• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv beni sinir hastası edecek belki de etti

tatlım sen neden kvyi dinledin hastahane gecesi ?

çocuğun annesi sensin sütüm gelmiyor mama vercem deyip kestirip atacaktın.

bir de merak ediyorum tüm bunlar olurken eşin nasıl sessiz kalıyor , evde o kadar kalabalık varken nasıl rahat ediyor yani.

bir süre sonra insanı kendi anne babası da sıkıyor siz nasıl yaşadınız o kadar gün hep beraber?
 
bende hiç sevmem evde yokken evimde kalınmasını.bende çalıştığım için kv kp yatılı geliyor ben işe gidiyorum onlar ewde kalıyor içime sinmiyor rahat edemiyorum ama mecbur kalınca oluyo malesef
 
Kızlar merhaba,

ben 2 yıllık evliyim, esimde bende memuruz. 2 aylikta bir kızım var. Kv için hep derdim ki çok iyi birisi Allah herkese boylesini versin ta ki doğuma kadar.

Doğumuma 3 hafta kalana kadar calistim. İşten ayrıldım 1 hafta temizlikle ugrastim eve temizlikci teyze geldi ama ben de yaptım illaki birşeyler, koltuklar halılar yıkandı, heryer sil yerlestir karnim burnumda ben uğraştım. Annemler 10 saat uzakta oturuyor bize, kv ler 2 saat.

Neyse doğuma 10 gün kala annem geldi yanıma ama annem gelmeden kv sürekli arıyoe ne zaman gelcek diye soruyor, bende beni düşünüyor da ondan soruyor sandım meğerse derdi kendi de gelecekmiş. Annem geldiği gün aradılar 3 gün sonra geliyoruz diye.
Benim babam gelmedi kv kp i çanta gibi her gittiği yere taşır, kp de geldi tabi ev 2+1 tıklım tıklım geliyor bana, ben desen patlıyacak gibiyim artık ne zaman doğuracağım diye bakıyorum.
Nitekim günüm doldu daha doguramadim. Dr 1 hafta beklicez dedi. 1 hafta geçti hastaneye yatmadan önceki gün hep beraber çarşıya gezmeye çıktık eşime dedim ben yoruldum artık eve gidelim, o da dedi biraz daha yürüyelim belki yardimci olur doğuma istemiyorum dedim birbirimize surat astik. Sonra bi cafe te oturduk benim surat düşük neymiş kv üstüne alınmış ama kendi demiyor, eşim ona alındı bence diyor o yüzden öyle davranmis bana. Nasıl derseniz hemen geçiyorum o kısma.

Doğum için hastaneye yattım suni sancı verdiler tam 21 saat sancı çektim sonra sezeryana girdim o sancı ölüm gibi birşeydi, bebeğim doğdu hemşire sütün geliyor ama bebegin aç olduğunu hissederseniz mama isteyin dedi.
Kv hemen atladı ne maması diye, nitekim tam hastaneden çıkacağımiz gün 2 gün sonra yani, bebeğim çok kilo kaybettiği için yoğun bakıma yattı meğerse kızım 1 gun boyunca acmış sütüm yetmemis sürekli ağladı zaten, o aglayinca kv kucağıma verdi, aç bu çocuk diye nerdeyse bütün gün emzirdim ama sütüm yokmuş.

O zaman da yine ne maması diye çıkıştı, sürekli emzirmekten göğsüm yara oldu 2 gunde. Bebeğim yogun bakımda, benim yürüyecek halim yok eve duşa geliyorum arada ama aglamaktan gözlerimi açamamışım kendimde degilim, kv suratta 5 karış.
Bebeğim 2 gün yogun bakımda kaldı ben 3 saatte bir girdim emzirmek icin, boş zamanlarda eve gidiyordum eşim almaya geliyordu, bir keresinde kp ile gelmiş eve geldik apartmanın önünde kv bekliyor kp diyor nerdesin bende seni arıyoeum, ben arabadan indim ne beni sordu ne bebeği kp aldı çarşıya gezmeye gitti.

Daha anneme de diyormuş hadi gezmeye gidelim, Annemde kız gelecek gitmem demiş. Ertesi gün sabah 7 de eve geldim annem kahvaltı hazırlamış kv de kalmıştı eve geldiğimde, ben kahvaltı yaparken bu odada boş boş oturmuş, benim yanıma gelip yine bir sormak yok giderken gördüm odada öyle oturuyor geride yatmamis yani.
Hiç mi Vicdanın yok çocuk resmen senin yüzünden yatıyor, ben perişan bari bir sor değil mi nasılsınız diye?

Neyse o gün kizimi taburcu ettiler eve geldik 11 gibi, bunlar bilet almış akşamüstü 6 da gittiler. Daha ortada yokken eve gelen biz hastanedeyken boş evde oturan kadin çocuk gelince kaçar gibi terketti evi resmen. Bebeğimi kucağına verdim 1 dk tutmadı geri kucağıma verdi.
Tabi kötü olan ben oldum surat asan ben oldum.
Doğumdan 25 gün sonra eşim ameliyat oldu bunlar geldi yine bu arada annem gitti kardeşim geldi geleli de 3 gün oluyor.
Eşim 1 gün kaldı hastanede eve geldiler, eşimin yemeğini ben hazırladım herseyini ben yaptım, 5 gün kaldılar neymiş eşime bakmaya gelmiş, hale mi dedim diğer günler yapmadım bende birşey, zaten çocuğa baktığı da yok kadının.

Bu defa da tutturdu bize gidelim, anne biz nasıl gelelim kardeşim burda ne diyeceğiz biz gidiyoruz hadi sende evine mi e oda gelsin. Kız zaten direkt okulundan geldi annemler onu da özlediler, size kalmaya mı gelsin yani bunu söylemedim de eşime soyledim, gidene kadar hergün bize gidelim diye tutturdular. Eşime patladım bu ne ya dedim bize gidelim ikide bir, ben evimde kalacağım, neyse gitmedik, nitekim benim sinir olduğum ve kardeşime ayıp olduğuyla kapandı o konu.

Şimdi ben bu Cuma memlekete gideceğim 2 haftalığına, bugün aradı iznimin ne zaman biteceğini soruyor, dedim bayramdan iki hafta önce bitecek, ne yapacaksın dedi, bilmiyorum olmadı kardeşimi getiririm 2 hafta bebeğe o baksın, zaten yarım gün çalışacağım süt izni var, sonra da ücretsiz iznimi alırım dedim. Eşim içinde dedim kara kara düşünüyor bebeği görmeden 2 hafta ne yapacağım diye.
Bu anında demez mi biz geliriz oraya bakarız eşim için. Bende yalniz ne yapacağım demiyor bebeği görmeden ne yapacağım diyor dedim.
Al bana yine bi sinir sebebi bebeğe bakmaya gelince biz bakarız demiyor ama eşim için biz bakarız.
Neden?
Çünkü yaşadıgımız şehri çok seviyorlar, çarşıya 5 dk evimiz günde 3 kere falan gezmeye çıkarlar, her taraf market onları gezerler, kendi yaşadıkları yer öyle değil, hoşlarına gidiyor burası, hazır ben yokken de rahat rahat gezecekler.
Bende eşime anlattım kimse ben yokken benim evime gezmeye gelemez çocuk bakma olunca yoklar gezme olunca varlar, eğer onlar gelirse ben de ücretsiz izin alırım bi daha da beni göremezsin dedim, şimdi küsüz, yattı uyuyor.
Ha ayrıca kv bana karsi o kadar iyi o kadar iyi ki sanirsin o kadar surati başkası yaptı. Böyle de iki yüzlü.
KV DENİZ HİÇ GELMESEYDİ
annenız yeterdi
2+1 eve o kadar kişi nasıl sıgdınız
rahat edemem desyedınız annem zaten gelecek deseydınız o da gelmezdi


kv denizin yuzunden neden bebek y bakımda yatıyor o kısmı anlamadım ben

lohusa halimle ben de kv denin herseyıne uyuz olurdum haklısınız da o kısıma takıldım

biz de ev tasıyoruz kv gelmek ıstedı, gelse bırseye yardım etmeyecek ben gelme dedım mesela

faydadan cok zararı olacak bana bır de bu halde onu agırlayacagım
 
aslında siz abartmışsınız. kayınvalide bişey yapmamış ki.
ewt yürümek doğuma yardımcı. senin için demişler.
gel gelelim mama da doktorlar vermez aslında. yani yoğunbakımlık kıvama geleceğini doktor anlamalıydı siz anlayamazsınız. bebğin midesi iğne deliği kadar. mamaya pek gerek yok ki. orda da kadın da suç yok. her annenin göğsü ilk 1 ay kan revan olur zaten

sadece kardeşin evdeyken gidelim demesi itici. onun haricinde pek bişey yok.
 
bence klasik doğum sonrası anlaşamamazlıklar, çok büyütmemek gerek, yaşamayana bu güne kadar rastlamadım.
evet düşüncesizlik var, cahillik var, ama böyle yani,
üzerine düşünüp düşünüp kinlenmek de doğru değil.
bundan sonra biraz daha kendi kararlarınızı uygulatırsınız,
evinize gelmemesini istemeniz konusunu çok anlamadım da bu karar sadece size bağlı değil bence, zaten siz evde yoksunuz, eşiniz davet ederse etsin.
 
Benim anlamadigim da bu madem yardima geliyorsun niye isleri zorlastiriyorsun... insanlari anlamak cok zor. Bosver sen kendi bildigini yao fazla karistirtma eger ucretsiz izin alma durumun varsa al benim olsa ben de alirdim heralde... kendi annen olmadikca yok derdini anlayan olmaz canim.
 
_Birce_ _Birce_ bebeğiniz hayırlı olsun .

12 yıldır evliyim . Sizinle paylaşacağım tek tecrübem bu konuda ; insanları hayatınıza bu kadar müdahil etmeyin .

Kayınvalide ya da kendi anneniz ... hiç fark etmez . Hiç kimse bebeğiniz , sütünüz , aldığınız duş , kalacağınız gideceğiz yer hakkında size karışamaz . En fazla fikir verir , sizde net cevabınızı verirsiniz.

Anne , kv., kp , kız kardeş .. herkesin seferberlik ilan ettiği ilişkilerde hep sorun yaşanıyor.

Bende bir anneyim . Doğum sırasında hast. eşim kaldı . Zaten bir kadın yardımı ya da tecrübesi lazımsa hemşire var .
Eve çıktığımda kv de de geldi . Öyle bir teklifim ya da beklentim olmadı .
Bir gece kaldı .
Ertesi gün eşim anne ben izindeyim zaten , sende git eve babam yalnız kalmasın ; biz idare ederiz dedi . (Annesi giderse daha rahat edeceğimi ben anlattım eşime)

Muhtemelen bozuldu ama gitti . Çünkü biliyordum doğum sonrası gerginlikle eşimin annesinin bebekle ilgili her şeyde konuya karışması hem beni gerecekti hem ben gerilince eşimi hem ilişkileri.
İki kap yemeğim eksik olsun , kafam rahat olsun dedim ben .

Siz de bundan sonrası için , ilişkilerinizi gözden geçirin . En azından bebeğimizle ilgili kararlarda daha net olun .
 
Ya bakın benim kv görümce herşeye karışır
Bebeğim yok
Ama söz konusu bebek olursa kendi annemi dahi dinlemem
Hemşire söylemiş o emzir dedi diye suçlu değil
Siz bu ihtimali düşünmediğiniz için suçlusunuz
Anne sizsiniz
Ya bide kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil
Lütfen ailelere buna zorunluymus gibi davranmayı bırakın
Tabi ki kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil, ama o zaman yanına kocayı da alıp niye yatılı kalmaya geliyor lohusa kadının yanına bir kaç saat otursun gitsin evine :KK25::KK25:
 
aklıma takıldı. o bebek komalık olana kadar hemşireler anlamadı mı Allah aşkına. hadi siz veya kv anlamadı. hemşireler en az sabah akşam gelip bakıyorlar bebeğe. kan alıyorlar şekerine bakılıyor.
benimkide hep uyurdu. bir sabah şekerine baktılar düşük dediler. emzirdim tekrar. sonra düzeldi.
o nasıl hastaneymiş öyle. yazık olmuş zavallı masuma. Rabbim korumuş.
Aklımdan geçeni yazmışsınız.Sonuçta sezeryan doğumda 2 gün hastanede tutuyorlar.Hemşire,kadın doğum ve çocuk doktoru gelip kontrol ediyor.
 
aslında siz abartmışsınız. kayınvalide bişey yapmamış ki.
ewt yürümek doğuma yardımcı. senin için demişler.
gel gelelim mama da doktorlar vermez aslında. yani yoğunbakımlık kıvama geleceğini doktor anlamalıydı siz anlayamazsınız. bebğin midesi iğne deliği kadar. mamaya pek gerek yok ki. orda da kadın da suç yok. her annenin göğsü ilk 1 ay kan revan olur zaten

sadece kardeşin evdeyken gidelim demesi itici. onun haricinde pek bişey yok.
Her annenin göğsü ilk bir ay kan revan olmaz onu da nerden çıkardınız:KK35::KK35::KK35:
 
canım lohusa depresyonu cok normal böyle hissetmen istediğin tek sey biri evimi temız tutsa bir kap yemek yapsa yükümü alsa cocugumla dınlensem ona doysam öpsem koklasam
ama kvler bazen bu anlayısa sahip değiller bunu kabul etmelısın

benim kv evde suyum patladı erken dogum yptm 20 gün evde patladıgı ıcın su banyo felan yerler yapıs yapıs o sırada yanmdaydı dogumdan sonra eve döndü o yan yana apt larda otruoz benım annemde yanmda kaldı hastanede kadın gıdıpte bı banyoyu sılmemıs bana bı lohusa yatagı hazırlamamıs cokkkk bozuldum ama bı laf demedım
eve gittim sezeryanlı halımle banyoyu temızledım ! lohusa yatagımı annem hazırladı. daha sonrakı zamanlarda cok ehvamlı oldugum ıcın cocugun basndan ayrlamıodm korkuodm bogulur dıye yemek yyemıodm vakıtınde ac kalıodm hep oda bıkap yemek yapıp getırmıyodu oyle oyle 4 aylıkken sutum azaldı 5 aylıkken bıttı bende calısmaya basladım oglum 15 aylık 10 aydır o bakıyor ısı olunca annem gelıp bakıyor kv oglumun gotunu sureklı pısık yapıyor dıkkat etmıyor bezını gec degıstrıor yanında olsamda baksa katıl olurum . calısmak zorundayım Allah kahretsın nekadar ıstemesemde ona bırakmak zorundayım . biliyorum kı beterin beteride var şükür ediyorum sende canını cok sıkma idare edemediğin yerde etme elbette ama çokda sıkma canını sütün bol olsun arkadasım
 
Mama verilmesine engel olduysa gayet de kayinvalide yuzunden yogun bakima alinmis olabilir bebek. Neye dayanarak onun yuzunden degil diyorsunuz anlamak mumkun degil.

20 saat sanci cekmis, sezaryenden cikmis kadin niye kendi vermekte israr etmemis diyorsunuz bir de. Biraz mantikli dusunun.

Konu sahibi esiniz kor degilse bu kadar seyden sonra bir seylerinin farkindadir. Restinizde haklisiniz, annesinin yardimi yerine zarari oldugunu gorunce siz gidin demeliydi.

Bilinci yerindedir elbet, ancak olaylara el koyabilecek pozisyonda olduguna inanmiyorum.

Gordugum hastalarin yuzde 90 i hemsireler yerine tecrubesine guvendikleri annelerden/ buyuklerden akil aliyorlar. Bilmedikleri icin korkuyorlar.

Durum anlatildigi gibiyse elbette kayinvalidenin hatasi.

Konu sahibini tanimadigim icin annesi neredeymis bilemiyorum.

Siz konu sahibini de hatali/eksik bulmus olabilirsiniz, ancak bu kayinvalidenin hatasini degistirmez.

Yani ben hastanede yatarken biri gelip bana ilaclarini icme derse ve daha kotu olursam, benim de hatam vardir ancak bu ilaclari icme diyenin sucudur. O nedenle neyin tartisildigini anlayamiyorum.

Kayinvalide anlatilan 5 olayin 5inde de hatali. Konu sahibini tutumunda hakli goruyorum bu nedenle.

+1

Aynen katılıyorum.
Konuyu az önce okudum, yorumlara da şöyle bir bakayım dedim, iyi ki bakmışım, aklımdan geçenleri aynen özetlemişsiniz.
Kv hatalı, adam akıllı bilmiyorsa maydanoz da olmasın. Tecrübesiz bir insan, elbette daha önce doğum yapmış ve çocuk büyütmüş yakınına güvenecektir öncelikli olarak. E bunlardan biri de eşinin annesi olsa gerek, torununun iyiliğini ister değil mi bi babaanne? Ama nedense, pek de şeyinde olmamış kadının. Kendinden çok emin konuşan karşısında bazen insanların basireti bağlanıverir, muhtemelen konudaki gelin hanım ve annesi, olayların yoruculuğundan, kv karşısında mantıklı davranamadı.

Mama aldırmamış, yoğun bakıma girmiş torunu, dönüp de bi bakma-sorma zahmetinde bulunmamış, gezmiş tozmuş, şimdi yine gelecek de, kadıncağınızın evinde kalacak da yardım edecek öyle mi? Bariz gezmeye geliyor şu anlatılanlara göre. Bi de yani yeni doğum yapmış kadın, sütü akar, kanaması olur vs. kpi ne alaka sürüklüyor peşinden de evin içine yerleşiyor kv?


Eşinize söyleyin destek çıksın ve bi zahmet de tavrınızı koyun şu aymazlıklara.
 
valla herşey eşlerde bitiyor. bu konuyu eşin ile halletmen lazım. kv kp ile nekadar az diyolog okadar mutlu bi hayat:halay::halay::halay:
 
  • Beğen
Reactions: anu
Aklımdan geçeni yazmışsınız.Sonuçta sezeryan doğumda 2 gün hastanede tutuyorlar.Hemşire,kadın doğum ve çocuk doktoru gelip kontrol ediyor.

ya olan olmuş artık
ben dogum yaptıgımda yenıdogan sıvı bı mama aldırdı doktor
2 saatte bir emzir emzirdikden sonrada bu mamadan bıraz ver dedi sarılık olmasın dıye
bende verdım
genede daha sonra oldu ama hafıf
seeryanda hemen sut gelmıyor su gıbı bısey gelıyor
ıkı gun sonra sutum geldı benım
 
Kızlar merhaba,

ben 2 yıllık evliyim, esimde bende memuruz. 2 aylikta bir kızım var. Kv için hep derdim ki çok iyi birisi Allah herkese boylesini versin ta ki doğuma kadar.

Doğumuma 3 hafta kalana kadar calistim. İşten ayrıldım 1 hafta temizlikle ugrastim eve temizlikci teyze geldi ama ben de yaptım illaki birşeyler, koltuklar halılar yıkandı, heryer sil yerlestir karnim burnumda ben uğraştım. Annemler 10 saat uzakta oturuyor bize, kv ler 2 saat.

Neyse doğuma 10 gün kala annem geldi yanıma ama annem gelmeden kv sürekli arıyoe ne zaman gelcek diye soruyor, bende beni düşünüyor da ondan soruyor sandım meğerse derdi kendi de gelecekmiş. Annem geldiği gün aradılar 3 gün sonra geliyoruz diye.
Benim babam gelmedi kv kp i çanta gibi her gittiği yere taşır, kp de geldi tabi ev 2+1 tıklım tıklım geliyor bana, ben desen patlıyacak gibiyim artık ne zaman doğuracağım diye bakıyorum.
Nitekim günüm doldu daha doguramadim. Dr 1 hafta beklicez dedi. 1 hafta geçti hastaneye yatmadan önceki gün hep beraber çarşıya gezmeye çıktık eşime dedim ben yoruldum artık eve gidelim, o da dedi biraz daha yürüyelim belki yardimci olur doğuma istemiyorum dedim birbirimize surat astik. Sonra bi cafe te oturduk benim surat düşük neymiş kv üstüne alınmış ama kendi demiyor, eşim ona alındı bence diyor o yüzden öyle davranmis bana. Nasıl derseniz hemen geçiyorum o kısma.

Doğum için hastaneye yattım suni sancı verdiler tam 21 saat sancı çektim sonra sezeryana girdim o sancı ölüm gibi birşeydi, bebeğim doğdu hemşire sütün geliyor ama bebegin aç olduğunu hissederseniz mama isteyin dedi.
Kv hemen atladı ne maması diye, nitekim tam hastaneden çıkacağımiz gün 2 gün sonra yani, bebeğim çok kilo kaybettiği için yoğun bakıma yattı meğerse kızım 1 gun boyunca acmış sütüm yetmemis sürekli ağladı zaten, o aglayinca kv kucağıma verdi, aç bu çocuk diye nerdeyse bütün gün emzirdim ama sütüm yokmuş.

O zaman da yine ne maması diye çıkıştı, sürekli emzirmekten göğsüm yara oldu 2 gunde. Bebeğim yogun bakımda, benim yürüyecek halim yok eve duşa geliyorum arada ama aglamaktan gözlerimi açamamışım kendimde degilim, kv suratta 5 karış.
Bebeğim 2 gün yogun bakımda kaldı ben 3 saatte bir girdim emzirmek icin, boş zamanlarda eve gidiyordum eşim almaya geliyordu, bir keresinde kp ile gelmiş eve geldik apartmanın önünde kv bekliyor kp diyor nerdesin bende seni arıyoeum, ben arabadan indim ne beni sordu ne bebeği kp aldı çarşıya gezmeye gitti.

Daha anneme de diyormuş hadi gezmeye gidelim, Annemde kız gelecek gitmem demiş. Ertesi gün sabah 7 de eve geldim annem kahvaltı hazırlamış kv de kalmıştı eve geldiğimde, ben kahvaltı yaparken bu odada boş boş oturmuş, benim yanıma gelip yine bir sormak yok giderken gördüm odada öyle oturuyor geride yatmamis yani.
Hiç mi Vicdanın yok çocuk resmen senin yüzünden yatıyor, ben perişan bari bir sor değil mi nasılsınız diye?

Neyse o gün kizimi taburcu ettiler eve geldik 11 gibi, bunlar bilet almış akşamüstü 6 da gittiler. Daha ortada yokken eve gelen biz hastanedeyken boş evde oturan kadin çocuk gelince kaçar gibi terketti evi resmen. Bebeğimi kucağına verdim 1 dk tutmadı geri kucağıma verdi.
Tabi kötü olan ben oldum surat asan ben oldum.
Doğumdan 25 gün sonra eşim ameliyat oldu bunlar geldi yine bu arada annem gitti kardeşim geldi geleli de 3 gün oluyor.
Eşim 1 gün kaldı hastanede eve geldiler, eşimin yemeğini ben hazırladım herseyini ben yaptım, 5 gün kaldılar neymiş eşime bakmaya gelmiş, hale mi dedim diğer günler yapmadım bende birşey, zaten çocuğa baktığı da yok kadının.

Bu defa da tutturdu bize gidelim, anne biz nasıl gelelim kardeşim burda ne diyeceğiz biz gidiyoruz hadi sende evine mi e oda gelsin. Kız zaten direkt okulundan geldi annemler onu da özlediler, size kalmaya mı gelsin yani bunu söylemedim de eşime soyledim, gidene kadar hergün bize gidelim diye tutturdular. Eşime patladım bu ne ya dedim bize gidelim ikide bir, ben evimde kalacağım, neyse gitmedik, nitekim benim sinir olduğum ve kardeşime ayıp olduğuyla kapandı o konu.

Şimdi ben bu Cuma memlekete gideceğim 2 haftalığına, bugün aradı iznimin ne zaman biteceğini soruyor, dedim bayramdan iki hafta önce bitecek, ne yapacaksın dedi, bilmiyorum olmadı kardeşimi getiririm 2 hafta bebeğe o baksın, zaten yarım gün çalışacağım süt izni var, sonra da ücretsiz iznimi alırım dedim. Eşim içinde dedim kara kara düşünüyor bebeği görmeden 2 hafta ne yapacağım diye.
Bu anında demez mi biz geliriz oraya bakarız eşim için. Bende yalniz ne yapacağım demiyor bebeği görmeden ne yapacağım diyor dedim.
Al bana yine bi sinir sebebi bebeğe bakmaya gelince biz bakarız demiyor ama eşim için biz bakarız.
Neden?
Çünkü yaşadıgımız şehri çok seviyorlar, çarşıya 5 dk evimiz günde 3 kere falan gezmeye çıkarlar, her taraf market onları gezerler, kendi yaşadıkları yer öyle değil, hoşlarına gidiyor burası, hazır ben yokken de rahat rahat gezecekler.
Bende eşime anlattım kimse ben yokken benim evime gezmeye gelemez çocuk bakma olunca yoklar gezme olunca varlar, eğer onlar gelirse ben de ücretsiz izin alırım bi daha da beni göremezsin dedim, şimdi küsüz, yattı uyuyor.
Ha ayrıca kv bana karsi o kadar iyi o kadar iyi ki sanirsin o kadar surati başkası yaptı. Böyle de iki yüzlü.
sakin olup cevabını vereceksin o ne dusunur ne hisseder demeden demen gerekeni deyip yapman gerekeni yapacaksın yoksa baş edemezsin taviz verecek durumda değilsin
 
Her annenin göğsü ilk bir ay kan revan olmaz onu da nerden çıkardınız:KK35::KK35::KK35:

dakika başı emziriyorsun süt gelsin diye. göğüs sürekli ıslak kalıyor ve çatlamaya başlıyor. ben burda gebelik grubundaydım. göğsü yara içinde olmayan anne yoktu. ondan yola çıktım. ağlardım yaralı kanlı emzirirken. çevremde büyüklerim zamanla nasırlaşıyor hep öyleydik dediler. demek ki siz de olmamış. arada çıkabiliyormuş sanırım. ne güzel siizn öyle probleminizin olmaması.
 
Rahmetli babannem de öyleydi :KK43:
Gezen gül olur gezmeyen kül olur hayat felsefesi! nedeniyle hiç yerinde durmazdı sürekli gezerdi
Bazı insanların yapısı öyle
Bir de vurdumduymaz oluyorlar hiç çekilmiyor :işsiz:
Çocuğa bakma bahanesiyle gelip çarşıda gezmeler, canı sıkılınca sizde kalayım demeler
Eşiniz anlayışlıysa şanslısınız yoksa çok zor
Allah sabır versin
 
Olur böyle şeyler sizde surat asmışsınız bariz. Hem sizin aileniz bebek için gelirken onlar neden gelmesinler ki. Büyütmeyin boş yere.
 
Back