Kv bebeğimin cinsiyetine burun kıvırdı

ozaman kaynanacigim biricik ogluna soyle bana erkek kromoZomlari gondereydi deseydin. Oglusuyla muhatap olsun

herkes oğlundan bu geldi ne yapalım demiş doğru demiş de o kafada biri kromozom falan anlamaz inkar eder sen doğuramadın der kadına en iyisi fazla muhatap olmamak.. bu çağda hala böyle kafalar var demek ki.

Bosver dert etme bak banim kv bebegimin kendisine burun kivirdi
Begenmiyorsa gelmesin gormesin de gec

Gereksiz bir tepki göstermişsiniz olur inşallah anne Rabbim neyi uygun gördüyse deseydiniz. Benim öz annem 2. oğlum olacağını duyunca bildiğin yüzü gözü yamuldu, ben kız seviyordum dedi Napayım şimdi anneliktenmi red edeyim yoksa oğullarımın yüzünü göstermeyim. Bazı şeyleri çok ciddiye alıyoruz ve kendimizi yıpratıyoruz gül geç güzelkardeşim nedir bu stres..

ben hep erkek bebek isterdim KV ise kız isterdi ilk cinsiyeti öğrendiğimde ona haber verdim ve bana kızım dogsun onu istemediğini soyliyecem dedi Rabbim öyle bir evlat nasip ettiki gözlerine aşkla baktigimi söyler herkes bende farkındayım bunun onun ardından 2 kere dusuk yaşadım buda bir tokat gibi geldi hayırlı olsun sağlıklı olsun ne olursa olsun bosverin kizinizla geçireceğini mutlu günleri dusunun çoooook mutlu ediyorlar

Ben ona anne demiyorum.Gönlümden erkek torun geçiyordu,2. de erkek olsun hayırlısıyla deyip tebrik etseydi bişey demicektim de kadın burun kıvırdı.

amin canım sana da. oğlun sağlıkla büyüsün bebeğin de hayırlı olsun

aynen öyle,sanki sipariş üzerine karnıma geliyor çocuk.sanırım kendi anne babası da kız diye ona burun kıvırmış.

kafanıza taktıgınıza degmez, onemlı olan esınızın tutumu o da gerekenı yapmıs...
hem kız erkek farketmez saglıklı hayırlı evlat olması oncelıklı olmalı, ayrıca artık devır degıstı cogu ınsan artık kızı olsun ıstıyor ılerısını dusunerek, cunku kız evden ucup gıtsede hep bır tarafı aılesıyle oluyor..
bızımde kızımız olacak , tum aıle kız ıstedı en basından berı ve esımınde hep hayalı ıdı kız cocuk sahıbı olmak.. uzulmek bır yana herkes cıglık cıglıga sevınc naraları attı, aılemınde ılk torunu olacak, esımın aılesının ıse en kucugu olacak...
sız takılmayın, suda var ılk bebek kız olursa eve bereket getırır derler ve bu dogru gercekten...

İnşallah.ben isim bile düşündüm şimdiden

Kızım olacağı için ben mutluyum.Her yeri pembiş pembiş yapcam, ve tek istediğim sağlıklı olması.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

Cahille cahil olma canım. Kızı erkeği mi var bu işin sağlıklı sıhhatlı olsun. Vatana millete hayırlı olur ınsallah bebegın. Sağ salım kucagına alırsın.
Hamıleliğinin keyfını çıkar üzme kendını.

Kız erkek tribi atacak olanlar oğullarına atsınlar, ne ekersen onu biçersin,tarlaya soğan ekilmiş, hasat zamanı gelmiş ee niye patates çıkmadı, gülünç
Erkek olsa da burun kıvırırdı bunlar, yeni bi cinsiyet icat etsinler de onu doğurayım. Kızım oluyor işte bi an bile aklıma keşke erkek olsaydı demek gelmedi. Hayırlısıyla sağlıklı olsun diye dua edeceklerine koşa koşa kapıma geldiler.

Ben ona anne demiyorum.Gönlümden erkek torun geçiyordu,2. de erkek olsun hayırlısıyla deyip tebrik etseydi bişey demicektim de kadın burun kıvırdı.

Sen yine boşver, eşinin annesi nihayetinde, tamam bazen patavatsız olabiliyorlar ama kendin için, eşin için daha yumşak davran. Hem bak stres bebeğe iyi gelmez, doğmamış bir bebek içinde bu derece kalp kırmayın. Önce sağlıklı bir doğsun bak nasıl sevecekler. Senin için diyorum üzme kendini...

Kızım olacağı için ben mutluyum.Her yeri pembiş pembiş yapcam, ve tek istediğim sağlıklı olması.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
sız bebegınıze yogunlasın sızı duyuyor artık, konusun onunla , muzık dınletın, karnınızı oksayın , ne ıstıyorsanız yapın onun ıcın, kv de kusura bakmasın da sussun evınde otursun

verdıgınız cevabın fazlasıyla altında kalmıstır zaten bundan sonrada hıcbısey olmamıs gıbı davranın canınızı sıkmayın hıc cıddıye almayın cahıllıgıne verın
şanslı annenın ılk cocugu kız olur :) hayırlı olsun bebısınız

Aynısını benim annem yaptı :) , daha hamile olduğumu öğrendiğimde cinseyitini belirlemişti , rüyasında görmüş vs, ilk ultrason fotosunu ayy pipisini yerim diye sevdi, kafayı yedim 'anne kız olursa sevmeyecekmisin ' dedim , oda bizim canımız ama erkek olacak diye ısrar kıyamet , hatta hiç birşey belli değilken herkese erkek olacakmış demiş , bir sürü kızdım ama yapacak birşey yok 70 yaşında kadın, sanırım adı kaynana olunca işler daha acımasız oluyor ha bu arada oğlum oldu kısmet işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…