• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv epilasyon hakkında ki düşüncesi.

Burdan yeni evlenecek olan kişilere sesleniyorum fazla özelé girip sorun yaşamayın laf arasında söyledim tepki vereceğini düşünmedim aramiz iyi olduğundan söyledim yaptırdığı mi söylemem
hic gerek yok; aynen, bosverin.

Kızlar 2 çocuğum var ve doğal olrak ağda zor oluyor bende bir epilasyon merkezini aradım ve fiyat aldım eşimle de konuştum yaptıralım dedi yeni yöntem 3 ayda bir 5 seyanssa kadar gidiyorsun 500 tl dedi kv dedim oda bana kimse memnun kalmıyor kıllar geri çıkıyor sende çok yok al kendin dedi kanser hastası falan olursan tedavi sonuç vermez avrupada yasaklandı dedi bende burda kı Hanimlara soruyorum yaptıran var mı memnun mu söyledikleri doğru mu?
Avrupa'da yasak filan degil; hatta her yer lazer merkezleriyle doldu diyebilirim. Kayinvalideniz vazgecmeniz icin uydurmus sanirim.

Ne yasağı yahu?ben Avrupa'da yaşıyorum ve burada neredeyse bütün hatunlar lazere gidiyor..yasak yok yani..ayrıca şu an kullanılan cihazlar çok daha güvenli ve etkili..

Yan etkisi var mı ?
Ben de 3 seans yaptirdim, acik tenliyim ve hassas cildim var, hic bir yan etki gormedim. Ustelik lazerden sonra hamile de kaldim, tuylerde bir artma da olmadi. Sadece hamile kaldigim icin son 3 seansa gidemedim.

Hamileyken gitmeyin, tek dikkat edilmesi gereken nokta bu bence.

Ayrica yurtdisinda yasiyorum, dedigim gibi buralar lazer merkezleriyle doldu ama asil kayinvalidenizin dedigi igneli epilasyon yasak burada!

Ya bari ona karismasinlar bu ne laubalilik arkadas!
Sohbet arasında söyledim kv iyi biri tepki göstereceğini düşünmedim cok düşünür bizi zararlı olarak görüyor bende burda kı arkadaslara sorayım dedim

Ne yasağı yahu?ben Avrupa'da yaşıyorum ve burada neredeyse bütün hatunlar lazere gidiyor..yasak yok yani..ayrıca şu an kullanılan cihazlar çok daha güvenli ve etkili..
Bende öyle düşünüyorum araştırdım en iyisini buldum hiç bu kadar kararlı olmamistim.

en kısa zamanda bende yaptırmak istiyorum rahatlık valla bıktım tüğlerden

Burda ne kv konuları okuduk alışkınım artık hiçbir şeye şaşırmıyorum gelinin hangi yöntemle korunacağına karışan kv modelinden sonra kıl tüy işine karışan kv ilginç gelmedi nedense:KK8:
Benim KV geçen eşime soruyordu
Hap mi içiyor dedi
Esim de kızdı
Anne sen karıştırma oraları dedi
Ne kadar ayıp bir şey ya

Canım anlamıyorum yaşını başını almış kadınlar hani utanmada mı yok tövbe ya

Canım ben geçen bir arkadasin konusuna da yazmıştım
Benim KV bekar kayinlarimin yanında bana sen namaz kıldin mi dedi sonra da
Aaa sen adet olmustun değil mi dedi
Bu bence çok ayıp bir davranış

Ayrıca benim kildigim ya da kilmadigim namaz onu ne ilgilendiriyor
Ayy yine bir suru şey geldi aklıma
Karşımda olsan sabaha kadar susmam yanı o kadar :KK11:

Koltuk alti ve bikini icin gittim 2 seans. Bikinide ise yaramadi 2 seans ana koltuk altim bitti. Hamilelikten dolayi ara vermistim. Simdi tum vucut baslicam. Bacak almayi sevmiyom:))

Sonuçta 1997den beri uygulanıyor bu ve uzun vadedeki etkileri de bilinmiyor. Ayrıca kılların da kökünün de vütta bi işlevi var. Doğar olan bi düzeneği sekteğe uğrattığı da bence kesin. Artık tıp doğal olana yönelme eğilimde her konuda.

Ben almanyada cildiyeye gitmiştim, yüzümde tüylenme sorunu vardı. Doktor bana lazere gitmemi önerdi.
Eger kanser yapan birşey olsaydı, kendisi lazeri tavsiye etmezdi...

Kvniz basklarindan duyduklarina inanip oyle demis. Yada niyeti ciddn seni caydirmakta atmis tutarmi acaba demis. Avrupada yasiyorum burda herkes, lazer sasmaz.

Kayınvalide doğru bildiği şeyi söylemiş sizin için endiselenmis. Bunda sıkıntı yok.
Fakat ben de merak ettim ,avrupai bayanlar var mı böyle bi yasak?
Ben hiç yaptırmadım ama avrupada yasak filan değil arkadaşlarım yaptırıyor koltuk altlarını memnunlar azaldı diyolar benim ki izin vermiyo burda genelde erkek oldugu için ondan ayrıca kanser yaptıgını bilmiyorum benim kaynanada herseye şöyle böyle diyo belki oglunun parasını harcamayın diye evde kendiniz yapıın diye demiştir ay çok mu kötü düşündüm :)))

Back