- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.754
- 263
Dalga geçmiyoruz sadece niyet okuyoruzsiz neden dalga geciyorsunuz ki? anonim bir sekilde amac dertlesme degilmi ne konusunu acmami isterdiniz? ayrica kendisini severdim onunla bir sorunum asla olmazdi zaten beni kıranda bu oldu
Eşim nefret eder böyle paylaşımlardan, birgün beni kızdırıp ise gitti. Sadece onun göreceği şekilde paylaşım yaptım böyle atarlı, giderli. Nasıl arıyor beni, niye böyle paylaşım yapıyorsun,hemen kaldır diye.Kendisinin masum olduguna inanıyor.
O paylaşımları bunların olacagını bilerek paylaştıgına yemin edebilirim ama ispat edemem
ortada laf sokan bir durum yoktu ben bunu dile getirdim zaten. bunada sasiriyorum neden nem kaptiHanımlar size hak vermemek elde değil ama ne demek yürek mi yedin annemi aramiyorsun nasıl olunmalı sana öğretelim yazma hakkını vermiyor. Evet belli ki içerik laf sokmalı atılmış ama kimse de kimseye bunu yazamaz
Niye o istediğini yazıyor. Hem ne biliyoruz kaynanasıyla nasıl kavga ettiğini ?Hanımlar size hak vermemek elde değil ama ne demek yürek mi yedin annemi aramiyorsun nasıl olunmalı sana öğretelim yazma hakkını vermiyor. Evet belli ki içerik laf sokmalı atılmış ama kimse de kimseye bunu yazamaz
Kaos ustası benimDemi,birde adama inandirmis akrabaya yardım etmek için attığını
Sizin gelinde kaos çıkarmayı özlemiştir
kır papatyası bu mevzu yeni mevzu degil anlaşamıyorlar belli zaten.Hanımlar size hak vermemek elde değil ama ne demek yürek mi yedin annemi aramiyorsun nasıl olunmalı sana öğretelim yazma hakkını vermiyor. Evet belli ki içerik laf sokmalı atılmış ama kimse de kimseye bunu yazamaz
Sende fenasın ama ya geline de yazık.Kaos ustası benimyanlış kişiye oynadı. Şimdi bana hediye alıp yollamış , geri yolladım. Doğum günümde çiçek yolladı almadım. Abime de diyorum benden uzak dursun ben başka bişi istemiyorum.
ben sizin gein gibi degilim. kv karinin ayagina mi gidilir diye konusan zihniyete sahip. ailem esim sahit oldular yoksa ben yalan yanlis hikaye yazip neden burda konu acayim. benim burdaki sorum ona ne tarzda cevap versem yada görmezden mi gelsem olmustuNiye o istediğini yazıyor. Hem ne biliyoruz kaynanasıyla nasıl kavga ettiğini ?
Bizim gelin mesela bağırmaya kalkmıştı. Ben ağzını öptüm. Sonrada sövdümbir daha da yanımıza yanaşamıyor ha şu an aşırı eşeliyor. Bizimki de bayılmıştı
Ah canım ahhh görümcen olsam kocanı boşar bana kaçardınİyi ki görümcem değilsin
Ya ama direk ona yollamamış ki annemi aramadin diye kimse kimseye hesap soramaz bence hem paylaşım yapıp sonra da konu sahibinin geri vites yapması yanlış olmuşNiye o istediğini yazıyor. Hem ne biliyoruz kaynanasıyla nasıl kavga ettiğini ?
Bizim gelin mesela bağırmaya kalkmıştı. Ben ağzını öptüm. Sonrada sövdümbir daha da yanımıza yanaşamıyor ha şu an aşırı eşeliyor. Bizimki de bayılmıştı
laf anlatamiyorum galiba bizim kendisiyle hic problemimiz olmamistikır papatyası bu mevzu yeni mevzu degil anlaşamıyorlar belli zaten.
Görümcede sonuçta o kadının çocugu.
Ne bekliyordu ki ?
Ben eşimden bile bir yerde annesine bir şey dedigim zaman yaşlı o tepkisini alıyorum :)
O sebeble yeri ve zamanı degilken birilerinin alıntı hastalıgı da varsa o paylaşımları yapmam mesela.
Ben iki yüzlü değilim. Fenalık oysa fenayım. İçimden geçeni söylerim , işittiğime de alınmamSende fenasın ama ya geline de yazık.
geri vites yapmadim bunu nerden cikardiniz siz özelden eglensenize ne kadar ayip yaYa ama direk ona yollamamış ki annemi aramadin diye kimse kimseye hesap soramaz bence hem paylaşım yapıp sonra da konu sahibinin geri vites yapması yanlış olmuş
Kır papatyasıYa ama direk ona yollamamış ki annemi aramadin diye kimse kimseye hesap soramaz bence hem paylaşım yapıp sonra da konu sahibinin geri vites yapması yanlış olmuş
Olmayacagı anlamına gelmiyor.laf anlatamiyorum galiba bizim kendisiyle hic problemimiz olmamisti
Evet doğru belli zaten birbirine gireceklerikır papatyası bu mevzu yeni mevzu degil anlaşamıyorlar belli zaten.
Görümcede sonuçta o kadının çocugu.
Ne bekliyordu ki ?
Ben eşimden bile bir yerde annesine bir şey dedigim zaman yaşlı o tepkisini alıyorum :)
O sebeble yeri ve zamanı degilken birilerinin alıntı hastalıgı da varsa o paylaşımları yapmam mesela.
Gönülden destekliyorum. Çoğumuz görümce ve adayı değil miyizİşimizin başındayız knk
Kır papatyası valla olayları size paragraf olarak verdiklerini düşünün ve sıralamasını yapın diye elinize verdiklerini var sayalım.Evet doğru belli zaten birbirine girecekleri
Bana mesela biri yürek mi yedin dese ben heee yedim nolcak derim o kısmını da anlamadım
Hımmmm bak cidden reel hayatta tanışsak bence iyi arkadaş olurduk senin minik kızı yerdim benİn
Ah canım ahhh görümcen olsam kocanı boşar bana kaçardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?