• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv. beni mahçup ediyor, ne yapayım?

Kızlar merhaba. Çok yakında düğünüm var Allahın izniyle.. Her şey güzel gidiyor ama kafama taktığım ufak tefek şeyler var, bilmiyorum belki de ben abartıyorum..
Sizlere danışmak istedim..
Kayınvalidem çok iyi bir insan, 1 senedir nişanlıyım bi gün bile üzmedi beni, bi gün bile incitmedi..
Kötü niyetli olmadığını biliyorum ama maddi konular olunca beni çok mahcup ediyor.. Annem ve babam ayrı ama bizim durumumuz gayet iyi 2 tane evimiz vs. bir şeylerimiz var işte, hiç geçim sıkıntısı çektiğimizi bilmem özellikle 5-6 yıldır.. Kayınvalidem sürekli, kızım annen yalnız kadın, şunu biz alalım bunu biz alalım deyip duruyor.. Annem de buna bozuluyor. Ben de bozuluyorum. Bütün yük onların üzerinde, bunun asla lafı olmuyor ama bizim de durumumuz iyi ben de bir şeyler almak istiyorum. Her fırsatta para vermeye çalışıyor. Bunlar normal şeyler mi yoksa ben mi abartıyorum? Kadın benim doğum yaptıktan sonra kullanacağım pedi bile stoklamaya çalışıyor. Geçen haftalarda nişan yıl dönümümüzdü gidip bana kolye almış.. Ben bunların altında kalıyorum, ona nasıl bir jest yapabilirim?

ne kadar düşünceli davranışlar bunlar tebrik ederm kv'yi.Siz bence bunu kendisine söyleyerek incitmiş olursunuz.Sizde kendisine jest yapıp bişeyler alabilirsiniz.Hem üzerinizden bu ağırlık kalkmış olur.Aslında bu ağırlık değil yani mantıklı insanların olması gerektiği gibi bir tavır sergilemiş kv.ie Mutluluklar allah daim etsin.

Kayınvalideni çok sevdim :nazar: Ne güzel seni koruyup kolluyor, fazla düşünceli ama zararı yok bence..

Merak etme canım benim o eksiği görümce kapatıyo hahha :KK70:

bende tam bundan bahsedecektim :)
kayınvalidelerimiz çok benziyor, bana almadığı şey yok.. her şeyi kendisi sahiplenmiş durumda.
adetleriymiş mesela bize her geldiklerinde yada biz onlara gittiğimizde bana altın takıyor.. bozdur harca bir eksiğin varsa al diyerek.. kayınpederim de para veriyor...

ancak işte bu el üstünde tutuluş görümceleri delirtiyor ...

sanki hayatımızda şirret birer kayınvalide olmak zorundaymış ve madem kayınvalidelerimiz bunu bize yapmıyor,
o zaman hemen kollar sıvanıp kayınvalideciliğe soyunuyorlar..

şöyle kaynanam olmadı arkadaş yaa..nasıl imrendim şimdi..keşke benimkide bunların birini yapsa ahhh ahhhhhh....

Gercekten cok buyuk derdiniz varmis :-) buradaki kv konularini okuyup milleti gorup konunu forumun bir derdim var degil şukür kismina yazmalisin bence :-)

Ne kadar hoş. Eminim kötü bir niyeti yok. Kendi evladı gibi görüyor sizi karşılık beklemeden yapıyor Bence bir hevesle. Fazla takmayin bırakın yapsın hevesini kirmayin.

yapıyorsa ,içinden geliyor demekki
karşılığında hediyeye gerek yok yüzük falan yani
anlayışlı düşünceli biriymiş

Kızlar merhaba. Çok yakında düğünüm var Allahın izniyle.. Her şey güzel gidiyor ama kafama taktığım ufak tefek şeyler var, bilmiyorum belki de ben abartıyorum..
Sizlere danışmak istedim..
Kayınvalidem çok iyi bir insan, 1 senedir nişanlıyım bi gün bile üzmedi beni, bi gün bile incitmedi..
Kötü niyetli olmadığını biliyorum ama maddi konular olunca beni çok mahcup ediyor.. Annem ve babam ayrı ama bizim durumumuz gayet iyi 2 tane evimiz vs. bir şeylerimiz var işte, hiç geçim sıkıntısı çektiğimizi bilmem özellikle 5-6 yıldır.. Kayınvalidem sürekli, kızım annen yalnız kadın, şunu biz alalım bunu biz alalım deyip duruyor.. Annem de buna bozuluyor. Ben de bozuluyorum. Bütün yük onların üzerinde, bunun asla lafı olmuyor ama bizim de durumumuz iyi ben de bir şeyler almak istiyorum. Her fırsatta para vermeye çalışıyor. Bunlar normal şeyler mi yoksa ben mi abartıyorum? Kadın benim doğum yaptıktan sonra kullanacağım pedi bile stoklamaya çalışıyor. Geçen haftalarda nişan yıl dönümümüzdü gidip bana kolye almış.. Ben bunların altında kalıyorum, ona nasıl bir jest yapabilirim?
vay canısına benm kv bunları yapsa ardına on kere konuşur hep bız yaptık bız aldık dıe lafımızı eder valla etmıosa alsın sende bıseler al hedıye et ne güzel

kesınlıkle kvalıdenızı bu sebepten kırmayın annenize de soyleyın o da kırlmasın.elde ne kayınvalıdeler var.bu dedıklerı yetıstırılıs tarzlarının farklı olmasından sebep onların gözünde bır karı koca ayrılırsa kadın muhtaçtır bıraz aksı gıbı davransa somurse annenızı babanızı daha m ıyı yapmayın allaaskına,,,tek derdınız bu olsun
Allah herkese böyle kaynana nasıp etsin.:)

Back
X