o an delirdim düşünmedim hiç ne konuştuğumu.ama bi de torununu çok hasretle beklemiş gibi sevip sahiplenmesine katlanamam. ikiyüzlü kadın.kv niz eski kafalı.
değişmez,değiştirilemez,değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
eşinizi seviyorsanız saygıda kusur etmemeye çalışın.fakat araya mesafe koyun mutlaka.
yalnız sizin de çocuk gibi madem kız istemiyosun bebeğimi sana göstermicem diye çıkışmanız da yersiz olmuş.eşinizin hatrı var.
sağolun.doktor dedi zaten sen çok stres yapıyosun bak yapma diye.ama bu kadın böyle derse sakin kalmak ne mümkün bi de bunları yüzüme söylemeye kalkıp evime geldi.Kayınvaliden densiz ve sen de hormonların etkisiyle fazla takıp kendini de bebeğini de üzmüşsün.kayınpederin ve herşeyden önemlisi eşin gereken cevabı vermiş.üzme boş yere kendini de bebeğini de.sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle.
ben zaten sinir krizi geçirmeden doğurursam onun adadığı adağı kesicem.yarın da gidicem evin bebek odasını baştan aşağı pembelere bulayacamKeşke cinsiyeti oğlunuz belirliyor deseydiniz bence kız çocuk her zaman daha iyidir o yüzden bu cinsiyet ayrımcılığını hiç anlamıyorum. Siz Can'ınızı sıkmayın sağlığıyla kucağınıza alırsınız inş bebeğinizi.. Onlar yaşlı ne dediğini bilmiyo deyip geçin moralinizi bozmaya değmez..
zaten erkek doğuriyim diye kaç kere hamile kalıp düşük yapmış cahilliği burdan belliPffff cahil yaşlı bir kadın abuk subuk konuşuyor işte. Memlekette cahilin yobazın her türü var yaw he he diyin geçin buna da.
teşekkür ederim hayırlısı isteyenlerin olsun.eşim olur anne hangi ay hangi yıl onu yaz ver biz yapalım 2.yi 3.yü dedi.Oncelikle hayirli olsun.O eski kafali kadina bu islerin siparisle olmadigini anlatmali biri.
iyi ki kızım olucak çok da içime sindi benim,o torun yüzü gördüğüne şükretsin.Hala böyle CAHİL insanların olması ne kötü. Neden takıyorsunuz kafanıza. Ayrıca bebeğin cinsiyetini erkek belirler, anne değil.
Amin.Esiniz verilmesi gereken en iyi cevabi vermis.Siz kendinizi de bebeginizi de uzmeyin.teşekkür ederim hayırlısı isteyenlerin olsun.eşim olur anne hangi ay hangi yıl onu yaz ver biz yapalım 2.yi 3.yü dedi.
Stres bebeğe sigaradan bile daha çok zarar veriyor.sakin olun,değmeyecek şeyler için boş yere gerilmeyin.sakin huzurlu hamilelik demek sakin huzurlu bebek demek.çok sakin hiç bir şeyi dert etmeden geçirdim hamileliğimi ve inanın bebeğim de öyle şimdi.densiz gereksiz insan çok .he he deyip geç.sağolun.doktor dedi zaten sen çok stres yapıyosun bak yapma diye.ama bu kadın böyle derse sakin kalmak ne mümkün bi de bunları yüzüme söylemeye kalkıp evime geldi.
iyi ki kızım olucak çok da içime sindi benim,o torun yüzü gördüğüne şükretsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?