Iyyy üsluba bak. Bana birinin böyle bir şey diyeceğini düşünemiyorum bile. Yürek yemiş olması lazım.“Yürekmi yedin anami iki aydir aramiyosun gelin nasil olmali gel biz seni hocalara götürelim biz edebimizden sustuk kimse tepemize cikmasin"
İnstagram vb hikayeler de nasıl başkalarına yardımcı olunduğunu hala çözemedim. Kk da görüyorum bunu. Hep de nedense kv ile yaşanan sorunlarla da hep denk geliyor. Psikolojik sorun yaşayan akrabaniza direkt mesaj atabilirsiniz. Olaylar kapanmisken yeniden acmissiniz."tarzinda meydan okudu vs. bende uzunca güzel sakin birsey yazdim onlara karsi birsey olmadigini ben zaten sohbet seminer paylastigimi piskolojik
problemi akrabamda gördüğünü oda faydalandigi vs. istedim aklinda soru işareti kalmasin diye
Ay şükürr birileri daha büyük oyunu çözdü.Al birini vur ötekesini. Hepiniz aynisiniz. Kaç konun var burda. Görümcenden farkin yok, hiçbiriniz rahat durmuyorsunuz. Hepiniz laf sokma, dedikodu ne bilim ne, birbirinden cahilsiniz.
Kisacasi kendi düşen ağlamaz diyorum.
O zaman kime imalı laf sokacak ? Kendini nasıl rahatlatacakNiye engeli çakmıyorsunuz hepsinin alnının ortasına? Ne mesaj atabilirler, ne huzur kaçırabilirler böylece
Olaylar uzarsa seni savunan eşin bile sikilacaktir.Günaydın herkese,
eski konularından kvnin artık ne kadar boş, cahil, patavatsiz ayrimci bir insan olduğunu bilenler vardir. bir ay önce yine sınırını bilmeyip telefonda kararimizi defalarca sorgulayinca biz esimle tartıştık ve bu en sonunda aileme sirayet etti.
Bende gecenlerde sınırlar hakkinda bir video dinlerken (okudugum bölüm ve isim geregi ara ara paylasimlarim oluyor) bu kismini durumuma attim. Zaten bir bucuk aydir kv
görüşmüyorum arayip konusulacak kadar degil her seferinde ben ne dedim yo ben demedim ben karismam diyip oglunu etkiliyordu. dolayisi ile yeni taze bi durum ortada yoktu.
videoya görümcem denk geldi ve beni cok sevdigini sanirken bana anlamadan dinlemeden dur isin gerceginden emin olayim isin ucunda rezil olmak abimin huzurunu kacirmak var demeden meydan okudu, agir seyler yazdi. Beni bu kadar gözden cabuk cikarip agresiflesebilecegini ben tahmin etmedim zaten en cok o beni yıktı.
“Yürekmi yedin anami iki aydir aramiyosun gelin nasil olmali gel biz seni hocalara götürelim biz edebimizden sustuk kimse tepemize cikmasin"tarzinda meydan okudu vs. bende uzunca güzel sakin birsey yazdim onlara karsi birsey olmadigini ben zaten sohbet seminer paylastigimi piskolojik
problemi akrabamda gördüğünü oda faydalandigi vs. istedim aklinda soru işareti kalmasin diye.
bana güzelce sorsaydiniz iyi olurdu edebinizden susup bana katlandiginizi benim icin böyle düşündüğünüzü bilmiyordum gerçekten üzüldüm dedim.
seminerin icerigi asla hakaret yerme degil zaten nasil alindi onuda anlamadim ama patlamaya belliki yer aramışlar demek.
Kendilerine gelince imali gönderileri olur onlara kimse karisamaz zaten umrumda bile degil .
annesinin huyunu bildigi halde defalarca yanimda azarladigi halde artik kv ne anlatmissa ben aramamisim diye suclu oldum. Sonra instagram devreye girdi orda laf sokucu seyler paylaştı.
Esim uzunca konustu gorüsmeyin olsun bitsin siz neden üstünüze alindiniz ki dedi(en az 3x görümceme miraya yazma ordan burdan laf atma diye aradi ama takan kim)mirayda yazma ben gelincede beni görmeye gelme artik yeter dedi. ondan özür dileyeceksin bu kadar atarli giderli agresif yazmaya gerek yok o seni seviyodu filan dedi.
Görümcem engeli kaldirip bana yine destanlar yazdi, herhalde özür mahiyetinde bisey dedim ama o da ne?
ne edepsizligim ne entrikaciliğim ne yalanciligim kaldi. onlar yüzünden evde huzur kalmadi hatta ilk gün tansiyon 230 cikti bende hastahaneye kaldirildim.
muhatap olmadan esime gösterdim” sen abi olarak bulasma diyosun o sana saygi duymayip evinde huzursuzluk cikariyor sıkıyosa öbür abine yapsin onlarin cok daha farkli kavgalari oldu eltiden dolayi, hic böyle yapabilirmiydi ona?”diye sordum.
esim tekrar aradi sana yazma diyorum sen mira ile bizim taa ilk konustugumuz zamanlara gidip dalga gecmissin amacin ne senden özür dilemeni istedim sen hala ne yapiyosun” dedi kapatti.
İlk defa basima böyle bir olay geliyor cok etkilendim ve ilerisi icin nasil davranmam lazım bilemiyorum. cevap versem mi sakinligimi korusam mi.
Bazı insanlar kaostan besleniyor bence. Ortalık yatismisken olay çıkarmanın başka anlamı yok .O zaman kime imalı laf sokacak ? Kendini nasıl rahatlatacak
Bazılarında kocalarına kendini masum gösterme çabasındaBazı insanlar kaostan besleniyor bence. Ortalık yatismisken olay çıkarmanın başka anlamı yok .
Hiçbir şey için, uzun, uzun açıklama yapmayın bence. Anlamak istemeyen asla anlamaz yeirne göre, aynen eşinin dediği gibi nedne üstünüze alındınız de ve orda bırak. Hatta duruma göre siz bilirsiniz, peki, siz öyle süşünmüşsnüz va kısa kısa geçiştir. Çünkü Sorun çıkarmak, isteyen sizin ağzınızdan çıkacka herhangi bir şeyi alır yürür. Sizden beslenir yani. Siz, takmayıp hayatınızı, mutku keyifli, yaşadıkça kuduran kudur kendini saha çok belli eder. Zor belki ma ne kadar bişeylerle suçlarlarsa bile sizinle kavga etmek iatemiyoeım, polemiğe girmek istemiyorum diyio kapattıkça çıldırtırsınız. Yani sizin, duruma uygun mudur bu deidklerim bilmiyorum ama haystımda sürekli huzuesuzlık, sokmak isteyen birinci derece bir yakınıma vöyle yaptum. Yeri geldi dursuk yere hakaret etiğinde bile sana cevap vermek istemiyorum dedim sustum. Kavga edemeyince karşımdaki iyice çıldırdı ve kendini rezil etti sadece. :)) eşinizle aranızı asla bozmayın çekemeyenlerin işine gelirGünaydın herkese,
eski konularından kvnin artık ne kadar boş, cahil, patavatsiz ayrimci bir insan olduğunu bilenler vardir. bir ay önce yine sınırını bilmeyip telefonda kararimizi defalarca sorgulayinca biz esimle tartıştık ve bu en sonunda aileme sirayet etti.
Bende gecenlerde sınırlar hakkinda bir video dinlerken (okudugum bölüm ve isim geregi ara ara paylasimlarim oluyor) bu kismini durumuma attim. Zaten bir bucuk aydir kv
görüşmüyorum arayip konusulacak kadar degil her seferinde ben ne dedim yo ben demedim ben karismam diyip oglunu etkiliyordu. dolayisi ile yeni taze bi durum ortada yoktu.
videoya görümcem denk geldi ve beni cok sevdigini sanirken bana anlamadan dinlemeden dur isin gerceginden emin olayim isin ucunda rezil olmak abimin huzurunu kacirmak var demeden meydan okudu, agir seyler yazdi. Beni bu kadar gözden cabuk cikarip agresiflesebilecegini ben tahmin etmedim zaten en cok o beni yıktı.
“Yürekmi yedin anami iki aydir aramiyosun gelin nasil olmali gel biz seni hocalara götürelim biz edebimizden sustuk kimse tepemize cikmasin"tarzinda meydan okudu vs. bende uzunca güzel sakin birsey yazdim onlara karsi birsey olmadigini ben zaten sohbet seminer paylastigimi piskolojik
problemi akrabamda gördüğünü oda faydalandigi vs. istedim aklinda soru işareti kalmasin diye.
bana güzelce sorsaydiniz iyi olurdu edebinizden susup bana katlandiginizi benim icin böyle düşündüğünüzü bilmiyordum gerçekten üzüldüm dedim.
seminerin icerigi asla hakaret yerme degil zaten nasil alindi onuda anlamadim ama patlamaya belliki yer aramışlar demek.
Kendilerine gelince imali gönderileri olur onlara kimse karisamaz zaten umrumda bile degil .
annesinin huyunu bildigi halde defalarca yanimda azarladigi halde artik kv ne anlatmissa ben aramamisim diye suclu oldum. Sonra instagram devreye girdi orda laf sokucu seyler paylaştı.
Esim uzunca konustu gorüsmeyin olsun bitsin siz neden üstünüze alindiniz ki dedi(en az 3x görümceme miraya yazma ordan burdan laf atma diye aradi ama takan kim)mirayda yazma ben gelincede beni görmeye gelme artik yeter dedi. ondan özür dileyeceksin bu kadar atarli giderli agresif yazmaya gerek yok o seni seviyodu filan dedi.
Görümcem engeli kaldirip bana yine destanlar yazdi, herhalde özür mahiyetinde bisey dedim ama o da ne?
ne edepsizligim ne entrikaciliğim ne yalanciligim kaldi. onlar yüzünden evde huzur kalmadi hatta ilk gün tansiyon 230 cikti bende hastahaneye kaldirildim.
muhatap olmadan esime gösterdim” sen abi olarak bulasma diyosun o sana saygi duymayip evinde huzursuzluk cikariyor sıkıyosa öbür abine yapsin onlarin cok daha farkli kavgalari oldu eltiden dolayi, hic böyle yapabilirmiydi ona?”diye sordum.
esim tekrar aradi sana yazma diyorum sen mira ile bizim taa ilk konustugumuz zamanlara gidip dalga gecmissin amacin ne senden özür dilemeni istedim sen hala ne yapiyosun” dedi kapatti.
İlk defa basima böyle bir olay geliyor cok etkilendim ve ilerisi icin nasil davranmam lazım bilemiyorum. cevap versem mi sakinligimi korusam mi.
Aslında konu sahibesi de kaosu seviyor.Niye engeli çakmıyorsunuz hepsinin alnının ortasına? Ne mesaj atabilirler, ne huzur kaçırabilirler böylece
Ay şükürr birileri daha büyük oyunu çözdü.
Birde bu aşırı duyarlı olup ayılıp, bayılmaları
Kendisinin masum olduguna inanıyor.Sosyal medyada böyle imalı, göndermeli paylaşımlar yapılması bir bana mi komik geliyor?
Eşinizin ailesiyle birlikte farklı ülkelerde yaşıyorsunuz ama çok takılıyorsunuz herşeye önceki konulardan aklımda kalan. Herşeyi görüp, duymaya, takılmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Görümcenin ilk mesajından sonra neden engellemedini mesela? İletişimi kesin, yazmayın, yazamasin size. Eşinizi sürekli mesajları gösterip onun iletişim kurması da anlamsız olur bir yerden sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?