Kv. beni mahçup ediyor, ne yapayım?

Havan kime arkadasim.bunu dert ettigini hic sanmiyorum.

Zira bu kadar dertli insanin icinde tamamen egoistce zorla dert yazilmaya calisilmis bir konu.

Dur duymak istediklerini soyliyim..ayyy cok sanslisin valla cidden sanslisin.hadi basin goge ersin yat bakalim

Acaba yazar burda hangi mutsuzluğunun hıncını çıkarmaya çalıştı? güldürdün.. Mahalle ağızlı seni :)

Ay ne minnoş kaynana çok şanslısınız burdaki kaynanalar genelde korku filminden fırlama oluyorda..

Ben zaten saygıda hiç kusur etmiyorum. :)

Anneler günü yaklaşıyor bakalım :)

Ay düşman başına... Sen evinde mutlu ol da takma hiç kardeşim.. Allah razı olsun seviyor da her şeye atılıyor hemen, benimki de kız anası yani.. Babamız yoksa bile çalışıp kazanıyoruz.. İnsan gurur yapıyor bazı arkadaşlar yadırgamışlar..

Sen de hep mutlu ol canım benim sağ ol.. Ama gerçekten utanıyor insan.. Onlar gerçekten çok varlıklı bi aile ama bizim durumumuz da iyi.. Babamla annem ayrı olunca insan bozuluyor her konusmada aynı konu geçince.. Kötü niyetli değil ama ben de yerden yere vurmuyorum zaten biliyorum kötü niyetli değil, bi karşılık vermek istiyor insan.. Çok teşekkürler güzel yorumun için.

Güzel kalpli şey seni.. Darısı başına.. Elimden geleni yapıyorum..

kayın valide bir şey almasa dert çok şey alsa dert. bazen diyorum yazık bu kayın validelere naapsalar yaranamıyorlar. :)

Ben onu zaten sevip sayıyorum.. Ama diyorum ki kvme, annem bana bunu aldı, hemen başlıyor , neden aldırdın kızım zaten kadın yalnız.. bi süre sonra insan alınıyor.. anormal mi bu?

Tam olarak bu yoruma uygun birisi de değil aslında ama evet yaygın bi kanı bu..

• Ne kadar ince düşünceli kayınvaliden
  • Altında art niyet arama, anın tadını çıkarın

Kızlar art niyet aramıyorum ama mahcup oluyorum..

Mükemmel bir fikir bu :)

Ben zaten mahçup olduğumu söylüyorum, utandığımı söylüyorum ve karşılık vermek istiyorum..
Annen almasın, annen yapmasın, dul kadın gibi yorumlar annemi bozuyor, bizim de durumumuz iyi..
Onlar çok varlıklılar ama biz de iyi durumdayız.. Olay bu.. Ben zaten kvme karsı bi uygunsuz hareket bile yapmıyorum..

Boyle k.validelerde varmis demekki,ne guzel...Benimkinin tam tersiymis.Bence kiymetini bil ..Dogum yaptim ben dort aylik oldu torunu daha gormeye bile gelmedi benim k.v...

İlginçmiş.. Gerçi benim öz babam senin kvnin 1/10 i değil ki şaşırayım :)

hıh değil mi? Allah razı olsun saol..

HERKESE TEŞEKKÜRLER...

Ben onu zaten sevip sayıyorum.. Ama diyorum ki kvme, annem bana bunu aldı, hemen başlıyor , neden aldırdın kızım zaten kadın yalnız.. bi süre sonra insan alınıyor.. anormal mi bu?
bence bu iyi niyet yani bizimde paramız var bizi parasıyla eziyor diye hissedip alınmaya gerek yok. dolayısıyla sorunuzun cevabı bence : evet

Belki bilmiyodur durumunuzu dicem ama belki alamayıp ya üzülürsen diye düşünüyodur ( kızma yazık burda ne kv ler var). benim kv de çok düşüncelidir hatta doğmamış çocuğumuza yıllar önceden altınlar biriktirmeye başlamış geçen senede kaybetti onları Hediye olarak anneler günü yaklaşıyor biz eşimle geçen sene hem kayınvalideme hem anneme hep hatıra kalsın diye üstü dualı kolyelerden almıştık.

seni düşündüğü için öyle diyor ve seni gelin olarak istiyor canım kırılıyorsan dile getirmelisin ama iyi niyetli olduğundan koruyup kolluyor. bence o kadar sıkıntı yaratacak olay değil

Maşallah ne şanslısın arkadaşım kimi almam der kaçar, aramaz sormaz. kimi de böyle. Bence senden beklediği ne kolye ne küpe ha alırsan sevinir o kesin ama böyle ince bir insana içten bir annecim desen belki hediyeden çok sevindirir.

Valla imrendim benm kv yoook kızım bizim borcumuz var hiçbişe yapamayız yol parasının yarısnı verirseniz sizinle çeyiz alışverişine gelirim demişti üstelik evin tek oğluu. Benm aileminde durumu kritik kendi yağlarında kavruluyorlar. Ben aileme yük olmak istemedm karşı taraftandanda böyle bir hamle görünce herşeyi nişanlımla yapmaya karar verdik kimseye minnet edemem ben dedim o laflardan sonra yapsalarda istemem. Sen şükret ne kadar nazik bir kv varmış herşey gönlünce olsun...

sen de ona bi takı alabilirsin güzel gösterişli bir bileklik mesela

seninki benimkine benziyor

Sizi kırdığının farkında bile değildir eminim. O kendince annenizin yükünü azaltarak, size destek oluyor, hiç üzülmeyin. Size değer veriyor belliki. Burda ne kayınvalideler okuduk biz, sizin kayınvalideniz özünde iyi bir insan.
Altta kalmak istemiyorsanız, bütçenize göre hediyeler alın arada.

mükemmel bir kaynananız var Allah rızası için rahatsız olmayın..annenizi bile düşünüyor ki böyle insanlar artık yok..

Kıymetini bil canım kayınvalidenin, hiç mahçup olma, sen de ilerde ona birşeyler alırsın elin boş gitmezsin.
Evlenince sende ona baya jestler yaparsın. Evliyken böyle fırsatların çok olacak.

Sen ona kibarca yok annecim, annem yaknız kadında olsa biz üstümüze düşen görevi yapmak istiyoruz.
Bu da bizim şanımız de.

Ay boyle kvyi opun basiniza koyun genelde herseyi kiza yuklemeye calisirlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…