Gücenmem diyormuş zaten. Baskı falan göremedim, suratı asılırsa asılsın, çocuk ikinizin kayınvalidenizin değil. Eşiniz ve sizden başka çocuğunuza isim hakkı koymaya kimse sahip değil.
Gücenmem diyor da, nasıl gücenmemek bir görseniz???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gücenmem diyormuş zaten. Baskı falan göremedim, suratı asılırsa asılsın, çocuk ikinizin kayınvalidenizin değil. Eşiniz ve sizden başka çocuğunuza isim hakkı koymaya kimse sahip değil.
Tamam iste elif nehir koyun cok guzel bir isim oldu bence:) benim kizim da ins. 2 isim li olacak ilk ismi ayse (babasi) 2. ismi meva(annesi) koyuyoruz ayşe meva olacak ins. sizde öyle yapın ben cok begendim elif nehir ismini:) saglikli olsun ins.
ahh. bilemedim tabi yaşadıklarınızı. ne zor annesizlik tahmin edebiliyorum. o zaman annesizliği bilen bir kadın olduğunuz için daha güçlü durun. nehir se nehir. diretin. hevesleriniz içinizde kalmasın. kimseye kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz. kız çocuğunuz ile ilgili tüm hayallerinizi sonuna kadar yaşamak için çabalayın. allah yardımcınız olsun, hayırlı doğumlar.
Boşver sen onları,bak elif yada nehir ismini düşünmüşsün gayette güzel isimler bunlar..
Ben anlamıyorum seni arkadaşım anlayamiyorum bu isim konusu resmen benim yaramdir. Ne bu kadar kaynananın adını koymaya calisiyorsun dünyada isim mi kalmadı. Kocanda istemiyor madem niye zorluyorsun ki.. benim kızımin adı kayinvalidemin adı o kadar dedim eşime yalvardım yakardim ikinci isim daha koyalım benimde gönlüm olsun diye beni kırma dedim inatlasti benimle illede tek olacak illede tek olacak dedi annesinin adını koydu. Şimdi ne oluyor biliyor musun kızım huysuz ve çok uğraştıran çok yalanciktan ağlayan bir çocuk "adımı nerden koydurdum ben bu kadar ahlaksız miyim ben böyle miyim ben bunun gibi hayasız miyim adımı koydurdum binpismanim" diyor. Anlayabiliyor musun? Koyma kaynananın adını ne kaynanana yaranabilirsin ne eşine yaranabilirsin... Kesinlikle başka işim koy.
Ben ne kayınvalidemin ne de annemin adını koyarım. Bırakın aile içinde kendine ait farklı bir adı olsun. Şu büyüklerin adını koyma merakını hiç anlamıyorum gerçekten. Aynı isimden binlerce insanda var zaten. Torununa adını verince ölümsüz mü oluyorsun sanki? Siz de kayınvalidenin gözüne giricem diye çocuğunuza özgürce isim koymaktan bile aciz kalmayın lütfen. Eşinizde istemiyormuş. Neden bu ısrar?
"Menekşe" nasıl sizce ???
Gücenmem diyor da, nasıl gücenmemek bir görseniz???
Hahaha güldürdün beniStockholm sendromu olmussun sen cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim
Eşiniz istemiyorsa bu ısrar neden ? Hele ki yaranamıyorum diyorsunuz . Hiç gerek yok bırakın eşinizle bu konuda inatlaşmayı kv haricinde isimler bulup eşinize sunup ortak karar verin. Kimse için çaba harcamayın eşiniz için bile olsa , annesiyle ilişkilerini kendi aralarında pekiştirsinler yaranmak için kv bu kadar çabalamayın
Bence başka isim bul,menekşe olmaz sanki..
Herkesin düşüncesini bu kadar da önemsemeye gerek yok. Dediğim gibi bebek sizin bebeğiniz, isim hakkı anne ve babaya aittir. "O gücenecek, bu kızacak, şu şöyle edecek" diye sürekli düşünürsek hayatımızı yaşayamayız. Herkesi memnun etmek mümkün değil.
Hayır diyosa koyna bunda düşüncel ne var canım