Kv boşanmak istiyor

yok saymaya devam,

kayınvalide saçmalamış. Sizin para vermeniz çok saçma. Evet para istiyorsa gelsin sizin evde yaşasın madem. Neden kardeşlere gidiyormuş? Bari sizin evden geçinir ekstra para vermenize gerek kalmaz.
Kayınvalide eziyet görür kayınpederden. Kayınpeder kumar oynar içki içer bu yaşta çekilmez hak veririm de yani sebep saçmalık. O zaman boşanmaya siz zorlarsınuz yardım da edersiniz. Şu an tamamen şımarıklık yapıyor. Belli ki kendisi evde bayağı baskın karakter ayrıca. Hiç kendini ezik göstermesin.
Zaten bence boşanmayacak kocasının gözünü korkutmaya çalışıyorlar.

Çocuk doğuruyorsan okutacaksın, büyüteceksin, ilgileneceksin gücün yettiğince. Eee haliyle bunlar emek istiyor. Karşılık bekleyerek yapmış demek ki. Yok cennete gidemezsin falan pehhhh. Zırvalamış kvniz vallahi ne diyim :)

Çocuk değil proje

Cennetten arazi satanların bir tık üstü Bu kafaya ulaşmak için kv olmak gerekiyor galiba
Olmaz dediği oluyor gelmez dediği geliyor insanın başına
60 küsür yaşında kadın whatsapptan engellemiş beni.Ergen kızlar gibi.
Whatsapptan bir mesajlaşma kız falanda yok üstelik
Sürekli mesaj atıp taciz etsem bir derece haklı derdim

Belli bir yaştan sonra insan çocuklaşır diyeceğim ama sizin ki ergenleşmiş ki çok yaşlıda değilmiş Boşver kendi çalıp kendi oynasın aklından neler geçiyorsa artık

Görüşmediğiniz kayınvalideniz kime giderse gitsin. Onun kardeşleri sizden daha kıymetlidir ki demiş te zaten kardeşlerim gül gibi bakar. Onlara güvenip boşanıyorsa boşansın. Maddi imkanınız varsa yardım edersiniz yoksa oğluna hiç güvenmesin. Baştan söylesin oğlu.

Kv arasa boşanıp kardeşlerime gideceğim dese gitsin havası değişsin derim

Siz neden rezil olasınız ki

Onlar kardeş eski günleri anar ferahlar muhtemelen barışır kp ile de
Aynen.

Konu sahibi, eve çağırmanız büyük cesaret. Ben olsam ben de kardeşlerine gitsin isterdim.

Bir de alınmayın ama kocanıza söylediklerinizi, kocanız aynen annesine aktarmış. Kv de bunların sizin laflarınız olduğunu anlamış. Gerçek bu. Kızmakta haksızsınız

Aman ha bi daha size çağırma hatasına düşmeyin
Giderse kardeşlerine siz niye rezil oluyorsunuz
Yeni girmişsiniz siz o aileye emin olun herkes biliyordur kayınvalidenizi zaten siz ar edip utanıyorsunuz bu kadar ayıplarını bile sahiplenmeyin
Ne kadar uzak o kadar iyi
Hem hele bi gitsin kardeşlerine siz maddi destek de olsanız o kardeşler barıştırırdı onları
Eltilerin savaşında yeni gelin eskiye uyuyor ya siz öyle olmayın kendi girdabına çekmesin kayınvalide sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…