- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- Konu Sahibi Etegiminpilesi
-
Mune abla başından beri tespitlerin o kadar doğru ki.Konuya yorumlarım ruhsuz duygusuz, bir anneciğe karşı soğuk tavsiyeler gibi görünebilir ama insan yaş aldıkça, hiç bilmediği tanımadığı kişilerin karakteriyle alakalı da fikir sahibi olabiliyor çünkü benzer karakterdeki kişilerle hayatınızın bir döneminde yollarınız kesişiyor.
Kayınvalideniz yönetmeyi, poh pohlanmayı, kendisi galaksideki güneş, sizlerde onun etrafındaki gezegenler olun istiyor, eh tabii para yönetimi de onda olmalı, kimse maddi destek vermesin, aniden eşine aşkı alevlenir, benzer bir şeyi yaşadı da bizim tanıdıklardan biri, onlarda da kadındı yönetici olmak isteyen, baktı para eşiyle gidiyor birden aşkı tazelendi
SüpersinBenim adı yere batasica bi ananem var, kendisiyle yaşarken ermiş gibi takılırdı, "bana geldiler dün gece, şunu şöyle şöyle yap dediler (kendi çıkarına yap yani), uyardı beni kurban olduğum rabbim" falan. Kuzenime bilgisayarımı karıştırtip öğrendiklerini bana rüyamda malum oldu diye yutturmaya hesap sormaya çalışırdıkvnizdeki de nasıl bi kibir yareppi "mükemmel bi eş oldum, mükemmel bi anne oldum, mükemmel bi kv oldum" peki bundan şeyin haberi var mı, etrafındaki herkesin???
Neşteri uzat ya Hızır ashshdhddbSüpersin
Bizimki de aynı.
Kolu ağrıyordu.Rüyasında gelmişler.Ameliyat etmişler.Şifalanmış.Ama ameliyat yarım kaldığı için hala kolu ağrıyor.
(Kolunda kireçlenme gibi bişey var)
Ben hasta olduğunu düşünmüştüm böyle dediğinde.Tam kliniğe kapatmalık
Kendini anlatırken ben şok oluyorum.
Eşim annesi için hayal aleminde yaşıyor çok önemseme onu dedi.
Çekşrdek aile haricinde ki herkes elalem bana göre o yüzden dedim ben sizi bilemem..Elalem değil hanımefendiciğim.
Kendisi kardeşlerine kp ben eşim görümcem damat ile alakalı olur olmadık pek çok şey anlattığı için bu zamana kadar.Yine kardeşleri ile ugrasmayalım dedik.
Elaleme kadar açılmadık henüz.
Aile içinde bile herkes herşeyi söyleme hakkını bulabiliyor şuan bile
Neşteri uzat ya Hızır ashshdhddb
Son durumda ne maddi destek veriyoruz ne de bize gelebilir.Bize gelsin niye diyorsunuz yahu? Ay vallahi basiretiniz bağlanmış. Ne halt yerse yesin bırakın.
Hiiiç karışmayın. Boşanmaz zaten blöf yapıyor.
Kanki senin Kv her tarafı ayrı oynuyor ama eşini etkileyemiyor belli ki. Burdaki sorun bence eşinin sana annesi ile arasındaki konuşmayı söylemesi. Zaten gerekli cevabı vermiş bir daha sana söyleyerek hem senin canını sıkıyor hem de kv arşı dolmana neden oluyor.Katibin Ruhu
Gel kanki gel sen biraz biliyorsun benim kv mevzularını
Gün geçmiyor ki aksiyon yaşamayalım.
C Calcifer sende bak gör ne haldeyim
Son durumda boşanması konusunda maddi manevi destekte bulunmayacağımız için eşime hakkını helal etmiyor.Cennet annesinin ayakları altında olduğu için de cennete gitmesi içinde rızası yok
Sen o an bir vermissin mehteri bize gelsin diye bize gelmesi uygundur diye ama belayi kendin cagiriyosun haberin olsun burda en buyuk hatali sensin her bisey oldugunda direk gelecek. Birak kardeslerine gitsin madem bu kadar sikayetcisin. Cunku normal biri degil bellikiDert desem dert değil ama insan anlatmak istiyor.
Sabah 08:23'te kv' den gelen telefonla gözlerimi açtım.
Eşim telefonu açtığında ben boşanmak istiyorum.Ben sizi okuttum emek verdim annenim.Bana aylık belli bir miktar para vereceksin, ben kardeşlerimle yaşarım.Benim kardeşlerim bana her türlü bakar 5 güne kadar evi terk edeceğim dedi.
Boşanmak isteme sebebi kp mevcut evini satıp kv.nin yere göğe sığdıramadığı kardeşinin yanından ev alacaktı.Malum dönemdeyiz adam evi satamayınca bu plandan vazgeçmiş.Haftalardır bunun için kavgalılarmış.
Dün akşam kp köye gitsem benimle gelecek misin dedi ve olanlar oldu.Yanımızda ufak çaplı bir kavga yaşadılar.
Bunun öncesinde de eşim dayısı ile ilgili bir olayı onaylamadığı için eşime de bilenmişti.
Kısacası KV dedigi olmayınca insanı çamura bulayan biri kim olursa olsun.Oğlu dahi olsa onun sözünden çıkmayacak.kv kardeşine kötü demezse benim eşim diyemez ne haddine.
Kv ile benim iliskime gelince ben kendisini yok sayıyorum.O aslında yok hiç olmadı gibi davranıyorum.Beni türlü bahanelerle eşime şikayet ediyor.Akrabalara anlatıyor komşulara anlatıyor ama umursamamaya kendimi yıpratmamaya çalışıyorum.Ki bu kendisi ile alakalı açtığım ilk konum değil son da olmayacak gibi.
Ek olarak vakti zamanında falcıdan daha kıdemli bir adam kendisine sen oğlunun ekmeğini yiyeceksin vb. şeyler söylemiş.Guya diğer söylediği herşey çıkmış.Geriye bitek oğlunun ekmeğini yemek kalmış.Bana siz bakacaksınız tarzında bir konuşma yapmıştı vaktiyle.
Bugün telefonu kapattıktan sonra eşim çok üzüldü.Bende dedim ki birincisi sen dururken kardeşlerine gitmesi seni yok saymak değil mi madem yok sayıyor sabahın 8 inde seni neden arıyor dedim.Ayrıca evde çok bunaldıysa doğru olan bize gelmesi dedim.
Eşimde aradı dedi ki ayrılman için sana maddi destekte bulunmam.Sinirle karar veriyorsun çok sıkıldıysan bize gelmen en uygunu dedi.
Eşim böyle der demez.Ben anladım hedera seni doldurmuş.Hederanın anne babasıyla sorunu yok zaten.Ama ben senin annenim.Sana hakkımı helal etmiyorum.Cennet benim ayağımın altındaysa o ayağımı senin için kaldırmayacağım Sizin evin baskın karakteri hederahelix.Biraz babanı örnek al sende baban gibi ol.Anneni ezdirme.Ben mükemmel bir anne oldum mükemmel bir eş oldum mükemmel bir kv oldum ama kimse benim kıymetimi bilmedi.Bana sadece kardeşlerim değer verdi bu hayatta diye saymış sayıştırmış.
Ben bu kısımları duymamıştım.
Eşim sonradan bahsederken ağzından kaçırdı gibi oldu.
Kendisi kp ile mutsuz olduğu için ayrılmak istiyor.Oğluna verdiği öğüt ne kadar akılcı değil mi?
Bugün kendimi hederahelix değil günah keçisi gibi hissediyorum kısacası.
2 yıllık evliliğim süresince şunu da yapayım kvye kötülük olsun diye ne düşünecek ne de bişey yapacak vaktim oldu.Ama bu hatun kişisi covidi bile benden bilecek kıvamda.Hoş vaktim olsa bile üşenirim yapmaya.
Böyle manyak bir olay yaşadım yani.Adamın biri yıllar önce bir kehanet salladı diye.
Siz olsanız ne yapardınız.
Bir çok kızıyorum.Bir aman boşver bırak öyle sansın öyle bilsin diyorum.
Bir biz boşansak kına yakacak demek ki diyorum.Bir Allah bana sabır ver diyorum.
Kısacası şiştim.
Bence o falı kaynanan bi tarafından uydurdu.Dert desem dert değil ama insan anlatmak istiyor.
Eşim telefonu açtığında ben boşanmak istiyorum.Ben sizi okuttum emek verdim annenim.Bana aylık belli bir miktar para vereceksin, ben kardeşlerimle yaşarım.Benim kardeşlerim bana her türlü bakar 5 güne kadar evi terk edeceğim dedi.
Boşanmak isteme sebebi kp mevcut evini satıp kv.nin yere göğe sığdıramadığı kardeşinin yanından ev alacaktı.Malum dönemdeyiz adam evi satamayınca bu plandan vazgeçmiş.Haftalardır bunun için kavgalılarmış.
Dün akşam kp köye gitsem benimle gelecek misin dedi ve olanlar oldu.Yanımızda ufak çaplı bir kavga yaşadılar.
Bunun öncesinde de eşim dayısı ile ilgili bir olayı onaylamadığı için eşime de bilenmişti.
Kısacası KV dedigi olmayınca insanı çamura bulayan biri kim olursa olsun.Oğlu dahi olsa onun sözünden çıkmayacak.kv kardeşine kötü demezse benim eşim diyemez ne haddine.
Kv ile benim iliskime gelince ben kendisini yok sayıyorum.O aslında yok hiç olmadı gibi davranıyorum.Beni türlü bahanelerle eşime şikayet ediyor.Akrabalara anlatıyor komşulara anlatıyor ama umursamamaya kendimi yıpratmamaya çalışıyorum.Ki bu kendisi ile alakalı açtığım ilk konum değil son da olmayacak gibi.
Ek olarak vakti zamanında falcıdan daha kıdemli bir adam kendisine sen oğlunun ekmeğini yiyeceksin vb. şeyler söylemiş.Guya diğer söylediği herşey çıkmış.Geriye bitek oğlunun ekmeğini yemek kalmış.Bana siz bakacaksınız tarzında bir konuşma yapmıştı vaktiyle.
Bugün telefonu kapattıktan sonra eşim çok üzüldü.Bende dedim ki birincisi sen dururken kardeşlerine gitmesi seni yok saymak değil mi madem yok sayıyor sabahın 8 inde seni neden arıyor dedim.Ayrıca evde çok bunaldıysa doğru olan bize gelmesi dedim.
Eşimde aradı dedi ki ayrılman için sana maddi destekte bulunmam.Sinirle karar veriyorsun çok sıkıldıysan bize gelmen en uygunu dedi.
Eşim böyle der demez.Ben anladım hedera seni doldurmuş.Hederanın anne babasıyla sorunu yok zaten.Ama ben senin annenim.Sana hakkımı helal etmiyorum.Cennet benim ayağımın altındaysa o ayağımı senin için kaldırmayacağım Sizin evin baskın karakteri hederahelix.Biraz babanı örnek al sende baban gibi ol.Anneni ezdirme.Ben mükemmel bir anne oldum mükemmel bir eş oldum mükemmel bir kv oldum ama kimse benim kıymetimi bilmedi.Bana sadece kardeşlerim değer verdi bu hayatta diye saymış sayıştırmış.
Kendisi kp ile mutsuz olduğu için ayrılmak istiyor.Oğluna verdiği öğüt ne kadar akılcı değil mi?
2 yıllık evliliğim süresince şunu da yapayım kvye kötülük olsun diye ne düşünecek ne de bişey yapacak vaktim oldu.Ama bu hatun kişisi covidi bile benden bilecek kıvamda.Hoş vaktim olsa bile üşenirim yapmaya.
Böyle manyak bir olay yaşadım yani.Adamın biri yıllar önce bir kehanet salladı diye.
Bir biz boşansak kına yakacak demek ki diyorum.Bir Allah bana sabır ver diyorum.
Kısacası şiştim.
Benim kaynana boşanırken eşim 8 yaşındaymış. Ne okutmuş ne sahip çıkmış, ne ardından koşmuş. Ama sorsan yemedim yedirdim giymedim giydirdim. Onun bile hakkı var. Bi bizim yok.etmesin, çok da umrumda olur
"sen bilirsin, ben cehennemde yanarım sen de cennette gılmanlarla takılırsın, analığın bu kadarmış" desin bakalım
bir daha bu lafları edecek mi
ben bu hakkımı helal etmem diyen annelere anlayacakları dilden cevap verilmesi gerektiğini düşünürüm
İhale sonunda bize kalacak gibi doğru diyorsun.Bence o falı kaynanan bi tarafından uydurdu.Her halükarda size yıkılası var. Oğluna boşayacağı kocayı örnek göstermesi sabah sabah keyfimi yerine getirdi. En az benimki kadar orijinal bir kaynanan var
bence ayrıntı burada demek konu sahibi hakikatten baskın ve kadın rahat edemeyeceğinden emin olduğu için gelmiyor.Bize gelsin demeyin yaa. Atmayın o zehirli oku. Zaten anlaşamıyormuşsunuz size yerleşse sinir hastası olursunuz. Ne gerek var aksiyona? Yok yere boşanmak isteyen gideceği yeri de ayarlasın bir zahmet.
Kv oğlu ile dertleşince neden müdahil oldunuz.Dert desem dert değil ama insan anlatmak istiyor.
Kısacası şiştim.
Yukarda biri de yazmış boşanmaz o. Para kopartmak için mevzu çıkarıyor.İhale sonunda bize kalacak gibi doğru diyorsun.
Fal gereği 72 yaşında ölecekmiş.
Ölüm meleği ile ortak çalışıyor demek ki adam
72 de ölmezse dava açarım ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?