kv arayıp hatır sormak zorunda olmak

deniz3519

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
251
37
34
hiç canım istemiyor ama eşimin hatrı için aramak zorundayım.yaa pek muhabbetimiz de yokki.nasılsın iyimisin havalar nasıl okadar.sizler neler konuşuyonuz ki
ben 10 günde bir arıyorum.konuşcak bişi bulamıyorum 2 dkka sürüyo konuşma..

e ne güzel işte kısadan konuşup, kapatın telefonu, en azından aramıyo sormuyo diye laf söylenmez :))

Nasılsın ne yapıyorsun Sağlığın nasıl doktora gittin mi hastaysa ne dedi faydası oldu mu :))
Biz ne konuşuyoruz bilmiyorum ama konuştukmu haftada 2-3 konuşuruz enaz 10 dk falan Sürer

Valla bende önceden her Cuma arardım.Son 2 senedir aramıyorum kademeli düşüş yaptım.Hamileyken sitem ettim de 9 ayda 2 kezcik aradı kv.Eşim baskı yapamaz zamanında dedim sen benim annemi ne kadar arıyorsun ki benden bekliyorsun diye?
Bazen eşimin hatrına ayda 1 yada 2 ayda 1 ararım.

Benim de istediği sadece o kadari ama arayinca girmediği konu anlatmadı olay kalmıyor. Yarim saat konuşuyor. Arada lafını da sokuyor bütün günüm stresle geçiyor. Sözlümün hatri için mecbur yapıyorum.

konuşmuyoruz öyle sık sık. bi olay durum hastalık vs olursa 2-3 ayda bir :) fazlasına gerek yok sonra şımarıyorlar

Bende hafta da bir ararım eşimin baskısı olmaz ama kayınvalidem beni arar o arayınca kendimi borçlu gibi hissediyorum nedense arıyorum ama nasıl hoşuna gidiyor nasıl memnun oluyor nasılsın iyi misin anne ile başlıyorum o da aynı şekilde havadan sudan kapatırken bakıyorum 3 dk en fazla 6-7 dk konuşuruz ama mutluluğunu memnuniyetini görüyorum ve anlıyorum o yüzden arıyorum tek eş ile evlenmiyoruz ki onun ailesi ile de evleniyoruz bir nevi

Benim eşim hiç karışmaz anasını Aradım mı aramadım mı.ben ararım Naaptın anne nasılsın diye bazen gel oturalım derim demezsem gelmez bile.bazen o der gel işin yoksa diye.kp derle daha iyi aramız hatta dün aradı napıyosun kızım oğlan nasıl falan diye tek erkek torunu adamın Oğlumu ayrı seviyo nedense kızının da kızı var onuda çok sever.bi arıyım kvyi napıyo bi bakim ya merak ettim

Ben zaten telde konuşmayı sevmem annemle bile faceden konuşuyoruz dolayısıyla batmanda iken hiç telde konuşmam selam selam o kadar ama şimdi ankaradayım eşim batmanda, haliyle beni arıyo gelelim diye, bigün de buyrun siz bize gelin dese dişimi kırcam

olsun en azından arıyorsun ya o bile yeter bence..misafir geldi gitti işte böyle oldu falan filan..ne bileyim şu yemeği yaptım sen nasıl yapıyorsun falan diye bile sorabilirisn..

laf cakmiyorsa kesinlikle ara. havadan sudan bahset sagligini sor.bi sikayeti illa vardir o konu uzerinden yuru

Telefonla konuşmak benim için eziyet
Kendi ailemle bile konuşacak bir şey bulamazken kv ile konuşmak işkence.
Mecburen haftada bir kere arıyoruz hal hatır sorup kapatıyoruz.

Ben ararim benim kv yi sokacak laf bulamazsa BEBİ HİC ARAMİYORSUN derdi tel.da.
e aradim ya konusuyoruz ya derim olsun daha cok ara derdi.
simdi hic aramam esim arasada merhaba nasilsin? iyi iyi hadi slm soyle diyip kapatiyorum GELİNİM BANA SOGUK diyormus esime.
bide kafasini sallaya sallaya konusur gozumun onunde canlandi

başla rüyalarından anlatmaya eşinin çocukluğuna varana kadar biseyler sor sizin evlilik nasıldı ilk zamanlar babam romantikmiydi de kaynbabam napiyor de ailenden yada ortak tanıdığınız insanlardan bahset falanda filan

valla ben iki aydır annemi bile aramıyorum, ne biliyim ya arayasım da gelmiyor, hele de canım sıkkınken kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum.

Kaynım telefon alınca kendine eski akıllı telefonu kaynanamın oldu. Bende whatsapp yükledim öğrettim. 3 gğnde 4 günde bir ordan soruyorum nassın iyisin die. İiyiz dio kötü derse noldu diorum anlatırsa boşver takma diorum. Sonra hadi görüşürüx dioru tamm:-D böylece telefonlaşma işini kaldırdık:-D önerilir :-D bnm konuşmadığım zamanlarda da oğlu arıyor tamm işte:-D

Tam benlik bir konu olmuş, esasında bu aralar cok aramak ıstıyorum ama ne konusacagımı bılemıyorum :) evet o sessızlıgı ben de sevmıyorum, esıme dedım en ıyısı aksam arayım da tıkandıgımda sana verırım ben de sesını duymus olurum dıye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…