- 1 Aralık 2011
- 3.540
- 5.212
- 36
Aslında hiç etkilenmiyorum söylemlerinden ama deneyimlemedigim bir konuda fazla mı ozguvenliyim diye soruyorum kendi kendime. Meslekten dolayı ilk yardım biliyor olmak gibi avantajim da var ona da güveniyorum ama kadın ona bile muhalefet olup evladına ilkyardımcı olamazsın paniklersin diyo. Hayatım sabir çekmekle geçiyor güzel dileğiniz için de çok teşekkürlerKesinlikle arkadaslarin dedigi gibi kalmayacak kadar yakin her dk gelemeyecek kadar uzak olmali. Cocuktan sonra yakin olursaniz o kadin sizden cikmayacak. Cocukla ilgili her karariniza mudahale edecek hatta en ileri nokta cocugunuzu kendi dogurdu sanacak. Cocugum var. Cok panik oldugum anlar da oldu. Cok sukur ki 112 kullanmayi biliyorum, taksi cagirabiliyorum, araba kullanmayi da biliyorum. Sadece ilkyardim egitimim yok, youtubedan videolarini izliyorum. Cocuk bu supriz yumurta gibi, Allah hepsine saglik versin ama kotu ihtimaller uzerine hayat kurulmaz. Nice kadinlar var ne hastaliklarla tek basina neleri gogusluyorlar. Siz biraz manipulasyona gelmissiniz bile ki bu soruyu soruyorsunuz. Asla etki altinda kalmayin. Cok zor bir durum olsa Allah vermesin de sokaga cikip yardim edin deseniz bir suru insan kosar. Insanlik daha o kadar olmedi. Size tavsiyem bu konuda icinizde suphe varsa kaynanaya bel baglayacaginiza simdiden acip cocuk hasta olursa ne yapilir, acil durumlarda nasil mudahale edilmeli okumasi yapin video izleyin. Bir de asla ama asla manipulasyona gelmeyin. Bakin daha simdiden kadin sizin annelik ozguveninizi kirmak.icin ataga kalkmis. Cocuk dogdugu gun baslayacak oyle tutma aman battaniye ort. Kusun kanadindan ruzgar alir. Sutun mu yetmiyor, bana ver ben uyuturumlara. Saglikla kavusun insallah son olarak.