Kv boşanmak istiyor

Mune abla başından beri tespitlerin o kadar doğru ki.
Yanımda olsaydın anca bu kadar doğru yorum yapardın.
Yönetebilse herşey çok iyi olacak ama yönetemediği için şuan hepimiz kötüyüz.
Beni insanlara kötü lanse ederek.
Eşime hakkını helal etmem diyerek
Kp yi de seni terk ederim diyerek tehditle sindirmeye çalışıyor.

Benim adı yere batasica bi ananem var, kendisiyle yaşarken ermiş gibi takılırdı, "bana geldiler dün gece, şunu şöyle şöyle yap dediler (kendi çıkarına yap yani), uyardı beni kurban olduğum rabbim" falan. Kuzenime bilgisayarımı karıştırtip öğrendiklerini bana rüyamda malum oldu diye yutturmaya hesap sormaya çalışırdı kvnizdeki de nasıl bi kibir yareppi "mükemmel bi eş oldum, mükemmel bi anne oldum, mükemmel bi kv oldum" peki bundan şeyin haberi var mı, etrafındaki herkesin???

Süpersin
Bizimki de aynı.
Kolu ağrıyordu.Rüyasında gelmişler.Ameliyat etmişler.Şifalanmış.Ama ameliyat yarım kaldığı için hala kolu ağrıyor.
(Kolunda kireçlenme gibi bişey var)
Ben hasta olduğunu düşünmüştüm böyle dediğinde.Tam kliniğe kapatmalık
Kendini anlatırken ben şok oluyorum.
Eşim annesi için hayal aleminde yaşıyor çok önemseme onu dedi.

Neşteri uzat ya Hızır ashshdhddb

Çekşrdek aile haricinde ki herkes elalem bana göre o yüzden dedim ben sizi bilemem..
Ayrıca o bnu düşünmemişken bundan size ne kendisi düşünsün anlatmasın ayrıca evinde olup biteni anlatıyorsa da cevabını verirsiniz olur biter size ne demek zor olmasa gerek..

Bize gelsin niye diyorsunuz yahu? Ay vallahi basiretiniz bağlanmış. Ne halt yerse yesin bırakın.

Hiiiç karışmayın. Boşanmaz zaten blöf yapıyor.
Son durumda ne maddi destek veriyoruz ne de bize gelebilir.
Birazdan kp bana gelecek.
Herşeyi bir bir anlat diyor şeytan

Katibin Ruhu
Gel kanki gel sen biraz biliyorsun benim kv mevzularını
Gün geçmiyor ki aksiyon yaşamayalım.
C Calcifer sende bak gör ne haldeyim
Kanki senin Kv her tarafı ayrı oynuyor ama eşini etkileyemiyor belli ki. Burdaki sorun bence eşinin sana annesi ile arasındaki konuşmayı söylemesi. Zaten gerekli cevabı vermiş bir daha sana söyleyerek hem senin canını sıkıyor hem de kv arşı dolmana neden oluyor.

Son durumda boşanması konusunda maddi manevi destekte bulunmayacağımız için eşime hakkını helal etmiyor.Cennet annesinin ayakları altında olduğu için de cennete gitmesi içinde rızası yok

etmesin, çok da umrumda olur

"sen bilirsin, ben cehennemde yanarım sen de cennette gılmanlarla takılırsın, analığın bu kadarmış" desin bakalım

bir daha bu lafları edecek mi

ben bu hakkımı helal etmem diyen annelere anlayacakları dilden cevap verilmesi gerektiğini düşünürüm

Sen o an bir vermissin mehteri bize gelsin diye bize gelmesi uygundur diye ama belayi kendin cagiriyosun haberin olsun burda en buyuk hatali sensin her bisey oldugunda direk gelecek. Birak kardeslerine gitsin madem bu kadar sikayetcisin. Cunku normal biri degil belliki

Bence o falı kaynanan bi tarafından uydurdu. Her halükarda size yıkılası var. Oğluna boşayacağı kocayı örnek göstermesi sabah sabah keyfimi yerine getirdi. En az benimki kadar orijinal bir kaynanan var

Benim kaynana boşanırken eşim 8 yaşındaymış. Ne okutmuş ne sahip çıkmış, ne ardından koşmuş. Ama sorsan yemedim yedirdim giymedim giydirdim. Onun bile hakkı var. Bi bizim yok.

Bence o falı kaynanan bi tarafından uydurdu. Her halükarda size yıkılası var. Oğluna boşayacağı kocayı örnek göstermesi sabah sabah keyfimi yerine getirdi. En az benimki kadar orijinal bir kaynanan var
İhale sonunda bize kalacak gibi doğru diyorsun.
Fal gereği 72 yaşında ölecekmiş.
Ölüm meleği ile ortak çalışıyor demek ki adam
72 de ölmezse dava açarım ne yapayım

Bize gelsin demeyin yaa. Atmayın o zehirli oku. Zaten anlaşamıyormuşsunuz size yerleşse sinir hastası olursunuz. Ne gerek var aksiyona? Yok yere boşanmak isteyen gideceği yeri de ayarlasın bir zahmet.
bence ayrıntı burada demek konu sahibi hakikatten baskın ve kadın rahat edemeyeceğinden emin olduğu için gelmiyor.

Kv oğlu ile dertleşince neden müdahil oldunuz.
Kardes ins gidiyorsa gitsin demek ki orada kafayı toparlıyor.
Zaten de anlamış sizin fikriniz oldugunu daha da bilenmiş.
Eşiniz annesine dayıma git tatil yap evine dön demeliydi. Zaten öfkesi gecince barısır kocası ile.
Bu arada eger cidden kv boşanırsa Esiniz anneye destek olmak zorunda. Bu benim fikrim.

İhale sonunda bize kalacak gibi doğru diyorsun.
Fal gereği 72 yaşında ölecekmiş.
Ölüm meleği ile ortak çalışıyor demek ki adam
72 de ölmezse dava açarım ne yapayım
Yukarda biri de yazmış boşanmaz o. Para kopartmak için mevzu çıkarıyor.

Gerçekten cok sinirleniyorum neden hep böyleler.. ne demek bana para göndermek zorundasin? Bazi seyler insanin icinden gelerek yapilmali..
Kv ortada kalsa magdur olsa tabi ki kimse birakmaz esinizle beraber destek olursunuz. Ama bu yapmak zorundasin ben seni buyuttum edebiyatini yapinca komple soğudum olaydan ben.

Eşin anladığım kadarıyla onun doldurusuna pek gelmiyo. Anlamasi güzel bisey. Esin ne yapacagini bilir ona birak müdahale etmen gerekirse edersin..

Allah sabır versin sana. Ama dikkat et cok güzel olaylari kendine döndürebilen biriymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…