- 25 Eylül 2011
- 7.428
- 11.146
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Havan kime arkadasim.bunu dert ettigini hic sanmiyorum.
Zira bu kadar dertli insanin icinde tamamen egoistce zorla dert yazilmaya calisilmis bir konu.
Dur duymak istediklerini soyliyim..ayyy cok sanslisin valla cidden sanslisin.hadi basin goge ersin yat bakalim
Ne guzel cok ince dusunceli bir insanmis kv. Sizi dusundugu icin boyle davraniyor sonuçta kotu bir niyeti yok. Basinizda tasiyin bence masallah ya :) siz de ina arada guzel bir jest yapin madem icinizde kalıyorsa. Eksik yada eski esyasi varsa surpriz adi altinda yenisini alin götürün vb sekilde jestler yapin madem altta kaldiginizi dusunuyorsaniz.
Böyle kaynana dost başına maşallah de totonu kaşı jest olarak da şık bir bluz ya da düğünlerde, davetlerde filan kullanabileceği abiye bir çanta alabilirsin akabinde imkanın varsa bir restaurantta akşam yemeği yiyebilirsiniz
Cnm ya :) Kadıncagız seviyor seni demekki..vala cok zor..hele bu zamanda..boyle bi insan..anlamsiz gururlar yapma sakın kadın düşünceli biri emin ol ne seni kırmaktır niyeti ne incitmek..Bende kv ceyizinden kalma yatak odasi kullaniyodu evlenince esimi ikna ettim alalim dedm modellere bile baktik supriz yapicaktik kadin meger beni hic istemiyormus baska birini uygun goruyomus esime 7 aylik hamileyken bunuda yuzume soyledi ustelik halada istemiyorm diyerek ..yani dusun ben ne dusunuyodum neyle karsilastm smdi ne mi napiyoruz ?o olaydan snra 7 aydir hic gorusmuyrm esimin ailesinden kimseyle..
Sen de onun bir evladısın DuyguUtcu. Annene davrandığın gibi davranman yeterlidir.
Annenin jestleri, hediyeleri karşısında nasıl eziklik mahçubiyet hissetmiyorsan K. Validene karşı da hissetmemelisin.
Anneler günü v.s. özel günlerde hediyeleşme oluyor zaten ayrıca onun yaptıklarına karşılık vermek gibi bir
sorumluluğun olmamalı. Önünüzde uzun yıllar var inşallah. Plansız sürpriz paylaşımlarınız bolca olur hiç endişen
olmasın. İçinde bulunduğun güzel sürecin tadını çıkar ve sonsuza kadar mutlu ol İnşallah.
Aaayyyy ben böyle bir kayinvalideyi evire devire öperriimmm yaaa. Ne tatli seymis bu böyle.
Canim, ilk önce seni tebrik ediyorum, böyle sempatik bir kayinvalideye sahipsin. Ona yapacagin en büyük iyilik, onu her zaman sevmek ve saymak. Dilerim onun bu iyiliklerini ömür boyu unutmazsin.
Her zaman onun yaninda oldugunu ona hissettir. Sende onun ihtiyaci olan, fark etmez kücük büyük elinden ne geliyorsa yap. Ama en önemlisi ona deger ver, sevgini ver, saygini ver. Aayyyy cok mutlu oldum yahu
kayın valide bir şey almasa dert çok şey alsa dert. bazen diyorum yazık bu kayın validelere naapsalar yaranamıyorlar. :)
yaşlı kadınların ortamında bulunurken hep şu sözü işittiğim olmuştur allah kocaları başımızdan eksik etmesin diye
kadının kadına bakış açısıda budur
kocası yoksa o zavallıdır ,ezikdir
bunu düşünen kadınların çoğuda geri kafalı bunlar böyle yetiştirilmiş ,ve bunların yansıması
fazlada takma yetiştirilme tarzı işte
- Ne kadar ince düşünceli kayınvaliden
- Altında art niyet arama, anın tadını çıkarın
mash diyim...
sizin en guzel hediyenuz guler yuz tatli diliniz kv nize bence. hele ki gun icinde ansizin arayim' nasilsiniz annecigim. bi sesinizi duyayim dedim ' diye aradiniz mi kvniz cok mutlu olur . maddi olarak ise,icinde oglunun ve sizin resminizin bulundugu şik bi kolye okabilir bence
yapma gözünü seveyim
kadın düşünceli, elinden geleni yapmaya çalışıyor
buna bozulmak hiç doğru değil bence
annenin bozulması da yanlış
vallahi kayınvalideler iyi de olsa yaranamıyorlar galiba
ayrıca, annen almak istediği şeyler için kayınvalidenden onay mı alıyor? almak istediği birşey varsa alsın, yapmak istediği birşey varsa yapsın
madem öyle, siz de kayınvalidenden önce düşünün birşeyleri, alın, yapın
o şunu biz yapalı demeden, siz deyiverin bunu biz yapacağız diye
mesela ona doğumgününde, yılbaşında, kadınlar gününde,anneler gününde veya durduk yere jest yapabilirsin
sen de ona değerli birşeyler al takabileceği, saklayabileceği
veya bir pazar sabahı iyi bir yere kahvaltıya götürün, gezdirin
bir haftasonu termal bir otelde konaklama ayarlayın hep birlikte vs vs vs
Boyle k.validelerde varmis demekki,ne guzel...Benimkinin tam tersiymis.Bence kiymetini bil ..Dogum yaptim ben dort aylik oldu torunu daha gormeye bile gelmedi benim k.v...
Acele etmeyin,evlenin,gittiğiniz bir tatile annenizle birlikte onuda götürün. Evlat bir yüzükten daha değerlidir. Sizinle vakit geçirmek onu mutlu eder. Bu gerçek bir hediye olur. Kayınvaideniz eski bir geleneği yaşatıyor. Bu kötü bir şey değil. Keşke çaktırmadan yapabilse.Allah mutluluğunuzu bozmasın.
Ay ne minnoş kaynana çok şanslısınız burdaki kaynanalar genelde korku filminden fırlama oluyorda..
bence bu iyi niyet yani bizimde paramız var bizi parasıyla eziyor diye hissedip alınmaya gerek yok. dolayısıyla sorunuzun cevabı bence : evetBen onu zaten sevip sayıyorum.. Ama diyorum ki kvme, annem bana bunu aldı, hemen başlıyor , neden aldırdın kızım zaten kadın yalnız.. bi süre sonra insan alınıyor.. anormal mi bu?
Mahalle agizli olabilecek tek kelimem yok...gunlerde millete kendini oven egost seni:)Acaba yazar burda hangi mutsuzluğunun hıncını çıkarmaya çalıştı? güldürdün.. Mahalle ağızlı seni :)
Belki bilmiyodur durumunuzu dicem ama belki alamayıp ya üzülürsen diye düşünüyodur ( kızma yazık burda ne kv ler var). benim kv de çok düşüncelidir hatta doğmamış çocuğumuza yıllar önceden altınlar biriktirmeye başlamış geçen senede kaybetti onları Hediye olarak anneler günü yaklaşıyor biz eşimle geçen sene hem kayınvalideme hem anneme hep hatıra kalsın diye üstü dualı kolyelerden almıştık.Kızlar merhaba. Çok yakında düğünüm var Allahın izniyle.. Her şey güzel gidiyor ama kafama taktığım ufak tefek şeyler var, bilmiyorum belki de ben abartıyorum..
Sizlere danışmak istedim..
Kayınvalidem çok iyi bir insan, 1 senedir nişanlıyım bi gün bile üzmedi beni, bi gün bile incitmedi..
Kötü niyetli olmadığını biliyorum ama maddi konular olunca beni çok mahcup ediyor.. Annem ve babam ayrı ama bizim durumumuz gayet iyi 2 tane evimiz vs. bir şeylerimiz var işte, hiç geçim sıkıntısı çektiğimizi bilmem özellikle 5-6 yıldır.. Kayınvalidem sürekli, kızım annen yalnız kadın, şunu biz alalım bunu biz alalım deyip duruyor.. Annem de buna bozuluyor. Ben de bozuluyorum. Bütün yük onların üzerinde, bunun asla lafı olmuyor ama bizim de durumumuz iyi ben de bir şeyler almak istiyorum. Her fırsatta para vermeye çalışıyor. Bunlar normal şeyler mi yoksa ben mi abartıyorum? Kadın benim doğum yaptıktan sonra kullanacağım pedi bile stoklamaya çalışıyor. Geçen haftalarda nişan yıl dönümümüzdü gidip bana kolye almış.. Ben bunların altında kalıyorum, ona nasıl bir jest yapabilirim?
Kızlar merhaba. Çok yakında düğünüm var Allahın izniyle.. Her şey güzel gidiyor ama kafama taktığım ufak tefek şeyler var, bilmiyorum belki de ben abartıyorum..
Kayınvalidem çok iyi bir insan, 1 senedir nişanlıyım bi gün bile üzmedi beni, bi gün bile incitmedi..
Kötü niyetli olmadığını biliyorum ama maddi konular olunca beni çok mahcup ediyor.. Annem ve babam ayrı ama bizim durumumuz gayet iyi 2 tane evimiz vs. bir şeylerimiz var işte, hiç geçim sıkıntısı çektiğimizi bilmem özellikle 5-6 yıldır.. Kayınvalidem sürekli, kızım annen yalnız kadın, şunu biz alalım bunu biz alalım deyip duruyor.. Annem de buna bozuluyor. Ben de bozuluyorum. Bütün yük onların üzerinde, bunun asla lafı olmuyor ama bizim de durumumuz iyi ben de bir şeyler almak istiyorum. Her fırsatta para vermeye çalışıyor. Bunlar normal şeyler mi yoksa ben mi abartıyorum? Kadın benim doğum yaptıktan sonra kullanacağım pedi bile stoklamaya çalışıyor. Geçen haftalarda nişan yıl dönümümüzdü gidip bana kolye almış.. Ben bunların altında kalıyorum, ona nasıl bir jest yapabilirim?
Valla imrendim benm kv yoook kızım bizim borcumuz var hiçbişe yapamayız yol parasının yarısnı verirseniz sizinle çeyiz alışverişine gelirim demişti üstelik evin tek oğluu. Benm aileminde durumu kritik kendi yağlarında kavruluyorlar. Ben aileme yük olmak istemedm karşı taraftandanda böyle bir hamle görünce herşeyi nişanlımla yapmaya karar verdik kimseye minnet edemem ben dedim o laflardan sonra yapsalarda istemem. Sen şükret ne kadar nazik bir kv varmış herşey gönlünce olsun...
mükemmel bir kaynananız var Allah rızası için rahatsız olmayın..annenizi bile düşünüyor ki böyle insanlar artık yok..Kızlar merhaba. Çok yakında düğünüm var Allahın izniyle.. Her şey güzel gidiyor ama kafama taktığım ufak tefek şeyler var, bilmiyorum belki de ben abartıyorum..
Kızlar merhaba. Çok yakında düğünüm var Allahın izniyle.. Her şey güzel gidiyor ama kafama taktığım ufak tefek şeyler var, bilmiyorum belki de ben abartıyorum..