- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben istiyorum ki nişanlımla beraber yapalım ne yaparsak.. Kendi evime büyük bi eşyayı da ben almış olayım.. Böyle sanki misafir evi gibi geliyor.. Bu hareketlerini tehdit olarak almıyorum aslında, kendi halinde bi insandır. İleride ne olur bilemeyiz tabi ama hiç karşı karşıya gelmedik şimdiye kadar. Nişan alışverişinde bile karşı karşıya gelmek istemedi, oğluyla beni gönderdi sırf utanmayım diye. para lafı yapan insanlar değiller.
Kaynanalri degisekmiKızlar merhaba. Çok yakında düğünüm var Allahın izniyle.. Her şey güzel gidiyor ama kafama taktığım ufak tefek şeyler var, bilmiyorum belki de ben abartıyorum..
Sizlere danışmak istedim..
Kayınvalidem çok iyi bir insan, 1 senedir nişanlıyım bi gün bile üzmedi beni, bi gün bile incitmedi..
Kötü niyetli olmadığını biliyorum ama maddi konular olunca beni çok mahcup ediyor.. Annem ve babam ayrı ama bizim durumumuz gayet iyi 2 tane evimiz vs. bir şeylerimiz var işte, hiç geçim sıkıntısı çektiğimizi bilmem özellikle 5-6 yıldır.. Kayınvalidem sürekli, kızım annen yalnız kadın, şunu biz alalım bunu biz alalım deyip duruyor.. Annem de buna bozuluyor. Ben de bozuluyorum. Bütün yük onların üzerinde, bunun asla lafı olmuyor ama bizim de durumumuz iyi ben de bir şeyler almak istiyorum. Her fırsatta para vermeye çalışıyor. Bunlar normal şeyler mi yoksa ben mi abartıyorum? Kadın benim doğum yaptıktan sonra kullanacağım pedi bile stoklamaya çalışıyor. Geçen haftalarda nişan yıl dönümümüzdü gidip bana kolye almış.. Ben bunların altında kalıyorum, ona nasıl bir jest yapabilirim?
Kaynanalri degisekmi
ne iyi kv maşallah
Anladım iyi niyetli birisi ama benim burda okuduğum konular ve çevremden gördüğüm kadarıyla onun size jest yapması sizinde ona yapacağınız anlamına gelmiyor, bende kötü niyetle demiyorum sadece evlendikten sonra yaparsınız şimdi gerekli bir şey değil anlamında diyorum.
Evinizin alışverişine gelmemesi sizi göndermesi çok güzel bir davranış.
Ayrıca yapsın ne olacak ki nişanlınız onun evladı. Durumları da yerindeyse alsın bir şey olmaz. Sizde evlenince kendi evinize aksesuar, nevresim takımları vs gibi şeylere para harcarsınız :)
Valla bence bulunmaz nadir kvlerden sizinkisi hiiiç dert etmeyin sadece anneniz konusunda uyarın.
Sende bunu dert mi ettin kadin hem merhametli hemde hediye almayi seven biri demekki..Ne guzel benm kaynanm bole olsaaa degl boyle .......azcık ucundan olsa gectim jest yapmayi kredi ceker araba alirim ona hatta esimle muhabbeti keser kv yasarim
Ne guzel cok ince dusunceli bir insanmis kv. Sizi dusundugu icin boyle davraniyor sonuçta kotu bir niyeti yok. Basinizda tasiyin bence masallah ya :) siz de ina arada guzel bir jest yapin madem icinizde kalıyorsa. Eksik yada eski esyasi varsa surpriz adi altinda yenisini alin götürün vb sekilde jestler yapin madem altta kaldiginizi dusunuyorsaniz.Kızlar merhaba. Çok yakında düğünüm var Allahın izniyle.. Her şey güzel gidiyor ama kafama taktığım ufak tefek şeyler var, bilmiyorum belki de ben abartıyorum..
Kayınvalidem çok iyi bir insan, 1 senedir nişanlıyım bi gün bile üzmedi beni, bi gün bile incitmedi..
Kötü niyetli olmadığını biliyorum ama maddi konular olunca beni çok mahcup ediyor.. Annem ve babam ayrı ama bizim durumumuz gayet iyi 2 tane evimiz vs. bir şeylerimiz var işte, hiç geçim sıkıntısı çektiğimizi bilmem özellikle 5-6 yıldır.. Kayınvalidem sürekli, kızım annen yalnız kadın, şunu biz alalım bunu biz alalım deyip duruyor.. Annem de buna bozuluyor. Ben de bozuluyorum. Bütün yük onların üzerinde, bunun asla lafı olmuyor ama bizim de durumumuz iyi ben de bir şeyler almak istiyorum. Her fırsatta para vermeye çalışıyor. Bunlar normal şeyler mi yoksa ben mi abartıyorum? Kadın benim doğum yaptıktan sonra kullanacağım pedi bile stoklamaya çalışıyor. Geçen haftalarda nişan yıl dönümümüzdü gidip bana kolye almış.. Ben bunların altında kalıyorum, ona nasıl bir jest yapabilirim?
Böyle kaynana dost başına maşallah de totonu kaşı jest olarak da şık bir bluz ya da düğünlerde, davetlerde filan kullanabileceği abiye bir çanta alabilirsin akabinde imkanın varsa bir restaurantta akşam yemeği yiyebilirsinizKızlar merhaba. Çok yakında düğünüm var Allahın izniyle.. Her şey güzel gidiyor ama kafama taktığım ufak tefek şeyler var, bilmiyorum belki de ben abartıyorum..
Cnm ya :) Kadıncagız seviyor seni demekki..vala cok zor..hele bu zamanda..boyle bi insan..anlamsiz gururlar yapma sakın kadın düşünceli biri emin ol ne seni kırmaktır niyeti ne incitmek..Bende kv ceyizinden kalma yatak odasi kullaniyodu evlenince esimi ikna ettim alalim dedm modellere bile baktik supriz yapicaktik kadin meger beni hic istemiyormus baska birini uygun goruyomus esime 7 aylik hamileyken bunuda yuzume soyledi ustelik halada istemiyorm diyerek ..yani dusun ben ne dusunuyodum neyle karsilastm smdi ne mi napiyoruz ?o olaydan snra 7 aydir hic gorusmuyrm esimin ailesinden kimseyle..Ah olmaz kusura bakmayınız cicim :)
Darısı sana canım sağ ol.
Ne bileyim yani kadına bak bizim bu kadar paramız var sen düşünme mi diyeyim :) Hem yaptıkları karşılıksız kalmasın istiyorum içimden de geliyor.. Oğlundan çok bana yapıyor. Zaten pek bi eksiğimiz kalmadı düğün de yakın.. Bundan sonra uyarıcam.
Hahhahaha.. Valla ben de bazen düşünmüyor değilim acaba kayınvalidem beden hoşlanıyor mu falan diye.. bi ışık yaksa oğlundan ayrılıp ona yönelicem
Sen de onun bir evladısın DuyguUtcu. Annene davrandığın gibi davranman yeterlidir.Kızlar merhaba. Çok yakında düğünüm var Allahın izniyle.. Her şey güzel gidiyor ama kafama taktığım ufak tefek şeyler var, bilmiyorum belki de ben abartıyorum..
ne diyorsunuz!!!aile albümü yaptırabilirsin?
hahhaha valla bende imrenmedim desem yalan olur hene diyorsunuz!!!
bence heykelini bile dikebilir evin tam ortasına
not :ciddiyim
Kızlar merhaba. Çok yakında düğünüm var Allahın izniyle.. Her şey güzel gidiyor ama kafama taktığım ufak tefek şeyler var, bilmiyorum belki de ben abartıyorum..
Acele etmeyin,evlenin,gittiğiniz bir tatile annenizle birlikte onuda götürün. Evlat bir yüzükten daha değerlidir. Sizinle vakit geçirmek onu mutlu eder. Bu gerçek bir hediye olur. Kayınvaideniz eski bir geleneği yaşatıyor. Bu kötü bir şey değil. Keşke çaktırmadan yapabilse.Allah mutluluğunuzu bozmasın.İnce düşünülmüş bir şey olsun istiyorum aslında.. :/