• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile konuşmalı mıyım

iyi iyi.. bu iyi. kendini kafaını topla. anasının dan gir onun agzından tavrından cık.
erkekler direkt mevzuyu bazen acamaz ve söyleyemezler. bazen istedikleri boşanmaktık ama bunu da direkt diyemezler. neden cunku üzeriz diye diyemezler. bix kadınlarda ne kadar üzülsekde gercekle yüzleşmeyi ister sonra kahhroluruz :KK70:
seni anlaması algılamsını ve sadece dinlemesini iste. oflamadan poflamadan kendini vererek dinlesin. sonra da sen onu dinle. laflarının da net oldugunu arkasında yatan bir başka mana cıkartmamasını iste. ve anlat.
gerekirse bagır. aglayabilir etrafa birşeyler atabilirsin :p
Aynen nasıl tatlısın :KK68:
bende dün aynen öyle yaptım kalktım kendi kendime tribün girdim ağlıyorum falan gözlerimi sabah şişkinlikten açamadım. Bırak beni diyince ben ağladım onun ağladığını görünce daha çok hickirmaya başladım bi elimde boğazına yapışmak isterken bi Elim kıyamam diyor :KK62: sonra
Gitmeni istemiyorum diyince bi siyice değişik ruhruhhalleri içindeyim bende anlamadim:anne:

Maşallah size ne mutluuu :KK37::KK24:
cok zorlandım değdi mi degdi. ama ben eşimi cok iyi degil ama tanıyarak evlendim. anasız ve analı hallerini yani..
eger güderim diyorsan dene. ama yoruldum artık dersen ugraşma. yada ugraş baktın olmuyor vazgec.
hırs yaparsan da eline fazla birşey gecmiyor.
yazmıım diyorum ama yazayım kaynanamı evden nasıl gönderdiigimi de yazayım ki tamamiyle onun hayvanlıgı ile başladı olay. bana saldırınca bende şikatey ettim. şikateyimi geri cektim ama sonra o beni şikayet etmiş. mahkemeye cıktık. eşimi de evden kovdum. sonra eşim seni bu hale biz getirdik insanlıgından cıkartık seni dedi. anneme ayrı ev acacagım dedi. e öyle gitti. mahkeme de beni haklı buldu ama yaşlı oldugu için davayı düşürdü.

Son düzenleme:
Aynen nasıl tatlısın :KK68:
bende dün aynen öyle yaptım kalktım kendi kendime tribün girdim ağlıyorum falan gözlerimi sabah şişkinlikten açamadım. Bırak beni diyince ben ağladım onun ağladığını görünce daha çok hickirmaya başladım bi elimde boğazına yapışmak isterken bi Elim kıyamam diyor :KK62: sonra
Gitmeni istemiyorum diyince bi siyice değişik ruhruhhalleri içindeyim bende anlamadim:anne:
sakın yumuşama...

sakın yumuşama...
birde ben küçük biri de gilim 40 mı geldim.. akılsız okumamış biri de degilim o zamanlarda ki salaklık işte..o zamanlar calışıyordm işim gücüm vardı. evim var bilmem ne... sadece bir öküze aşırı aşık olmak bu hallere düşürdü beni..
24-25 yaş gencsin hayatın her derdini hallederim ben bilirim diye düşünüyorsun, elin de ekmek tutuyor. okumuşşsun cevrende iyi böyle gazla kendimi evlilik içine soktum. sevgili olarak kalsaydım daha iyiyidi

gecen gun dedim. adam aadam eskiyoruz...ee dedi ? elimiz kolumuz kalkıyorken gel bol bol ööpüşek dedim:KK70:

birde ben küçük biri de gilim 40 mı geldim.. akılsız okumamış biri de degilim o zamanlarda ki salaklık işte..o zamanlar calışıyordm işim gücüm vardı. evim var bilmem ne... sadece bir öküze aşırı aşık olmak bu hallere düşürdü beni..
24-25 yaş gencsin hayatın her derdini hallederim ben bilirim diye düşünüyorsun, elin de ekmek tutuyor. okumuşşsun cevrende iyi böyle gazla kendimi evlilik içine soktum. sevgili olarak kalsaydım daha iyiyidi

gecen gun dedim. adam aadam eskiyoruz...ee dedi ? elimiz kolumuz kalkıyorken gel bol bol ööpüşek dedim:KK70:
Vallahi masallahin bar bendende bolluk mSallahlar ne güzel m benim kinin anasına beni öldürse umrunda olmaz kaldı ki bana hak versin . Sağlam mı durayım karşısında

Oglunu bu kadar tutan bı anne sana hak vermez bence canım baksana neler diyor ya Allah ım KV hiç anlamıyorum rahat bırakın arkadaş çocuklarını hayır yani o kadar kıymetli ise evlendirmesin yaa tobe tobe sizin sorununiz da kotu ama biraz daha dayanıklı sonuçta aldatmamis falan yani ne desem bilemedim ama siz böyle iken gene de çocuk olayını erteleyin canım

Vallahi masallahin bar bendende bolluk mSallahlar ne güzel m benim kinin anasına beni öldürse umrunda olmaz kaldı ki bana hak versin . Sağlam mı durayım karşısında
saglam dur. ve ne yap et korun.
bende senin gibi anası beni öldürse neden yaptın demez derdim. artık der.

Oglunu bu kadar tutan bı anne sana hak vermez bence canım baksana neler diyor ya Allah ım KV hiç anlamıyorum rahat bırakın arkadaş çocuklarını hayır yani o kadar kıymetli ise evlendirmesin yaa tobe tobe sizin sorununiz da kotu ama biraz daha dayanıklı sonuçta aldatmamis falan yani ne desem bilemedim ama siz böyle iken gene de çocuk olayını erteleyin canım
Öyle düşünüyorum canım erteleyecegim

Kesinlikle sabret dua et canım kestirip atma hemen ne eşler ne eşler belki düzelir sabret ki hala duzelmiyorsa senin bileceğin iş bosan falan demek bana düşmez yuva çok zor kurulan birşey dağılması bu kadar kolay olmamalı ama çok çok uzlursen senin tercihin kesinlikle

Allah razı olsun canım ne tatli dillerin sabrediyorum Allahın izniyle düzelecek gibi hissediyorum . Ve çok garip ben kendimi hamile olduğumu düşünüyorum hala :( belirtilerinden dolayi
Kesinlikle sabret dua et canım kestirip atma hemen ne eşler ne eşler belki düzelir sabret ki hala duzelmiyorsa senin bileceğin iş bosan falan demek bana düşmez yuva çok zor kurulan birşey dağılması bu kadar kolay olmamalı ama çok çok uzlursen senin tercihin kesinlikle[/QUOTE

Piskolojik falan olabilir bence hatta bebek falan da yokmuş calissana canım iş bulabilirsem hem onun ailesi ile çok da muhsttap olman kadının çalışması her zaman özgüven içerir emin ol adam bile saygı duyuyor kendine bak bakımlı ol sonuçta al istediğini falan ibi dusunebilirsin bence

Piskolojik falan olabilir bence hatta bebek falan da yokmuş calissana canım iş bulabilirsem hem onun ailesi ile çok da muhsttap olman kadının çalışması her zaman özgüven içerir emin ol adam bile saygı duyuyor kendine bak bakımlı ol sonuçta al istediğini falan ibi dusunebilirsin bence
Düşünüyorum zaten hatta şuan en çok istediğim şey ise girmek ama bulunduğum yerde kapalı bayanları çok fazla ise almıyorlar malesef

İlla ki bursun ballim marketler var giy mağazaları var satış elemanı alan partvrime falan olsa bile gir tamam belki 8 5 olmaz ama inan harika hissedeceksin çok yorulacaksin hatta sinirlerin bozulacaktır ama o parayı eline aldı evet ben iyi birşey yapıyorum dersin hatta bulaşık için bile gir ayıp mı calismak yo alinteri bu sigortam ödenir eşim verecek mı diye bakman bence ara canisi

Anladığım kadarıyla evliliğini de kurtarmak istiyorsun. Ama sakın çocuk olursa felan değişir diye düşünüp bu hatayı yapma hiçbirşey değişmez sorunlar daha da büyür. Kv zaten size yardımcı olacağına boşanma sürecini hızlandırır emin ol. Eğer eşinle aranda herşeye rağmen sevgi olduğuna inanıyorsan Kendinde biraz değişiklikler yap, onun sevdiği yemekleri yap neşeli ve pozitif olup ev yaşantınızı ilk önce normalleştir, sonra sorunlarınızı yavaş yavaş uygun zananlarını buldukça ifade et .. 2 aylık bir süre kimine çok gelebilir ama denemediğin birşeyler olabilir yada eşinin de zamana ihtiyacı olabilir. Herşeyi tart kendi içinde çözümü bul en güzeli..

İlla ki bursun ballim marketler var giy mağazaları var satış elemanı alan partvrime falan olsa bile gir tamam belki 8 5 olmaz ama inan harika hissedeceksin çok yorulacaksin hatta sinirlerin bozulacaktır ama o parayı eline aldı evet ben iyi birşey yapıyorum dersin hatta bulaşık için bile gir ayıp mı calismak yo alinteri bu sigortam ödenir eşim verecek mı diye bakman bence ara canisi
Haklısın canım ama.hiç öyle bi yerde çalışmayı düşünmedim tabiki asla ayıp değil olur mu hiç öyle şey. Eminim kendi paramı kazanınca mükemmel hissederim çok sağol fikrin için Allah razı olsun canım:)

Anladığım kadarıyla evliliğini de kurtarmak istiyorsun. Ama sakın çocuk olursa felan değişir diye düşünüp bu hatayı yapma hiçbirşey değişmez sorunlar daha da büyür. Kv zaten size yardımcı olacağına boşanma sürecini hızlandırır emin ol. Eğer eşinle aranda herşeye rağmen sevgi olduğuna inanıyorsan Kendinde biraz değişiklikler yap, onun sevdiği yemekleri yap neşeli ve pozitif olup ev yaşantınızı ilk önce normalleştir, sonra sorunlarınızı yavaş yavaş uygun zananlarını buldukça ifade et .. 2 aylık bir süre kimine çok gelebilir ama denemediğin birşeyler olabilir yada eşinin de zamana ihtiyacı olabilir. Herşeyi tart kendi içinde çözümü bul en güzeli..
Öyle bi düşüncem yok Aten çocuk olunca değişir iyi olur diye düşünmüyorum elimden geleni yapacağım

Kadın oğluna toz kondurmuyo diyosun bi de konusucam diyosun. Kadın tamam kızım konuşurum ben onunla demiycek eğer bunu bekliyosan. Esinle halledebiliyosan hallet sorununu kv yi araya katma bence.

Ne dmeek canım kadın isterse ayakta durur illa o iş değil yani ben bir örnek verdim sanırım yaşınız genc marketler giyim mağazaları var ulusal falan onların saatleri uygun oluyor maaşları da asgari ücretten fazla mesela çok orda eleman arıyorlar giyim mağazaları da uygundur tamam masa başı değil ama olsun sen mutlu olursun ama çok yoeulursun aman boşver kaynana dinleyip canını sikacagina git çaliş en güzeli

Back