kv çok cahil. sohbet dahi edemiyoruz

Kadının tam olarak neresi cahil sizce ? Kadının ağzından çıkan cümlelerdeki virgüllerin yerine dikkat ettiniz mi ? Tek 1 virgül, cümlenin tüm anlamını değiştirebilir.

Çiğ kuruyemişin faydalı, kavrulmuş kuruyemişin ise besin değerleri bakımından yetersiz olduğunu söylemeyen var mı ? Konuyu hastalığa direkt bağlamamış arada başka bir cümle daha kurmuş olabilir mi ? Şeker yüklemesi ile ilgili farklı görüşleri savunan çok sayıda uzman da var.

Kayınvalideniz o kadar cahilse: eşinizle siz, eğitimli 2 yetişkin neden evlenirken kendi evinizi dahi açmadınız ?

Annenizin evine gitmeme sebepleriniz de çok mantıksız. Anne sizin anneniz, yeğen sizin yeğeniniz. Kayınvalideniz siz rahat ders çalışın diye kendi evinde diken üstünde duracak veya kendi fikirlerini söylemeyecek değil.

ayrı olarak şeker yüklemesi zararlı demedi. şeker yüklemesi yaptırdığı için down sendrom riski olmuştur dedi
kavrulmuş kuruyemiş zararlı demedi, kavrulmuş yediği için dizleri ağrıyor dedi. söylenen iki şeyde konu sahipleri böyle bir açıklama yapmamasına rağmen varmış gibi anlatıyor.

ayrıca atanacağımız şehir belli olmadığı için ev açamıyoruz. eşimin türkiye'ye atanmasını bekliyorum.

kayınvalidem kalmamı istiyor. yeni evlenmişsin hemen annenin evine gidilmemiş bir süre onda kalmam gerekirmiş diyerek süreç başladı

Ay benimki de oyle bir keresinde demisti ki falanca evlilik disi cocuk yapti cocugu sakat dogdu fkdkdkks cahil kaynana kaynana terorunun en fenasiii

Ay benimki de oyle bir keresinde demisti ki falanca evlilik disi cocuk yapti cocugu sakat dogdu fkdkdkks cahil kaynana kaynana terorunun en fenasiii
Ay sen deyince aklıma geldi. görümcem bi kere eşinden dayak yedi. boşanmak istiyordu ama kaynanam desteklemiyordu. ailesi tarafından destek görmediği için boşanmmaktan çekiniyordu. şey diyor: boşanırsan oğlun serseri olur.
komşumuzun oğlu eve kız atmış çünkü kızın annesi babası boşanmış. diyerek boşanmaması için imâlar yapıyordu

hepiniz haklısınız. cevaplar için teşekkürler. burada kalıp böyle söylemem nankörlük. en azından bir sürem var. birazcık sabretsem yeter
Hayret ilk defa özeleştiri yapan bir konu sahibi gördüm. halbuki bizim kötü, mutsuz ve mutsuzluğumuzu buradan çıkaran fesatlar olmamız lazımdı

Hayret ilk defa özeleştiri yapan bir konu sahibi gördüm. halbuki bizim kötü, mutsuz ve mutsuzluğumuzu buradan çıkaran fesatlar olmamız lazımdı
Hahahah bi şaşırdım ne yapacağımı bilemedim ya dkdkdkdk, nabıcaz ki şimdi? Konu çözüldü şuvan.

ben sadece duyulmak istedim. duyuldum eleştirimi de aldım gayet mantıklıydı cevaplar ama kötü de hissettim şimdi gidip canım annem gel bi kahve içelim demek isterdim ama kendişi 2 saat önce uyudu skjfks

ya böyle kızıyorsunuz bana ama eşim de farkında, bana hak veriyor kendi annesini tanıdığı için.
ankara'da hiç kimsem yok o yüzden gördüğüm ve konuştuğum 2 kişi kaynanam ve kayınbabam.

neyse eşimle konuştuk şu çözümü bulduk. yüzmeye veya spora gitmem iyi olur. dışarıda vakit geçirip çevre edinmemin iyi olacağına karar verdik

Kendi evinizi kurmadan, evlenecek cahil kaynananızın yanında oturmayı kabul ederek, siz çok daha cahilce bir tutum sergilrmişsiniz.Üzgünüm, oturup koca kadının dedikodusunu yapamayacağım sizinle,hayat seçimlerimizden ibarettir.

Eşiniz farkındaysa karısını anasına bırakıp gitmeseymiş, ev açsaymış efendim. İnsanların kötülüğü dokunmuyor, rahat ettiriyorlar, bi de burun kıvırıyorsunuz karı koca hayret bişey.

Kayinvalidenin 70 yaş üzeri ise böyle konuşması normal.He he deyip geçeceksiniz.Ayrica bazı yönlerden haklı olabilir.

Bence eş ailesiyle farklı olan, sizin gibi hisseden çoktur. Zaman zaman ben de yetiştirilme tarzımızdaki farklılıkları görüyorum. Sonra kendi kendime kayınvalidemin gerçek annem, kayınpederimin gerçek babam olabileceği paralel bir evren yaratıyorum. O zaman enteresan fikirler gayet komik ve eğlenceli geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…