• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv epilasyon hakkında ki düşüncesi.

Bence bir cildiyeciye danis bir de jinekologa ona göre karar ver.

Kızlar 2 çocuğum var ve doğal olrak ağda zor oluyor bende bir epilasyon merkezini aradım ve fiyat aldım eşimle de konuştum yaptıralım dedi yeni yöntem 3 ayda bir 5 seyanssa kadar gidiyorsun 500 tl dedi kv dedim oda bana kimse memnun kalmıyor kıllar geri çıkıyor sende çok yok al kendin dedi kanser hastası falan olursan tedavi sonuç vermez avrupada yasaklandı dedi bende burda kı Hanimlara soruyorum yaptıran var mı memnun mu söyledikleri doğru mu?
ben kötü niyet göremedim kv dede

kvnin düşüncesi ise,ilk başta boşa masraf olarak görüp ondan tepki verdi sandım ama sağlığınızla ilgili endişeleniyor.bence hem merkezle hem epilasyonun yapılma şekli ile ilgili detaylı bilgi alıp o şekilde verin kararınızı

kvnin düşüncesi ise,ilk başta boşa masraf olarak görüp ondan tepki verdi sandım ama sağlığınızla ilgili endişeleniyor.bence hem merkezle hem epilasyonun yapılma şekli ile ilgili detaylı bilgi alıp o şekilde verin kararınızı
Biraz önce konuştum oda öyle söylüyor biraz panik atak hastası kv aram cok iyidir emekli maasinı bize harcar hep medical park hastanesinde varmış gidip gorusecegim cevap veren arkadaslara tsk ederim

Hangi yöntem bu hangi sehirdesiniz ne kadarayyapılıyor acı oluyomu
Teyzemin kızı 18 yaşında yeni çıkan yöntemle yapmış mis gibi olmuş bana da sen yaptır çocuklarla zor olur dedi bende araştırdım ve buldum bu merkezi kv kendi kuafordeki igneli olandan bahsediyor gereksiz gere gerildi ve kızdı galiba fiyatı fazla buldu yoksa aramiz iyiydi keşke paylasmasaydım

Biraz önce konuştum oda öyle söylüyor biraz panik atak hastası kv aram cok iyidir emekli maasinı bize harcar hep medical park hastanesinde varmış gidip gorusecegim cevap veren arkadaslara tsk ederim

canım aynen hastanelerde yaptır.. daha önceki sayfalarda yazdım gerçi ama alexandır mak olan bir yer olsun.. birde dişini sık atış derecesini yüksek tutsunlar..

canım aynen hastanelerde yaptır.. daha önceki sayfalarda yazdım gerçi ama alexandır mak olan bir yer olsun.. birde dişini sık atış derecesini yüksek tutsunlar..
Tamam canım bunu söylerim yapan kişiye Tsk ederim

Kızlar 2 çocuğum var ve doğal olrak ağda zor oluyor bende bir epilasyon merkezini aradım ve fiyat aldım eşimle de konuştum yaptıralım dedi yeni yöntem 3 ayda bir 5 seyanssa kadar gidiyorsun 500 tl dedi kv dedim oda bana kimse memnun kalmıyor kıllar geri çıkıyor sende çok yok al kendin dedi kanser hastası falan olursan tedavi sonuç vermez avrupada yasaklandı dedi bende burda kı Hanimlara soruyorum yaptıran var mı memnun mu söyledikleri doğru mu?
ben yaptırdım ama tamamen bitmedi. Koltuk altıma en az 10 seans yapıldı 3-4 tane kıl çıkıyor sadece. Bir de genital bölgeye yaptırmıştım 5-6 senans seyrekleşti biraz ama yine de var yaptıralı 3-4 sene oldu. Ama bende pko var o da kıllanma yapıyor zaten onun da etkisi olabilir tüylerin tamamen bitmemesinde. Bir de ben yaptırmadan önce genital bölgeye yaptırmayın ilişki anında zevk alamazsınız gibi söylentiler vardı da bende öyle bir etki göstermedi.
Ayrıca düzgün ve fazla maliyeti olmayan bir merkez bulsam ben de yaptırıcam tüm vücut artık çok sıkıldım kıl tüy muhabbetleriyle uğraşmaktan. Tükenmese de seyrelmesi bile insanı rahatlarıyor.

Teyzemin kızı 18 yaşında yeni çıkan yöntemle yapmış mis gibi olmuş bana da sen yaptır çocuklarla zor olur dedi bende araştırdım ve buldum bu merkezi kv kendi kuafordeki igneli olandan bahsediyor gereksiz gere gerildi ve kızdı galiba fiyatı fazla buldu yoksa aramiz iyiydi keşke paylasmasaydım

neymiş o yeni çıkan yontem , merak ettim

ben çok sarısınım ama genital bölgem simsiyahtı
15-18 yıl olmuştur yaptıralı 3 seyansta inanılmaz azaldı su anda kalanlarda sarıya dondugü için onları lazer makinası görmüyor
o yüzden yatıramıyorum, ama hayatta böyle bir rahatlık yok
kesinlikle yatır ve her haltı kv anlatma, oğ lu mun parasını çarcur ediyor demesin

epilasyon fiyatı ne kadar kızlar.

Bende görmedim zararı varmı diye soruyorum bilgisi ola yaptıran arkadaslara dansiiyorum yazıları okumadan cevap vermeyin tsk
tamam yazmam kusura bakmayın konu takipini de bırakıyorum şimdi

Bir karışılmadık kadınların kılı tüyü kalmıştı zaten. Ayda bir yapılan lazer öyle hemen dermansız kanser yapmaz kv işine geldiği gibi konuşmuş. Parayı veren düdüğü çalar diye oğluna ayak yapmış.
Kanser olacaksan artık her türlü oluyor insan. Telefon sinyalleri cirit atıyor her yer baz istasyonu, yediklerimiz çakma vitaminden uzak. Emin ol lazer epilasyon devede kulak kalır.
Yaptır kurtul. Ben yaptırdım çok rahatım. Tekrarlamaya başladı ama ilk zamanlardaki gibi değil. Çocuğum emmeyi bırakınca yine devam edeceğim.

Aslında philips lumia falan satılıyor ama epilasyon merkezindeki kadar etkili olmaz gibi geliyor bana. 2 kere gittim ben lazere, ağdacı diyor senin 3 seans daha olsan biter tamamen. Aslında gitsem de olur düşündüm de adamın işi gücü yok benim tüylerimi mi takip edecek :KK70:
Evet açıkçası benim eşim yeni farketti bunu
Kaç seans gidilir ne kadar tutar toplam
Ben istanbuldayım. Doktor kontrolünde bir merkeze gidiyordum 8 seansta 500 tlye bitti. Ben 5 sene önce yaptırmıştım ama.

lazer epilasyon yaptirdim bundan bir yil once acibadem hastanesinde 6 seanslik paket olarak.
tekrardan bir hamilelik yasiyorum su an ve sanki ergenlige yeni giren kiz gibi bacaklarimin ust kisminda tuylenme oldu ama kil degil kesinlikle. ayrica benim 6 seanstan sonra ilave almam gerekiyordu seans ama alamadim.
onun disinda ailemde herkes yaptirdi, yeniden kili cikani gormedim.
avrupa'da da yasak degil; paris'te yasiyorum ve burada sadece epilasyon yapiliyor!
Bende Paris'te yasıyorum nerde ve ne kadara yaptırdınız

Back