Kız erkek tribi atacak olanlar oğullarına atsınlar, ne ekersen onu biçersin,tarlaya soğan ekilmiş, hasat zamanı gelmiş ee niye patates çıkmadı, gülünç
İyi geceler hanımlar şu an çok öfkeliyim.Sinirden ağlamaktan içim şişti,abartıyo muyum siz söyleyin.
bugün doktora gittik kontrole, 15 haftalık olmuşuz artık belki prens mi prenses mi görürüz dedi doktor ve ultrasonda cinsiyetine baktı. çok kesin konuşmayayım ama büyük ihtimalle bi kızınız olucak dedi.17.hafta bi daha bakarız emin oluruz dedi.biz eşimle çok sevindik,annesi gibi güzel bi kızım olur inşallah dedi.telde aradık aileleri söyledik,benim ailem tabi ki çok mutlu oldu.biz eve döndük,2 saate kapı çaldı bi baktım kp ve kv gelmiş.buyur ettik,evde ne varsa kurabiye börek vs ikram ettik çay verdik yanına, hakkını yemiyim kp mutlu gözüküyodu da kv baktım bozuk atıyo.
neyse artık 2. erkek olur inşallah, bi daha denersiniz diye çıkardı ağzından baklayı.ortam buz kesti, eşim annesine kaş göz etti sus diye. bu anlamadı devam ediyo, işte yok efendim o erkek olcak diye hissetmiş de rüyasında görmüş de,adak adamış da,olsunmuş kız bebeğin de kanı şirin olurmuş 2.yi erkek yaparmışız içimizi ferah tutalımmış. Kp azarlıyo hanım çıldırdın mı sen torun torundur, kızı erkeği mi var hepsi bizim canımız diyo. Eşim de anne ayıp ediyosun hangi devirdeyiz öyle şeyler mi kaldı artık diye destek çıktı, ben de elimdeki bardağı bıraktım madem öyle kızımı kucağına vermeyi geçtim yüzünü bile göstermicem sana kalktım gittim içeri ağlamaya başladım. kp de apar topar aldı karısını gitti, eşim de teselli etmeye çalışıp özür diliyor.
Ben şimdi ne yapayım ne diyeyim bu kadına bi akıl verin, nasıl davranayım? Gücüme gitti çocuğuma kız diye burun kıvırdı kadın,bir kaşık suda boğasım geldi.
Ben ona anne demiyorum.Gönlümden erkek torun geçiyordu,2. de erkek olsun hayırlısıyla deyip tebrik etseydi bişey demicektim de kadın burun kıvırdı.Gereksiz bir tepki göstermişsiniz olur inşallah anne Rabbim neyi uygun gördüyse deseydiniz. Benim öz annem 2. oğlum olacağını duyunca bildiğin yüzü gözü yamuldu, ben kız seviyordum dediNapayım şimdi anneliktenmi red edeyim yoksa oğullarımın yüzünü göstermeyim. Bazı şeyleri çok ciddiye alıyoruz ve kendimizi yıpratıyoruz gül geç güzelkardeşim nedir bu stres..
niyeBosver dert etme bak banim kv bebegimin kendisine burun kivirdi
Begenmiyorsa gelmesin gormesin de gec
amin canım sana da. oğlun sağlıkla büyüsün bebeğin de hayırlı olsunİnsanlar hicbirseye şükretmeyi bilmiyor kız olsa laf erkek olsa laf
KV kızı yok oğlum olduğunda hastanede kaldığım zaman dahil 3. 4. Gün olmuş kv dedi bizim kızımız olmazben de sinir oldum ya ilk torunu ve ilk torunu diye ben onlarda kaldım eşimden 1 ay uzaktaydım içime oturdu resmen bide kp tek erkek 4 tane kız kardeşi var nerden geliyo bu fikir bilmiyorum
Şimdi kızım olacak inşallah ben tahmin ettim ilk hamileyim dediğinde diyo
Yani boşver Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin
aynen öyle,sanki sipariş üzerine karnıma geliyor çocuk.sanırım kendi anne babası da kız diye ona burun kıvırmış.Böyle insanlara cinsiyeti söylemeyeceksin 9 ay meraktan catlasinlar.Bebek doğuncada artık kendileri düşünsün ne yapacaklarını ister ağlasın ister gulsunler.
Benim en çok iki saat sonra koşa koşa evime gelmesi ağrıma gider sinir olurdum.Kötü bir şey yapmış gibi ,bunu beğenmedim git değiştir der gibi .
kafanıza taktıgınıza degmez, onemlı olan esınızın tutumu o da gerekenı yapmıs...İyi geceler hanımlar şu an çok öfkeliyim.Sinirden ağlamaktan içim şişti,abartıyo muyum siz söyleyin.
bugün doktora gittik kontrole, 15 haftalık olmuşuz artık belki prens mi prenses mi görürüz dedi doktor ve ultrasonda cinsiyetine baktı. çok kesin konuşmayayım ama büyük ihtimalle bi kızınız olucak dedi.17.hafta bi daha bakarız emin oluruz dedi.biz eşimle çok sevindik,annesi gibi güzel bi kızım olur inşallah dedi.telde aradık aileleri söyledik,benim ailem tabi ki çok mutlu oldu.biz eve döndük,2 saate kapı çaldı bi baktım kp ve kv gelmiş.buyur ettik,evde ne varsa kurabiye börek vs ikram ettik çay verdik yanına, hakkını yemiyim kp mutlu gözüküyodu da kv baktım bozuk atıyo.
neyse artık 2. erkek olur inşallah, bi daha denersiniz diye çıkardı ağzından baklayı.ortam buz kesti, eşim annesine kaş göz etti sus diye. bu anlamadı devam ediyo, işte yok efendim o erkek olcak diye hissetmiş de rüyasında görmüş de,adak adamış da,olsunmuş kız bebeğin de kanı şirin olurmuş 2.yi erkek yaparmışız içimizi ferah tutalımmış. Kp azarlıyo hanım çıldırdın mı sen torun torundur, kızı erkeği mi var hepsi bizim canımız diyo. Eşim de anne ayıp ediyosun hangi devirdeyiz öyle şeyler mi kaldı artık diye destek çıktı, ben de elimdeki bardağı bıraktım madem öyle kızımı kucağına vermeyi geçtim yüzünü bile göstermicem sana kalktım gittim içeri ağlamaya başladım. kp de apar topar aldı karısını gitti, eşim de teselli etmeye çalışıp özür diliyor.
Ben şimdi ne yapayım ne diyeyim bu kadına bi akıl verin, nasıl davranayım? Gücüme gitti çocuğuma kız diye burun kıvırdı kadın,bir kaşık suda boğasım geldi.
İnşallah.ben isim bile düşündüm şimdidenMinnoş bir kız dünyaya gelmeye hazırlanıyor, bir düşünsene nasıl da bıcır bıcır, tatlı bir şey olacak kim bilir... Şimdi bunun mutluluğu, coşkusu varken, tutup da sevgi yoksunu, evlat kıymeti bilmeyen bir kadının laflarıyla kendini paralamaya değer mi? Değmez... Mesafeni koy, muhatap olma, zaten herkes farkında kadının manyaklığının, kafana takma. Ona en büyük ceza eşinle senin mutluluğunuz, heyecanınız. Boş ver gerisini.
Benim de kızım olacak bu arada. Sağlıkla kavuşalım miniklerimize inşallah.
Kızım olacağı için ben mutluyum.Her yeri pembiş pembiş yapcam, ve tek istediğim sağlıklı olması.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.kafanıza taktıgınıza degmez, onemlı olan esınızın tutumu o da gerekenı yapmıs...
hem kız erkek farketmez saglıklı hayırlı evlat olması oncelıklı olmalı, ayrıca artık devır degıstı cogu ınsan artık kızı olsun ıstıyor ılerısını dusunerek, cunku kız evden ucup gıtsede hep bır tarafı aılesıyle oluyor..
bızımde kızımız olacak , tum aıle kız ıstedı en basından berı ve esımınde hep hayalı ıdı kız cocuk sahıbı olmak.. uzulmek bır yana herkes cıglık cıglıga sevınc naraları attı, aılemınde ılk torunu olacak, esımın aılesının ıse en kucugu olacak...
sız takılmayın, suda var ılk bebek kız olursa eve bereket getırır derler ve bu dogru gercekten...
Erkek olsa da burun kıvırırdı bunlar, yeni bi cinsiyet icat etsinler de onu doğurayım. Kızım oluyor işte bi an bile aklıma keşke erkek olsaydı demek gelmedi. Hayırlısıyla sağlıklı olsun diye dua edeceklerine koşa koşa kapıma geldiler.Kız erkek tribi atacak olanlar oğullarına atsınlar, ne ekersen onu biçersin,tarlaya soğan ekilmiş, hasat zamanı gelmiş ee niye patates çıkmadı, gülünç
Ben ona anne demiyorum.Gönlümden erkek torun geçiyordu,2. de erkek olsun hayırlısıyla deyip tebrik etseydi bişey demicektim de kadın burun kıvırdı.
sız bebegınıze yogunlasın sızı duyuyor artık, konusun onunla , muzık dınletın, karnınızı oksayın , ne ıstıyorsanız yapın onun ıcın, kv de kusura bakmasın da sussun evınde otursunKızım olacağı için ben mutluyum.Her yeri pembiş pembiş yapcam, ve tek istediğim sağlıklı olması.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?