Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizene ki yahu
Misafirliğe geldiler diye veya kulakları duymuyor diye birlikte olmayacaklar mı?
Bence sizin uyarmanız münasebetsiz olmuş.

Çocuklarım var demiş. Kapı açık demiş. Bağlantıyı kurdun mu ?
Cidden bazı yorumları yazarken düşünerek mi yazıyorsunuz emin olamıyorum.

Genelde köylerde yetişmiş erkekler böyle yüksek performanslı oluyor sanırım.yani ben öyle gözlemledim.eee temiz hava, doğal gıda.12, 13 çocuk yapılıyordu.3,5 tanesi de ölüyordu.boşuna eski toprak demiyorlar bizim de çocuğumuz olmuyor gerçi.eskiden kadınlar en geç 2,3 ayda bir tekrar hamile kalıyordu.genetiğimiz bozuldu resmen.çok acı durumlar aslında ciddi düşününce de elimizden bir şey gelmiyor maalesef.

Son düzenleme:
K kufyesili bende şuan kızgınım iki güldüm ettim stresim gitmişti geldim ki ooooo kırmızılar kırmızlar biz orda ne muhabbet gönderdik farkında mısını gülüşmeli takılmalı etmeli

Asla.
İnsan yediğinde neyse yetmişinde de odur da diyorlar
Kv kb gençken de bağda bahçede yapmışlar hep birilerine yakalanmışlar
Ben şükür kapılarımı kapatıyorum uluorta bişey yapmıyorum
Vay arkadaş hani marjinal bizdik bunlara hiç birşey yapamazsınız insanlar sex seviyor

Bu başka bişey. Cinsel istek falan değil bu, karıştırılmasın.
Bu sapıklık.
Kusura bakma ama eşinin anası-babası sapık. Özellikle yapıyorlar. Terbiyesizler.
Kimseye yaşından dolayı hürmet edemeyeceğim.

Son düzenleme:
Okumadan yorum yapma da değişik oluyor. Kapı açık, çocuklar karşı odada, iğrenç yani

Benim Kv de üstünü antrede değiştirmiş üstte bişi yok, oğlum görmüş, bağır bağır söyledi çocuk. Eşime söyledim olmaz uyar diye.

Yaşlanınca kafaları mı çalışmıyor diyeceğim de , cayır çayır çalışıyor

Çocuklarım var demiş. Kapı açık demiş. Bağlantıyı kurdun mu ?
Cidden bazı yorumları yazarken düşünerek mi yazıyorsunuz emin olamıyorum.
Çocukları var okey. Masada pat diye söylenmez.
Sabah olur kayınvalideni çekersin köşeye utandırmadan söylersin.

Gün suresi kısalıyor mesela yaş a göre haftada 3-4 ken

Kişiye göre tabi 15 gunde 1 e falan düşüyormuş

Yoo utanmadan kapı açık sevişene dış kapıyı utanmadan gösteririm ben de mesela , konu sahibi az bile yapmış. Çocukların olduğu yerde bu ne pervasızlık ?

Kayinvalide zaten utanmaz her gittikleri evde yapiyormus bunu. Ayrica kadin demis ki sofrada sadece ben kayinvalidem gorumcem varken soyledim. Yorumlari okuyupta gelip yazin

Sapık len bunlar? Bir daha bu sapıkları evinizde yatırmayın. Hatta çok sık görüşmeyin de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…