Ediyorum elinde çekirdek dizi çıkmış pijamanla oturup dur bakiyim kime sataşsam diye girip okuyup izlediği dizilerdende rolleri alıp burdaki insanların hayatlarıyla birleştirip “kesin böyledir” diye yorumladıktan sonra yazılanı kendi işine geleceği şekilde evirip çevirip hücum borusu eşliğinde zaten sen busun kocan bu akraban bu bende selenadaki yüce honos sizi değerlendiriyorum diye atlarsın tabi hava hoş ne güzel dünya eğlence sanadaNereden mi tanıyoruz? Hadi tahmin et
Forumcak bir kadını daha kocasına bağlayıp bir evliliği daha kurtardık. Bu görev de tamam.
Ay bir de insanları boşatıyorlar diyenler vardı. Olur mu millet patır patır yeniden aşık oluyor
Ne anlatıyorsun mesela?Takunya ya bile bu kadar anlatsak, anlardı hakkaten
Ben elendim arkadaşlarNe anlatıyorsun mesela?
Aynen buraya kv şikayetiyle gelip ‘hayır sorun eşinde’ diye cevap alan herkes bi anda kocasının avukatına dönüşüyorNereden mi tanıyoruz? Hadi tahmin et
Forumcak bir kadını daha kocasına bağlayıp bir evliliği daha kurtardık. Bu görev de tamam.
Ay bir de insanları boşatıyorlar diyenler vardı. Olur mu millet patır patır yeniden aşık oluyor
Kurtluk var içimde gururlaKurt olanda dost olanda belli ediyor kendini. Kurda başardım yaptım mutluyum dersen güldüğünü görürse saldırır düştüğünü görse bir tekmede o vurur böyle insana ne iyiyi ne kötüyü anlatacaksın. Dosta bir söyle bin destek gör kösteğe dertmi anlatılır
Ediyorum elinde çekirdek dizi çıkmış pijamanla oturup dur bakiyim kime sataşsam diye girip okuyup izlediği dizilerdende rolleri alıp burdaki insanların hayatlarıyla birleştirip “kesin böyledir” diye yorumladıktan sonra yazılanı kendi işine geleceği şekilde evirip çevirip hücum borusu eşliğinde zaten sen busun kocan bu akraban bu bende selenadaki yüce honos sizi değerlendiriyorum diye atlarsın tabi hava hoş ne güzel dünya eğlence sanada
Ben de trendyoldan takunya bakıyorum bi snBen elendim arkadaşlar
Hiç kıymetimizi bilmiyorlarAynen buraya kv şikayetiyle gelip ‘hayır sorun eşinde’ diye cevap alan herkes bi anda kocasının avukatına dönüşüyor
Hayır bı de ulusal bı platforma uzun uzun üşenmeden yazıyor da demiyor ki bı önceki yorumumda ve eski konularımda tersini yazdım, burda yüzbin insan var, anlayacaklar salladığimi ... Yazıyor da yazıyor gelişine, okumak anlamak faydalanmak hak getire...Tam bir Dilan Polat özgüveniKurtluk var içimde gururla
İlk paragraf beni kınayan göyneğimi giysin tadında olmuş. İkinci paragraf da bihterin matmazele söylediği "tabi siz anneleri tarafından..." diye başlayan cümlesi gibi olmuşO nasıl uzunluk öyle.
Ben de trendyoldan takunya bakıyorum bi sn
Hiç kıymetimizi bilmiyorlar
Ya bir de şey diyor kocamı nerden tanıyorsunuz. Bize bi güzel tanıttı farkında değilHayır bı de ulusal bı platforma uzun uzun üşenmeden yazıyor da demiyor ki bı önceki yorumumda ve eski konularımda tersini yazdım, burda yüzbin insan var, anlayacaklar salladığimi ... Yazıyor da yazıyor gelişine, okumak anlamak faydalanmak hak getire...Tam bir Dilan Polat özgüveni
Kurt görmek istiyorsanız yatağınıza bakın. İyi yemiş sizin kurt sizi, belalı ailesinin dibine yalan dolanla sokmuş, elinizdekini alıp anasının evine gömmüş elinizi ayağınızı bi güzel bağlamış. Siz hala ama pasta getiriyo çiçek böcek alıyor, tatillere götürüyo diye oyalanın.Kurt olanda dost olanda belli ediyor kendini. Kurda başardım yaptım mutluyum dersen güldüğünü görürse saldırır düştüğünü görse bir tekmede o vurur böyle insana ne iyiyi ne kötüyü anlatacaksın. Dosta bir söyle bin destek gör kösteğe dertmi anlatılır
Ediyorum elinde çekirdek dizi çıkmış pijamanla oturup dur bakiyim kime sataşsam diye girip okuyup izlediği dizilerdende rolleri alıp burdaki insanların hayatlarıyla birleştirip “kesin böyledir” diye yorumladıktan sonra yazılanı kendi işine geleceği şekilde evirip çevirip hücum borusu eşliğinde zaten sen busun kocan bu akraban bu bende selenadaki yüce honos sizi değerlendiriyorum diye atlarsın tabi hava hoş ne güzel dünya eğlence sanada
Ona çok bayılıyom ben, hayatını satır satır anlatıp, sonra bi olaydan nasıl hüküm veriyorsunuz, kocamla siz mi yaşıyorsunuz oluyor. Yaşamış kadar oluyoz ki.Ya bir de şey diyor kocamı nerden tanıyorsunuz. Bize bi güzel tanıttı farkında değil
Aaa hiç konularından bilir miyiz. Mesela kocasının ailesine lohusa haliyle hizmet ettirdiğini istihareye yatıp öğrendim. Annesine ezdirmesini astral seyahatle öğrendimOna çok bayılıyom ben, hayatını satır satır anlatıp, sonra bi olaydan nasıl hüküm veriyorsunuz, kocamla siz mi yaşıyorsunuz oluyor. Yaşamış kadar oluyoz ki.
Bunun bi de aynı konuda yapanı var, çarşaf çarşaf anlatıp aynı konuda şaşırıyolar bi şey deyince.Aaa hiç konularından bilir miyiz. Mesela kocasının ailesine lohusa haliyle hizmet ettirdiğini istihareye yatıp öğrendim. Annesine ezdirmesini astral seyahatle öğrendim
waaaoooooww Piraye vurdu gol olduİşte ablacım biz de bu tür insanlara aklı yok ama fikri var diyoruz...Sen kendini herkesten akıllı bilgili zannedip her konuda her söylediğine inanılıyor sanıyorsun ya, öyle olmuyor o işler, rezil oluyorsun ama farkedemiyorsun diyorum sana...Aile içinde de boyleysen bı yere kadar sabreder insanlar, çünkü hiçkimse senden daha salak değil...
Hayır ben üşenmeden bana ait olanı yazdımda sen ne yemeye geldind euzun uzun üşenmeden okudun. Bi git ya işine valla sıkıldım he hiçmi evindeişin yok beş dk bir hemen cevapta veriyor sen benim gibi kaç kişiye yetişiyorsun. Aynı kaynanam gibi asla yorulmuyoda bi sıkıl üşen ya bi kendinle ilgilen.Hayır bı de ulusal bı platforma uzun uzun üşenmeden yazıyor da demiyor ki bı önceki yorumumda ve eski konularımda tersini yazdım, burda yüzbin insan var, anlayacaklar salladığimi ... Yazıyor da yazıyor gelişine, okumak anlamak faydalanmak hak getire...Tam bir Dilan Polat özgüveni
Yaw bırakın Allah aşkına çırpınmayın battınız batacağınız kadar önceki konularınız duruyor işte okuyoruz neyin ne olduğunuşimdi cümlelerime hitapla başlamak istiyorum en iyi şekilde yani layıkıyla şuraya bir hitap kelimesi yazsam ömürlük ban yerim ve de bu kelimeyi hiç tanımadıgım bir insana sarf edecek kadar sinirlenmiş olmamı sindiremeyeceğimden hanımefendi diyorum siz kazandığım parayı yaşıtlarımın aklıyla harcamak değil babasımın aklıyla biriktirdim diyen birini bu kadar üstte görüyorsanız zaten sizin için kumbarası olan herkes yücedir (!) . O yüzden hiç oturup tartışmayalım bile.
Aynen cips yiyip içindne çıkan kazımkaznaları yaparak yaşıyoruz eşimle beraber. Ayrıca sa na ne mesela sanane ister tadilatımı anlatırım ister aldıgımı ister sattıgımı sanane ben buraya getirip bütün banka hesap gelir giderlerimi dökmek zorundamıyım anca burdna okudugun kadarıyla sallar sallar durursun. töbestafirullah ben ne yazıyorum sen gelmiş -sen kazanamamışsın fakirsin yok paranız varsa da şurdan var yoksada şurdan yok yahu ben size gelir giderimle ilgili bir derdim mi var dedim ne burnunu sokuyorsun sanane. Ev alacaktık alamadık şuan kiraya çıkıcaz mecbur diyorum. Mecbur kaldım yani kaldım oldu toydum kandırdılar biz gidiyoruz bura oglumun deidler. Bende dönüp bak sevgilim burayı anangil verdi bu evi biz kabul edemeyiz bunu geri onalra ver demedim. He ama şunu dedim kimse bize ev vermek zorunda değil. Sen ben çalışıp ev almak zorundayız bizim buna durumuz yoksa evlenmeyelim dedim. Bu sebepten iki sene nişanlı kaldıktan sonra biraz daha birikim yapıp evlenme yoluna çıktık o parayıda getirip buraya veridk. Evet pişmanım evet ama şuan üç sene öncesine yana yakına bir adım daha gidemem ki gelip sana senin gibilere ikidebir açıklama yapıyorum. Valla sinirlerimi bozdunuz kaynanamı felan bıraktım diyorumki bunlar ne biçim insanlar hiç mi sevilmediniz hayatınızda bu nasıl bir kin öfke. Uzun süredir yeni insnalarla tnaışmamıştım bi kaç yerde daha gördüm çok öfkelisiniz ve bu kadar öfkeli insanlarla ya denk gelirsem diye korkuyorum. Korkunç yaniYaw bırakın Allah aşkına çırpınmayın battınız batacağınız kadar önceki konularınız duruyor işte okuyoruz neyin ne olduğunu
Ben şunu merak ediyorum siz kendinizi tam olarak ne sanıyorsunuz sizin gözünüzde hayalinizde nesiniz? Gerçekten merak ettim
Bir de rica edecem kaynana evine tadilat yaptırmak dışında bir dikili ağacı olmayan bir insan olarak daha fazla havalanmayın ya gören duyanda evleri arabaları arsaları kazandınız zannedecek
Sizin nasıl yaşadığınıza dair bir yorumda bulunmadım ki benAynen cips yiyip içindne çıkan kazımkaznaları yaparak yaşıyoruz eşimle beraber. Ayrıca sa na ne mesela sanane ister tadilatımı anlatırım ister aldıgımı ister sattıgımı sanane ben buraya getirip bütün banka hesap gelir giderlerimi dökmek zorundamıyım anca burdna okudugun kadarıyla sallar sallar durursun. töbestafirullah ben ne yazıyorum sen gelmiş -sen kazanamamışsın fakirsin yok paranız varsa da şurdan var yoksada şurdan yok yahu ben size gelir giderimle ilgili bir derdim mi var dedim ne burnunu sokuyorsun sanane. Ev alacaktık alamadık şuan kiraya çıkıcaz mecbur diyorum. Mecbur kaldım yani kaldım oldu toydum kandırdılar biz gidiyoruz bura oglumun deidler. Bende dönüp bak sevgilim burayı anangil verdi bu evi biz kabul edemeyiz bunu geri onalra ver demedim. He ama şunu dedim kimse bize ev vermek zorunda değil. Sen ben çalışıp ev almak zorundayız bizim buna durumuz yoksa evlenmeyelim dedim. Bu sebepten iki sene nişanlı kaldıktan sonra biraz daha birikim yapıp evlenme yoluna çıktık o parayıda getirip buraya veridk. Evet pişmanım evet ama şuan üç sene öncesine yana yakına bir adım daha gidemem ki gelip sana senin gibilere ikidebir açıklama yapıyorum. Valla sinirlerimi bozdunuz kaynanamı felan bıraktım diyorumki bunlar ne biçim insanlar hiç mi sevilmediniz hayatınızda bu nasıl bir kin öfke. Uzun süredir yeni insnalarla tnaışmamıştım bi kaç yerde daha gördüm çok öfkelisiniz ve bu kadar öfkeli insanlarla ya denk gelirsem diye korkuyorum. Korkunç yani
Evimde işim yok , güneşlenirken 4 konuya aynı anda yorum yazabiliyorum, yorulmak için sebep yok çünkü mesleğim gereği çok hızlı yazıp okuyabiliyorum, senden sıkılmak için David copoerfield la takılıyor olmam lazım çünkü çok acayipsinHayır ben üşenmeden bana ait olanı yazdımda sen ne yemeye geldind euzun uzun üşenmeden okudun. Bi git ya işine valla sıkıldım he hiçmi evindeişin yok beş dk bir hemen cevapta veriyor sen benim gibi kaç kişiye yetişiyorsun. Aynı kaynanam gibi asla yorulmuyoda bi sıkıl üşen ya bi kendinle ilgilen.
Evimde işim yok , güneşlenirken 4 konuya aynı anda yorum yazabiliyorum, yorulmak için sebep yok çünkü mesleğim gereği çok hızlı yazıp okuyabiliyorum, senden sıkılmak için David copoerfield la takılıyor olmam lazım çünkü çok acayipsin
Söylemedi sanırım, sadece öğrenciyken part time çalisarak epey para biriktirilebilecek bir bölüm olduğunu biliyoruz...Uçak mühendisliği veya tıp olabilir yanikonu sahibi hanımın mesleği neydi? hatırlayan var mı?
yatırım tavsiyesi oalrak soruyorum.
Tıpta, part time çalışarak iyi para kazanmak?Söylemedi sanırım, sadece öğrenciyken part time çalisarak epey para biriktirilebilecek bir bölüm olduğunu biliyoruz...Uçak mühendisliği veya tıp olabilir yani