Kv arama sıklığınız?

Benim telefonda konuşmaktan bir sıkıntım yok, hatta bazen konuşmaktan yorulmuş oluyorum. Ama kv mi bir şey olursa ararım, bazen o Bir sesini duyayım dedim diye arar, bazen ben. Özel günlerde eşimle ararız. Bir rutin olsa, illa aramam lazım diye gerilirim hiç aramam sanırım. Bir aradayken de bal-kaymak gibiyizdir, sohbet ederiz, gezeriz vs. Hele kp in baskı yapması hepten ilginç geldi bana

2 güne bir mi?
Yok artık
Esiniz arıyor mu annenizi 2 güne bir?
Muhtelemen hayır.

Merak ederiz biraz zaman geçince araşiriz uzaktayiz çünkü ailelerimiz den Ama yakın olsam zaten görüyorsam aramam öyle ne zaman içimden geliyorsa ozaman arar konuşurum

Sen aradın ben aradım muhabbetine hiç girmeyiz biz Uzaktayiz ailelere diye genelde her akşam ararız iki tarafıda ekstra gün içinde aramayiz ikimizde akşam zaten konuşuyoruz

Eskiden arardım şu an hiç aramıyorum yaptıklarından dolayı, içimden de gelmiyor zaten .

İlk zamanlar çok aradım. Belli bir rutinim yoktu ama arardım yani.
Çok şeyler yaşandı, eşimle...
Değişik bir aile, benzersiz.
Şimdi aramıyorum. Gidiyorum, geliyorlar, ararsa açıyorum. Ama ben aramıyorum. Canım istemiyor.
Kimse de hesabını soramaz.
Eşim önce kendine baksın. Ayda yılda bir arar 2 3 dk yı geçmez konuşmaları. Benden beklemez yani kimse.
Güleryüzlüyüm, görünce iyiyim, görmeyince unuturum giderler. Çünkü bunu kendileri sağladı.

Esim her gün mutlaka annesini görüntülü arar konuşur. Bende arada selam veririm bir şey sorarsa cevaplarım. Bazen muhabbete dahil olurum
Kendi annemi de ben hergun ararım konuşurum onlar da eşimle arada selamlasir.
Bizim duzenimiz bu sekilde kimse kimseye karışmıyor.

Önceden günde 2 defa aradığım olurdu.
Nasılsın,ne ettin diye?
Bir süredir o her gün arıyor.
Bizim aramız iyi çok şükür,sen,ben konusu hiç geçmez.

Ben aramam eşimde ara demez 2 aydır gitmiyorum da arada ararsa he hu samimiyet yok kişisine göre değişir ne eşim annemi armaası için ben baskı yaparım nede o ara diye baskı yapar ben içimden gelmezse aramam zaten bazen keyfim iyi olmazsa da açmam kimseyi kendimden çok sevmiyorum

Ben hic aramiyorum valla Hic muhabbeti acmiyor Ne konusacagimi bıkmıyorum. O beni ariyor, aramasini da istemiyorum. Esim evdeyken aksamlari falan anneni arada bi selam verim gündüz konusmak zorunda kalmayim yalnizken diyorum. Ama bazen denk getiremiyoruz, ariyoe yine. Az once aradi yine mesela O kadar darlaniyorum kiiii

Annemi iki günde bir mutlaka ararım babamda görüntülü ararlarsa konusuyorum, özellikle aramıyorum napiyosun diye hiç
Mesela ablamı mayıstan beri aramıyorum ara müsait olunca demesine rağmen
Yakın arkadaslarimla telefonda knusali bir yıl olmuştur o da İzmir depremi sebebiyle ...
Kayınvalidemle de ayda bir konuşuyorum

Bu saydığım insanlarla hep mesajlasiyorum...bende mesaj insanıyım
Telefonda konuşmak beni sıkıyor geriyor bunaliyorum konuşacak bişey bulamıyorum tikaniyorum
Ama mesajda bülbül gibi şakiyorum

Bende bir kp var evlere şenlik bu ne ki aileme gitme sıklığıma bile karışıyor.
Sonra da benden sıcaklık bekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…