- 18 Temmuz 2017
- 495
- 271
- 103
- 28
Aaaaaayyyy ! Sacini başini yolmadigina şükretsinlerrbilen bilir.
eşimin ailesi beni sevmez, ben de onları sevmem.
yeni ev aldığımız için hayırlı olsun'a geldiler, iki gece kaldılar.
ben 3 çocuk, ev, yemek, pasta vs uğraşırken inanın aç kaldım.
herhangi bir öğünü hazırlayıp, yemeğe oturduk ve her defasında kızım huysuzlandı. ben onu yatak odasında emzirip uyutana kadar, her şeyi silip süpürmüşler. yesinler ona takılmadım. bomboş sofrada söyledikleri sinir etti: "ah canım ya bütün yemekleri bitirdik, sana kalmadı. emziren kadınsın, kendine bir şeyler yap da ye"
iyi de o sofra kalkacak, makine boşaltılıp doldurulacak.
neyse dedim. 2 paket hazır kek vardı. onun birini çıkardım 1 dilim aldım, işleri halleder biraz daha yerim dedim ama o da yok. 2 paket de bitmiş, ben ortalığı toparlayana kadar.
yine neyse dedim, dolapta 3-4 dilim baklava vardı diye teselli oldum. o da bitmiş.
yatmaya yakın kek çırptım, kahvaltı da yeriz diye. yine ben çocuğu uyuturken o da yenmiş bitmiş.
iki gün böyle geçti. ben onları sevmediğim için mi büyütüyorum, onu da bilmiyorum.
5 çocuk hepsi farklı odalarda, pis eller ağızlarla bütün oyuncakları fırlatmışlar, kırmaya uğraşan, kıran, kıramadığı için ağlayan ve dünya umurunda olmayan kv görümceler.
oyuncakları dağıtmaları sorun değil, kırmaları ve toplamamaları sorun oldu benim için.
eşimle de tartıştım, küstüm.
çocuklar yokken eyvallah etmezdim.Aaaaaayyyy ! Sacini başini yolmadigina şükretsinlerr
bence bidahaki geldiklerinizde kendinizi böyle harap etmeyin.normalde eşim ilgilenirdi hep.
ama bir daha bu hatayı yapmam.
yine eşimin ilgilenmesi şartıyla kabul ederim.
eşimin hakkını yemeyeyim.
normalde ailesi gelince hep eşim hizmet ederdi. bu kez izin alamadı. iyi niyetimizin kurbanı olduk.
daha da asla...
elbette.bence bidahaki geldiklerinizde kendinizi böyle harap etmeyin.
eşime ailesini yalnız ağırlamak zorunda bıraktığı için küstüm.gittiler mi ? kabus gibi olmuş ha abarttıgınız felan yok .. ben olsam direk gönderirdm tahammül edemezdim
hem kalk cocukla onlara hizmet et hemde böyle yapsınlar oldu baska ?
eşinle neden küstün.. o sana hak vermedimi
şimdi nasıl aranız ?
o an yiyemezdim çünkü kızımı emzirip uyutmam lazımdı.insanlar ne umursamazlar ya hu!
ben eve gelen misafirin, gelemeyen oğlu-kızı, kocası her kimse işte onun için bile tabak yapıp yollarım!
kaldı ki evde koştur koştur çalışan, hizmet eden, emziren anne için fazla fazla bırakırdım.
keşke siz de şunu da yapayım da yerim demeseymişsiniz. bulduğunuz an yeseymişsiniz.
çocuklar içinde görümce hatalı. onlar neticede çocuk illa dağıtırlar. neyse zaten görüşmüyormuşsunuz. adam kızmayın, küsmeyin. napsın, eve gelen misafire bir şey denmiyor. bu yaştan sonra onları terbiye de edemez. hatırladığım kadarıyla eşiniz size saygı duyuyordu. görüş , git-gel, onlar gelsin demiyordu.
anladm.. yani eşinizde olanın bitenin farkında ise kafanıza cok takmayn birdahda aynen böyle bir hata yapmazsınız..eşime ailesini yalnız ağırlamak zorunda bıraktığı için küstüm.
ailesi gidince barıştık. bir daha yalnız ağırlamam zaten, dersimi aldım.
çoktan gönderirdim de kızlarım nedense pek seviyorlar babaanneyi, halalarını, kuzenlerini.
yıpranmamak için senede 1-2 kez kabul ediyorum. çocuklarım için sık sık kabul etsem beni doğduğuma pişman ederler eminim.anladm.. yani eşinizde olanın bitenin farkında ise kafanıza cok takmayn birdahda aynen böyle bir hata yapmazsınız..
benm oglumda öyle.. ben onları sevmedikce istemeidkce oglum cok seviyor dedesini halasını.. kuzenlerini.. yavrum için göz yumuyorum cogu şeye ama çok yıprandm artık..
benzer bir durum başıma gelmişti yemek sepetinden lahmacun ve kebap söyleyip gözlerine baka baka tek başıma yemiştim,
hatta ya kokmuştur size ama veremem anca doyarım ben bununla demiştim.
keşke aynısını yapsaydınız siz de.
Sabirli kadinsin ben gibi pes helal vallaçocuklar yokken eyvallah etmezdim.
şimdi babaanne ve kuzenlerine düşkün oldukları için sabrettim.
inşallah çocuklar arasında husumet olmaz da iyi anlaşırlar.Ah işte ne kv den anne olur ne de görümcelerden kardeş..
Çocuklar da sevgi dolu varlıklar işte naparsın ayırt etmeden seviyorlar büyüyünce anlıyorlar gerçekleri
Benim de kv evinde aç kalmışlığım var tek çeşit yemek yapılmış, 6 aylık hamileyim, dört buçuk saat yoldan geldim, sürekli ama sürekli tuvaletim geliyordu zaten o tek çeşit yemek de sevmediğim bir yemekti bir wc ye gittim geldim sofra kaldırılmış yemek dökülmüş çok üzülmüştüm
evet bence kasıtlıydı.Sanki bilerek yapıyorlar çok sinir bozucu
senede en fazla 3-4 gün sabrederim.Sabirli kadinsin ben gibi pes helal valla
Oyle canm allah kolaylik versin ben hergun katlanmak zorundaym bsey deglmsinşallah çocuklar arasında husumet olmaz da iyi anlaşırlar.
ooo ben yeni evliyken diğer odada işim vardı.
beni çağırmadan yiyip içmişler. sonradan gördüm. eşimi o zaman pişman etmiştim yemeğe çağırmadığı için.
evet bence kasıtlıydı.
senede en fazla 3-4 gün sabrederim.
başka olmaz.
Allah yardımcın olsun.Oyle canm allah kolaylik versin ben hergun katlanmak zorundaym bsey deglms
maalesef öyleler.emzirdiğin halde size yemek bırakmamaları tam bir görgüsüzlük
Ah işte ne kv den anne olur ne de görümcelerden kardeş..
Çocuklar da sevgi dolu varlıklar işte naparsın ayırt etmeden seviyorlar büyüyünce anlıyorlar gerçekleri
Benim de kv evinde aç kalmışlığım var tek çeşit yemek yapılmış, 6 aylık hamileyim, dört buçuk saat yoldan geldim, sürekli ama sürekli tuvaletim geliyordu zaten o tek çeşit yemek de sevmediğim bir yemekti bir wc ye gittim geldim sofra kaldırılmış yemek dökülmüş çok üzülmüştüm
Benimkilerde bole medeniyetsz geçen görümce gelmiş akşam saat 10 da 23 yaşında üniversite öğrencisi yemek yaptim tabak bile dizmek masaya daha bunu geç yemek bitdi bir tabağı bile kaldırmadı gece ikiye kadar bulaşık yıkadım(makinenin deterjani bitmisdi elde yikadim) belim fitık aciyo22 aylık bebeğim var esimde dioki o misafir yahu ne misafiri ben her gidiyim yerde yardima ihtiyacin varmı derim en azındanbilen bilir.
eşimin ailesi beni sevmez, ben de onları sevmem.
yeni ev aldığımız için hayırlı olsun'a geldiler, iki gece kaldılar.
ben 3 çocuk, ev, yemek, pasta vs uğraşırken inanın aç kaldım.
herhangi bir öğünü hazırlayıp, yemeğe oturduk ve her defasında kızım huysuzlandı. ben onu yatak odasında emzirip uyutana kadar, her şeyi silip süpürmüşler. yesinler ona takılmadım. bomboş sofrada söyledikleri sinir etti: "ah canım ya bütün yemekleri bitirdik, sana kalmadı. emziren kadınsın, kendine bir şeyler yap da ye"
iyi de o sofra kalkacak, makine boşaltılıp doldurulacak.
neyse dedim. 2 paket hazır kek vardı. onun birini çıkardım 1 dilim aldım, işleri halleder biraz daha yerim dedim ama o da yok. 2 paket de bitmiş, ben ortalığı toparlayana kadar.
yine neyse dedim, dolapta 3-4 dilim baklava vardı diye teselli oldum. o da bitmiş.
yatmaya yakın kek çırptım, kahvaltı da yeriz diye. yine ben çocuğu uyuturken o da yenmiş bitmiş.
iki gün böyle geçti. ben onları sevmediğim için mi büyütüyorum, onu da bilmiyorum.
5 çocuk hepsi farklı odalarda, pis eller ağızlarla bütün oyuncakları fırlatmışlar, kırmaya uğraşan, kıran, kıramadığı için ağlayan ve dünya umurunda olmayan kv görümceler.
oyuncakları dağıtmaları sorun değil, kırmaları ve toplamamaları sorun oldu benim için.
eşimle de tartıştım, küstüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?