• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv epilasyon hakkında ki düşüncesi.

Kızlar 2 çocuğum var ve doğal olrak ağda zor oluyor bende bir epilasyon merkezini aradım ve fiyat aldım eşimle de konuştum yaptıralım dedi yeni yöntem 3 ayda bir 5 seyanssa kadar gidiyorsun 500 tl dedi kv dedim oda bana kimse memnun kalmıyor kıllar geri çıkıyor sende çok yok al kendin dedi kanser hastası falan olursan tedavi sonuç vermez avrupada yasaklandı dedi bende burda kı Hanimlara soruyorum yaptıran var mı memnun mu söyledikleri doğru mu?

yalnız yeni yöntem dediği nedir ? tütsüleme ise o hiçbir işe yaramıyor bilginiz olsun.. alexandır makinesi olan yerlere yaptırın..

Alex yaptirdim ben kil tuy kalmadi. Yurt disindaki tanıdıklarımdan da yaptiranlar var yasaklansa bilirdik.
Bu arada 10 senelik evliyim boyle konulari okuyunca şok oluyorum kayinvalidemle o kadar mesafeliyiz ki bu konularda, yanlis anlamayin ama ne gerek vardi sizin kil alma yonteminizi bilmesine.

Cnm iyi ki yaptırmışım diyorum hele şimdi hamileyim çok rahatım hiç kılım yok diyebilirim sadece genitalde biraz var oda rahatsız edicek kadar değil.Yalnız tüm vücut için 500 çok az gittiğin merkezi iyi seçmen lazım yoksa bitmez.Bu işin içinde biri olarak uyarmak istedim.Güvenilir bir yer bulman şart ucuz fiyat verip az atış yapıyorlar o zamanda kıllar tüy şeklini alıyor bitmediği gibi sonrasında kıl kökleri hasar görüyor ve sonuç alamıyosun

Cnm iyi ki yaptırmışım diyorum hele şimdi hamileyim çok rahatım hiç kılım yok diyebilirim sadece genitalde biraz var oda rahatsız edicek kadar değil.Yalnız tüm vücut için 500 çok az gittiğin merkezi iyi seçmen lazım yoksa bitmez.Bu işin içinde biri olarak uyarmak istedim.Güvenilir bir yer bulman şart ucuz fiyat verip az atış yapıyorlar o zamanda kıllar tüy şeklini alıyor bitmediği gibi sonrasında kıl kökleri hasar görüyor ve sonuç alamıyosun
Tşk ederim cevabın için araştırıp gideceğim hamilelikte çok zor ağda yapmak bende korkuyorum açıkçası ankarada yaptıran var mı acaba

Yeğenimin bitmeyen kıl şikayeti üzerine doktor kontrolleri için hastane hastane gezerken en sonunda Cerrahpaşa'da bir cilt doktorunda aldık soluğu, adam tetkikleri yaptı ilk gidişimizde, ikincide sonuçları aldık, bir şeyi yok dedi, ablam anlatıyor kıllarından şikayetçi doktor bey ne yapabiliriz falan diye, adam ablamın sözünü kesip birden kıl sorunu diye bir şey yok, size göre ya da çevredekilere göre kıllı, tıbba göre bir anomalisi yok dedi gözlerini börtleterek =)) İşte sonra epilasyon mevzusunu sorduk, zararı var mı yaptırabilir miyiz falan diye, asla asla asla dedi, onlar vücudun doğal düzeneği, ciltte oluşturulan ağır hasar ve kalıcı sakatlıktır lazer epilasyon dikkat edin sakatlık diyorum dedi, kıl kökü yanmış cilt sakattır ve her hastalığa açıktır dedi. Hoş bizim yeğen söz dinledi mi, hayır =)) yaptırıyor şu an ama hep o doktor gelir aklıma, kıl sorunum olmamasına rağmen arada bir yaptırayım olanlarda bitsin diye geçince aklımdan hep o gün geliyor aklıma.

Ben ille de her yaptıran kanser olur diyemem ama riskli buluyorum, yaptırmadım. Yoksa gayet pratik olurdu
Ama bir karar verdiyseniz gidin yaptırın, kayınvalideniz nasıl duyuyo ki

Kanseri falan bilemem ama kıllar gerçekten de sonradan tekrar çıkıyor.
Bence verilen paraya yazık.
Kuaförde ağdaya gidin daha iyi.

ben de yeni yöntemlere güvenmeyenlerdeniz şahsen.

benim seçeceğim yöntem 100 yıldır dünya üzerinde deneniyor ve sonrasında komplikasyon görülmüyor olması lazım :KK53:
gerçekten de olma ihtimali stresi benim için yıllarca epilasyon çilesi çekmekten daha korkutuyor :)

bu uğurda eşimin göz çiziktirme ameliyatına da yıllardır engel oluyorum.

Ben hiç yaptırmadım ama avrupada yasak filan değil arkadaşlarım yaptırıyor koltuk altlarını memnunlar azaldı diyolar benim ki izin vermiyo burda genelde erkek oldugu için ondan ayrıca kanser yaptıgını bilmiyorum benim kaynanada herseye şöyle böyle diyo belki oglunun parasını harcamayın diye evde kendiniz yapıın diye demiştir ay çok mu kötü düşündüm :)))
Artık lazer yaptırmak o kadar ucuz ki malum markanın kağıt ağdasi 19 tl. Kayseride koltuk altı 10 bıyık 5 genital 30 tl yani 3 seans yaptırsan 135 tl ediyo 1 yıl tertemiz. Ağda ise ayda 1 paket hayatta yetmez ama hadi yetti diyelim 10 ay temizlik 190 tl. Kesinlikle lazer daha hesapli

Iyi de bunu kv nie anlatiyorsunuz ki..Bazi konular kisinin kendine ozeldir (herkesin esiyle cinsel hayati vardir Ama bu durumun iceriginin kimseye anlatilmamasi gibi 'özel')

Kızlar 2 çocuğum var ve doğal olrak ağda zor oluyor bende bir epilasyon merkezini aradım ve fiyat aldım eşimle de konuştum yaptıralım dedi yeni yöntem 3 ayda bir 5 seyanssa kadar gidiyorsun 500 tl dedi kv dedim oda bana kimse memnun kalmıyor kıllar geri çıkıyor sende çok yok al kendin dedi kanser hastası falan olursan tedavi sonuç vermez avrupada yasaklandı dedi bende burda kı Hanimlara soruyorum yaptıran var mı memnun mu söyledikleri doğru mu?
Her yaptıran kanser olacak birşey yok ama cilt kanseri yapabileceğine dair yazılar var.Burada arkadaşlar ben yaptıdım birşey olmadı diye itiraz edecekler ama, genelde cilt kanseri en az aldığımız zararlı ışınlardan 15-20 yıl sonra ortaya çıkıyor , dikkatli olmak lazım yaptırılacaksa bile güzellik merkezinde değil bir hastanede doktor göztiminde yapılmalı. Hatta çok benli bir cildiniz varsa yaptırmayın

Benim jinekoloğum bile ay o tüylere katlanılır mı diyor. Ben gençken yaptırmıştım. Hala çıkmadı. Arkadaşım doğum yaptı onda da çıkmadı. Avrupa da yaşayan arkadaşlar yazarlar birazdan. Ben çok memnunum. Tipik kv işte. Benimki de laf arasında aa ne günah demişti. Seninki daha moderniymiş :)))
Günah mı? :KK45::KK45::KK45:
Herseye günah deyip eleştiren tiplerden mi? Tarikat bile kurar bu senin kv..

Ne güzel kayınvalideniz uyarmış iyiliğiniz için.
Aynen çok kötü haberler geldi bu tür konularda ve doğru hepsi.
Hele ki hijyen konusu tam sıkıntı.
Ben kendim makinesini alıcam iyi bir markanın araştırdım yan etkisini gören yok.
Oraya verceğim paranın 2 katını makineye veririm hem daha uzun belkı senelerce kullanırım hemde temiz evimde annemle ikimiz kullanıcaz.

Back