- 22 Mart 2016
- 683
- 653
- 18
- 35
Kocan tamam demiş daha ne kaynananı ilgilendirme hem niye ona söylüyon kiÇalışmıyorum ama ay ay ödeyebilirim de anlaşılmasından çekiniyorum açıkçası :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocan tamam demiş daha ne kaynananı ilgilendirme hem niye ona söylüyon kiÇalışmıyorum ama ay ay ödeyebilirim de anlaşılmasından çekiniyorum açıkçası :/
Kızlar 2 çocuğum var ve doğal olrak ağda zor oluyor bende bir epilasyon merkezini aradım ve fiyat aldım eşimle de konuştum yaptıralım dedi yeni yöntem 3 ayda bir 5 seyanssa kadar gidiyorsun 500 tl dedi kv dedim oda bana kimse memnun kalmıyor kıllar geri çıkıyor sende çok yok al kendin dedi kanser hastası falan olursan tedavi sonuç vermez avrupada yasaklandı dedi bende burda kı Hanimlara soruyorum yaptıran var mı memnun mu söyledikleri doğru mu?
Tşk ederim cevabın için araştırıp gideceğim hamilelikte çok zor ağda yapmak bende korkuyorum açıkçası ankarada yaptıran var mı acabaCnm iyi ki yaptırmışım diyorum hele şimdi hamileyim çok rahatım hiç kılım yok diyebilirim sadece genitalde biraz var oda rahatsız edicek kadar değil.Yalnız tüm vücut için 500 çok az gittiğin merkezi iyi seçmen lazım yoksa bitmez.Bu işin içinde biri olarak uyarmak istedim.Güvenilir bir yer bulman şart ucuz fiyat verip az atış yapıyorlar o zamanda kıllar tüy şeklini alıyor bitmediği gibi sonrasında kıl kökleri hasar görüyor ve sonuç alamıyosun
Artık lazer yaptırmak o kadar ucuz ki malum markanın kağıt ağdasi 19 tl. Kayseride koltuk altı 10 bıyık 5 genital 30 tl yani 3 seans yaptırsan 135 tl ediyo 1 yıl tertemiz. Ağda ise ayda 1 paket hayatta yetmez ama hadi yetti diyelim 10 ay temizlik 190 tl. Kesinlikle lazer daha hesapliBen hiç yaptırmadım ama avrupada yasak filan değil arkadaşlarım yaptırıyor koltuk altlarını memnunlar azaldı diyolar benim ki izin vermiyo burda genelde erkek oldugu için ondan ayrıca kanser yaptıgını bilmiyorum benim kaynanada herseye şöyle böyle diyo belki oglunun parasını harcamayın diye evde kendiniz yapıın diye demiştir ay çok mu kötü düşündüm :)))
Her yaptıran kanser olacak birşey yok ama cilt kanseri yapabileceğine dair yazılar var.Burada arkadaşlar ben yaptıdım birşey olmadı diye itiraz edecekler ama, genelde cilt kanseri en az aldığımız zararlı ışınlardan 15-20 yıl sonra ortaya çıkıyor , dikkatli olmak lazım yaptırılacaksa bile güzellik merkezinde değil bir hastanede doktor göztiminde yapılmalı. Hatta çok benli bir cildiniz varsa yaptırmayınKızlar 2 çocuğum var ve doğal olrak ağda zor oluyor bende bir epilasyon merkezini aradım ve fiyat aldım eşimle de konuştum yaptıralım dedi yeni yöntem 3 ayda bir 5 seyanssa kadar gidiyorsun 500 tl dedi kv dedim oda bana kimse memnun kalmıyor kıllar geri çıkıyor sende çok yok al kendin dedi kanser hastası falan olursan tedavi sonuç vermez avrupada yasaklandı dedi bende burda kı Hanimlara soruyorum yaptıran var mı memnun mu söyledikleri doğru mu?
Günah mı?Benim jinekoloğum bile ay o tüylere katlanılır mı diyor. Ben gençken yaptırmıştım. Hala çıkmadı. Arkadaşım doğum yaptı onda da çıkmadı. Avrupa da yaşayan arkadaşlar yazarlar birazdan. Ben çok memnunum. Tipik kv işte. Benimki de laf arasında aa ne günah demişti. Seninki daha moderniymiş :)))
ee epilasyona git kendiliğinden bitti dersin kocanaYine moden görüşlüymüş. Benim kocam gidip millete oranı buranı mı açıcan diye izin vermiyor. Ağdaya gidiyorum ama bilmiyor kendim alıyorum sanıyor.
ee epilasyona git kendiliğinden bitti dersin kocana