kv çok cahil. sohbet dahi edemiyoruz

O zaman şöyle aranızda yaş farkı olduğu için kv ne kadar bilgili kültürlü olursa olsun anlaşamazsınız

Ama nedem yazdığımı tam okumuyorsunuz sebze yemek sağlıklı demiyor. Hatice yenge sebze yemediği için dizleri ağrıyor. Hatice yenge kavrulmuş yediği için dizleri ağrıyor. Ah o Hatice yengeye sorsak dizimi çarptım ondam oldu diyecek kadın 39 yaşında bi yenge.

O zaman şöyle aranızda yaş farkı olduğu için kv ne kadar bilgili kültürlü olursa olsun anlaşamazsınız
Yine de tarafsız yaklaşıp gerçek yorum yaptığınız için teşekkürler. Sürekli bildirim geliyor meraktan uyuyamıyorum. Lütfen yazmayın aklım burada kalıyor iyi geceler saygılı insanlar

Konunun hangi kısmından böyle bir çıkarımda bulundunuz ?

Konu başlığı ve içeriği yeterli

Konu içeriğini sonunda okudunuz sanırım.

Kültürlü eğitimli kaynana daha tehlikeli canım görmezden gel he de geç, ailenle ilgilen şeyler anlatma,, eğitimli kaynana gerçekten bilir boş konuşmaz çevresi bile farklıdır, seni beğenmez, ev içine mantıklı açıklamalar çerçevesinde müdahale edebilir eşin onu haklı görür falan neyse o yüzden cahil kv eğitimliden iyidir kendi kendine çalıp oynar

Cahille muhabbeti kestim

Mecbur musun sohbet etmeye işe gir calis olmuyor mu gelince yemek temizlik vs gün biter gormezsin

Kpss çalışırken sohbet edilmez ki sabah 8 akşam 10 çalışırdım ben gözüm kanlanırdı boşa vakit harcama kütüphane de insanlar nasıl çalışıp atanıyor böyle şeyleri düşünemiyorlar bile

He he deyin geçin başka yol yok. Allahtan sonsuza kadar orda değilsiniz bu sizi motive etsin

Kendi evinizi açmayı beklemeden üstelik eşde yokken ortada, gidip koşa koş evlenerek konuda bir cahil var ama bu kv değil bence.

Kaynana cahil ama bir evi var en azından. Sizin cahil olmayan mikkemmel kocanızda ve sizde o da yok.

Daha kendinize ev açmıyorsunuz niye evleniyorsunuz?
Kayınvalide evde hizmetçi ister tabi. Bçyle bir şeyi nasıl kabul edebiliyorsunuz aklım almıyor. Nişanlı kalmaya devam etseydiniz zaten koca yok ortada?
Kadının evine çöküp bir de cahil diye eleştiremezsin kusura bakma.

Kpss hazirlanan birinin kvde bendle kalmak istiyor diyii ev duzmeden evlenmesi bana cok aci geldi ya 4 ay daha bekleyebilirdiniz bazi seyleri yasamak icin neticede adam yaninizda degil :)

Allah yardım etsin.

Evlendikten sonra neden anne evinde kalinmazmis sonucta esin goreve gitti
2 ay kvdede kaldiysan 2 3 ay da annenlerde kalabilirsin pekala
Kvnin her olmaz dedigine timim mi diyorsun? E asil senin kendi hür iraden dusuncen yok

2 sene nişanlı kaldım daha fazla beklemek istemedik evlendik.
ayrıca kaynanam kendisinde kalmamı istiyordu.

O zaten ister. Sen niye baktın ki cahil kadına?
İki sene nişanlı kalmış olsanız da düzeninizi tek odalı bir evde bile olsa kurup çıkmanız gerekirdi.

Eşin görevden geldikten sonra evlenseydin ? Ailenle mis gibi kalsaydın 6 ay daha ? Elalemin anasının evinde kalacağına kendi ananın evinde prenses gibi yaşasaydın ? İyi olmaz mıydı ?

Çok zor 9 ay yaşadım hergun izdiraplı günlerdi kendimi odaya kapamış biriydim yemek dahi yemek gelmiyordu kocami kiskaniyordu benden ya odam bile onun odası sanki girip istediğini yapar ha bu qrada yatak bile yok yerde yatıyordum kıyafet dolabım bile yoktu çamaşır sepetindeydi yan daireyi kiraya vermişti eşim biz elvlenmeden 4 gün ince şans işte çektim çekeceğimi şimdi hastalıkla uğraşıyorum 4 aydır kendi evimdeyim ama sorunlar var hala ama aynı evde değilim sesiz olmayın ezirmeyin kendinizi yaptıkları şeyleri niye yapiyosun yapamazsın deyin bunlar saygısızlık olmuyor keşke yapsaydım hem kendimi dışlanmış hissettim sevilmek isterken sevilmemek dışlanmak çok kötü seni rakip olarak görüp kiskanclik yapıp yuva yıkmak ne oluyor bunlwr hep kendi kocalarından göremiyorlwr baskasini mutsuz ediyorlar

Inanin surekli paradan bahseden kaynanadan iyidir. Benimki para diye diye sinir hastasi etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…