Kv bebeğimin cinsiyetine burun kıvırdı

sız bebegınıze yogunlasın sızı duyuyor artık, konusun onunla , muzık dınletın, karnınızı oksayın , ne ıstıyorsanız yapın onun ıcın, kv de kusura bakmasın da sussun evınde otursun
ben onu susturup oturtucam az kaldı.hiç böyle değildi bu kadın,hamile kalmadan biraz önce huyu suyu değişti.çok iyi anlaşırdık çok severdim de bi haller oldu. sürekli okşuyorum karnımı, bi kıpırtı hissedebilmek için tüm gün dikkat kesiliyorum ama hiçbşey hissedemedim daha doktor daha ilk gebeliğin 20.haftaya kadar zor hissedersin dedi

sağolun :) annemin de ilk çocuğu ablam :)

aşağılık kompleksi işte.ooo hem ne,kendini süsleyip püslüyo her gün saatlerce. Sorsan artık kendi kızlık soyadını unutmuştur,aile işinin başına geçirecekmiş erkek torununu.E bi kadın geçemez mi işin başına?

ben 17. haftamdayım daha ıkı gun once doktor kontrolum vardı, bende sordum hıssetmıyorum dedım, bundan sonra yavas yavas hıssedersın ama daha ufak oldugundan hıssetmıyorsundur dedı... cunku bıldıgın tekme atıyordu ultrasonda
20. haftaya kadar hıssetmemek cok normal, bende her aksam uzanıp karnıma elıme koyup dınlıyorum ama tık yok

Canım erkek olsa bi dahaki kız olsun derdi ama sevin bence KV yı bebeğinden uzak tutman için fırsat verdi eline

amaan böyle şeylere gülüp geçin Allah aşkına, bir de kafaya takıp ağladınız mı.
hani eşiniz ve kp niz de aynı fikirde olsa nereye düştüm ben dersiniz.
boşverin kv yi

Canım erkek olsa bi dahaki kız olsun derdi ama sevin bence KV yı bebeğinden uzak tutman için fırsat verdi eline
bence de hiç boşuna heveslenmesin sahiplenicem torunumu diye.doğana kadar böyle devam etsin doğunca içi sızlicak torununu istediği gibi sevemicek diye.o zaman görcem ben onu.

dün akşam ikinci tabağı yemek için aldığım makarnayı gören 8 yaşındaki kızım anneciim yemeği düşünmüyorsun demi yaptığın spor boşa gidecek demesi üzerine tabağı geri bıraktım ve şükrettim rabbim bana kızımı gönderdiği için hep destek tam destek.oğlumda canım herşeyim ama bir eve kız çocuk şart.tebrik ederim sizi sağlıcakla alın kucağınıza.

sağolun.tek dileğim sağlıklı olması uzun ömürlü olması.

bizim sülalede kız yok kız diye çıldırıyoruz resmen
rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin kvdeniz çok şükürsüz malesef ama cevabını çok iyi vermişsiniz ohh olmuş ona

bizim sülalede kız yok kız diye çıldırıyoruz resmen
rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin kvdeniz çok şükürsüz malesef ama cevabını çok iyi vermişsiniz ohh olmuş ona
doğunca gelip sevin aynen şükredeceğine,benim eltimin çocuğu olmuyo ondan torun görmeyince insan kız erkek ayrımı yapar mı,torun torundur.kendi bilir valla.bi de süt annesinin ismini koyduracaktı direkten döndük.

En azatmedim insan tipi... bende hamileyken sormuşlardı "neyin olacak" bende bi heyecanla "kızım" dedim nededi bana dersiniz "OLSUN" ya nedemek olsun erkek olunca kuşlu mu oluyor.. .çok sinir oluyorum yaşlanınca ama tıpış tıpış kız evlatlarına kalırlar onları hesap etmezler.. şükürler olsun ne ailemden nede eşimin ailesinden öyle bir şey görmedim hatta k.v kız olması için dua etti kız evlatlarını çok sever

hamilelikten duygusal olduğunuzu düşünüyorum. ayrıca yapılması gerekeni k.pederin ve eşin yapmış. üzülmeye değmez.

Ayni benim kv'dem! Hatta kurduklari cumle bile ayni, benimki de 'kiz olacak' dedigimde 'neyse artik, daha ilk cocugunuz, bosver' demisti! Sanki bosverilecek ne varsa! Ustelik kendinin de ilk cocugu kiz!

Simdi de bir sevgi gosterileri kizima karsi, bi sevmeler filan.. Acikcasi bana inandirici gelmiyor hareketleri. Bana uzak, Allah'a yakin olsun.

Siz de saglikla kucaginiza alin, kimseyi de dinlemeyin! Gerekirse munasip sekilde cevabini da verin!

aynen kötü söz kullanıcam bu sefer haksız durumuna düşücem diye susuyorum da sen kimsin be kadın,oh canıma değsin kızım oluyo,çatır çatır doğurucam.

Aman taktığın şeye bak

Hamilesin bozulmuşsun da Kv ye ver cevabı ne diye kendini üzüyordun ki

Senin gibi kız olacak de geç

Bir de kp demiş eşin demiş anlamamış sen de kucağına vermem demişsin oldu bitti

Unut sen güzel şeyler düşün

bi dahakine dicem zaten sen elden ayaktan düşünce kapıma gelme, diğer oğluşunla gelinin baksın sana onların 'kız çocukları' yok ne de olsa.

Cahil kadın ya. Ne denir ki cahil başka bir açıklaması yok.
Bir şey diyeceğim olmayacak şimdi. "He"de geç ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…