• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv beni sinir hastası edecek belki de etti

_Birce_

cennet dudaklarınmış öpte öleyim !!!
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
1.103
1.566
158
35
Kızlar merhaba,

ben 2 yıllık evliyim, esimde bende memuruz. 2 aylikta bir kızım var. Kv için hep derdim ki çok iyi birisi Allah herkese boylesini versin ta ki doğuma kadar.

Doğumuma 3 hafta kalana kadar calistim. İşten ayrıldım 1 hafta temizlikle ugrastim eve temizlikci teyze geldi ama ben de yaptım illaki birşeyler, koltuklar halılar yıkandı, heryer sil yerlestir karnim burnumda ben uğraştım. Annemler 10 saat uzakta oturuyor bize, kv ler 2 saat.

Neyse doğuma 10 gün kala annem geldi yanıma ama annem gelmeden kv sürekli arıyoe ne zaman gelcek diye soruyor, bende beni düşünüyor da ondan soruyor sandım meğerse derdi kendi de gelecekmiş. Annem geldiği gün aradılar 3 gün sonra geliyoruz diye.
Benim babam gelmedi kv kp i çanta gibi her gittiği yere taşır, kp de geldi tabi ev 2+1 tıklım tıklım geliyor bana, ben desen patlıyacak gibiyim artık ne zaman doğuracağım diye bakıyorum.
Nitekim günüm doldu daha doguramadim. Dr 1 hafta beklicez dedi. 1 hafta geçti hastaneye yatmadan önceki gün hep beraber çarşıya gezmeye çıktık eşime dedim ben yoruldum artık eve gidelim, o da dedi biraz daha yürüyelim belki yardimci olur doğuma istemiyorum dedim birbirimize surat astik. Sonra bi cafe te oturduk benim surat düşük neymiş kv üstüne alınmış ama kendi demiyor, eşim ona alındı bence diyor o yüzden öyle davranmis bana. Nasıl derseniz hemen geçiyorum o kısma.

Doğum için hastaneye yattım suni sancı verdiler tam 21 saat sancı çektim sonra sezeryana girdim o sancı ölüm gibi birşeydi, bebeğim doğdu hemşire sütün geliyor ama bebegin aç olduğunu hissederseniz mama isteyin dedi.
Kv hemen atladı ne maması diye, nitekim tam hastaneden çıkacağımiz gün 2 gün sonra yani, bebeğim çok kilo kaybettiği için yoğun bakıma yattı meğerse kızım 1 gun boyunca acmış sütüm yetmemis sürekli ağladı zaten, o aglayinca kv kucağıma verdi, aç bu çocuk diye nerdeyse bütün gün emzirdim ama sütüm yokmuş.

O zaman da yine ne maması diye çıkıştı, sürekli emzirmekten göğsüm yara oldu 2 gunde. Bebeğim yogun bakımda, benim yürüyecek halim yok eve duşa geliyorum arada ama aglamaktan gözlerimi açamamışım kendimde degilim, kv suratta 5 karış.
Bebeğim 2 gün yogun bakımda kaldı ben 3 saatte bir girdim emzirmek icin, boş zamanlarda eve gidiyordum eşim almaya geliyordu, bir keresinde kp ile gelmiş eve geldik apartmanın önünde kv bekliyor kp diyor nerdesin bende seni arıyoeum, ben arabadan indim ne beni sordu ne bebeği kp aldı çarşıya gezmeye gitti.

Daha anneme de diyormuş hadi gezmeye gidelim, Annemde kız gelecek gitmem demiş. Ertesi gün sabah 7 de eve geldim annem kahvaltı hazırlamış kv de kalmıştı eve geldiğimde, ben kahvaltı yaparken bu odada boş boş oturmuş, benim yanıma gelip yine bir sormak yok giderken gördüm odada öyle oturuyor geride yatmamis yani.
Hiç mi Vicdanın yok çocuk resmen senin yüzünden yatıyor, ben perişan bari bir sor değil mi nasılsınız diye?

Neyse o gün kizimi taburcu ettiler eve geldik 11 gibi, bunlar bilet almış akşamüstü 6 da gittiler. Daha ortada yokken eve gelen biz hastanedeyken boş evde oturan kadin çocuk gelince kaçar gibi terketti evi resmen. Bebeğimi kucağına verdim 1 dk tutmadı geri kucağıma verdi.
Tabi kötü olan ben oldum surat asan ben oldum.
Doğumdan 25 gün sonra eşim ameliyat oldu bunlar geldi yine bu arada annem gitti kardeşim geldi geleli de 3 gün oluyor.
Eşim 1 gün kaldı hastanede eve geldiler, eşimin yemeğini ben hazırladım herseyini ben yaptım, 5 gün kaldılar neymiş eşime bakmaya gelmiş, hale mi dedim diğer günler yapmadım bende birşey, zaten çocuğa baktığı da yok kadının.

Bu defa da tutturdu bize gidelim, anne biz nasıl gelelim kardeşim burda ne diyeceğiz biz gidiyoruz hadi sende evine mi e oda gelsin. Kız zaten direkt okulundan geldi annemler onu da özlediler, size kalmaya mı gelsin yani bunu söylemedim de eşime soyledim, gidene kadar hergün bize gidelim diye tutturdular. Eşime patladım bu ne ya dedim bize gidelim ikide bir, ben evimde kalacağım, neyse gitmedik, nitekim benim sinir olduğum ve kardeşime ayıp olduğuyla kapandı o konu.

Şimdi ben bu Cuma memlekete gideceğim 2 haftalığına, bugün aradı iznimin ne zaman biteceğini soruyor, dedim bayramdan iki hafta önce bitecek, ne yapacaksın dedi, bilmiyorum olmadı kardeşimi getiririm 2 hafta bebeğe o baksın, zaten yarım gün çalışacağım süt izni var, sonra da ücretsiz iznimi alırım dedim. Eşim içinde dedim kara kara düşünüyor bebeği görmeden 2 hafta ne yapacağım diye.
Bu anında demez mi biz geliriz oraya bakarız eşim için. Bende yalniz ne yapacağım demiyor bebeği görmeden ne yapacağım diyor dedim.
Al bana yine bi sinir sebebi bebeğe bakmaya gelince biz bakarız demiyor ama eşim için biz bakarız.
Neden?
Çünkü yaşadıgımız şehri çok seviyorlar, çarşıya 5 dk evimiz günde 3 kere falan gezmeye çıkarlar, her taraf market onları gezerler, kendi yaşadıkları yer öyle değil, hoşlarına gidiyor burası, hazır ben yokken de rahat rahat gezecekler.
Bende eşime anlattım kimse ben yokken benim evime gezmeye gelemez çocuk bakma olunca yoklar gezme olunca varlar, eğer onlar gelirse ben de ücretsiz izin alırım bi daha da beni göremezsin dedim, şimdi küsüz, yattı uyuyor.
Ha ayrıca kv bana karsi o kadar iyi o kadar iyi ki sanirsin o kadar surati başkası yaptı. Böyle de iki yüzlü.

4 ve 7. Sayfada dier yaptıkları da yazio okumak isterseniz arkadaşlar.
Şimdi ben ne yapayım evime gelsin mi ben yokken.

Son düzenleme:
Allahtan uzakta ya burnunun dibinde olsa napardn. Bnce dua etki yakınında deil cekilir dert deil bosanma sebebi kayınvalideler. Bnmde ewliliqm bitmk üzere kaynana yüzndn

Kızlar mrb ben 2 yıllık evliyim esimde bende memuruz. 2 aylik ta bi kızım var. Kv için hep derdim ki çok ii birisi allah herkese boylesini versin yaaaa ki doğuma kadar.
Doğum uma 3 hafta kalasiya kadar calistim. İşten ayrıldım 1 hafta temizlik ugrastim eve temizlikci teyze geldi ama bende yaptım illaki bişeler koltuklar halılar tikandi heryer sil yerlestir karnim burnumda ben ugrastim. Annemler 10 saat uzakta oturuor bize kv ler 2 saat.
Neyse doğuma 10 gün kala anne geldi yanıma ama annem gelmeden kv sürekli ario ne zaman gelcek die soruo bende beni dusunuo da ondan soruo sandım meğerse derdi kendi de gelecekmış. Annem geldiği gün aradılar 3 gün sonra gelio ruz die. Benim baba gelmedi kv kp i çanta gibi her gittiği yere taşır kp de geldi tabi ev 2+1 tıklım tıklım gelio bana ben desem patlıcak gibiyim artık ne zaman doğurcam die bakiom. Nitekim günüm doğdu daha doguramadim. Dr 1 hafta beklicez dedi. 1 hafta geçti hastaneye yatmadan önceki gün hep beraber çarşıya gezmeye çıktık eşime dedim ben yoruldum artık eve gidelim o da dedi biraz daha yürüyelim belki yardimci olur doğuma istemiyorum dedim birbirimize surat astik. Sonra bi cafe te oturduk benim surat düşük neymiş kv üstüne alınmış ama kendi demio eşim ona alındı bence dio o yüzden öyle davranmis bana. Nasıl derseniz hemen geciorum o kisma
Doğum için hastaneye yattım suni sancı verdiler tam 21 saat sancı çektim sonra sezeryana girdim o sancı olum gibi biseydi. Bebeğim doğdu hemşire sütün gelio ama bebegin aç olduğunu hissederseniz mama isteyin dedi. Kv hemen atladı ne maması die. Nitekim tam hastaneden çıkacağımiz gün 2 gün sonra yani bebeğim çok kilo kaybettiği için yoğun bakıma yattı meğerse kızım 1 gun boyunca acmış sutum yetmemis sürekli ağladı zaten o aglayinca kv kucağıma verdi.aç bu çocuk die nerdeyse bütün gün emzirdim ama sütüm yokmuş.
O zaman da yine ne maması die çıkışti sürekli emzirmek ten göğsüm yara oldu 2 gunde. Bebeğim yogun bakımda ben.sezeryan li yuretexcek halim yok eve duşa gelio rum arada ama aglamaktan gözlerimi acamamisim kendimde degilim kv suratta 5 karış. Bebeğim 2 gün yogun bakımda kaldı ben 3 saatte bir.girdim emzirmek icin boş zamanlarda eve gidio dum eşim almaya gelio du bi keresinde kp ile gelmiş eve geldik apartmanın önünde kv beklio kp dio nerdesin bende seni Ariom ben arabadan indim ne beni sordu ne bebeği kp aldı çarşıya gezmeye gitti. Daha anneme de dio mus hadi gezmeye gidelim Annemde kız gelcek gitmem demiş. Ertesi gün sabah 7 de eve geldim annem kahvaltı hazırlamış kv de kalmıştı eve geldiğimde ben kahvaltı yaparken bu odada boş boş oturmuş benim yanıma gelip yine bi sormak yok giderken gördüm odada öyle oturuo geride yatmamis yani.
Hiç mi Vicdanın yok çocuk resmen senin yüzünden yatıo ben perişan bari bi sor demi Nasılsıniz die.
Neyse o gün kizimi taburcu ettiler eve geldik 11 gibi bunlar bilet almış akşamüstü 6 da gittiler. Daha ortada yokken eve gelen biz hastanedeyken boş evde oturan kadin çocuk gelince kaçar gibi terketti evi resmen. Bebeğimi kucağına verdim 1 dk tutmadı geri kucağıma verdi.
Tabi kötü olan ben oldum surat asan ben oldum
Doğumdan 25 gün sonra eşim ameliyat oldu bunlar geldi yine bu arada annem gitti kardeşim geldigeleli de 3 gün oluo.
Eşim 1 gün kaldı hastanede eve geldiler eşimin yemeğini ben hazırladım herseyini ben yaptım 5 gün kaldılar neymiş eşime bakmaya gelmiş hale mi dedim dier günler yapmadım bende bişey zaten çocuğa baktığı da yok kadının. Bu defa da tutturdu bize gidelim anne biz nasıl gelelim kardeşim burda ne dicek biz gidioz hadi sendeevine mi e oda gelsin. Kız zaten direkt okulundan geldi annemler onu da ozlediler size mi kalmaya.gelsin yani bunu söylemedim de eşime soyledim.gidene kadar hergün bize gidelim dietutturdular. Eşime patladı bu ne ya dedim bize gidelim ikidebir be evimdekalcam. Neyse gitmedk Nitekim bnm sinir olduğum ve kardeşime ayıp olduğuyla kapandı o konu.
Şimdi ben bu cuma memlekete gitcem 2 hafta ligina bugün aradı iznimin ne zaman biteceğini soruo dedim bayramdan iki hafta önce bitecek napcan bilmiom olmadı kardeşimi getireim 2 hafta bebeğe o baksın zaten yarım gün çalışcam süt izni var sonra da ucretsiznizin alırım dedim. Eşim içinde dedim kara kara dusunuo bebeği görmeden 2 hafta napcam die. Bu anında demez mi biz geliriz oraya bakarız eşim için. Bende yalniz napcan demio bebeği görmeden napcan dio dedim.
Al bana yine bi sinir sebebi bebeğe bakmaya gelince biz bakarız demio ama eşim için biz bakarız.
Neden
Çünkü yaşadıgımız şehri çok sevio lar çarşıya 5 dk evimiz günde 3 kere falan gezmeye çıkarlar her taraf market onları gezerler. Kendi yaşadıkları yer öyle deil. Hoslarina gidio burasi hazir be yokken de rahat rahat gezecejler.
Bende eşime anlattım kimse ben yokken bnm evime gezmeye gelemez çocuk bakma olunca yoklar gezme olunca varlar . Eğer on lar gelirse ben de ücretsiz izin alırım bi daha da beni göremezsin dedim. Şimdi küsüz. Yattı uyuyor .
Ha ayrıca kv bana karsi o kadar ii o kadar ii ki sanirsin o kadar surati başkası yaptı. Böyle de iki yüzlü.
Okudum okumayanlari uyarayim okumayin :)
Konu sahibi bebeginiz kayinvalideniz yuzunden hastanede yatmiyor muhtemelen acliktan sarilik oldu bunu sizde dusunup mama verebilirdiniz.Surekli birilerine bahane uydurarak hayat gecmez kendi kararlarinizi kendiniz alin ve uygulayin.

Konu sahibi bebeginiz kayinvalideniz yuzunden hastanede yatmiyor muhtemelen acliktan sarilik oldu bunu sizde dusunup mama verebilirdiniz.Surekli birilerine bahane uydurarak hayat gecmez kendi kararlarinizi kendiniz alin ve uygulayin.
Hı hı olur öyle yaparım

Nolmuş sahi, sütü yetmemiş kaynana ne maması demiş oraya kadar okuyabildim

Bazı yerleri anlamasam da sinirlerinin gerilmemesi için sinirlerini aldırmış olman gerekirdi.Lohusa kadına hele ki bebeği yoğun bakımda olan anneye daha anlayışlı olup ve yardımcı olacaklarına gezip eğlenmeye gelmişler.
Bebeğinin yoğun bakımda olması kayınvalidenin suçu değil bu arada.
Mümkün mertebe görüşmemeye çalışın.

Ha gayret okuyum diyordum tam

_Birce_ _Birce_ kayınvalidenize on annenize iki saatlik mesafede olan bie yere taşının
Başka türlü rahat yok gibi

Nolmuş sahi, sütü yetmemiş kaynana ne maması demiş oraya kadar okuyabildim
Kaynanasini dinlemis verdirtmemis mama sonra kendisi hastaneye gitmis kaynana kayinpeder carsida gezmis annesi koni sahibini beklemis evde.
Kocasi ameliyat olmus kaynanasi ben ogluma bakarim demis torununu bakmamis ogluna nasil bakarmis :) boyle iste
@Kahve-Kokulu-Kadin

Ben özetleyeyim
Bayanın doğum için annesi gelene kadar kv gelmemiş
Geldikten sonra bebek yoğun bakımda olmasına rağmen ne durumunu sormuş nede ilgilenmiş
Üstüne eşini yanına alıp gezmelere gitmiş
Bebeğin eve geldiği gün apar topar gitmiş
Daha sonra bu bayanın eşi ameliyat olmuş
Kv bakıcam diye gelmiş fakat ne bebeğe bakmış nede oğluna
Şimdi bayan ailesinin yanına gidecekmiş
Kv ben gelir oğluma bakarım demiş
Bayanda diyor ki bebeğe bakmadı oğluna bakmaya geleceğim bahanesiyle ben yokken gelip evimde kalacak gezecek tozacak
Gelmesin efendimmm diyor
:deli:

Neyse kızlar siz geyiginizemdevam edin milletin sorunlarıyla dalga gecmenize daha doğrusu. Derdimi anlayıp yorum yapanlara tsk ederim.

Neyse kızlar siz geyiginizemdevam edin milletin sorunlarıyla dalga gecmenize daha doğrusu. Derdimi anlayıp yorum yapanlara tsk ederim.
Kayınvalidenin sinir bozucu bir tavrı var
Sadece kendi işine nasıl geliyorsa öyle davranıyor
Seni önemsemiyor sende ona öyle davran
Bişey yapmana gerek yok aslında
Biraz daha mesafe koy
Davranış şeklinde bir yanlış olduğunu fark etsin
Ya düzelir yada sinirlerini bozacak kadar görüşmezsiniz
Eşin durumun zaten farkında bence
Onada neden rahatsız olduğunu tartışma modunda değilde açıklama şeklinde yaparsan
Yanında olur sorun çözülür diye düşünüyorum

Back