Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki gun oturdum emzirdim kaynanam mama verdirtmedi diyor demekki bilinc yerinde bebek benim mama verilecek diyemiyormuymus mantikli dusundum bu sonuca vardim.Mama verilmesine engel olduysa gayet de kayinvalide yuzunden yogun bakima alinmis olabilir bebek. Neye dayanarak onun yuzunden degil diyorsunuz anlamak mumkun degil.
20 saat sanci cekmis, sezaryenden cikmis kadin niye kendi vermekte israr etmemis diyorsunuz bir de. Biraz mantikli dusunun.
Konu sahibi esiniz kor degilse bu kadar seyden sonra bir seylerinin farkindadir. Restinizde haklisiniz, annesinin yardimi yerine zarari oldugunu gorunce siz gidin demeliydi.
Iki gun oturdum emzirdim kaynanam mama verdirtmedi diyor demekki bilinc yerinde bebek benim mama verilecek diyemiyormuymus mantikli dusundum bu sonuca vardim.
Bilinci yerindedir elbet, ancak olaylara el koyabilecek pozisyonda olduguna inanmiyorum.
Gordugum hastalarin yuzde 90 i hemsireler yerine tecrubesine guvendikleri annelerden/ buyuklerden akil aliyorlar. Bilmedikleri icin korkuyorlar.
Durum anlatildigi gibiyse elbette kayinvalidenin hatasi.
Anne hatali kaldiki geride baba ve anneannede var hemsire belirtmis kayinvalide verdirtmemis mamayi baba ve anneanne ne yapiyormusKayinvalide acigi aramak bence bu yoksa cok normal emzirebildigi gibi mamada verdirebilirdi.Bilinci yerindedir elbet, ancak olaylara el koyabilecek pozisyonda olduguna inanmiyorum.
Gordugum hastalarin yuzde 90 i hemsireler yerine tecrubesine guvendikleri annelerden/ buyuklerden akil aliyorlar. Bilmedikleri icin korkuyorlar.
Durum anlatildigi gibiyse elbette kayinvalidenin hatasi.
Kendi annesi nerdeymiş bu mama olayında.
Sonuçta hemşire uyarı yapmış hemşire çağırmak zor olmamalı. Ben anneyi hatalı buldum. Bebek ona emanet. Emzirebiliyorsa hemşire de çağırabilir.
Anne hatali kaldiki geride baba ve anneannede var hemsire belirtmis kayinvalide verdirtmemis mamayi baba ve anneanne ne yapiyormusKayinvalide acigi aramak bence bu yoksa cok normal emzirebildigi gibi mamada verdirebilirdi.
Kayinvalidesi yuzunden bebek yogun bakima yatti kismini kabullenmek istemiyorum kim dogurduysa o kararlarini vermeli.Olaylara zamaninda tepki verilmeyip sonradan suclu aramak bana hos gelmiyor.Gezme kisimlarina takilmadim torununu dusunmeyen gelinimi dusunecek ben o tarz insanlari takmazdim konu sahibi yerinde olsam.Digerlerinin kayinvalideyi engellememesi neden sucsuz yapsin ki kayinvalideyi?
Anlatilan olayda kayinvalide hatasi aramak goremiyorum ben, anlatildigi gibiyse. Yani gercekten gezmeye gelmis ve lohusa bir kadini yorup uzup desteklememis gibi gozukuyor. Size baska turlu geldiyse onu bilemem.
Konu sahibini tanimadigim icin annesi neredeymis bilemiyorum.
Siz konu sahibini de hatali/eksik bulmus olabilirsiniz, ancak bu kayinvalidenin hatasini degistirmez.
Yani ben hastanede yatarken biri gelip bana ilaclarini icme derse ve daha kotu olursam, benim de hatam vardir ancak bu ilaclari icme diyenin sucudur. O nedenle neyin tartisildigini anlayamiyorum.
Kayinvalide anlatilan 5 olayin 5inde de hatali. Konu sahibini tutumunda hakli goruyorum bu nedenle.
Ben kv hakkında hatasız vs. yazmadım. Konu sahibi esas hatalı olan taraf bana göre ve tüm suçu kvsine atmış. Okumuş tahsilli insan kv ağzına bakıp hemşirenin uyarısını dikkate almaması yanlış.