• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV ile çocuk büyütmek

Tadımlık olsa neden ses edeyim. Aynen bir kase yedirmeye calisiyor. Başka şeylere ilgisini çekerek zorla bitirtiyor. Sorun bu zaten
E yuh o zaman cocuk catlar.. ya tum gun hic bisye yemese bile emen bi cocuk cok aclik duymaz bence ne biliyim.. sanirim ben de ona guvenip cocugu biraz ac birakiyorum bu aralar :/
Siz 20lik dis konus acmis miydiniz? Eger o uyeyseniz ne yaptiniz?

Sizin yaptiginizda nankorluk..benim kv 1 hafta bile bakmadi 5 aylik bebegime mecbur bakici buldum.5 aylik bebegi sabah erkenden uyandirip baskasinin evine birakip okula gectim.
Benden bu kadar diyip gitti ki ben bileylerinide almistim sadece 1 ay istemistim kendisinden..
Sizin kv bakmis buyutmus..insan gibi deyin sizde sakaya alin anne yeter abartiyosun ama inan yedirdiklerin fazla gibi...
Ama hic uyarmamisinizki zit zit cevap vermisiniz.
Kadin evde cocugunuza n maas kazanin bide utanmadan ogluna sikayet edin..
Ayrıca insan gibi deyin sozunuz hakaret içeriyor farkındaysaniz. Rica ediyorum düzgün konuşun. Hayvan gibi mi konusmusum ben

E yuh o zaman cocuk catlar.. ya tum gun hic bisye yemese bile emen bi cocuk cok aclik duymaz bence ne biliyim.. sanirim ben de ona guvenip cocugu biraz ac birakiyorum bu aralar :/
Siz 20lik dis konus acmis miydiniz? Eger o uyeyseniz ne yaptiniz?
Antibiyotiğe başladım memeyi tutmayinca. Dış sinire yakinmis ve koku kıvrık. Cuma günü randevum var. Hocaya sorup ona göre bakacağız ne yapacağımiza dedi hekim.

Hem baktırıp hem söylenmek olmaz.
Madem fikirler uyuşmuyor tatlılıkla ayrılmalı. İyi kötü bunca emek var heba olmasın. Sizde her şey için sağol anne hakkını helal et ben ücretsiz izine ayrılıyorum sana da zahmet verdik deyip evine göndermek en doğru ve usulüne uygun yol gibi duruyor.

Hem baktırıp hem söylenmek olmaz.
Madem fikirler uyuşmuyor tatlılıkla ayrılmalı. İyi kötü bunca emek var heba olmasın. Sizde her şey için sağol anne hakkını helal et ben ücretsiz izine ayrılıyorum sana da zahmet verdik deyip evine göndermek en doğru ve usulüne uygun yol gibi duruyor.
Evet haklısınız ben zaten hiç yüz göz olmadım. Sohbetimiz aynen devam ediyor. Kırgınlığa gerek yok.

Allah sabır versin, ben sizin yerinizde olsam bu kadar sabredemez bir laf ederdim kesin.. Çocuğun annesi benim, onun ihtiyacını en iyi ben bilirim deyin. Yerini bilsin yahu..

Adı üstünde EK gıda. İlk 1 yıl temel besin anne sütü yokluğunda formül mama. Ek gıda sadece EK. yavrunun sindirim sistemiz hazır bile değil o kadar yemeğe. Haklısınız ben olsam çoktan delirmiştim. Çocuğa bakıyomuş Allah razı olsun ama "anne"si değil bunu idrak edememiş. Böyle bi şansınız varsa gerçekten gitsin.

Kalbini kırmadığınız iyi olmuş güzellikle ayrılırsınız. Evladınızı sağlıkla büyütün inşallah

Adı üstünde EK gıda. İlk 1 yıl temel besin anne sütü yokluğunda formül mama. Ek gıda sadece EK. yavrunun sindirim sistemiz hazır bile değil o kadar yemeğe. Haklısınız ben olsam çoktan delirmiştim. Çocuğa bakıyomuş Allah razı olsun ama "anne"si değil bunu idrak edememiş. Böyle bi şansınız varsa gerçekten gitsin.
Zaten öyle hızlı başladık ki yavrum sürekli ishal oldu. İnek sütü alerjisi olabilir dedi bı doktor. İki ay ne o ne ben inek sütü içeren birşey tüketmedik. Dokuzuncu ayında girince yavaş yavaş bir deniyim dedim. İshal olur mu tekrar diye korka korka yoğurt verdim ama olmadı. Demek alerji falan değil sadece yedikleri fazla geldiği içinmiş.

Zaten öyle hızlı başladık ki yavrum sürekli ishal oldu. İnek sütü alerjisi olabilir dedi bı doktor. İki ay ne o ne ben inek sütü içeren birşey tüketmedik. Dokuzuncu ayında girince yavaş yavaş bir deniyim dedim. İshal olur mu tekrar diye korka korka yoğurt verdim ama olmadı. Demek alerji falan değil sadece yedikleri fazla geldiği içinmiş.
Kıyamam kuzuya ya babaanne iyilik yaptığını sanarak yoruyo minicik sistemini. Yeme bozukluğuna sebep olabilir bi ömür yazık değil mi torununa? Şimdiden tiksindirmiş çocuğu ağlayarak yemek mi yenir. Bence en doğrusunu düşünmüşsünüz misler gibi kurarsınız düzeninizi ücretsiz izinde

Kıyamam kuzuya ya babaanne iyilik yaptığını sanarak yoruyo minicik sistemini. Yeme bozukluğuna sebep olabilir bi ömür yazık değil mi torununa? Şimdiden tiksindirmiş çocuğu ağlayarak yemek mi yenir. Bence en doğrusunu düşünmüşsünüz misler gibi kurarsınız düzeninizi ücretsiz izinde
Korkuyorum ilerisi için çözülemeyen bir problemle karsilasmaktan

Korkuyorum ilerisi için çözülemeyen bir problemle karsilasmaktan
Devam ederse bu son kaçınılmaz üzgünüm. Ama yavrunuz sizinle ağlamadan yemiş ne güzel geç değil demek ki. Naçizane fikrim anne sütüne ağırlık verip ek gıdayı azaltmanız. Blw ile ilerlemeyi düşünebilirsiniz. Facebookta grubu var. Siz ilgi ve sevginizle yoluna koyarsınız bu durumu bence.

9 ay nasıl dayandınız bu kadına?
Benim de kv bakıyor 4 buçuk ayından bu yana ama yemek zamanları bellidir. Arada meyve, çikolata vs yese de dengeler onu..

Çocuğu çatlatıp yemekten bıktırmadan imkanınız varken izne ayrılın. Zira hiç laftan anlayacak biri değil.
Yemek alışkanlığına hemen müdahale edin..

Devam ederse bu son kaçınılmaz üzgünüm. Ama yavrunuz sizinle ağlamadan yemiş ne güzel geç değil demek ki. Naçizane fikrim anne sütüne ağırlık verip ek gıdayı azaltmanız. Blw ile ilerlemeyi düşünebilirsiniz. Facebookta grubu var. Siz ilgi ve sevginizle yoluna koyarsınız bu durumu bence.
Sütüm gelmiyor ki artık. Tekrar getirebilir miyim?

Bende isle anlasmali ayrildim
Bakicak kaynanam yok gerci yani ama olsada ayrilirdim
Ama sizin yazdiginiz gun anladigim kadzriyla cocuk emmiyorda 11.30da yemis sonra yogurt ve 6da uyandiktan sonra parka cik marketti kafeydi 7-7.30 gibi oda meyve puresi yemis
Yani kadin haksiz degil bu cocuk ogle yemegi haric birdaha yemek yememis yani sizinde bunu eee yemiyor napalim diye savunmaniz yanlis

Bende isle anlasmali ayrildim
Bakicak kaynanam yok gerci yani ama olsada ayrilirdim
Ama sizin yazdiginiz gun anladigim kadzriyla cocuk emmiyorda 11.30da yemis sonra yogurt ve 6da uyandiktan sonra parka cik marketti kafeydi 7-7.30 gibi oda meyve puresi yemis
Yani kadin haksiz degil bu cocuk ogle yemegi haric birdaha yemek yememis yani sizinde bunu eee yemiyor napalim diye savunmaniz yanlis
Ben böyle mi yazmışım? Gayet açık yazmışım ama niye tekrar anlatmak zorunda kalıyorum anlamıyorum. Hanımefendi çocuk yoğurdunu yedikten bir saat sonra zorla yarım saat meyve püresi yedik. Yenilen miktarlar da öyle tadımlık değil normal öğün kadar. Size şöyle soyliyim bugün hazırladığı meyve püresi (ben yatak odasını temizlerken şehriye çorbasını yedikten bir saat sonra hazırlamış yine) bir tam elma ve iki tane kuru kayısı. Doktorlar yetişkin insanlara bile ya elma ya da iki kuru kayısıyı ara öğün yapın der heralde. 3.30da meyvesini yiyince 6ya kadar tam açıkmadığı için yemedi ağladı. Cocugum aglamadan yedirdim zaten ben o zaman niye sorun edeyim. Ama çocuk ağlıyor ve ağlarken ağzına tepiyor. Sanki ben çocuğumun yemesini istemiyorum ya

Back