KV ile çocuk büyütmek

Belki de siz haklısınız. Ben de yedirmek istemem o şeyleri ben de güvenmiyorum. Ben çocuğum yemekten soğumasından korkuyorum sadece. Cinnet geçirmedim ayrıca. Ortak nokta bulamadığımız için sinirlendim ve bunda da haklı olduğumu düşünüyorum. Çocuğumu kendi inandığım doğrularla büyütmek hakkım değil mi?

Ben inatla devam ettim ama bebeğim bıraktı memeyi. Birkaç haftadır emmiyor ve sütüm bitti
Yemek sıklığında emmesi gerekiyordu bebeğin. Formül sütle devam ediyorsunuzdur zaten. Siz ek gıdaya yüklenmeyin sakın. İhtiyacı olan o değil şuan.

Çocuğumu kendi inandığım doğrularla büyütmek hakkım değil mi?

hakkınız. bunun için de kendiniz büyütmeniz lazım. yani her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olur. o kadın da eşinizi büyütmüş sonuçta adam canlı kanlı sağlam değil mi? siz çocuğu annenize verseniz onla da çatışabilirsiniz. kendi istediğiniz gibi büyütmek istiyorsanız kendiniz büyüteceksiniz. başka yolu yok. kv doğru davranıyor demiyorum ama bildiği gibi davranıyor çünkü o konuda tecrübesiz değil. laf anlatabileceğinizi sanmıyorum.

Kendi çocuğunda da aynı sorunlari yaşamış hep anlatıyor çünkü. Ben kendim büyütmek istedim. Ücretsiz izne ayrılmak istedim. Ama eşimi ikna edemedim. Bu noktaya gelince artık ikna oldu kendisi. Nankörlük etmek istemem tabi ki emeği var. Ayrica bakmak isteyen kendisiydi. Ben asla rica etmedim. Yani yardımcı olmak başka bu şekilde bütün kontrolü eline almaya çalışmak başka. Böyle devam edemeyeceğimi anladım, hiç kavga etmedim, asla birşey demedim ve kendi yoluna devam edeceğim.

2,5 senedir cocuguna yalniz basina bakan ve bunun icin meslegine ara vermis bir insan olarak diyorum ki ruh hastasi olmadigi surece kaynananiz elinden geleni yapmis. Cok sanslisiniz gercekten. Ha begenmezsiniz kendiniz bakarsiniz o konu ayri,yine haklisiniz derim. Zaten evine gidecekmis,guzellikle ayrilirsiniz olur biter

Evet ben de tartışma olsun istemiyorum.

İşte tüm bunlardan korktuğum için direk ücretsiZ izne ayrılıyorum

Kıyamam ya .siz hazırlayıp sadece bunları yıyecek gün ıcınde aglasa da başka bısey verme falan deyın. Zaten adı üstünde ek gıda tıka basa yıyemez ki ,imkânınız varsa da ucretsız izin mantıklı ya da annenız ,başka bir tanıdığınız varsa da ders programını hafıfletıp yaz tatılı de geldi, allah yardımcınız olsun

ayy ben sinir oluyorum herşeyi ben biliyorum havalarda burbnuna sokanlardan...
annemi anlattin sanki..
haftada iki gün birak diyo ben biliyorum kabul etmiyorum bi gün birakiyorum.
bol bol yedirip duruyo. bana kalirsa ben ona neler yaparim kaynanan bakmiyo cocuğa gibi şeyler sölüyo sinir ediyo beni.
bize gelince kızıma hadi bize gidelim diye doldurmaya çalışıyor .
kaç defa uyardim sen daha önce cocuk mu baktin.. ben üç tane çocuk büyüttüm diyoo..
banane üç tanesinden...
patladim sonunda yeter artık anne dedim bana misin demiyoo hala devam ediyo.. eşim akşam gidelim dedi akşam gitsek annemden azar yiyecegim. bi güne doymuyor
inanki ben sinir oluyorum ben bilirim .. en son 29 sene önce ccuk bakmiş uınuttum diyen kendisiydi.. böle laflara inanki sinirleniyorum.

Çok haklısınız bu zamana dek ne güzel hiç saygıda kusur etmemişsiniz bunca şeye rağmen, umarım bir an önce kavgasız gürültüsüz ayrılır evden

Deli etti bu durum benide zamaninda her agladiginda miziladiginda karni aç evet dogurdum aç birakiyorum, emen cocuga2 aylikken baskilardan mamaya basladim kilosu oldukca iyiyken,surekli agliyordu neymiş sutum yetmiyormuş,gazdanmis cocugun sikintisi her b.ka karişmaya meyilliydi ama zamanla onunu kestim şükur allah yardimciniz olsun sizinde.

Zaten okul tatili geliyor bayram vesilesiyle evine gönder
Sonra eylülde 6 aylik tekrar ücretsiz izin al

Çok üzüldüm çocuğun emmemesine sizin sütünuzun kesilmesine
sürekli ağzına bir şey tikıştırılan çocuk acikir mi
O rahata alışmış iken anne sütü için efor harcamak ister mi
Tamamen kayinvalidenin suçu

Yemek yeme alt temizliği uyku gibi şeyleri anne yapmalı.Siz varken bunları yapmamalı .Eşinizle beraber konuşun gerekirse dönsün evine .Sonuçta anne olarak bebeğinizin ihtiyaçlarını en iyi siz bilirsiniz.Bu babaanne ve ananelerin yedirme aşkı bizde de var .Onlara gidince sürekli bi şi yedirmek istiyorlar.Ben tok olduğunu düşünüyorsam hayır diyorum sonuçta benim çocuğum ne zaman yediğini ben biliyorum.

tabi ki hakkın o zaman kadını hiç bulaştırmayacaktınız.
ben de çalışan bir anneyim ister istemez tam olarak benim istediğim gibi olmuyor. kreşe gidiyor kreşteki gibi oluyor, annem bakıyor annemin dediği gibi oluyor, bakıcı bakıyor ben anlatıyorum ama benim ki gibi gene olmuyor.
ha ücretsiz izinde de 28 ay senin benim dediğim oluyor gene değişiyor durum.
bence hallolacak durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…