- Konu Sahibi Etegiminpilesi
-
yok saymaya devam,Dert desem dert değil ama insan anlatmak istiyor.
Sabah 08:23'te kv' den gelen telefonla gözlerimi açtım.
Eşim telefonu açtığında ben boşanmak istiyorum.Ben sizi okuttum emek verdim annenim.Bana aylık belli bir miktar para vereceksin, ben kardeşlerimle yaşarım.Benim kardeşlerim bana her türlü bakar 5 güne kadar evi terk edeceğim dedi.
Boşanmak isteme sebebi kp mevcut evini satıp kv.nin yere göğe sığdıramadığı kardeşinin yanından ev alacaktı.Malum dönemdeyiz adam evi satamayınca bu plandan vazgeçmiş.Haftalardır bunun için kavgalılarmış.
Dün akşam kp köye gitsem benimle gelecek misin dedi ve olanlar oldu.Yanımızda ufak çaplı bir kavga yaşadılar.
Bunun öncesinde de eşim dayısı ile ilgili bir olayı onaylamadığı için eşime de bilenmişti.
Kısacası KV dedigi olmayınca insanı çamura bulayan biri kim olursa olsun.Oğlu dahi olsa onun sözünden çıkmayacak.kv kardeşine kötü demezse benim eşim diyemez ne haddine.
Kv ile benim iliskime gelince ben kendisini yok sayıyorum.O aslında yok hiç olmadı gibi davranıyorum.Beni türlü bahanelerle eşime şikayet ediyor.Akrabalara anlatıyor komşulara anlatıyor ama umursamamaya kendimi yıpratmamaya çalışıyorum.Ki bu kendisi ile alakalı açtığım ilk konum değil son da olmayacak gibi.
Ek olarak vakti zamanında falcıdan daha kıdemli bir adam kendisine sen oğlunun ekmeğini yiyeceksin vb. şeyler söylemiş.Guya diğer söylediği herşey çıkmış.Geriye bitek oğlunun ekmeğini yemek kalmış.Bana siz bakacaksınız tarzında bir konuşma yapmıştı vaktiyle.
Bugün telefonu kapattıktan sonra eşim çok üzüldü.Bende dedim ki birincisi sen dururken kardeşlerine gitmesi seni yok saymak değil mi madem yok sayıyor sabahın 8 inde seni neden arıyor dedim.Ayrıca evde çok bunaldıysa doğru olan bize gelmesi dedim.
Eşimde aradı dedi ki ayrılman için sana maddi destekte bulunmam.Sinirle karar veriyorsun çok sıkıldıysan bize gelmen en uygunu dedi.
Eşim böyle der demez.Ben anladım hedera seni doldurmuş.Hederanın anne babasıyla sorunu yok zaten.Ama ben senin annenim.Sana hakkımı helal etmiyorum.Cennet benim ayağımın altındaysa o ayağımı senin için kaldırmayacağım Sizin evin baskın karakteri hederahelix.Biraz babanı örnek al sende baban gibi ol.Anneni ezdirme.Ben mükemmel bir anne oldum mükemmel bir eş oldum mükemmel bir kv oldum ama kimse benim kıymetimi bilmedi.Bana sadece kardeşlerim değer verdi bu hayatta diye saymış sayıştırmış.
Ben bu kısımları duymamıştım.
Eşim sonradan bahsederken ağzından kaçırdı gibi oldu.
Kendisi kp ile mutsuz olduğu için ayrılmak istiyor.Oğluna verdiği öğüt ne kadar akılcı değil mi?
Bugün kendimi hederahelix değil günah keçisi gibi hissediyorum kısacası.
2 yıllık evliliğim süresince şunu da yapayım kvye kötülük olsun diye ne düşünecek ne de bişey yapacak vaktim oldu.Ama bu hatun kişisi covidi bile benden bilecek kıvamda.Hoş vaktim olsa bile üşenirim yapmaya.
Böyle manyak bir olay yaşadım yani.Adamın biri yıllar önce bir kehanet salladı diye.
Siz olsanız ne yapardınız.
Bir çok kızıyorum.Bir aman boşver bırak öyle sansın öyle bilsin diyorum.
Bir biz boşansak kına yakacak demek ki diyorum.Bir Allah bana sabır ver diyorum.
Kısacası şiştim.
Dert desem dert değil ama insan anlatmak istiyor.
Sabah 08:23'te kv' den gelen telefonla gözlerimi açtım.
Eşim telefonu açtığında ben boşanmak istiyorum.Ben sizi okuttum emek verdim annenim.Bana aylık belli bir miktar para vereceksin, ben kardeşlerimle yaşarım.Benim kardeşlerim bana her türlü bakar 5 güne kadar evi terk edeceğim dedi.
Boşanmak isteme sebebi kp mevcut evini satıp kv.nin yere göğe sığdıramadığı kardeşinin yanından ev alacaktı.Malum dönemdeyiz adam evi satamayınca bu plandan vazgeçmiş.Haftalardır bunun için kavgalılarmış.
Dün akşam kp köye gitsem benimle gelecek misin dedi ve olanlar oldu.Yanımızda ufak çaplı bir kavga yaşadılar.
Bunun öncesinde de eşim dayısı ile ilgili bir olayı onaylamadığı için eşime de bilenmişti.
Kısacası KV dedigi olmayınca insanı çamura bulayan biri kim olursa olsun.Oğlu dahi olsa onun sözünden çıkmayacak.kv kardeşine kötü demezse benim eşim diyemez ne haddine.
Kv ile benim iliskime gelince ben kendisini yok sayıyorum.O aslında yok hiç olmadı gibi davranıyorum.Beni türlü bahanelerle eşime şikayet ediyor.Akrabalara anlatıyor komşulara anlatıyor ama umursamamaya kendimi yıpratmamaya çalışıyorum.Ki bu kendisi ile alakalı açtığım ilk konum değil son da olmayacak gibi.
Ek olarak vakti zamanında falcıdan daha kıdemli bir adam kendisine sen oğlunun ekmeğini yiyeceksin vb. şeyler söylemiş.Guya diğer söylediği herşey çıkmış.Geriye bitek oğlunun ekmeğini yemek kalmış.Bana siz bakacaksınız tarzında bir konuşma yapmıştı vaktiyle.
Bugün telefonu kapattıktan sonra eşim çok üzüldü.Bende dedim ki birincisi sen dururken kardeşlerine gitmesi seni yok saymak değil mi madem yok sayıyor sabahın 8 inde seni neden arıyor dedim.Ayrıca evde çok bunaldıysa doğru olan bize gelmesi dedim.
Eşimde aradı dedi ki ayrılman için sana maddi destekte bulunmam.Sinirle karar veriyorsun çok sıkıldıysan bize gelmen en uygunu dedi.
Eşim böyle der demez.Ben anladım hedera seni doldurmuş.Hederanın anne babasıyla sorunu yok zaten.Ama ben senin annenim.Sana hakkımı helal etmiyorum.Cennet benim ayağımın altındaysa o ayağımı senin için kaldırmayacağım Sizin evin baskın karakteri hederahelix.Biraz babanı örnek al sende baban gibi ol.Anneni ezdirme.Ben mükemmel bir anne oldum mükemmel bir eş oldum mükemmel bir kv oldum ama kimse benim kıymetimi bilmedi.Bana sadece kardeşlerim değer verdi bu hayatta diye saymış sayıştırmış.
Ben bu kısımları duymamıştım.
Eşim sonradan bahsederken ağzından kaçırdı gibi oldu.
Kendisi kp ile mutsuz olduğu için ayrılmak istiyor.Oğluna verdiği öğüt ne kadar akılcı değil mi?
Bugün kendimi hederahelix değil günah keçisi gibi hissediyorum kısacası.
2 yıllık evliliğim süresince şunu da yapayım kvye kötülük olsun diye ne düşünecek ne de bişey yapacak vaktim oldu.Ama bu hatun kişisi covidi bile benden bilecek kıvamda.Hoş vaktim olsa bile üşenirim yapmaya.
Böyle manyak bir olay yaşadım yani.Adamın biri yıllar önce bir kehanet salladı diye.
Siz olsanız ne yapardınız.
Bir çok kızıyorum.Bir aman boşver bırak öyle sansın öyle bilsin diyorum.
Bir biz boşansak kına yakacak demek ki diyorum.Bir Allah bana sabır ver diyorum.
Kısacası şiştim.
Sakın.Artı, mükemmel bir kocası var ama ne hikmetse boşuyor.
Çocuk değil projeÇocuk doğuruyorsan okutacaksın, büyüteceksin, ilgileneceksin gücün yettiğince. Eee haliyle bunlar emek istiyor. Karşılık bekleyerek yapmış demek ki. Yok cennete gidemezsin falan pehhhh. Zırvalamış kvniz vallahi ne diyim :)
Senin projeyi istimlak ettim de susar belki :)Çocuk değil proje
Bana ulaşamadığı için eşimi cennete koymakla tehdit ediyorSenin projeyi istimlak ettim de susar belki :)
Cennetten arazi satanların bir tık üstüBana ulaşamadığı için eşimi cennete koymakla tehdit ediyor
Olmaz dediği oluyor gelmez dediği geliyor insanın başınaCennetten arazi satanların bir tık üstüBu kafaya ulaşmak için kv olmak gerekiyor galiba
Belli bir yaştan sonra insan çocuklaşır diyeceğim ama sizin ki ergenleşmiş ki çok yaşlıda değilmişOlmaz dediği oluyor gelmez dediği geliyor insanın başına
60 küsür yaşında kadın whatsapptan engellemiş beni.Ergen kızlar gibi.
Whatsapptan bir mesajlaşma kız falanda yok üstelik
Sürekli mesaj atıp taciz etsem bir derece haklı derdim
Hani ezdirmemişti kimseye karısını?Sakın.
Suss çok günah.
Kocası mükemmel bir eş değil.
Çok iyi bir baba ama asla iyi bir koca değil.
Lütfen.
Darılırım
Annesini ezdirmemisti.Hani ezdirmemişti kimseye karısını?
Ajajsjdjdnfngng ay fenalık geliyor. Aferin ne güzel katlanmış, gitsin kocasından alsın madalyasını.Annesini ezdirmemisti.
Yani kp kendi annesini ezdirmedi.
Eşime diyor ki babanı örnek al sende beni ezdirme
Cinnet is loading.Ajajsjdjdnfngng ay fenalık geliyor. Aferin ne güzel katlanmış, gitsin kocasından alsın madalyasını.
Yok sayınca yok olsa keşkeYalnız hem yok sayıp hemde kardeşine gideciğine bize gelmeli demende ne bileyim
Aynen.Kv arasa boşanıp kardeşlerime gideceğim dese gitsin havası değişsin derim
Siz neden rezil olasınız ki
Onlar kardeş eski günleri anar ferahlar muhtemelen barışır kp ile de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?