kv arayıp hatır sormak zorunda olmak

okuduklarıma çok şaşırdım, gerçek anlamda şaşırdım, ne bizim durum, ne çevrem, hiç böyle değilo_O
ben hergün en az 1 kere konuşurum kayınvalidemle (ben de isterim, o da)
en geç 2 günde 1 de görümcemle
ben aramazsam onlar arar, onlar aramazsa ben ararım
çocuklardan konuşuruz, işlerden konuşuruz, havalardan konuşuruz, hastalıktan sağlıktan, herşeyden konuşuruz
aynı şehirdeyiz, haftada 1 kez de görüşürüz
hatta kayınpederim de hemen hergün arar beni

Bence arada telefon açıp hal hatır sormanın bir sakıncası yok bence ileride eşiminde ailemi arayıp hal hatır sormasıda hoşuma giderdi çünkü

Anlatacak bir şeyiniz yoksa , kayınvalidenizin anlatacak bir şeyi yoksa velhasıl kelam yaşamak için yaşayıp da uyanıp yemek yiyip tuvalet yapıp geri uyuyorsanız ikiniz de konuşamazsınız abi. Özel bir ilgi alanınız yoksa konuşamazsınız bir kursa gitmiyorsanız yaptığınız bir aktivite yoksa konuşamazsınız. Keza 10 günde bir arıyorum diyorsun, 10günden 10 güne hayatınızda bir şey değişmiyor demek ki ki anlatacak bir şeyiniz yok. Hal hatır sormak bu kadar güç olmamalı.

Ay sormayin berbat bi durum bizim evlerimixde cok yakin ama pek gidip gelmem ufak bi sorun yssadik zaten bununla ilgili nisanlim askerdeyken hic gelmiosun dedi nankorljk yapti okadar gitmeme ragmen bundsn sonra hic gelmicem dedim aramicamda dedim nankorluge asla tahammulum yoktur tutamadim cenemi soyledim peki kizim sen bilirsin dedi annem ararsa arada konusuyorum bende gitmiyorum pek nisanlim cagirirsa gidiyorum

benimkilerde hep benden bekliyor arayip sormayı hic aramazlar ki gelmezler de çalıştığım halde hep ben gidicem elimden geldiği kadar gidiyorum ama daha fazla ilgi istiyorlar bir de kıyaslama yapılıyor onun gelini böle bunun gelini şöyle bir gün patlarim bende ama ne zaman

Size nasil davranilmasini istiyorsanız o şekilde davranin.o yüzden kayınvalide de aranmali,sorulmali
Yaşam sadece bu dünyadan ibaret değil. Allah rizasi için yapilmali.
Gelinimiz 2 yildir annemi bayramlar dişinda hiç aramamistir.annem belli etmese de gönül koymuş.maalesef erkek kardeşim de bu durumu normal görüyor.
Hiç bir anne üzülmesin. Kayinvalidemi en geç 2haftada bir ararim,herkesin halini hatirini sorarim.eşim bilmez bile.

hiç canım istemiyor ama eşimin hatrı için aramak zorundayım.yaa pek muhabbetimiz de yokki.nasılsın iyimisin havalar nasıl okadar.sizler neler konuşuyonuz ki
ben 10 günde bir arıyorum.konuşcak bişi bulamıyorum 2 dkka sürüyo konuşma..
ne var ki bunda? :KK51:

önceden çok sık arardım dile getirmediğim kırgınlıklardan dolayı kademe kademe aramayı azalttım. önceden muhabbet açardım şen şakrak konuşurdum. şimdi konu açmıyorum öyle ne yapıyosunuz nasılsınız havalar nasıl kendınıze ıyı bakın modu düşük bir ses tonuyla

önleri hasta mısın sesin kotu gelıyo dıye sorardı şimdi alıştı böyle konuşmama eski ben olamam kaybettı beni

eskiden bende çok sık arardım.araya kırgınlıklar girince bende eskisi kadar aramaz oldum.şimdi de fazla bişe konuşamıyorum zaten.

okuduklarıma çok şaşırdım, gerçek anlamda şaşırdım, ne bizim durum, ne çevrem, hiç böyle değilo_O
ben hergün en az 1 kere konuşurum kayınvalidemle (ben de isterim, o da)
en geç 2 günde 1 de görümcemle
ben aramazsam onlar arar, onlar aramazsa ben ararım
çocuklardan konuşuruz, işlerden konuşuruz, havalardan konuşuruz, hastalıktan sağlıktan, herşeyden konuşuruz
aynı şehirdeyiz, haftada 1 kez de görüşürüz
hatta kayınpederim de hemen hergün arar beni
sizin aranız iyi demekki.yada aileyi yakından tanıyorsunuz.

esimden ben daha fazla konusurum o_Okvdemle kpderle ne firtinalar atlattik ama hic yasamamis gibi kaldigimiz yerden devam ediyoruz gelin kaynana topragina cekermis derler yaa bizimki o hesap:KK50:eskiden arkamdan dedikodu yapardi gunlerce konusmaz trip yapardim o hic olmamis gibi devam ederdi benide alistirdi hatta esim nasilsin anne iyi cart curt 5 dk tutmaz konusmasi bide kizarim trip atarim niye az konusuyorsun insanciklarla diye:KK56:oda kizar sanki senin annen babanda bide trip atiyon diye:KK70:oglum bende biliyom benim annecigim degil o ooooo sirlarimin bankasi annem ondan baskasi bilmez:63:simdi neler konusuyoruz ornek vereyim
1.cisi kvdem suslenen puslenen okumus akranlarindan hic hoslanmaz surekli kusur arar bende aman anne bosver sen bi suslen sen tas cikarirsin onlara derim kadinda egooooo burdan kopru olur fatihe:KK36:he bunun tersini dedigimde pis kaka gelin olduk simdilik kaldirdik :KK52:
2.cocuklardan konusuruz
3.bunlar yaslaninca kim bakacak korkusu var yillardir surekli dile getirirler hergun ayni sohbet :confused:
4.icten ice merak eder benim ailemi ne var ne yok caktirmadan sormaya baslar arada bosver demeside konuyla hic alakasizdir ama laf olsun:KK53:
5.hep hastadir bende canla basla sorarim bak kendine sunu ye bunu yeee kadinin hosuna gidiyor yapacak birsey yok artik alistirdik birkere:KK54:

Bence bu gelinine ve kayınvalidesine göre değişen bir durum
eğer büyük büyüklüğünü hiçbir fırsatta bilmemişse saygısızlık yapıp insanlık göstermemişse hala aranayım sorulayım diye
ortalarda dolanmasını çok saçma buluyorum
dediğim gibi karşılıklı bir saygı durumunda usulünce aranıp sorulur

Esim benim annemi babami ne sıklıkta ariyorsa ben de o kadar ararim. Yani cok nadir. Basta kv aradi benim aramami da bekledi ama anne desek de annem degil. Bir de konustukca her konuya yorum yapar.
Esin seninkileri aramiyorsa baskiya hakki yok bnce.

X