• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile konuşmalı mıyım

Benim eşimin ailesinin bahcelerı vardı.

Eşim ihracaat şefi idi özel bir sirkette
Hsonu çalışmazdı
Eşimin ailesi her haftasonu eşimi arardı o bahçelerde calısması için cagırırdı,
Adam sabah 7 de ailkesinin yanına giderdi bahçeye ağaçlardan bırseyler toplarlardı , bu iş aksam 9-10 a kadar sürerdi.
Ct de pazar da giderdi eşim.
Ben de calısıyordum
Hiçbir haftasonumuzu birlikte gecıremezdik
12 ay süren bir bahçe işi idi bu iş.
Yevmiye ile işçi de tutarlardı o zamanlar günlüğü 80 tl idi.
Bir işçi de oğullarıydı , düzenli iş gibi her hsonu giderdi yardıma.

Biz o zaman kiradaydık, maaşlarımız azdı, zor gecınıyorduk.
Eşim bedavadan çalısırdı yanlarında.
Ailesi tabiki yardıma gidebilir ama bu düzenli iş gibiydi aynı, bir cumartesi de evde olayım , eşimle kahvaltı yapayım luksumuz yoktu.

Burda asıl suc eskı esımde neys ekonu o değil.

Görümcem de bankacı idi ,
çok nadir bazen haftasonu gorumcemın eğitimi olurdu, ct eğitime giderdi.

Kayınvalide kızımın bir haftasonu var onda da eğitime cagırdılar dinlenemedı derdı:)
kız bekardı bir de.

ben gittim konusmaya , eşimi arama dedım anne kız ıkımız konusalım dedim.
aramıs oglunu , bir sınırle oğlu geldı biz bır de onun evınde kavga ettık eşle

akşam eve gıderken oğluna dedi ki,
hadi oğlum bugün evine git de birsey olursa gelırsın dedı:)))))))))))

ya o zamanlar kucukmusum 26 yasındaydım aslında cok da kucuk değil ama ,şimdi asla aslaaaaa böyle davranmam.
muhatap dahi olmam bu tarz insanlara basarım tekmeyi gider.

siz de konusmayın ltf ,eşiniz eş olsa , annesi de anne
zaten bunları yasamazdınız
Neler yaşamışsınız ya . İyi bir hayata basamak görüyorum yaşanan kötü şeyleri ve her kosulda hamdediyorum daha beterini yaşamamak için. Ama içinde bulunduğum durumu kabullenmek değil niyetim . Hala cirpiniyorsam demek ki hala içimde bir nebze bişey kalmistir diyorum ve bitecekse o noktaya geldiğimde kendiliğinden bitecektir diyorum herşeyin bir zamanı var demek ki hala sqbredebiliyorum diyorum

Neler yaşamışsınız ya . İyi bir hayata basamak görüyorum yaşanan kötü şeyleri ve her kosulda hamdediyorum daha beterini yaşamamak için. Ama içinde bulunduğum durumu kabullenmek değil niyetim . Hala cirpiniyorsam demek ki hala içimde bir nebze bişey kalmistir diyorum ve bitecekse o noktaya geldiğimde kendiliğinden bitecektir diyorum herşeyin bir zamanı var demek ki hala sqbredebiliyorum diyorum
oo anlatsam roman olur:)
şimdi baskası ile evlıyım 3 yıldır

Allah sizin de içinize ferahlık versin , ama o düşündüğünüz konusma işini yapmayın ltf.çok içten ve samimi olarak bunu söyluyorum
siz anlattıkca kadın içten içe sevinecektir çnk.

oo anlatsam roman olur:)
şimdi baskası ile evlıyım 3 yıldır

Allah sizin de içinize ferahlık versin , ama o düşündüğünüz konusma işini yapmayın ltf.çok içten ve samimi olarak bunu söyluyorum
siz anlattıkca kadın içten içe sevinecektir çnk.
Evet onu bende düşündüm o yüzden kararsız kaldım hayır hayır vazgeçtim kesinlikle konuşmayacağım :)

Saçmalamaaaa... sakın öyle birşey yapma... kayınvalidenin sana söyleyebileceklerinin haddi hesabı yok. Ağzının payını alır dönersin kuzu kuzu... benden tavsiye asla destek bekleme... hep köstek tam köstek... sen kimi kime şikayet ediyorsun... al birini vur ötekine...
Aynen kesinlikle öyle zaten oğlu annesinin kopyası

Sen o babana bile geçmiş olsun demeyen aile,o kv arkanda durur mu sanıyorsun Can'ım.Onlar bir olurlar bu boşanma işini hızlandırırlar bana göre.Senin eşinde problem var.Annesi gelinin arkasına alıp da oğluna birşey demez.Bence fazla yüz göz olma onlarla.Eşinle problemin bitmiyor bitecek gibi de göZükmüyor.Biraz inatlaşma içindesiniz gibi sanki.

Sen o babana bile geçmiş olsun demeyen aile,o kv arkanda durur mu sanıyorsun Can'ım.Onlar bir olurlar bu boşanma işini hızlandırırlar bana göre.Senin eşinde problem var.Annesi gelinin arkasına alıp da oğluna birşey demez.Bence fazla yüz göz olma onlarla.Eşinle problemin bitmiyor bitecek gibi de göZükmüyor.Biraz inatlaşma içindesiniz gibi sanki.
Evet genel sorunumuz gerçekten inatlaşmak eşim bundan başka bişey bilmiyor

Emin ol kvde sana ah canım diyip boynuna sarılmayacak. Bulunduğun durumdan daha da kötü bir hal alabilirsiniz.

Hebe, artık bir karar ver. Ve yolunu ona göre çiz. Kendinin çözüm bulamadığın durumuna kvden , senin bulamadığın çözümü çok net bulabilir.
Kendine bunu yapma.

Ben bu hatayı yapmıştım zamanında. Gittim salak gibi kv ile konuştum bir sorunumuzu..oda yüzüme gülüp takma kafana hepsi hallolur dedikten sonra söylediklerime bin katarak anlattı eşime. Onun yüzünden aramız daha da bozulmuştu. Sakın kv nin gülen yüzüne kanmayın. Tabiki gerçekten iyi niyetli olan kvlerde var ama sizinki onlardan biri değil belli ki..

Ben fikrinizi doğru buluyorum. Yardım almak iyidir. Ancak kayınvalideniz anlattığınız kadarıyla bu iş için doğru insan değil. Şike büyüklerinden adalet duygusuna güvendiğiniz ve eşinize de sözü geçecek birine gidebilirsiniz. Hakkınızdan hayırlısı olsun.

benim eşimde anne aşığı +1 abla aşığı :)
bende bu sorunlar yüzünden boşanmanın eşiğine geldim
sakın gidip kaynananın eteğine yüz sürme.
oğlu zaten anasının yüzünden o hale gelmiş
allah korkusu olan insanlar olsa oğlunun yuvasındaki huzursuzluğu bilir
evladım o senin karın ailen ona göre davran diye akıl verir.
emin ol boşanacak olursanız kınayı yakacak olan ilk kişi kaynanan olur.
benim yuvamın dağılmasının vebali de kaynana ve görümcemin boynunadır.
allah yaşattıklarını yaşatmadan canlarını almasın.

Aylardır kocam yüzüme bakmıyor kisminda kaldım ben yüzüne bakmayan adamdan hamile kaldım diye mi korktun ?

Konuya nerden baslamam gerektigini bilmiyorum az önce hamile olduğumdan korktum test yaptım negatif çıktı aslında eşimle ne raddeye geliriz bazı kararları ertelemem veya tamamen karar vermek için bir durumdu hemen konuya giriyorum
Eşim annecidir çok fazla dinler annesini
Esimle gerçekten büyük problemlemlerimiz var defalarca konuştum ağladım yalvardım her yolu denedim . Olmadı olmuyor düzelmiyor adam annesiyle konuşmaya karar verdim . Çünkü oğluna hiçbir zaman toz kondurmaz hanımefendi. Bana hep aynı o gözümun nuru da sana emanette sakın ihanet etme der ama oğlu yüzüme bakmaz oldu aylardır. Sorun ne ne değil bilmiyorum tamamen bitmiş galiba gözünde yaklaşık 2 aydır eşimle neden böyle davranıyosun yapma vs diye hiç konuşmuyorum iyi davranıp alttan da aldım, sustum hiç konuşmadım da . Napacagimi bilmez durumdayim
Biz daha önce ayrılmıştık kv herkese beni kötü anlatmıştı .
Örnek vereyim evliliğimiz boyunca eşime ailen neden böyle yapıyorlar bak bizi huzursuz ediyorlar doğrumu sence demişimdir hep kötülemedim gorusmeyeceksin görüşmem de demedim hiç bı zaman . Kavga anımizda bana iki yüzlüsün dedi arkalarından konusuyosun bir araya gelince de gülüyorsun hizmet ediyosun dedi . Napmama gerekiyordu yüzlerini bakmayıp terslesemiydim dedim o zaman sen kötü olma onlara diye senin hatrina var diye güleryüz gösteriyorum dedim hem kötülemiyorum dedim . Eşim bilenin hakkımda bu konuda iki yüzlü olduğumu düşünuyor şimdi gidip annesine oğluna şöyle kendine çeki düzen versin diye konuşayım mi çok yoruldum artık bişeyler sonuca varsın bende rahatliyim istiyorum hep beki kötü görüyorlar çünkü ne yaşadığımı bilmeden . Eşim onu şikayet ettiğimi düşünür mu o beni sürekli anneme şikayet eder mesela bi yerden sonra çok sinirlenmistim ilk defa annesiyle konuşcam ilişkimizin çok kötü hale geldiğini anlatcam. Anlatmayı düşünüyorum daha doğrusu bu ne kadar doğru sizce? Bide gidip annesine işte iki yüzlülük yapıyo geli ne hakla beni sana şikayet ediyor seni sevmiyor ki falan derse diye düşünüyorum kararsiz kaldım
Çok karışık oldu kusura bakmayın
konuşursan daha da kötü olablr demedi deme

O kadınla konuşmaniz daha çok sinirlerinizi bozacaktir.siz ne yaparsaniz yapın kadın hep oğlunu haklı bulacak sonrada gidip sizi oğluna şikayet edecek.. oğluda annesini haklı bulacak.. bırakın ne halleri varsa görsünler..anlamıyorum böyle ruh hastası kayinvalideleri..bir bitmediler

ooooo sakın öyle bir şey yapma.sen anlatınca hem seviniyor hem de ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorlar.saygınlığın yerin dibine batıyor.tecrübeyle sabit.

Konuya nerden baslamam gerektigini bilmiyorum az önce hamile olduğumdan korktum test yaptım negatif çıktı aslında eşimle ne raddeye geliriz bazı kararları ertelemem veya tamamen karar vermek için bir durumdu hemen konuya giriyorum
Eşim annecidir çok fazla dinler annesini
Esimle gerçekten büyük problemlemlerimiz var defalarca konuştum ağladım yalvardım her yolu denedim . Olmadı olmuyor düzelmiyor adam annesiyle konuşmaya karar verdim . Çünkü oğluna hiçbir zaman toz kondurmaz hanımefendi. Bana hep aynı o gözümun nuru da sana emanette sakın ihanet etme der ama oğlu yüzüme bakmaz oldu aylardır. Sorun ne ne değil bilmiyorum tamamen bitmiş galiba gözünde yaklaşık 2 aydır eşimle neden böyle davranıyosun yapma vs diye hiç konuşmuyorum iyi davranıp alttan da aldım, sustum hiç konuşmadım da . Napacagimi bilmez durumdayim
Biz daha önce ayrılmıştık kv herkese beni kötü anlatmıştı .
Örnek vereyim evliliğimiz boyunca eşime ailen neden böyle yapıyorlar bak bizi huzursuz ediyorlar doğrumu sence demişimdir hep kötülemedim gorusmeyeceksin görüşmem de demedim hiç bı zaman . Kavga anımizda bana iki yüzlüsün dedi arkalarından konusuyosun bir araya gelince de gülüyorsun hizmet ediyosun dedi . Napmama gerekiyordu yüzlerini bakmayıp terslesemiydim dedim o zaman sen kötü olma onlara diye senin hatrina var diye güleryüz gösteriyorum dedim hem kötülemiyorum dedim . Eşim bilenin hakkımda bu konuda iki yüzlü olduğumu düşünuyor şimdi gidip annesine oğluna şöyle kendine çeki düzen versin diye konuşayım mi çok yoruldum artık bişeyler sonuca varsın bende rahatliyim istiyorum hep beki kötü görüyorlar çünkü ne yaşadığımı bilmeden . Eşim onu şikayet ettiğimi düşünür mu o beni sürekli anneme şikayet eder mesela bi yerden sonra çok sinirlenmistim ilk defa annesiyle konuşcam ilişkimizin çok kötü hale geldiğini anlatcam. Anlatmayı düşünüyorum daha doğrusu bu ne kadar doğru sizce? Bide gidip annesine işte iki yüzlülük yapıyo geli ne hakla beni sana şikayet ediyor seni sevmiyor ki falan derse diye düşünüyorum kararsiz kaldım
Çok karışık oldu kusura bakmayın
Kv olaylara objektif bakmıyorsa daha da seni kötüler "bak gelip kocasını bana şikayet ediyor" diye bir de o ihtimal var..

Yok yok vazgeçtim öyle bi hata yapmayı düşünmüyorum şu saniyeden sonra çok sağolun. İyi ki yazmışım buraya yoksa gidip saf gibi konuşacak konuştuğumla kalacaktım

Back