Kv ile oturmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Steny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynılarını düşündüm inanın o kadar kalabalık çoluk çocuk ama eşim bunu görmezden geliyor ona göre bunlar zor şeyler değill
Ben seninle böyle evlendim ev üstüne ev olmaz diyeceksin. Sakın üzülme acıma.
Evde kızı varmış ayrıca olmasa bile henüz kendini idare ediyor ne münasebet birlikte oturmak.
Eşin kahramanlık peşinde arada seni harcayacak. Gerekirse kıyameti koparan ama asla kabul etme. Anahtarın ayrı olsun

Annen rahat edemez de. Gercekten öyle. Belki öbür ogullari torunları damatları gelip kalacak girecek çıkacak sendeyken bunlar olamaz ki. Hele bir de acıklamış cok sacma cocugun yokmuş diye. Asıl gebelik ve minik lık halleri zor cocugun
Esine cok kızdım

Eltilerle konuşmuştuk geçrn gün onlarda herkeste kalır mecburen diyorlar herkes razı gelip kalmasına ama bu dediğiniz gibi sadece bi kişyle olmaz eşim bunu düşünmüyorki
İyi de kvye de yazık sürekli dolaşmak istiyor mu. Evi olsun kendine yine isterse dolassın

O kadar kalabalık bir ailede,hemde bekar görümce varken neden sizde kalsın anlamadım.
Yakın oturulur amenna ama aynı evin içinde olmaz.
Akşam eşinizle başbaşa olacağınız zaman,kayınvalide ve görümce de sizinle olacak.
Asla kabul etmeyin.
Eşiniz diretiyorsa sizde diretin.
Sorun bakalım sizin anneniz ve kız kardeşinizle aynı şekilde yaşamak ister miymiş? Hiç sanmıyorum.
Ayrıca abileri bırakmaz vs diyorsunuz ya,emin olun kimse kabul etmez bu durumu,çok güvenmeyin derim

S Steny belli ki kocan her gün ağlatsa da, kv sende diye kendi evinde kocana hasret kalacak olsan da, hergün 20 kişi ağırlayacak olsan da sen susacaksın.

Sadece Allah sabır versin diyorum.

Aynı evde oturmak istemiyorum
Hasta olsa alıp bakayım ama annenin bakım gerektirebilecek bir durumu yok diye açıkça baştan tavrı koyacaksınız
Kardeşinle yaşamaya devam eder kendi evinde
O da evlenince her kardeşin bir süre misafir eder anneyi
Ben aynı evde dubleks de olsa tripleks de olsa yaşamak istemiyorum, bütün gün sen yokken ben annenle kalacağım benim durumumu da düşün diyeceksin mesela.

Ama en temizi ben olsam hemen bi işe girerdim

Benim 82 yaşındaki anneannem çocuklarından farklı bir şehirde yalnız yaşıyo yahu
Neden bu kayınvalideler evinde kalamıyormuş

76 yaşındaki babam da farklı şehirde yalnız kalabiliyor
Kendi yemeğini de yapıyor
Çamaşırını da yıkıyor

Anlamadım ben bu annenin bakımı diye tutturulmasını

Evinde otursun
Müsait olan gider temizliğine yardımcı olur
Kimisi akşam yemeğine gider gönlünü yapar
Arada davet edersiniz kahvaktıya vs

Sana diyeceklerim küpe olsun kk daş!
Babaannem ve Dedemde çok iyiydi bizim yanımızda kaliyorlardi çünkü babam tek erkek!laf
Halamla karşılıklı dairelerde kalıyordu O'da çok iyiydi
Herkes iyidir yahut kötüdür bu seyre göre belirlenir ne yazık ki
E annem hepsinden iyiydi bunu bir ben demiyorum tanıyan bilen herkes söylüyor. ..
Gelelim borulcenin eksisine;Annem'i bakirkoye yatmaktan komsusu kurtarmis,
Dört yıl o stresle çocuk sahibi olamamislar,ben ilk çocuğuyum beni 49 kg ile burnundan kan ata ata doğurmus serum ignesi 100 ad yjyerek canim!
Bizi buyuturken hiç tadına varamamis gelen gidenden is guc ve senin resmiyet dediğin bizmkilerin edep dediği sahte edep geleneginden (ben büyürken annem yaşadıklarımı bilse)...neyse
Birde kocanla durumunu da annemin tabiri ilebozetliyorum:
"Kari koca mi olduk biz yavrum,dost hayatıydi bizimki nikahli dost"

Ayy u unutmadan soyliym kocan diyecek ki sana bunu okursan..
"Onlar öyle diye bizdemi olcaz onlar gerçek yüzünü gizlemisler bizimkiler öylemi hepsini gördün biliyosun "vir vir vir da vir vir
Hiç gerçek yuzerini gizleme şansları olmazdı uzaktan akraba ve bir koyun içindeler mis canım ancak bir evin içine girince kadar kurt kuzu dur girince de kuzu cellat olur!

Sadece kaynanamizi olmayacak evde birlikte yazarsanız büyük evi olacak, haftada bir iki sizde olacaklar ve kaynanan hastalandığında vs her gün dolacak ev kardeş sayısı çok fazlaymis.

Bence karşılıklı daire yada altlı üstlü daire olmasına ikna edin

Ya rabbim buyuk konusmak istemiyorum. Ama 1oglum 1kizim olursa kizimda kalmak isterim. Elin kizi bana bkmak zorunda deqil. Ulkemizde ne kadar cok kv bakan gelin var. Gelini bakici olarak goruyorlar.

Kararlı olun eğer öylemi böylemi derseniz çok çekersiniz

Hmmm umarım hep iyi diye bahsedersin ilerisi için de.sakin kabul etme herkes sana yıkılır kadın zaten is yapmıyormus bi süre sonra rahatsız olacaksın açık ve net ol.ben böyle bi yaşamı kendime uygun görmüyorum de konu açıldığında.

Hiç sonuna kadar okumadım bile. Bırak Dubleksi aynı mahallede bile oturma. Iyiken kötü olursun. Aç bev konularını oku anlarsın ne demek istediğimi.

Aynı evde olursan belli bişe bütün işler sende hizmetçi gibi olacaksın. Eşin aile konusunda titizse kv ile kesin oturursun ikna edemezsin. Sana tek tavsiyem hemen işe gir ve herkes kendi işini kendi yapsın sen millete bakmak zorunda değilsin herkesin eli ayağı bacağı var

Ben birbirlerine bağlı aileden çok bağımlı aile gördüm malesef..
Size bu diretmeler de bağımlılıktan,esinizin bu kararını malesef öteki abiler diretmeden sizin kırabileceginizi sanmıyorum..
Herşey olur ama esiniz sizin tarafınızdan ikna olmaz..
Isiniz çok zor..

Bu konu açıldığında net söylemeliyim bunu ama kırılırsak diye korkuyorum aramıza soğukluk girmesin istiyorum nasıl bir yol izlemeliyşm

Tartışmayın, sadece net ve sakin bir biçimde “İstemiyorum. Aynı evde yaşamayacağım. Ev üstüne ev olmaz” deyin. Kanunen aile ile oturmaya zorlamak boşanma sebebi sayılıyor.

Benim esimde 9 kardes, 5 elti 4 gorumce sahibiyim ayni seyleri yasadim, tek farkimiz kv deye sadece ben baktim cunki hastaydi kimse ilgilenmek istemedi.Benim seneler evvel yasadiklarimi yasayacakmissiniz gibi geliyor.Ben asla kabul etmeyin derim, illa beraber oturulacaksa da butun cocuklarinda belli bir sure kalsinlar.

Aynılarını düşündüm inanın o kadar kalabalık çoluk çocuk ama eşim bunu görmezden geliyor ona göre bunlar zor şeyler değill
Hizmeti kendi yapmadığı için zor değil ona sende çek resti göster az dişini canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…