Sizene ki yahu
Misafirliğe geldiler diye veya kulakları duymuyor diye birlikte olmayacaklar mı?
Bence sizin uyarmanız münasebetsiz olmuş.
Sen bi dur yaa Allah aşkına gerçekten karışma bi orda ne muhabbet dönmüş gülmüşüz etmişiz görmüyor musun geldin hemen bozuyorsunDuyar duyar anadolu
Genelde köylerde yetişmiş erkekler böyle yüksek performanslı oluyor sanırım.yani ben öyle gözlemledim.eee temiz hava, doğal gıda.12, 13 çocuk yapılıyordu.3,5 tanesi de ölüyordu.boşuna eski toprak demiyorlar bizim de çocuğumuz olmuyor gerçi.eskiden kadınlar en geç 2,3 ayda bir tekrar hamile kalıyordu.genetiğimiz bozuldu resmen.çok acı durumlar aslında ciddi düşününce de elimizden bir şey gelmiyor maalesef.Kayınpeder ne yiyip içiyor. Neyle besleniyor çok merak ettim. Burada bir sürü konu okuyoruz. Kadınlar şikayetçi. 40 yaşındaki adamlar kısırlaştırılmış kedi gibi köşede oturuyorlar. 80 yaşındaki dede çıksın da demeç versin. Bu gençler de nasiplensin.
Tamam yav ne kızıyonSen bi dur yaa Allah aşkına gerçekten karışma bi orda ne muhabbet dönmüş gülmüşüz etmişiz görmüyor musun geldin hemen bozuyorsun
Vay arkadaş hani marjinal bizdikAsla.
İnsan yediğinde neyse yetmişinde de odur da diyorlar
Kv kb gençken de bağda bahçede yapmışlar hep birilerine yakalanmışlar
Ben şükür kapılarımı kapatıyorum uluorta bişey yapmıyorum
Bu başka bişey. Cinsel istek falan değil bu, karıştırılmasın.Kızı oradaydı gayet gülerek geçenlerde diğer abimde ben odadayken yaptılar dedikoca 45yaşındaki kızının yanında yapan anne baba..beni yatıyor sanıyorlardı dedi
Ya bu iğrenç değil mi ?
O da hiç sesini etmeden durmuş..
Ben duramazdım en azından uyanacak gibi yapardım şahit olmak istemezdim
Sizin bebekle zor olur bende bebek de yokBenle eşim de öylehele bebekle asla mümkün olmuyor
Kapıyı kapatmak bile akıllarına gelmemiş demek kiÇocuklarım var demiş. Kapı açık demiş. Bağlantıyı kurdun mu ?
Cidden bazı yorumları yazarken düşünerek mi yazıyorsunuz emin olamıyorum.
Gözlerin dudakların alev alev çağırıyor yangınlaraKapıdan geçerken nefes nefese kalmış kb alttaki Kv yapma dur biri geçiyor yahu diye diye gülüşüyor
Çocukları var okey. Masada pat diye söylenmez.Çocuklarım var demiş. Kapı açık demiş. Bağlantıyı kurdun mu ?
Cidden bazı yorumları yazarken düşünerek mi yazıyorsunuz emin olamıyorum.
Gün suresi kısalıyor mesela yaş a göre haftada 3-4 kenBu arada belli bir yaştan sonra cinsel ilişkinin olması anormal değil mi ya ben mi yanlış biliyorum cidden merak ediyorum hani eskiler derler ya belli bir yaşa gelince ayrı yatılıyor fln diye ay biri beni aydınlatsın kaç yaşında bitiyor o işmenepoz,andropoz fln bu iş bitti demek değil miydi
Çocukları var okey. Masada pat diye söylenmez.
Sabah olur kayınvalideni çekersin köşeye utandırmadan söylersin.
Kayinvalide zaten utanmaz her gittikleri evde yapiyormus bunu. Ayrica kadin demis ki sofrada sadece ben kayinvalidem gorumcem varken soyledim. Yorumlari okuyupta gelip yazinÇocukları var okey. Masada pat diye söylenmez.
Sabah olur kayınvalideni çekersin köşeye utandırmadan söylersin.
Sizin bebekle zor olur bende bebek de yokBenle eşim de öylehele bebekle asla mümkün olmuyor
Sapık len bunlar? Bir daha bu sapıkları evinizde yatırmayın. Hatta çok sık görüşmeyin de.Kızı oradaydı gayet gülerek geçenlerde diğer abimde ben odadayken yaptılar dedikoca 45yaşındaki kızının yanında yapan anne baba..beni yatıyor sanıyorlardı dedi
Ya bu iğrenç değil mi ?
O da hiç sesini etmeden durmuş..
Ben duramazdım en azından uyanacak gibi yapardım şahit olmak istemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?