- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
- Konu Sahibi Hebehubele
Sakin konusma en ufak citirdida yuzune vururlar arkadasim. ne demisler"guvenme yetime, doner vurur g......"biraz agir konustum ama kusura bakma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayınvalidenle bence konuşma bunları eşinle problemini eşinle konuş araya annesi de olsa kimseyi koyma derim benKonuya nerden baslamam gerektigini bilmiyorum az önce hamile olduğumdan korktum test yaptım negatif çıktı aslında eşimle ne raddeye geliriz bazı kararları ertelemem veya tamamen karar vermek için bir durumdu hemen konuya giriyorum
Eşim annecidir çok fazla dinler annesini
Esimle gerçekten büyük problemlemlerimiz var defalarca konuştum ağladım yalvardım her yolu denedim . Olmadı olmuyor düzelmiyor adam annesiyle konuşmaya karar verdim . Çünkü oğluna hiçbir zaman toz kondurmaz hanımefendi. Bana hep aynı o gözümun nuru da sana emanette sakın ihanet etme der ama oğlu yüzüme bakmaz oldu aylardır. Sorun ne ne değil bilmiyorum tamamen bitmiş galiba gözünde yaklaşık 2 aydır eşimle neden böyle davranıyosun yapma vs diye hiç konuşmuyorum iyi davranıp alttan da aldım, sustum hiç konuşmadım da . Napacagimi bilmez durumdayim
Biz daha önce ayrılmıştık kv herkese beni kötü anlatmıştı .
Örnek vereyim evliliğimiz boyunca eşime ailen neden böyle yapıyorlar bak bizi huzursuz ediyorlar doğrumu sence demişimdir hep kötülemedim gorusmeyeceksin görüşmem de demedim hiç bı zaman . Kavga anımizda bana iki yüzlüsün dedi arkalarından konusuyosun bir araya gelince de gülüyorsun hizmet ediyosun dedi . Napmama gerekiyordu yüzlerini bakmayıp terslesemiydim dedim o zaman sen kötü olma onlara diye senin hatrina var diye güleryüz gösteriyorum dedim hem kötülemiyorum dedim . Eşim bilenin hakkımda bu konuda iki yüzlü olduğumu düşünuyor şimdi gidip annesine oğluna şöyle kendine çeki düzen versin diye konuşayım mi çok yoruldum artık bişeyler sonuca varsın bende rahatliyim istiyorum hep beki kötü görüyorlar çünkü ne yaşadığımı bilmeden . Eşim onu şikayet ettiğimi düşünür mu o beni sürekli anneme şikayet eder mesela bi yerden sonra çok sinirlenmistim ilk defa annesiyle konuşcam ilişkimizin çok kötü hale geldiğini anlatcam. Anlatmayı düşünüyorum daha doğrusu bu ne kadar doğru sizce? Bide gidip annesine işte iki yüzlülük yapıyo geli ne hakla beni sana şikayet ediyor seni sevmiyor ki falan derse diye düşünüyorum kararsiz kaldım
Çok karışık oldu kusura bakmayın
Evet konuştumEsinle konustun mu dun aksam?
sevgili konu sahibi, anasına gidip hiç bir şey deme. eline hiç bir şey gecmez. gecmeyecegni bile bile içimi dökücem dersem git de.Konuya nerden baslamam gerektigini bilmiyorum az önce hamile olduğumdan korktum test yaptım negatif çıktı aslında eşimle ne raddeye geliriz bazı kararları ertelemem veya tamamen karar vermek için bir durumdu hemen konuya giriyorum
Esimle gerçekten büyük problemlemlerimiz var defalarca konuştum ağladım yalvardım her yolu denedim . Olmadı olmuyor düzelmiyor adam annesiyle konuşmaya karar verdim . Çünkü oğluna hiçbir zaman toz kondurmaz hanımefendi. Bana hep aynı o gözümun nuru da sana emanette sakın ihanet etme der ama oğlu yüzüme bakmaz oldu aylardır. Sorun ne ne değil bilmiyorum tamamen bitmiş galiba gözünde yaklaşık 2 aydır eşimle neden böyle davranıyosun yapma vs diye hiç konuşmuyorum iyi davranıp alttan da aldım, sustum hiç konuşmadım da . Napacagimi bilmez durumdayim
Örnek vereyim evliliğimiz boyunca eşime ailen neden böyle yapıyorlar bak bizi huzursuz ediyorlar doğrumu sence demişimdir hep kötülemedim gorusmeyeceksin görüşmem de demedim hiç bı zaman . Kavga anımizda bana iki yüzlüsün dedi arkalarından konusuyosun bir araya gelince de gülüyorsun hizmet ediyosun dedi . Napmama gerekiyordu yüzlerini bakmayıp terslesemiydim dedim o zaman sen kötü olma onlara diye senin hatrina var diye güleryüz gösteriyorum dedim hem kötülemiyorum dedim . Eşim bilenin hakkımda bu konuda iki yüzlü olduğumu düşünuyor şimdi gidip annesine oğluna şöyle kendine çeki düzen versin diye konuşayım mi çok yoruldum artık bişeyler sonuca varsın bende rahatliyim istiyorum hep beki kötü görüyorlar çünkü ne yaşadığımı bilmeden . Eşim onu şikayet ettiğimi düşünür mu o beni sürekli anneme şikayet eder mesela bi yerden sonra çok sinirlenmistim ilk defa annesiyle konuşcam ilişkimizin çok kötü hale geldiğini anlatcam. Anlatmayı düşünüyorum daha doğrusu bu ne kadar doğru sizce? Bide gidip annesine işte iki yüzlülük yapıyo geli ne hakla beni sana şikayet ediyor seni sevmiyor ki falan derse diye düşünüyorum kararsiz kaldım
ooo ne dedi ne dedi merak ettim :) tam da konuna birşeyler yazmıştım iyi oldu :)Evet konuştum
Yürümüyo dediee o zaman bitti mi dedim ben sadece bunun cevabını istiyorum dedim cevap vermedi . Bitti demedi yani . Gelecekten beklentim yok dedi . Ne yapiyorsun da bişey bekliyosun tek başıma ben nereye kadar cabalicam dedim . Sana yalvardığım zaman lari çoktan geçtim dedim şimdi benimle bu evlilikte adam akıllı yürüyosan yürü dedim yoksabitsin daha fazla çirkinleşmeye gerek yok dedim sessiz kaldı uyumaya geçtim geldi sarıldı. Öptü defalarca sabsabah uyandım beni annemlere birakirmisin dedim ağlamaya başladı. Gitme dedi . Ben sana bitsin demedim ki dedi . İşe gitti akşam gelince konuşuruz yine dedi ama ne konusucam bilmiyorum .ooo ne dedi ne dedi merak ettim :) tam da konuna birşeyler yazmıştım iyi oldu :)
Eşimle konuştum kv degilooo ne dedi ne dedi merak ettim :) tam da konuna birşeyler yazmıştım iyi oldu :)
Konusmussun ne dedi peki
iyi iyi.. bu iyi. kendini kafaını topla. anasının dan gir onun agzından tavrından cık.Yürümüyo dediee o zaman bitti mi dedim ben sadece bunun cevabını istiyorum dedim cevap vermedi . Bitti demedi yani . Gelecekten beklentim yok dedi . Ne yapiyorsun da bişey bekliyosun tek başıma ben nereye kadar cabalicam dedim . Sana yalvardığım zaman lari çoktan geçtim dedim şimdi benimle bu evlilikte adam akıllı yürüyosan yürü dedim yoksabitsin daha fazla çirkinleşmeye gerek yok dedim sessiz kaldı uyumaya geçtim geldi sarıldı. Öptü defalarca sabsabah uyandım beni annemlere birakirmisin dedim ağlamaya başladı. Gitme dedi . Ben sana bitsin demedim ki dedi . İşe gitti akşam gelince konuşuruz yine dedi ama ne konusucam bilmiyorum .
Maşallah size ne mutluuubenim eşim anasız duunyanın en güzel insandır, pamuktur. huyu zordur ama iyidir. beni de cook sever biliyorum. bana neden mucade ettin diyenlere yada o zamanlar soranlara hep aynını dedim ( kendimi kandırmış veya bu cumleden guc bulmuş olabilirim) o anası ile yan yane gelince sapıtıyor. yoksa bu adam böyle degil.
yıllarca flort ettim. ki biz evlenmeden aynı evide paylaştık ve biz o zamanlar cok az kavga ederdik.. popo kılından dunyanın en önemli konularını bile konuşabiliriz ve gülerbiliriz. ama anası eve girince adamın kayış koptu. geri eski halimize donduk ama cok mucadele ettim.
şimdi de aynı pamuk hallerinde cok mutluyum ve kocamı öküzlükleri olsa bile cok seviyoom beee aşıgım
Annesiyle konusma. Annesinin lafiyla duzelecek adamdan bi halt olmaz. Esin sorunlarinizi cozmeyi kendi istemeli cabalamali yoksa dis etkenlerden istedigin sonuca ulasamazsinKonuya nerden baslamam gerektigini bilmiyorum az önce hamile olduğumdan korktum test yaptım negatif çıktı aslında eşimle ne raddeye geliriz bazı kararları ertelemem veya tamamen karar vermek için bir durumdu hemen konuya giriyorum