esimden ben daha fazla konusurum
kvdemle kpderle ne firtinalar atlattik ama hic yasamamis gibi kaldigimiz yerden devam ediyoruz gelin kaynana topragina cekermis derler yaa bizimki o hesap
eskiden arkamdan dedikodu yapardi gunlerce konusmaz trip yapardim o hic olmamis gibi devam ederdi benide alistirdi hatta esim nasilsin anne iyi cart curt 5 dk tutmaz konusmasi bide kizarim trip atarim niye az konusuyorsun insanciklarla diye
oda kizar sanki senin annen babanda bide trip atiyon diye
oglum bende biliyom benim annecigim degil o ooooo sirlarimin bankasi annem ondan baskasi bilmez
simdi neler konusuyoruz ornek vereyim
1.cisi kvdem suslenen puslenen okumus akranlarindan hic hoslanmaz surekli kusur arar bende aman anne bosver sen bi suslen sen tas cikarirsin onlara derim kadinda egooooo burdan kopru olur fatihe
he bunun tersini dedigimde pis kaka gelin olduk simdilik kaldirdik
2.cocuklardan konusuruz
3.bunlar yaslaninca kim bakacak korkusu var yillardir surekli dile getirirler hergun ayni sohbet
4.icten ice merak eder benim ailemi ne var ne yok caktirmadan sormaya baslar arada bosver demeside konuyla hic alakasizdir ama laf olsun
5.hep hastadir bende canla basla sorarim bak kendine sunu ye bunu yeee kadinin hosuna gidiyor yapacak birsey yok artik alistirdik birkere