasını bi döndü kilot bile yok! Önden külot olmadığı anlaşılamıyor, öyle bir sarkmışlık :) yaşlanınca insanlar uzuvlarını saklanacak bişey gibi görmüyorlar, mahrem duyguları da kalmıyor galiba. Bu ne rahatlık arkadaş ya...

Hanımefendi yapılan şey iğrenç ve tamamen kendi ailelerini ilgilendiren bir şey. Ne o büyüklerin yaptığı normal ne de üyenin buraya bu kadar ulu orta dökmesi. Mahrem çünkü bu kadar çirkin bu şeyleri burada bizim bilmemiz gerekiyor muydu ki, hasbelkader girdim okudum. Keşke Allah'tan hakkıyla korkup şu cümleleri bana yazmasaydınız.
Konu başlığı çok açık. Cinsel münasebetten başka birşey anlamış olamazsınız🤪

İsim yok, adres yok, resim yok. Nasıl ulu orta dökmüş oldu. Ben anlamadım. Anlatır mısınız 🤔

Hanımefendi yapılan şey iğrenç ve tamamen kendi ailelerini ilgilendiren bir şey. Ne o büyüklerin yaptığı normal ne de üyenin buraya bu kadar ulu orta dökmesi. Mahrem çünkü bu kadar çirkin bu şeyleri burada bizim bilmemiz gerekiyor muydu ki, hasbelkader girdim okudum. Keşke Allah'tan hakkıyla korkup şu cümleleri bana yazmasaydınız.
Sordum ama cevap vermediniz. Burada her şey ulu orta dökülüyor. Siz hepsine böyle yükseliyor musunuz? Mahrem konular okumaktan bu kadar rahatsızsanız bu site sizin için mayın tarlası. Yanlış yerdesiniz maalesef. Buna bu kadar tepki vermek kusura bakmayın ama biraz drama queenlik. Başlıkta “cinsel münasebet” yazıyor zaten. Başkalarının mahremiyle ilgili bir şeyler yazıldığı aşikar. Bundan sonra açıp okumazsınız olur biter.

Hassas kalpler için dünya bir cehennem.

Yaa bu bana bi çocukluk anımı hatırlattı.
Tarihi hamamlarıyla ünlü bir yerdeyiz, hamamama gittik. Ben ilkokula falan gitmiyorum henüz, max 5-6 yaşındayım. Yaşlı bir kadın peştemalini falan salmış, memeler göbeğe kadar, göbek de aşağı sarkmış bir miktar. Arkasını bi döndü kilot bile yok! Önden külot olmadığı anlaşılamıyor, öyle bir sarkmışlık :) yaşlanınca insanlar uzuvlarını saklanacak bişey gibi görmüyorlar, mahrem duyguları da kalmıyor galiba. Bu ne rahatlık arkadaş ya...
hamamları bende sevmedim. Aynı anılar bende de var, resmen eziyet çekmişiz😒

Eşim sofrada değildi.Eşim odamızda söylenmeme uyandı..
Yani ben yatakta oturdum kendi kendime sinirden söylendim elim ayağım titriyordu gördüğüm manzara karşısında,kızlarımın odası hemen karşılarında,ya onlar görseydi düşüncesi beni aşırı gerdi üzdü.
Kim bilir belkide görmüşlerdir. Gerçekten utanmiyorlar mi ya

O değil de şaka maka çoğumuz içten içe imrendik. Şimdi yalana gerek yok. Fantezi dünyası geniş hayattan zevk alan bir çift var karşımızda. Public falan fantezileri var. Ayakta alkışlıyorum. Ayıp mı evet ayıp ama çoğumuzun yaşı genç ama böyle bir cinsel hayatımız yok. Aklıma, açmayın dedeler repliği geldi :halay:
Pardon da neyine imrendin bunun?

Sahilde gece yarısı dalgalara karşı sevişmiyorlar. Kendi çocuklarıyla aynı odada sevişiyorlar. Sen buna fantezi mi diyosun?

kendileri evde boy boy çocuklar ve yetişkin insanlar varken kapı açık seks yapmaya utanmıyorlar da masada söyleyince mi utanacaklar? neden kırmamak için uğraşmak lazım bu durumda?
Bence söylenmez.
En azından ben söylemezdim.
Zaten belli ki kaynana ve kayınpederin seks hayatları dillere destanmış.
Konu sahibi bunu bildiği halde evine almasaydı. Ben böyle bir riski göze alamam diyip reddetseydi.

Sahilde gece yarısı dalgalara karşı sevişmiyorlar. Kendi çocuklarıyla aynı odada sevişiyorlar. Sen buna fantezi mi diyosun?
Herkesin fantezi dünyası farklı. İstekliler. Ayrıca ironi ve espri denen kavramlara bu kadar uzak olmamak lazım. Çok gergin olunca hayat zor geçer sizin için. Biraz esnek olun yazılanlara gülün geçin. Bazen gülüp geçmek gerek. Size silah dayayıp seviştiren yoksa bence sorun yok. Şu an sizi zorlayan var mı? Yok.

Herkes de benden saygılı olmamı beklemiş anlamadım deseydim ki uyarmadım görmezden geldim eminim herkes derdi uyarsaydın çocuklar görebilirdi diye 🤦🏻‍♀️
Öncelikle maşallah ben bu azimlerine ve libidolarına hayran kaldım 🧿
Sonrasında ise belli ki çoğunluğun fikri öyle değil ama fantezidir yani başkasının evinde yapılır hatta daha heyecanlı yapılır. Tam da bu yakalanmayayım diye tedirginliği hoştur zaten. Bi talihsizlik ve kapıyı açık tutmak gibi bi kafasızlık sonucu yakalanıldıysa da geçmiş olsun. Utançtan geberirsiniz.
Siz dönerken alelacele giyindiklerine göre zaten gördüğünüzün farkındalar. Reddettiklerine göre de zaten hata yaptıklarının farkındalar. Bildiğinizi açıkça konuşmadan da mahcup hissettirebilirdiniz. Hatta ay gördü mü görmedi mi diye daha büyük tereddüt yaratıp tedirgin ederdiniz. Muhtemelen kayınvalideniz gözünüzün içine bakardı ne gördüğünüzü anlamak için. Çat diye gidip yüzüne vurmak çok utanç verici. Oğlu için de bunun konuşulması bile zaten cringe hissettiriyodur eminim. Yanında söyleyin ya da söylemeyin. Bi daha kapı açık yattıklarını gördüğünüzde kapıyı kapatmalarını rica edebilirdiniz ve konu pürüzsüzce çözülürdü. Kendiniz muhtemelen ben öyle bişey yapmazdım başkasının evinde diyeceksiniz ama o şöyle düşünün çocuklarınızdan biri eşinizle sizi görse bi 5 10 sene sonra sabahında gelip dün akşam da sizi gördüm duydum biraz dikkat edin ya diye yüzünüze vursa utanırdınız eminim. Böyle bi durumda uyanık olduğunu duyurmak yeterli bi tepki ilk etapta. Israrla devam edenle açık açık konuşulmalı.

Faztazi değil evet. Ama o yaşta olmalarına rağmen hala istekleri var. Kimisi 40ında kapatıyor o mevzuyu.

@kufyesili bende şuan kızgınım iki güldüm ettim stresim gitmişti geldim ki ooooo kırmızılar kırmızlar biz orda ne muhabbet gönderdik farkında mısını gülüşmeli takılmalı etmeli
Niye bu kadar abarttın bu beğenmedim muhabbetini yahu? Yazdığını ben de beğenmedim, emoji atmasam da. Şaka/ironi yapıyordur herhalde o kafada değildir deyip güldüm geçtim. Günde kaç kere beğenmedim alıyorum. Bu kadar ciddiye alsam çok çabuk yıpranırdım. 😁

Herkesin fantezi dünyası farklı. İstekliler. Ayrıca ironi ve espri denen kavramlara bu kadar uzak olmamak lazım. Çok gergin olunca hayat zor geçer sizin için. Biraz esnek olun yazılanlara gülün geçin. Bazen gülüp geçmek gerek. Size silah dayayıp seviştiren yoksa bence sorun yok. Şu an sizi zorlayan var mı? Yok.
Ay şu yazdığın mesajdan herşeye gülüp geçen bir tip olduğun hiç belli olmuyor. Gerim gerim gerilmişsin. Sen önceki yazdığını oku bakalım, ironi görebilicen mi

Anlamıştım fantazi olayı olduğunu, kaç tane başkasının evinde kapı açık sevişen yaşlılar görüyoruz ki. Bağ bahçe çok fenaymış, kimseden de utanmıyolar abo.
Ya bunlar gibi insanlar kendilerini tatmin edip salak sacma fantaziler yapıcak diye bizler buna şahitmi olmalıyız milletde utanma duygusu kalmadi valla😑🤣fantazisini herkes evinde yapsin bir zahmet kimsenin bu manzarayi evinde hoş karşılayacagini sanmiyorum doğal olarak.

Niye bu kadar abarttın bu beğenmedim muhabbetini yahu? Yazdığını ben de beğenmedim, emoji atmasam da. Şaka/ironi yapıyordur herhalde o kafada değildir deyip güldüm geçtim. Günde kaç kere beğenmedim alıyorum. Bu kadar ciddiye alsam çok çabuk yıpranırdım. 😁
Ya beğenmedim değil mevzu halem gerçekten bende alıyorum zaten konu o değil çiçemmm yav 😁🥳 bak sende atmışsın yani olabilir bu

Faztazi değil evet. Ama o yaşta olmalarına rağmen hala istekleri var. Kimisi 40ında kapatıyor o mevzuyu.
Yani ne diyim buna? Madalya mı takalım bu yaşta istekleri var diye? İmrenen özenenlere süper uzun süren cinsel yaşam diliyorum o halde.
Ben konuyu okuyunca aklıma ahh ne güzel cinsel istekleri hala devam ediyor helal olsun demek gelmiyor nedense?

Ben imrenmedim. Çoğumuzun da içten ya da dıştan imrendiğini düşünmüyorum. Eşim 70-80 yaşlarında, ulu orta her yerde, hatta kızımla aynı odadayken, kapı açık halde üstüme çullansa çakarım ağzına bir tane. 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X