Kv bebeğimin cinsiyetine burun kıvırdı

missburc

Ben kalender mesrebim
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
3.482
5.435
78
İyi geceler hanımlar şu an çok öfkeliyim.Sinirden ağlamaktan içim şişti,abartıyo muyum siz söyleyin.

bugün doktora gittik kontrole, 15 haftalık olmuşuz artık belki prens mi prenses mi görürüz dedi doktor ve ultrasonda cinsiyetine baktı. çok kesin konuşmayayım ama büyük ihtimalle bi kızınız olucak dedi.17.hafta bi daha bakarız emin oluruz dedi.biz eşimle çok sevindik,annesi gibi güzel bi kızım olur inşallah dedi.telde aradık aileleri söyledik,benim ailem tabi ki çok mutlu oldu.biz eve döndük,2 saate kapı çaldı bi baktım kp ve kv gelmiş.buyur ettik,evde ne varsa kurabiye börek vs ikram ettik çay verdik yanına, hakkını yemiyim kp mutlu gözüküyodu da kv baktım bozuk atıyo.
neyse artık 2. erkek olur inşallah, bi daha denersiniz diye çıkardı ağzından baklayı.ortam buz kesti, eşim annesine kaş göz etti sus diye. bu anlamadı devam ediyo, işte yok efendim o erkek olcak diye hissetmiş de rüyasında görmüş de,adak adamış da,olsunmuş kız bebeğin de kanı şirin olurmuş 2.yi erkek yaparmışız içimizi ferah tutalımmış. Kp azarlıyo hanım çıldırdın mı sen torun torundur, kızı erkeği mi var hepsi bizim canımız diyo. Eşim de anne ayıp ediyosun hangi devirdeyiz öyle şeyler mi kaldı artık diye destek çıktı, ben de elimdeki bardağı bıraktım madem öyle kızımı kucağına vermeyi geçtim yüzünü bile göstermicem sana kalktım gittim içeri ağlamaya başladım. kp de apar topar aldı karısını gitti, eşim de teselli etmeye çalışıp özür diliyor.
Ben şimdi ne yapayım ne diyeyim bu kadına bi akıl verin, nasıl davranayım? Gücüme gitti çocuğuma kız diye burun kıvırdı kadın,bir kaşık suda boğasım geldi.

kv niz eski kafalı.
değişmez,değiştirilemez,değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
eşinizi seviyorsanız saygıda kusur etmemeye çalışın.fakat araya mesafe koyun mutlaka.
yalnız sizin de çocuk gibi madem kız istemiyosun bebeğimi sana göstermicem diye çıkışmanız da yersiz olmuş.eşinizin hatrı var.

Keşke cinsiyeti oğlunuz belirliyor deseydiniz bence kız çocuk her zaman daha iyidir o yüzden bu cinsiyet ayrımcılığını hiç anlamıyorum. Siz Can'ınızı sıkmayın sağlığıyla kucağınıza alırsınız inş bebeğinizi.. Onlar yaşlı ne dediğini bilmiyo deyip geçin moralinizi bozmaya değmez..

o an delirdim düşünmedim hiç ne konuştuğumu.ama bi de torununu çok hasretle beklemiş gibi sevip sahiplenmesine katlanamam. ikiyüzlü kadın.

sağolun.doktor dedi zaten sen çok stres yapıyosun bak yapma diye.ama bu kadın böyle derse sakin kalmak ne mümkün bi de bunları yüzüme söylemeye kalkıp evime geldi.

ben zaten sinir krizi geçirmeden doğurursam onun adadığı adağı kesicem.yarın da gidicem evin bebek odasını baştan aşağı pembelere bulayacam

Oncelikle hayirli olsun.O eski kafali kadina bu islerin siparisle olmadigini anlatmali biri.

diyeydin '' napalım yani veremedı oglun bana bir erkek evlat'' dıye :=)
aman boşver dengesız kadını. keyfını cıkar. zaten çoğu erkek anası erkek torun ıstıyor

sağolun.doktor dedi zaten sen çok stres yapıyosun bak yapma diye.ama bu kadın böyle derse sakin kalmak ne mümkün bi de bunları yüzüme söylemeye kalkıp evime geldi.
Stres bebeğe sigaradan bile daha çok zarar veriyor.sakin olun,değmeyecek şeyler için boş yere gerilmeyin.sakin huzurlu hamilelik demek sakin huzurlu bebek demek.çok sakin hiç bir şeyi dert etmeden geçirdim hamileliğimi ve inanın bebeğim de öyle şimdi.densiz gereksiz insan çok .he he deyip geç.

iyi ki kızım olucak çok da içime sindi benim,o torun yüzü gördüğüne şükretsin.

Kız çocuğunun yeri çok farklı bence, onu böyle süslü süslü giydirmek saçlarına tokalar takmak falan :) sağlıklı olması nemli. Çocuk hasreti çeken bir sürü aile var. Allah'ın gücüne gider ya, ondan da korkmuyorlar. Boşverin takmayın kafanıza, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…