Büyü olmadığına güvendiğim inandığım bir o var fakat yeterli gelir mi?Siz bol bol Felak nas okuyun. Allah korur.
Ya ben de ilk başta köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı dedim ama... Gün geçtikçe içime süphe düşüyor.Ben de acaip güzel üfleyen bir karıyım
Üffffff açtım kısmetini
Pffffff kaynananınkini de kapadım.
İnanmayın şöyle saçma şeylere.
Benim tanıdığım yapardı bu işleri
Saçma saçma şeylerle büyü yaparım diye kandırırdı.
Ne mezunusun?Ya ben de ilk başta köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı dedim ama... Gün geçtikçe içime süphe düşüyor.
NedenMune deniyor hemen... Ne değişik konular varken bu konu neden kapatılma isteniyor. İslamiyet büyüyü kabul ediyor. Aynı zamanda yapmanın da yaptırmanın da çok büyük bir günah olduğunu söylüyor bize kitabımız. Bence kapatılmamalı. Konu Sahibi sen de üzülme. Olabilir maalesef nç bazı kötü kişiler yapabiliyor bunları. Felak bile Nas surelerini oku bol bol. Türkçe sine de bak anlayacaksın neden önerdiğimiz. Allaha Sığın. Üfürükçülere sakın kanma!!!!
Eczacılık mezunuyum. Vallahi ieltsim 6.5, yurtdışında staj yaptım, ankarada bir devlet üniversitesinden mezunum. Neredeyse bütün ilaç şirketlerine başvuru yaptım ve dönüş alamadım. Tabi benden iyi cvler vardır da hepsinde mi var. Belki de çok acele ediyorum bilmiyorum. Sabır hiç bir zaman güçlü yanım olmadı.
İnşallah öyledir. Böyle öyle şeyler tutmaz dendikçe içim rahatlıyor.Akıl var mantık var o kadının öyle bir yetenegı olsaydı suan kendi cumhuriyetını kurmuş içeri pasaportsuz adam almıyo olurdu ! kapını kapatmışmış ! ülke karısık suan hele bı dur ondan dönüş yoktur
Belki yanlış ifade ettim haklısınız. Aslında ben herhangi bir uygulama tavsiyesi değil de böyle bir şey olabilir mi tutar mı onu öğrenmek istiyorum. Sizce böyle bir şey olabilir mi? Diye sormam daha doğru olurmuş.Büyü gibi konular yasak, açılıncaMune konuya bir büyü yapıyor anında kapanıyor.
Yani öyle ama muhtemelen konu kapanacaktır. En azından o zamana kadar sorunuza yanıt alabilirseniz degerlendirirsiniz.Belki yanlış ifade ettim haklısınız. Aslında ben herhangi bir uygulama tavsiyesi değil de böyle bir şey olabilir mi tutar mı onu öğrenmek istiyorum. Sizce böyle bir şey olabilir mi? Diye sormam daha doğru olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?