Aynen vallahi oh canıma değsin süslü püslü nazlı tombik yanaklı bi kız doğurucam sefam olsun.Ay kız minnak minnak dapdadlu bi kızın olucak salla ya herkes gerekeni demiş zaten
O ayıp etmş szde etmışşınız. Bence hıcbıse yapmayın buyuk olarak hassas bır donemde oldugunuzu bılıp ona gore konuşsaymış. Bende olsam aynı seyı soylerdım. Erkk olunca seversın artık dıyın:)İyi geceler hanımlar şu an çok öfkeliyim.Sinirden ağlamaktan içim şişti,abartıyo muyum siz söyleyin.
bugün doktora gittik kontrole, 15 haftalık olmuşuz artık belki prens mi prenses mi görürüz dedi doktor ve ultrasonda cinsiyetine baktı. çok kesin konuşmayayım ama büyük ihtimalle bi kızınız olucak dedi.17.hafta bi daha bakarız emin oluruz dedi.biz eşimle çok sevindik,annesi gibi güzel bi kızım olur inşallah dedi.telde aradık aileleri söyledik,benim ailem tabi ki çok mutlu oldu.biz eve döndük,2 saate kapı çaldı bi baktım kp ve kv gelmiş.buyur ettik,evde ne varsa kurabiye börek vs ikram ettik çay verdik yanına, hakkını yemiyim kp mutlu gözüküyodu da kv baktım bozuk atıyo.
neyse artık 2. erkek olur inşallah, bi daha denersiniz diye çıkardı ağzından baklayı.ortam buz kesti, eşim annesine kaş göz etti sus diye. bu anlamadı devam ediyo, işte yok efendim o erkek olcak diye hissetmiş de rüyasında görmüş de,adak adamış da,olsunmuş kız bebeğin de kanı şirin olurmuş 2.yi erkek yaparmışız içimizi ferah tutalımmış. Kp azarlıyo hanım çıldırdın mı sen torun torundur, kızı erkeği mi var hepsi bizim canımız diyo. Eşim de anne ayıp ediyosun hangi devirdeyiz öyle şeyler mi kaldı artık diye destek çıktı, ben de elimdeki bardağı bıraktım madem öyle kızımı kucağına vermeyi geçtim yüzünü bile göstermicem sana kalktım gittim içeri ağlamaya başladım. kp de apar topar aldı karısını gitti, eşim de teselli etmeye çalışıp özür diliyor.
Ben şimdi ne yapayım ne diyeyim bu kadına bi akıl verin, nasıl davranayım? Gücüme gitti çocuğuma kız diye burun kıvırdı kadın,bir kaşık suda boğasım geldi.
hamile bi bayanın üstüne cinsiyet konusunda böyle gidilirse delirmemek işten değil ki.O ayıp etmş szde etmışşınız. Bence hıcbıse yapmayın buyuk olarak hassas bır donemde oldugunuzu bılıp ona gore konuşsaymış. Bende olsam aynı seyı soylerdım. Erkk olunca seversın artık dıyın:)
Bir kadin nasil buna bozulur anlamam. Kp cirkeflesse neyse soy devami gudusu cart curt derim. Kvye noluyo? Soyad onun soyadi degil, devam edecek soy onun degil, derdi ne acaba? Kiz cinsi degersizse kendini mi degersiz goruyo ondan mi? Sorsan eminin bayiliyodur da kendine. Cahil zihnin nasil calistigini anlamak imkansiz empati kar etmiyoİyi geceler hanımlar şu an çok öfkeliyim.Sinirden ağlamaktan içim şişti,abartıyo muyum siz söyleyin.
bugün doktora gittik kontrole, 15 haftalık olmuşuz artık belki prens mi prenses mi görürüz dedi doktor ve ultrasonda cinsiyetine baktı. çok kesin konuşmayayım ama büyük ihtimalle bi kızınız olucak dedi.17.hafta bi daha bakarız emin oluruz dedi.biz eşimle çok sevindik,annesi gibi güzel bi kızım olur inşallah dedi.telde aradık aileleri söyledik,benim ailem tabi ki çok mutlu oldu.biz eve döndük,2 saate kapı çaldı bi baktım kp ve kv gelmiş.buyur ettik,evde ne varsa kurabiye börek vs ikram ettik çay verdik yanına, hakkını yemiyim kp mutlu gözüküyodu da kv baktım bozuk atıyo.
neyse artık 2. erkek olur inşallah, bi daha denersiniz diye çıkardı ağzından baklayı.ortam buz kesti, eşim annesine kaş göz etti sus diye. bu anlamadı devam ediyo, işte yok efendim o erkek olcak diye hissetmiş de rüyasında görmüş de,adak adamış da,olsunmuş kız bebeğin de kanı şirin olurmuş 2.yi erkek yaparmışız içimizi ferah tutalımmış. Kp azarlıyo hanım çıldırdın mı sen torun torundur, kızı erkeği mi var hepsi bizim canımız diyo. Eşim de anne ayıp ediyosun hangi devirdeyiz öyle şeyler mi kaldı artık diye destek çıktı, ben de elimdeki bardağı bıraktım madem öyle kızımı kucağına vermeyi geçtim yüzünü bile göstermicem sana kalktım gittim içeri ağlamaya başladım. kp de apar topar aldı karısını gitti, eşim de teselli etmeye çalışıp özür diliyor.
Ben şimdi ne yapayım ne diyeyim bu kadına bi akıl verin, nasıl davranayım? Gücüme gitti çocuğuma kız diye burun kıvırdı kadın,bir kaşık suda boğasım geldi.
Ben böyle düşünmüyorum. Kayınvalidenize en güzel cevap bu olmuş.kv niz eski kafalı.
değişmez,değiştirilemez,değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
eşinizi seviyorsanız saygıda kusur etmemeye çalışın.fakat araya mesafe koyun mutlaka.
yalnız sizin de çocuk gibi madem kız istemiyosun bebeğimi sana göstermicem diye çıkışmanız da yersiz olmuş.eşinizin hatrı var.
Eli ayağı düzgün olsun sağ sağlim kucağına alda kızı erkeği yok.Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin bebeklerimize.Benim kvde erkek olduğunu öğrenince bi ağlamadığı kalmaıştı.Neymiş keşke kız olsaymış.Erkek torum istemiyormuş.Kız olsaymış doğum günlerini kutlııcakmış ama erkek olunca gerek yokmuş vs vs moralimi çok bozmuştu.Aman sonradan dedim ne takıyorum (Allah korusun)sakat olupta kız olsaydı mutlumu olucaktın dedim bir daha birşey söylememişti.Tekbir yelek örmedi ama benim oğlum örmedi diye çıplak gezecek değilya gönlüme göre istediğimi aldım.Hiç kendinide küçücük bebişinide üzme arkadaşım duymamazlıktan gel.Can senin canının bir parçası.Rabbim en hayırlısını nasip etmiştir zaten.İyi geceler hanımlar şu an çok öfkeliyim.Sinirden ağlamaktan içim şişti,abartıyo muyum siz söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?