kv arayıp hatır sormak zorunda olmak

Tam benlik bir konu olmuş, esasında bu aralar cok aramak ıstıyorum ama ne konusacagımı bılemıyorum :) evet o sessızlıgı ben de sevmıyorum, esıme dedım en ıyısı aksam arayım da tıkandıgımda sana verırım ben de sesını duymus olurum dıye :)

arada onu bende yapıyorum :)

Ben zaten telde konuşmayı sevmem annemle bile faceden konuşuyoruz dolayısıyla batmanda iken hiç telde konuşmam selam selam o kadar ama şimdi ankaradayım eşim batmanda, haliyle beni arıyo gelelim diye, bigün de buyrun siz bize gelin dese dişimi kırcam

dişimi kırabilirim şimdi konuştuk buraya üye mi acaba :KK48::KK48::KK48:

benim de çok arayasım gelmiyor sevmediğimden değil konuşacak bir şey yok.. ama aramasam hemen der niye aramadın hasta mısın diye mecbur arıyoruz işte her cuma..eşim de hep sorar annemi aradın mı diye ben arayınca görevden kurtulduunu düşünüyor sanırım

ben her hafta konuşurum annemle kayınvalide demek hoşuma gitmiyor benim.. eşim benim ailemle konuşunca ilgilenince benim çok hoşuma gidiyor. bende onun ailesiyle ilgilenince umarım onunda hosuna gidiyodr. sonuçta bi kaybım olmuyor mutlu ediyorum annemleri.. napıosun anne nasılsın nasıl gdıyor gelen gıden varmı vs vs :KK5:

Sen dua at her pazar geleceksiniz diye baskı ve duygu sömürüsü yapmadığına birde o tiplerde kaynanalar var ,

Sen dua at her pazar geleceksiniz diye baskı ve duygu sömürüsü yapmadığına birde o tiplerde kaynanalar var ,

hahah demek aynı dili konuşunca da boyle oluyor.
ben kayınvalidemle onların kendi dilinde konuşuyorum.
haliyle dil kısıtlı

ben-nasılsınız ?
kv-iyiyim sen nasılsın?
ben-iyiyim ben de, saglıgınız nasıl
kv-iyi senin nasıl?
ben-iyi şükür, su nasıl bu nasıl o nasıl?
kv-iyi senin annen baban nasıl?
ben-iyi onlar da
kv-ne yemek yaptın
ben-şunu yaptım. siz yediniz mi
kv-yedik,
***derin sessizlik***
kv-tamam o zaman sen kendine iyi bak
ben-siz de allaha emanet olun

eskiden eşim haftada bir aramamı isterdi, artık üstelemiyor, ayda yılda bir ben bir kv arıyor, bir de eşim arayınca bana veriyor konuşuyorum. :KK70:

Valla ben on aylik evliyim bugun ilk kez aradim:KK66: o beni arar genelde heeee hiiiiii diye diye konusuruz bisi yok ki paylastigimiz ne anlatayim simdi ben ona
Bugun baktim bayadir aramiyor kadin dedim öldü mü kaldi mi diye ben aradim grip olmus yatiyormus heeee ben sizi cok tutmayayim haydi gecmis olsun dedim kapadim:KK66: o kadar olur zaten ya kendi annem degil ki oturup muhabbet edeyim

Bende mecbur olmadıkça aramıyorum.Bi sebep bişey olunca arıyorum haliyle.Ben zaten genel anlamda telefonla konuşmayı pek sevmem.öyle adetten konuşmaları,hatır sormaları da sevmem. Bu sorun oldu tabi her fırsatta benim az konuşmam filan ama bi sorun yok su an,ya da bana yansitilmiyor :)

Telefon konuşma özürlüyüm
gerçi eşimle sevgiliyken kendisine 2 maaşlık bir fatura ödetmişliğim var:KK53:
sonra egm de bedavalar çıktı onlardan bile mesajla uyarı alıyorduk
çocuklarının eşi olarak aramak zorundayız
kısa da olsa hal hatır sorup kapatılır
beklemeleri normal
ben kendi annemle bile o kadar uzun uzadıya konuşamıyorum
kv ne konuşulur ki :KK51:

ben cumaları arıyorum, biraz cuma duası yapıyoruz, mübarek olsun hayırlı olsun Allah dualarımızı kabul etsin...
derken muhabbet bir şekilde ilerliyor..

benim kayınvalidem konuşmayı sever, ben konu bulamasam da kendisi bulur ..
en kısa konuşmamız 20 dakikadır..
anlattıkça anlatır...

benim sıkıntım olmuyor o konuda, ben kibarcık gelin modunda kikirdiyorum, evet hı hı , aaa tabiii şeklinde cevaplarla iletişimimi sürdürüyorum :KK48:

hiç canım istemiyor ama eşimin hatrı için aramak zorundayım.yaa pek muhabbetimiz de yokki.nasılsın iyimisin havalar nasıl okadar.sizler neler konuşuyonuz ki
ben 10 günde bir arıyorum.konuşcak bişi bulamıyorum 2 dkka sürüyo konuşma..
Aynen. Ne konusulur ki baska? Yani ortak paylasimim yok, tanidigim yok.. Sorun etme bence

Galiba hiç aramadım o da beni bir kere aradı

Aynı şehirdeyiz arada gidiyoruz

En sın yılbaşında görüştük

Küs vs değiliz eşime ara sor derim o da çok aramaz

Annem ile farklı şehirdeyiz onu da 10 günde falan ararım ya da o arar yılda 1 de görüşürüz

Ben kendimi aramak zorunda hissetmedim hiç

önceden çok sık arardım dile getirmediğim kırgınlıklardan dolayı kademe kademe aramayı azalttım. önceden muhabbet açardım şen şakrak konuşurdum. şimdi konu açmıyorum öyle ne yapıyosunuz nasılsınız havalar nasıl kendınıze ıyı bakın modu düşük bir ses tonuyla

önleri hasta mısın sesin kotu gelıyo dıye sorardı şimdi alıştı böyle konuşmama eski ben olamam kaybettı beni

yemınle yerınızde olmayı cok ısterdım ben bı nasılsın dıye arıyorum daha nasılsın dıye soramadan baslıyo benımkı konusmaya bı bakıyorum ıkı saat gecmıs ben daha gıkımı cıkaramadan neyse gec oldu dıyıp kapatıyorum olay bu bende ben degl hep o konusuyo beynım duruyo yemınle telı kpadıktn sonra

hiç canım istemiyor ama eşimin hatrı için aramak zorundayım.yaa pek muhabbetimiz de yokki.nasılsın iyimisin havalar nasıl okadar.sizler neler konuşuyonuz ki
ben evli değilim ama evlendiğimde de sürekli arayıp konusacağımı sanmıyorum kendi annenizle ilişkiniz nasılsa bence kv ilede oyle olmalı hatta dile getir hal hatır sormak icin aradım de kapa fazla samimiyet bazen insanları kim olursa olsun şımartıyor.

Benim kv kb hic mi hic aramaz ama benden bekler ve cok sitem eden tipler :KK67: sinir oluyorum.
15 gunde bi ben ararim yada esime sen haftada 2 3 defa ara ki benden beklemesinler diyorum,oda arayamiyo o kadar,artik duymazdan gelicem ins:KK75::KK75:

Kizlar bu arada benimde bi yengem var dusmann basinaa vermesin rabbim bn omru hayatimda bu kadar uyanik bir kadin daha gormedim.. kv si ve kp ni hic arayip sormaz evine davet etmez kayinpederi kendilerine hergun ekmek yogurt falan alir kadin cama cikip mahallenin ortasinda bagirir sanane bnm ekmegimden bi daha bnm zilime basma derr

Ben en kötü haftada bir arıyorum. Ne yapıyorsunuz diyorum yaptıklarını anlatıyor bazen eşiyle tartışmalarını anlatıyor. Oğlunu soruyor, gençlik anılarından bahsediyor. Şu filme gittiniz mi, burayı gezdiniz mi, iş nasıl gidiyor gibi sorular soruyor. Ben bazen yemek tarifi istiyorum, saç bakımı konuşuyoruz. İndirimler varsa onu konuşuyoruz. Öyle boş boş muhabbetle geçiyor zaman.

X