• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv epilasyon hakkında ki düşüncesi.

kv ne neden söyledınız ki lazere gtmek ıstedıgınızı

o ne derse desın eşin ve sen istedikten snr konussun dursun

Artık lazer yaptırmak o kadar ucuz ki malum markanın kağıt ağdasi 19 tl. Kayseride koltuk altı 10 bıyık 5 genital 30 tl yani 3 seans yaptırsan 135 tl ediyo 1 yıl tertemiz. Ağda ise ayda 1 paket hayatta yetmez ama hadi yetti diyelim 10 ay temizlik 190 tl. Kesinlikle lazer daha hesapli
Sizin orda baya ucuzmus burda 500 dedi garanti cikmiyor dedi

kv ne neden söyledınız ki lazere gtmek ıstedıgınızı

o ne derse desın eşin ve sen istedikten snr konussun dursun
Kv bazı konularda bilgili kendisi yaptırmış yüzünde çok fazla çıkmış eski yöntemle beraber gidelim diye söyledim

Ne güzel kayınvalideniz uyarmış iyiliğiniz için.
Aynen çok kötü haberler geldi bu tür konularda ve doğru hepsi.
Hele ki hijyen konusu tam sıkıntı.
Ben kendim makinesini alıcam iyi bir markanın araştırdım yan etkisini gören yok.
Oraya verceğim paranın 2 katını makineye veririm hem daha uzun belkı senelerce kullanırım hemde temiz evimde annemle ikimiz kullanıcaz.
Onlar çok pahalı vaktim yok olsa zaten ağda yaparım evlenmeden halledersen doğumda falan çok rahat edersin

Kv bazı konularda bilgili kendisi yaptırmış yüzünde çok fazla çıkmış eski yöntemle beraber gidelim diye söyledim

hım anladıım
seneler once ben de gtmıstım ama oyle dedıklerı gbı 6 seansta falan bıtmıyor
ben aralıklarla 2 seneye yakın gttim

Kızlar 2 çocuğum var ve doğal olrak ağda zor oluyor bende bir epilasyon merkezini aradım ve fiyat aldım eşimle de konuştum yaptıralım dedi yeni yöntem 3 ayda bir 5 seyanssa kadar gidiyorsun 500 tl dedi kv dedim oda bana kimse memnun kalmıyor kıllar geri çıkıyor sende çok yok al kendin dedi kanser hastası falan olursan tedavi sonuç vermez avrupada yasaklandı dedi bende burda kı Hanimlara soruyorum yaptıran var mı memnun mu söyledikleri doğru mu?
ben yaptırıyorum.ama çoook canım yanıyor bu bir gerçek diot 4 seans oldu ama ömrümü yedi resmen acısı. bitiyomu bitiyor çook azaldı o acıya degermi tartışılır.şu var eniştem dr oda kol altını yaptırıyor duyunca iyice cesaret ettim dr yaptırıyor demek ki çok zararlı değil deyip yaptırdım.

ben yaptırıyorum.ama çoook canım yanıyor bu bir gerçek diot 4 seans oldu ama ömrümü yedi resmen acısı. bitiyomu bitiyor çook azaldı o acıya degermi tartışılır.şu var eniştem dr oda kol altını yaptırıyor duyunca iyice cesaret ettim dr yaptırıyor demek ki çok zararlı değil deyip yaptırdım.
:KK53:Bende bizim kızları görünce cesaret aldım yaptıracağım

Kızlar 2 çocuğum var ve doğal olrak ağda zor oluyor bende bir epilasyon merkezini aradım ve fiyat aldım eşimle de konuştum yaptıralım dedi yeni yöntem 3 ayda bir 5 seyanssa kadar gidiyorsun 500 tl dedi kv dedim oda bana kimse memnun kalmıyor kıllar geri çıkıyor sende çok yok al kendin dedi kanser hastası falan olursan tedavi sonuç vermez avrupada yasaklandı dedi bende burda kı Hanimlara soruyorum yaptıran var mı memnun mu söyledikleri doğru mu?
kv niz isviçireli bilim adamı edasıyla noktayı koymuş biz ne diyebiliriz ki :D

Iyi de bunu kv nie anlatiyorsunuz ki..Bazi konular kisinin kendine ozeldir (herkesin esiyle cinsel hayati vardir Ama bu durumun iceriginin kimseye anlatilmamasi gibi 'özel')
Kvle ben 7 sene oturdum aramiz çok iyi sadece bu konuya tepki vermesi şaşırttı bende bir size sorayım dedim

Sizin orda baya ucuzmus burda 500 dedi garanti cikmiyor dedi
Garanti vermesi yanlış bence ben 6 yıl önce yaptırdım geçen yıl yine yaptirdim çıkıyo malesef hele ufak ufak kalanlara ağda yapınca geniş alana yayılarak cikio. Benim sanssizligim öğretmen olduğum ve doğuda olduğum için sadece tatillerde yaptirabiliyorum düzenli olmuyor. Ama kuzenlerim düzenli yaptırdı hiç kalmadı çıkmıyo şimdilik diyolar.
Hormonları değişince cikacagindan eminim.

Kvle ben 7 sene oturdum aramiz çok iyi sadece bu konuya tepki vermesi şaşırttı bende bir size sorayım dedim
kv nizde yaptırmış galiba sonradan okudum kendisinde yaptırdığı işlem başarısız olduğu için sizi uyarmış sanırım yaptığım yorumun üstüne ikinci yorumum teyzem kötü niyetle dememiş,ona kaliteli makinaların olduğunu söyleyin mesela 975 tk ak akçe de gördüm philips lumea alın 250 bin atış yapıyormuş ikinize de yeter senelerce de kullanırsınız

ben geçen yılın mayıs ayında başladım 2 ayda bir filan gidiyorum artık uzaması gecikti yoğunluğu bi hayli azaldı ama sanıyorum 4 seans daha gitmem gerekiyor bu da 7-8 aya tekabül ediyor düşünün 2 yılı doldurucam
demem o ki 5 ayda nasıl bi lazemişte o bitirecekmiş ayrıca fiyatı da çok az geldi bana dikkat edin palavra olmasın iyi araştırın
ayrıca büyük rahatlık ağda karartıyor ve ağda kadar acıtmıyor artıları çok fazla ;)

Garanti vermesi yanlış bence ben 6 yıl önce yaptırdım geçen yıl yine yaptirdim çıkıyo malesef hele ufak ufak kalanlara ağda yapınca geniş alana yayılarak cikio. Benim sanssizligim öğretmen olduğum ve doğuda olduğum için sadece tatillerde yaptirabiliyorum düzenli olmuyor. Ama kuzenlerim düzenli yaptırdı hiç kalmadı çıkmıyo şimdilik diyolar.
Hormonları değişince cikacagindan eminim.
Bende zaten çok fazla yok ise yarar gibi geliyor kuzenim çok memnun kaldı kadını arayıp sorayım uygulacagi yöntem neydi

ben geçen yılın mayıs ayında başladım 2 ayda bir filan gidiyorum artık uzaması gecikti yoğunluğu bi hayli azaldı ama sanıyorum 4 seans daha gitmem gerekiyor bu da 7-8 aya tekabül ediyor düşünün 2 yılı doldurucam
demem o ki 5 ayda nasıl bi lazemişte o bitirecekmiş ayrıca fiyatı da çok az geldi bana dikkat edin palavra olmasın iyi araştırın
ayrıca büyük rahatlık ağda karartıyor ve ağda kadar acıtmıyor artıları çok fazla :KK66:
Beş seyans dedi beş ay demedi 3 ayda bir gelirsin uzamisına bağlı dedi

kv nizde yaptırmış galiba sonradan okudum kendisinde yaptırdığı işlem başarısız olduğu için sizi uyarmış sanırım yaptığım yorumun üstüne ikinci yorumum teyzem kötü niyetle dememiş,ona kaliteli makinaların olduğunu söyleyin mesela 975 tk ak akçe de gördüm philips lumea alın 250 bin atış yapıyormuş ikinize de yeter senelerce de kullanırsınız
Evet yüzüne yaptırmış kalın kalın çıkmış çok eskiden yaptırmış şimdi yeni makinalar çıktı acitmadan buhar vererek yapıyorlar mis güzellik uzmanı öyle söyledi

Pardonda kv'ye ne bundan..Onla konuşulacak konu mu bu:KK62:
Kv yaptırdığı için ona danıştim neden danisilmasin ki herkesin iletişimi farklı bacaklarda ise yarıyor ama yüz bölgesinde yaramiyormus

Beş seyans dedi beş ay demedi 3 ayda bir gelirsin uzamisına bağlı dedi
kıl yoğunluğunuz kalınlığınız ten renginiz elbette etkendir ama ben 9 seans gittim 4 seans daha giderim gibi alex benim cihaz bilemedim sizin 5 seans olayınızı :)

Kv yaptırdığı için ona danıştim neden danisilmasin ki herkesin iletişimi farklı bacaklarda ise yarıyor ama yüz bölgesinde yaramiyormus
Ben karşıyım kv ile böyle muhabbetlere gidip doktora sordum mesela bana uygulayanda cilt doktoruydu.Cihaza bağlı ben yaptırdım her bölgede işe yarıyor..

Back