• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv karar veremedi gitti

nehael

istersen daǧlar yerinden oynar
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
225
103
123
merhaba arkadaslar
5 yasinda bi kizim var. kizima hamileyken cinsiyeti ogrenince ailelere haber verelim dedik kv aradi esim kizim olacak dedi (esim kiz cocuklarina bayilir kizi olsun diye cok dua etti) kv nin sesi telden duyuluyordu. eh olsun senin canin sagolsun dedi. esimde kizardi falan yanimda dedi qnne ben zaten kiz istiyordum.
neyse dedim simdi yine bebek bekliyorum 1 ay sonra dogum yapacagim ve bir oglum olacak insallah.kv dedi esim erkek diyorki ben erkek cocuklarini hic sevmem kiz olsaydi severdim erkek olacagi icin sevinmedim diyor. hani yasli diyorum aldiris etmiyorum ama bayramda 20 kisilik akrabanin icinde bunu demesi benicok uzdu. neden boyle anlamadim gitti.

merhaba arkadaslar
5 yasinda bi kizim var. kizima hamileyken cinsiyeti ogrenince ailelere haber verelim dedik kv aradi esim kizim olacak dedi (esim kiz cocuklarina bayilir kizi olsun diye cok dua etti) kv nin sesi telden duyuluyordu. eh olsun senin canin sagolsun dedi. esimde kizardi falan yanimda dedi qnne ben zaten kiz istiyordum.
neyse dedim simdi yine bebek bekliyorum 1 ay sonra dogum yapacagim ve bir oglum olacak insallah.kv dedi esim erkek diyorki ben erkek cocuklarini hic sevmem kiz olsaydi severdim erkek olacagi icin sevinmedim diyor. hani yasli diyorum aldiris etmiyorum ama bayramda 20 kisilik akrabanin icinde bunu demesi benicok uzdu. neden boyle anlamadim gitti.

Allah ikisinide gonlume gore verdi cok sukur de gec soyledigi sozlere.
kafaya takmaya degmez.
kvden aman nede guel kiz severim o erkek severim dese ne olur demese ne olur.
Allah bagislasin cocuklarini.

Kv oldugunu belli ettirmeye calismis iste canim...
Pek aldiris etme bence ...
Hayirli olsun , saglicakla al kucagina oglunu ♡

Ben olsam, üçüncüyü senin hatrına çift cinsiyetli doğuracağım, ilk ikisinde bir türlü mutlu edemedik gitti derdim. Töbe töbe!
Ya kadın memnuniyetsiz, huzursuz, mendebur biri demek ki, ne takıyorsunuz kafanıza.
Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah miniğinizi.

Klasik kayınvalide memnuniyetsizliği tatlım. Bunlar böyle memnun olmamaya programlanmış, aldırma.

merhaba arkadaslar
o zaman kızını sevsin işte kız da varmış :KK70:

Ay büfede sanki, patso yese aklı burgerde kalıyor, burger yese patsoda. Yazılı dilekçe veremedik Allaha diyeydin. Sanki dükkana malzeme sipariş ediyosunuz

Ah akşam akşam fasfood cektirdin canımı
Ne yapcaz şimdi :d

kimse çocuğunu sevmek zorunda değil
kimse için benim çocuğumu sevmeyecek diye üzülüp de kafanıza takmayın
annesi ve babası önemlidir çocuk için
benim dedem de kız kardeşim için kız doğdu diye haber verdiklerin de alsın bacaklarından itibaren kızı geri soksun 2.de kız yaptı diye kalkıp gidip eve bakmamış
ama 3 kardeş 2 kız bir erkek en çok o kız kardeşimi sevdi ve ölünceye kadar da benim ismi başka deyip kayırdı o istemeden para çıkartıp verir onun sevdiği yemekleri yaptırtırdı
yani boşyere üzülmeyin

ya normalde takilmiyorum soyledigi seye ama ulu orta heryerde soyluyor. zaten son donemlerde yeterince duygusalim. pgluma koyqcagim ismide begenmiyor. ömer isminde ne giciklik var. cok gicik bi isimmis tovbe ya sirf ben istoyorum o ismi diye istemiyo. sabir diyorum.

İnsan hamileyken daha duygusal oluyo tabi ama he de geç bosver ömer ismi de çok güzel bence gerçekten klasik kayınvalide be canim

aman işte

sana gıcıklık yapıyor

he de geç

aman de kız doğururuz kızı sevmez oğlan doğururuz oğlanı sevmez zevklerin en kadar çabuk değişiyor de

susma de yani senin içinde kalıp sen şişeceğine o şişsin

Canimmmm benim KV de gordugune kız olsaydı derdi gormedigine haber yollardı ben hamileyken şimdi tuvalete gitmemi bekliyo sevmek için:KK76:

Aman dert ettiğin şeye bak kaynanacığım senin için de bir tane yaparım aşk olsun de.

Back